VUTRA
ForumZajednicaPutovanje na mentalnim talasimaSubliminalne Video Poruke
LEGACY

Subliminalne Video Poruke

10 odgovora1,642 pregleda
ArtifeXENTUZIJASTA

apr 2010.

Sta mislite o ovome? http://www.zakonprivlacnosti.com/29/subliminalne-video-poruke/
KrejzyPOZNAVALAC

apr 2010.

bull ait :P
...GoGoISTRAŽIVAČ

apr 2010.

Upravo tako.
HypersorENTUZIJASTA

apr 2010.

u~asno je to.u~asno :P ...nemam komentara
KrejzyPOZNAVALAC

apr 2010.

bilo mi je fora kad su neko vrijeme ( davno je to bilo ) kruzile price o tome da ako (npr. one audio knjige) stavis slusalice i pustis snimku dok spavas se ujutro probudis i da si zapamtio sve sto si cuo dok si spavao xD i onda je nakon nekog vremena se pokazalo da to dovodi do teskih psihickih problema ili tako nesto :P
Spawn_of_UamentiENTUZIJASTA

apr 2010.

Naravno da neces sve zapamtiti ali moje misljenje je da mozak to ipak pamti, sto je dokaz to da je kasnije doslo do psihickih problema:icon_lol: Ali da generalno subliminarne poruke aljakaju, ali ne na ovaj na in da ces pogledat par namjenskih videa da ti poboljsa neku sposobnost koju odaberes:ohno:. Dosta puta mi se znalo desit da zaspim zvaren sa ukljucenim tv-om i sanjam tematiku ovisno o tome sta je na tv-u, naravno tematika je bila modificirana umom, nije bila doslovna onome sto je bilo na tv-u. Al da bi imalo ucinka to bi trebalo jako dugi period vremena konzumirat takvu vrstu programiranja

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se