VUTRA
ForumUzgajanjeMentorski kutakMentor Mr.smooke_allot
LEGACY

Mentor Mr.smooke_allot

1411 odgovora53,354 pregleda

mar 2020.

Ljep Pozdrav kolege i kolegice na :rolleyes::vutra: Ja sam @mr.Smooke_Allot mozete me i zvati samo Smok Otvaram ovaj kutak da pomognem svima Vama koji ~elite saditi Cannabis, usput i odradit dobar trening na biljkama. Specijalnost mi je Mosquitonettech Spreman sam vam `to detaljnije pomo oko uzgoja u svim fazama. Ja osobno radim sa HPS, krenuo sam i sa LED-om. Ve jedno vrijeme koristim Advanced Nutrents i tu ne mogu fulati. Nisu mi strani ni drugi proizvoa i. Mogu vam pomo u indoor uzgoju a u autdooru imam najviae iskustva. Volim improvizairati i sam slo~it sve ato mi padne na pamet u svjetu Cannabisa. Molim lanove koji nisu dogovorili mentorstvo da ne postaju u ovoj temi, Savjet novim lanovima, Pro itajte teme o uzgoju ovdje na :vutra:, upoznajte se sa forumom i imajte strpljenja Na forumu sam dostupan skoro uvjek Ako me nema u trenutku kad me trebate, strpite se do i u kroz dan ve Pozdrav i Sretno growanje :joint::wave:

mar 2020.

Sretno mentorstvo :respect:
GronaZMAJ

mar 2020.

Bas mi treba jedan takav mentor! Jesi za? :D P.S. Imam plantelu cvijet i mrvicu H boosta, s obzirom na situaciju u svijetu a bogami i kod mene mislim da ce tako ostat do kraja growa...

mar 2020.

Ja sam za. Mozemo krenuti :)
GronaZMAJ

mar 2020.

Dernek!! :D U 8 je paljenje pa sam mislio updejtat dnevnik tada, ali ako mislis da je bezopasno ih iznenadit sa bljeskalicom mogu i odmah! Samo mi reci sta mi je prvi korak da ucinim kao "ucenik" :) EDIT: Hoces da sve pisem ovdje ili u privatnom? Primjetio sam da neka mentorstva funkcioniraju i tako ali ne ostaje lekcija drugima.

mar 2020.

Prvo napiai kolko je starost biljaka? O kojim strainovima se radi, box, svjetlo ventilacija.... kako si ih hranio, ako jesi? Mo~ea ih blicnut. 5 min otvoren box ih ne e probudit :) a i tako se mo~e vidit kolko su zdrave Edit: bolje da tu raspravimo bit ce za u enje:D
GronaZMAJ

mar 2020.

29/30.1. Su nikle potpuno (dal je to pocetak veg ili ne, ne znam) posto sam ih drzao 31 dan u veg a koristio sam Planellu BioStart pa nisam dodavo nista osim mikorize sto sam nekima dodao i mjesao vodu sa ugnojenom vodom (unutra bi stavio malo mrkve te spirulinu i moringu jer sam toga imao a na stranim forumima sam vidio da bi to trebalo biti super) i to bih pomjesao 1/9. Na 12/12 su od 2.3. tj. 15 dana i za to vrijeme su dobile pola i punu dozu plantelle universal 7-5-6 i folijarno sam ih redovito maglijo sa mixom voda/ugnojena voda/caj/nepuna doza plantele prvo universal ali zadnjih puta sa P. Cvijet i jednom sa Hesi BOOST kojeg imam svega 2dcl akako mi je Jednomsemora rekao da je to dosta za njih 5 (od 6 do 15l kako koja) mislio sam ne stavljati to vise u folijarnu smjesu nego samo u zemlju i planiram prestat sa folijarnim zaljevanjem uopce, akose ti slazes naravno ;) Svijetlo je od jucer hps 400w na box cca 100x100x150 a u veg je bio led 160w 6500k, s tim da sam ostavio 80w leda 6500k radi backup-a i dvije led zarulje od 9w 4000k da svijetle po nizim dijelovima. Za ventove imam dva pc venta spojena jedan na drugi radi vece snage (jaci je od fena za kosu to ga imam za duplo skoro) koji je iznad samog hpsa i jedan kalorifer (bez grijalice) sto puse po vrhovima bilja Nabacim fotke kad se vratim, ljubica mi je upravo gotova sa sterilizacijom pa idem po nju :D :D Ako sam nesto izostavio, kazi! ;)

mar 2020.

Preporu io bi ti da ne hrania foliarno viae jer ve bi trebalo bit cvije e. ekam fotke pa emo vidit u kavom su stanju. Izostavio si ispuh. Sad u cvjetanju ti je od posebne vaznosti da bude ispuh ukljucen 24/7
GronaZMAJ

mar 2020.

I necu jer i jesu u cvatu...vec koji dan, a dvije i tjedan cijeli. Ispuh i jesu ta dva venta na plafonu boxa a ulaz zraka je pasivan samo sam stavio komad tkanine da ne ulazi svaki k... iako je upaljen isto kad i svijetlo, ali od sada ce biti 0/24 samo ako mi mozes reci zbog cega, nakupljanja vlage ili? I da ostavim i vent sto puse po njima takoder konstantno? EDIT: Par neato jadnijih slika, predugo sam slikao i to pa da ne pretjerujem sa svijetlom cu editat jos oko 8... Rupa oko venta je bila i prije ali zatvorena sad sam ju pustio otvorenu rafi temperature. Jucer, prvi dan hps je bila 21-24 s cime sam zadovoljan pa sam mislio, ako se slazes naravno :) ostavit tako. Nije estetski ali temp je zadovoljavajuca

mar 2020.

Pljesan voli vlagu i dode na vrhove da ni ne primjetia, u cvjetanju vlaga zraka treba biti manja od 50%. I da i vent neka puse po njima. A za ispuh ne mozes koristit pc ventove. Daj slikni da vidim kak to izgleda.
GronaZMAJ

mar 2020.

Stavio sam slike u edit proslog posta, da ne spamam, pa ti poslikam bolje za jedno sat-sat i pol ako nije frka

mar 2020.

A jojjjj. Biljke ljepe i zdrave. Al ovaj ispuh:fuck::plac:. Trebal bi smislit nes puno bolje od ovog. Bolje da si neki kupaonski ventič (i on bi ti bil preslab) namontiral na taj stiropor.al da nebu takva rupa oko venta Ipak ti je to 100×100 šator. Imaš neki termo hygro metar? Probaj nabavit da vidis vlagu i temperaruru Edit: Kolko ti je biljak nutra? Koji su strainovi
GronaZMAJ

mar 2020.

Kazem ti da bi se covjek iznenadio kako se pojacaju kad spojis jedan na drugi, bar kod mene jesu :D Rupu lako zatvorim, nije bed... Imam samo za temp. onu ribicu sto stavis bebi u vodu za kupanje :D :D Jbg s ovakvom situacijom corone i bezposlice cu tesko ista vise kupit je nemam za kruh, a o stanarini i rezijama da ne pricam :D Salu na stranu... temperatura dan je 21-24 Pet djevojaka je unutra nepoznatih izvora, jedino za ovu visoku sam 70%siguran da je Albanka :DOstale su uglavnom iz finijih trava ali koja je tocno koja, nemam pojma! Jbg... P.S. nadam se da je "A jojjj" samo zbog ventova ili kvalitete slika! Hehe

mar 2020.

Samo zbog ventova. Prvi put vidim da neko ima pc ventove za ispuh. Nista onda ces morat "nao it" o i da ti pljesan ne unisti urod
GronaZMAJ

mar 2020.

Uff sad si me istripo s tim :cool: Imas kakav prijedlog? Da nabijem jos dva na ova dva :D `alim se... oke od sada su oba ukljucena non stop pa kako bude dok ne smislim nesto. Zalio bi ih sada ili samo sa vodom ili voda i H Boost, ata mislia. Evo ti i moj dnevnik ako e ti pomoc stogod https://www.vutra.org/threads/x5-superunknown-led-raznih-vrsta-diy-no-budget-lst.19879/ Evo i par slika sa stogod boljom kvalitetom Na ovoj lijevo su se listovi malo uvili, kaze Budalin previse N ili losa drenaza

mar 2020.

Nigdje nisam vidio podatak o tome kakvi su ti potovi. Zaljevaa kad su potovi ful lagani. Mozes i provjerit dal su spremne za zaljevanjem tako da gurnes prst u zemlju i ako je vlazno ne zaljevas. Kad si zadnji puta hranio?
GronaZMAJ

mar 2020.

Dada nemam problem s tim, ostavim od 3-5 dana jer se slabo susi ova zemlja, bar meni jel... Nego mi je vise do toga dal da flusham ili da im dam Boost (iako tek ulaze u treci tjedan ali nisam dao na prebacivanju pa sam mislio izostavit sve ostale gluposti sto im dajem i dat samo boost i vodu) prije 5 dana su dobile punu dozu p. Universal 7 5 6 Pa ako se slazes tamo od sredine cetvrtog da krenem redovno sa boosto i P.list( koju bi dao i ovih 1-2 zaljevanja do Boost-redovnog perioda

mar 2020.

Odli no. Ja bi ju sad samo vodom zalio. Nista nebi flushao. A sljedeci puta plantela cvet puna doza P. List vise ne dajea.
GronaZMAJ

mar 2020.

tako sam i napravio... Htio sam napisat P.Cvijet... :D
GronaZMAJ

mar 2020.

Hebiga malo sam za*ebo dogovor... Dao sam im sino punu dozu BOOSTa bez plantele C posto nikad nisu dobile boost u zemlje nego folijarno... P.S. odstranio sam max 20% listova sa niskih, samo one sto su na zemlji i ful nisko, tako da nije loli ali neka defoliracija je. Prvi puta da sam im rezo ista zdravo na njima. Bolilo je.. :D

mar 2020.

Bit e one super :thumb: Mogao si i koju sliku nabacit:)
GronaZMAJ

mar 2020.

Kako ne bi mogo! Editam kroz par minuta-pola sata ;) EDIT: prvi puta su im listovi ovako objeseni...Nadam se jer spavaju :D Poskidao sam i koju bananu sa ove dvije visoke, nadam se da ih necu morat uklonit zbog toga, zavolio sam ih jbg :D Ako budes htio nesto odredeno da uslikam, reci ;)

mar 2020.

S obzirom na slike u dnevniku, jajan je najviai, zaato ga joa uvjek dr~ia u boxu? Izbaci to van. Dalje si dobio mjesta za ove druge najvise. Napravi supercrop na tim velikim granama, prive~i da se ne di~e Biljke bi trebal dobit u istu visinu otprilike. Manje biljke ti ne dobivaju tolko svjetla kolko visoke. Ove manje podigni, ako sa supercropingom ne postignes otpr. istu visinu. Usput, malima prorjedi malo listove. Jedna od visokih ti je malo prezaljevana. Ova sto su joj jako objeseni listovi. Pa malo pripazi kad ea je sljede i puta zaljevat, dakle kad bude full suha onda zaljevaa. Nek korjen malo prodiae. Edit: daj mi ove dvje manje malo fokusiraj da vidim ato je s njihovim vrhovim. I gledaj da ti nocna temperatura nejde ispod 18-19.
GronaZMAJ

mar 2020.

Obe visoke tu i tamo bace jaja (zadnja dva tri dana) ali i cvijetaju najvise i brze od svih pa im samo cupam redovito ta jaja. Da ih izbacim svejedno ili? Sliku cu ti nabacit, cvijtaju polako ali sigurno :D Bez jaja... Ajebano mi je to zaljevanje jer prode i 6 dana da ih ne zalijem a vidim po forumu da prakticki nitko ne ceka toliko dugo, jedino mozda zbog te mikorize pa da se mozda duze zadrzi u njoj jer nisam svima stavio to, sam nekima... EDIT: jaja se samo na nizim granama, nisam jos primjeto na glavnoj, a corpa me strah da se jos ne istresira dodatno, a nize sam digao jos

mar 2020.

Kako ho ea s jajanima. Neznam sta bi s njima radio... samo da ti ne oplodi druge zenke... any way crop bi im dobro doaao netrabas se bojat uradit ga. Lako je. Samo pritisnea stabljiku da osjetis da se nesto desili i samo savinea prema dole. To ti govorim radi ujedna enosti svjetla po svim biljkama. I one zarulje sa strane, neznam baa kolko to poma~e.... ( nemam tak nekih iskustva s tim led zaruljama).
GronaZMAJ

mar 2020.

Jajan uklonjen, 80w led takoer a s njim i sav plavi spektar (6500k) ostao samo hps i ove divije male iz ne znam kojeg razloga... Sve ni~e su podignute, a visoka malkoc spustena tako da je ona sada na istoj visini sa ostalima. Na njoj sam nasao puno manje jaja, i nisam vidio da je bas razvijala nova osim sto sam na nekom malom najni~em redu nasao po jajce pasam joj odrezao te dvije grane u potpunosti. Cim vidim nova, bacam i nju... Evo novi raspored i vrhovi manjih kao sto si trazio, ako fokus nije dobar reci ;) i ako smeta svijetlo jel...

mar 2020.

Dobro si odlu io. Super slike ::volimj:: . Daj me samo pdsjeti jesi i kad si zalijao s plantelom cvet?
GronaZMAJ

mar 2020.

Prije skoro 2 tjedna, odnosno predzadnje zaljevanje. Sljedece zaljevanje puna doza i P.cvijet i H.Boost? Ili? P.S. imama ako bude trebalo ~eljezo, kalcij, zeolit ali sve za folijarnu primjenu. Iako nema ni jedna dekolorizaciju ili ista slicno ali cisto da znas :) P.S.S. Tri musice danas vidio, dvije ubio jedna pobjegla... Imas savjet?

mar 2020.

To nije dobro.. neem ulje ak imaa od tog bjeze jer im smrdi ak ne trebaal bi kupit nekih preparata sto je sad nemoguce. Ubijaj ih kolko mozes. Pojacaj ventilaciju.. a kako kad ispuh bas i nije neki. E da i sad kad ces zaljevat daj im punu dozu p.cvet
GronaZMAJ

mar 2020.

A grebem ti... Imam samo neem u prahu hahah Moze on pomoc? Punu dozu cvijeta sa boostom ili bez?

mar 2020.

Bez boosta sad. Dao si ga sad ovo zaljevanje jel? Ja sam na pocetku koristil neem prah. Samo poslis po po zemlji u tegli. Na zemlji se ta gamad lje~e ovo ce ih bar malo zadrzat
GronaZMAJ

mar 2020.

Oke, ~ivio mentore moj jedini! :D :D :thumb::respect:
GronaZMAJ

mar 2020.

@mr.Smooke_Allot danas im je prvi dan cetvrtog tjedna, kao sto znas, skinuo sam samo neke listove koji stvarno nisu imali smisao ni svrhu u njihovim ~ivotima...Sa cetvrtim tjednom je i vrijeme za lolli? Na pocetku ili na kraju cetvrog tjedna, i dal da im ista od listova diram do tada (ako je na kraju cetvrog) i zanima me da li da skidam i listove sa novih grana na kojima su cvijetovi ili samo fanove? I jos... Dal da skinem sve fanove osim onih na samom vrhu (kod ovih ne topiranih)? Sto se neema tice, stavio sam ga u cijedilo za caj, ravnomjerno posuo po povrsini potova, ali naravno nije mi palo na pamet da ugasim ventove pa sam se posteno nagutao i nadiso tog hebenog gorkog praha... :D I onda kazu da se zubi operu s njim ponekad...ne znam kako bi to bilo :rofl::objesen:

mar 2020.

Skini samo sto mislis da smeta. Nemoj se igrat s defolijacijom pa da skines sve fanove. A kasnije u cvatubse bas i ne rezuckaju listovi osim ako je bolestan il nesto. Barem ja tako radim. Pikni neku fotku da vidimo kak si to obavio. :thumb: :joint:
GronaZMAJ

mar 2020.

Svakoj.sam.ostavio po 3-4 para gornjih fanova netaknute, skidao sam samo doljnje ali realno su svi bili zdravi iako beskorisni ili bi smetali i to su samo fanovi sa glavne stabljike...jbg nadam se da nisam pretjero pa da mi i one bace jaja :fuck: Evo par slika, nadam se da se vidi...

mar 2020.

Odli no. Sad samochill :thumb:
GronaZMAJ

mar 2020.

Chill i puna doza plantele cvijet :D
GronaZMAJ

mar 2020.

I samo da ti ka~em...zaslu~io si jedan te~ak i masivan :respect: za bivanje tu i pomaganje ak i u trenucima kada ti se kua, koliko sam razumio, doslovno uruaavala!! :respect::respect:

mar 2020.

Za pomo nekome sam uvjek,pa ak i u najte~im trenucima. Hvala ti frende na podraci:respect::vutra::rolleyes::mario::
GronaZMAJ

mar 2020.

Ako budea trebao plejs imamo sobu viaka i taman gazdarica oprostila rentu pa nikakve frke :D :D
GronaZMAJ

mar 2020.

Sutra, ako bude vrijeme za to, isto puna doza P. Cvijet? Sa ili bez Boosta?

mar 2020.

Jednom stavi dozu cvjet a jednom boost. I tako vrtia u krug. Jel si zadnje stavljal p. Cvet? Daj me podsjeti. Sad mi je ovih dana vrijeme letilo pa neznam od kad si zadnje zalio
GronaZMAJ

mar 2020.

Super! Dogovoreno, onda danas ide Boost. Proslo je bilo Plantela C. A sta s onim pauzama svako trece zalhevanje? Dal.ja imam potrebu za tim s obzirom da koliko vidim, koristim puno manje 'dodataka' od dosta growera ovdje.. P.S. Kako je kod tebe, jesi se skuio? Nadam se da ti je situacija malo lakaa sada! Po malo, sretno i :respect:!!

mar 2020.

pozz @mr.Smooke_Allot, ja bi trebal mentora da me provede od A do Z. Javi ak si za i sorry za spam ovdje. Novi sam i nisam pohvatal forum jos:)peace

mar 2020.

Vidit emo kolko jedu. Ak se krenu spicevi lisca zutit onda pauziramo. Al da mogao bi trece zaljevanje bez gnojiva. @Ganjazilla upad u u ionicu ti je slobodan. ;) ::kauboj:: Kakav ti je plan growanja? Edit: @grona Puuuno lakae je sad nakon sto sam sve sredio. Sad fino u nove pobjede::listomahanje::::banjahanje::

mar 2020.

S obzirom da nemam pojma kaj radim,krenuo bi sa automatima(frend mi je reko da je to najbolje za pocetnika,sad jel to istina il nije,neznam) imam 4 sjemenke Blue Critical od Dinafema. Oprema: -Homebox Ambient Q100,100x100x190 -Ventilator VK100 U 250m3/h, sa termostatom -Filter CAN-lite 300m3/h -Viparspectra R900 LED thermo-hygro metar i PH metar potovi 19l(platneni il kakvi vec jesu) Cyclone clip fan Od kemije imam Aptus start i topbooster i Azos bakterije,ali sumnjam u to jer dosta dugo su stajale na suncu (jebiga amater) Nije problem narucit novu klopu jer ionak trebam zemlju kupit.. pa ak mi mozes tu napisat kaj da uzmem bilo bi super. Mislio sam Biobizz all mix + njihova paleta kaj ide uz to, ali ti odluci iskusniji si u ovome. PS pare nisu problem. Ak sam kaj zaboravio napisat, podsjeti me :)

mar 2020.

Odli na priprema. Ako mozes birat zemlju, uzmi potH od klasmana. Jako dobra zemlja. Gledaju i druge growere koji koriste Bio bizz gnojiva odli no rade posao. Tako da ako i nijh uzmea ne ea po~alit. Ja sam na prvu imal lose iskustvo s njima i naao sam AN i od onda samo njih koristim. Zemlja Bio Bizz all mix je dobra zemlja( malo prejaka za start, al pro~va u to biljke nekako). Ja trenutno koristim Bio Bizz all mix i Bio Supstrat od Klasman-a i ova druga je bolja. Malo o strainu. To je automat jel'? Za po etnika growera nije lako s automatima. Oni ne praataju greake, i zayebe. Dok sa photoperidnim imaa prostora za po koju po etni ku greaku. . Na tebi je da odlu ia ~elia li manje biljke ni~eg rasta, il ve e biljke da sa 4 popunis taj kvadratni metar. Ali poato ve imaa menkice, mo~emo i s njima popunit box sa dobrim LST-om. Edit: Za automate ti je 19l zemlje jako puno. 11 litara ti bi bilo taman za automata. Uz to u tih 19 l stane i vise zemlje pa ces trebat barem dvje vre e bio bizza.. bolje uzmi 11l tegle i vrecu potH i imas dosta za sve i jeftinije si proao. Ove 19l mozea uvat za neke photoperiodne biljke. Eto sad je na tebi da odlu ia

mar 2020.

strain je auto,evo ti link da ne kopi/pejstam sve https://www.dinafem.org/en/blue-critical-autoflowering/ e sad potH, nema ga ni u botanici ni na hempatiji,ak znas kak do njega reci (cilj mi je sve uzet sa dostavom jer nemogu napustat kvart, imo sam propusnicu ali sam popusio otkaz i vratio sam ju nazad u firmu - VIVA KORONA-.-)

mar 2020.

Neznam kolko smijem reklamirat ovdje di se prodaje trebal bi nazvat i pitat jel ima dostava.. Posaljem ti u PM

mar 2020.

Pozdrav @mr.Smooke_Allot ~elio bih da mi ti budea mentor pako ako mi se mo~ea javiti bilo bi mi drago. Nov sam na forumu pa se te~e snalazim. Hvala na razumijevanju Pozz :thumb:

mar 2020.

Pozdrav. Dogovoreno. Upadaj u ucionicu ;) :) :joint2:
GronaZMAJ

mar 2020.

Razred se puni !! :D :D ::banjahanje::
djuka2301AMBASADOR

mar 2020.

Pozdrav mr. Smooke_Allot.jel bi mi htjeo biti mentor? Odradio sam jedan grow dosad,upoznat sam s osnovama pa ako bi mogao tu i tamo da mi pomognes?

mar 2020.

Pozz. Moze. Zauzmi sjedalo :) :D @grona daj slikni onaj list. Sta mu se desilo? Jel samo jedan ili?
GronaZMAJ

mar 2020.

Uhvatilo je i jedan cvijet manji ali i vrhove listova pored te malo na susjednoj biljci...

mar 2020.

Cek malo. I cvjet je uhvatilo? Daj i to slikni. Kako baratas sa PH? Jel stavljas sto u vodu za spustanje? Ovo po liscu mi se cini ph fluktacija. A ako je na cvjetu tako onda cemo imat problem i Edit Mozes skimut te listove da me prizoves pljesan
GronaZMAJ

mar 2020.

Znam da izgleda tako, ali siguran sam da je od venta jer se pojavilo nakon lose odluke paljenja istog. Svi osteceni listovi, zajedno sa cvijetom su bili na prvoj crti toplinskog udara u sred temperature od cca 13° Vrh koji je ostecen je isti ovaj na slici gore, prvi do lista s lijeve strane. Ako želiš uslikam ga ali vec sam dosta puta išao tamo sa svijetlom da provjerim temp i da slikam pa ne znam da li ce ih to isto uznemirit ili ce brijat da vani sijeva :D Ph mjerim, kao sto sam ti rekao sa lakmusom i uvijek je izmedu 6.8 i 7.2max P.S. Jucer sam dao 10ml Boosta na 5 litara vode. Procitao sam na stranici od Hesi da je to puna doza, nadam se da nece przit i ako sam bio svjesan da stavljam 2.5ml vecu dozu nego prosli puta

mar 2020.

Aha to je to. Negdje sam presko io da si palio grijanje s ventom. Bit ce one dobro. Odrezi taj spljen list bez beda Malo si fulo temu

mar 2020.

@mr.Smooke_Allot Sve je naruceno, javim se kad stigne pa startamoo :)
GronaZMAJ

mar 2020.

Samo da ti javim... :) :watch::respect:

mar 2020.

Pozdrav @mr.Smooke_Allot , Ja sam po etnik pa mi je potrebna pomo. Planiram kupiti growbox (imam prostoriju) Pronaaao sam ovaj koji mi odgovara dimenzijama i piae ispod da se box mo~e poja ati http://www.headshop-hr.com/growshop-hr/ponuda/kompleti-za-uzgoj/eco-120/ }elim kupiti sve kvalitetno tako da mi to nije problem.Prvi put da sadim i prvi put da kupujem growbox Joa nisam kupio sjemenke poato je sve zatvoreno zbog korone tako da bi mi dobro doala pomo u odabiru growboxa i sjemenki. Pozz :thumb:
kekAMBASADOR

mar 2020.

Sjemenke se naru uju online (valjda 90% ljudi tako radi) isto sumnjam da netko podje u poljoapoteku i tra~i sjeme :D Imaa gore od sponzora, RQS.... imaa par stranica navedenih na forumu, sretno

mar 2020.

Bok spooky. Evo ti ovdje jedan kvalitetan Growbox komplet https://www.hempatia.hr/growbox/kit-box/kit-growbox-600w 600w i nemoa fulat. Uz to na hepatiji imaa i menki za kupit. Preporucio bi ti neku indiku da uzmea. Kakav je prostor di ce ti bit box? (Vlazan/suh, toplo/hladno?) Trebaa joa i gnojiva. Mozes uzet neki komplet, bio biz i slicno

mar 2020.

Jesi li procitao uvod u ovoj temi? Dakle lanovi koji nisu dogovorili mentorstvo ne smiju postat u mojoj temi. Zato izbjegavaj takve ulete

mar 2020.

Odlicno si to cropo
kekAMBASADOR

mar 2020.

Sorry briai, otvoreno mi je milijon tabova i ne vidim to no o kojoj se radi temi, no hard feelings
Smokeweedzg1987ENTUZIJASTA

mar 2020.

Pozz trebo bi mentora posto mi zelenka nema blokiran strajka imam 5 autosa 4 hulka i og das 600w hps growbox 120x120x200 karbonski filter turbina vuce ko luda rastu mi vec mj dana zemlja je plantela start potovi po 25l 2 jupola 15 litarski al nutra stane oko 27l zemlje da od hrane imam hesijeve pro line fosfor plantela list cvat, power zyme neznam zute mi listovi donji suse se neznam da bubnem cveta i bio od plantele

mar 2020.

Mo~e. Mogu ti pomo ak zapne. Pretpostavljam da te mentor ve uputio u sve. Mo~ea oka it koju sliku da vidimo situaciju kod tebe.

mar 2020.

Moze da ma ovo mi ke prvi indor a stari mentori su banani mi ahahah malo mi slabija kamera glupi lg

mar 2020.

Sta je to sve majko sveta::ludak:: daj malo to odvoji zarezom il necim da znam sta je sta. Kad si zadnje hranio i sa ime? Jel su ve krenuli u cvat?

mar 2020.

A po 5 ml prije 5 dana sam stavio plantele cvat, bio, i hesi pro line phosphor to mi prva prehrana bila mlade su. Nisam odma davo ful da ju ne spalim ove mlade stavio lista bio pa su se pocele uvrtat listovi pa 2 puta samo vodom, rezim mi je 19/7 i male su dale spol vec

mar 2020.

Aha. Sad su na prelazu iz vege u cvatnju i sad trose viae hrane. Napisem ti dalje kad se vratim. Na poslu sam pa ne mogu tipkat.

mar 2020.

Kakav ti je to re~im? `to si mislio s time? je to plantela bio vrt? daj sliku da vidim kak izgleda bo ica toga.. ???? jel to ista plantela bio? ato se ti e hesi phosphor mislim da si jos trebal pricekati s time. na ovoj visokoj ti je povinuto lia e ko da je prezalijana. Sa koliko vode zaljevaa i koliko esto? Sorry na qutovima al moram doku it sa ime to no hrania. Imaa li otvoren dnevnik? poskidaj svo ~uto lia e pa slikni iz pticje perspektive i da bude malo bolje osvjetljeno ako mo~e:D:thumb: edit; Pa @Zelenko63 nije blokiran. Ako imaa dogovoreno mentorstvo s njime onda te neka i dalje vodi kroz grow

mar 2020.

Ma mrak je pa zato a 3 litre po potu bacam svakih par dana susi hps brzo zemlju ma plantela cvet i plantela bio a 19/7 taman me nema tih 7 sati pa tad spavaju zakljuco je mentorski i nemos mu ni por poslat

mar 2020.

Ma zelenko blokiro mentorski ima mjesec reko da trazimo nekog drugog da ide na godisnji a i blok poruke taman mi krenuli bili i paf malo se zbediro prije mi cilli bio mentor na njega sam mislio da je banan. Sori ak gnjavim a nisam hranu im davo 2 puta do sad prvo sam malo pregnoio prvi put a dao pola doze

mar 2020.

Aha takva je situacija....ne smetas nista... I dalje mislim da je ova sto su joj povinuti listovi, prezalijana. Sad su ti ve gladne zato i lisce zuti. Sad kad su na zaljevanju daj im plantelu bio, puno dozu. Ovoj u cvatu das plantelu cvet. A ova sto je najmanja noj jos plantelu bio.Jedino neznam sta s ovom sto su joj povinuti listovi. Ona ti juri ka cvatnji. Njoj bi mogo stavit i plantelu cvet i plantelu bio daj gurni neki drveni stapi da provjeria kolko je suho/mokro nutra u kanti. Daj mi joa reci svakih kolko dana zaljevaa? Sto se ti e re~ima svjetla 19/7 po tom rezimu tvoj dan biljkama traje 26 sati.

mar 2020.

Znam da ahahah ma pase im to ostale se izvinu u zrak u spicu doslovno ahahah ma svaka 3 dana im dam suha sad gledo. A na koju mislis ovu najvecu il malu kaj joj se list usuko, sve su u cvanju sam manje tek krenule al dlacice rastu polako. Vazi da dan 15 ml na 2l il da bubnem 30 na 4l

mar 2020.

Mislim na onu na drugoj slici . Ima tanke i uvijene listove prema dole. Vidim da ulaze u cvat. Jel' koji je strain ta sa uvinutim liscem? A za plantelu list i cvjet dajes pune doze na litru. Neznam koja je puna doza nisam vidio a ovo sto si napisao na dve litre 15 il na 4 li 30 to dodes na isto.

mar 2020.

Bruce baner ma prve su mi takve da cudni su mi tanki listovi dole su bili ogromni a gore ide u sitne bubnuo joj sad 15 i 15 ml cveta i bio na 2l

mar 2020.

. Bruce banger auto? Sativa? Zato su i listovi takvi. Vidit cemo daljnji tjek dogadaja.

mar 2020.

Ja se prepo da sam ju mozda spalio ahaha pa da su zato sitni

mar 2020.

Dakle to je bilo samo tome bruce banneru? U kolko litara zemlje raste? Ovo znaci da si dao15ml plantele bio vrt i 15mlplantele cvet?

mar 2020.

Da da, potovi taj je u jupolovoj kanti zemlja je plantelina oko 25 litara zemlje ima 4 su mi ta banera a jedan je og das neki dobio gratis taj isto u jupolovoj kanti ova ostala 3 banera su u 20 litara zemlje

mar 2020.

Ok. Nesto mi tu ne stima. Taj Bruce bi trebal pit barem 4 litre po zaljevanju i tako otprilike svaka 4 dana. Ovako ga neato mu i jer listovi su previae uvijeni ko da je prezaljevani. Rupe si izbusio na kantama?

mar 2020.

Da busilicom ima ih masa dole

mar 2020.

Bum vidio kak ce reagirat sad sam ju natopio ove se vinule u zrak od 3 svjetle

mar 2020.

Hm. A kad si mu dao hesi phosphor? Il nisam dobro shvatio da si ga davao:crazyd:

mar 2020.

Dao 5 ml na 2l prije tjedan dana jer sam brio da mu mozda tog fali

mar 2020.

Ja sam fenomen meni su prije 3 godine ljubice 2 metra preko noci presle u musku a pune bile dlacica dan i pol poslje sve sjeme:fuck: vani na balkonu bile valjda ih neka oprasila izdaljine

mar 2020.

Eto ti greake. Loae je reagirao na to i vidi sta se deaava. Prije tjedan dana jos nije krenuo u cvat a vec si dao puno fosfora i kalija. ::poguzi:: Sto ti je initi? Dobar flush zlata vrijedi. Flusaj ga sa jedno 60 litara vode. Pa ga ostavi da se skroz osusi. Bilo bi dobro da nabavia melassu. Dobro bi mu doalo nakon flusha

mar 2020.

Ide pod tus, makar sad gledam glavni se vraca u vis

mar 2020.

Netrebaa quotailti kad odmah iza odgovaras. Samo ti njega flushni. Doc ce malo k sebi da moze pocet punit te cvjetove

mar 2020.

Jesam sad nista dok se zemlja skroz ne posusi?
GronaZMAJ

mar 2020.

Smooke da se ubacim u temu...Kada bi meni bilo dobro ubacit melasu I da li da ju uopce ubacujem? I ne znam da li sam spomenuo, ali ja svojim vecim biljkama 10-12 litara potovi dajem nesto vise od litre I pol, s tim da sam slj. puta mislio dat 2 a isto mi iscuri dolje I bude dugo vlazno kao sto znas... Da nastavim tako s obzirim da se ne bune ili? P.S. sory ako spamam

mar 2020.

Ne spamaa niata frend, tu smo svi da naucimo. Ok je kako tvoje piju dobro. Kolegi iznad to pisem jer su mu tegle velike i objesenih listova. Melasu cemo kasnije. Tvoje su sasvim ok. @Smokeweedzg1987 da sad ju samo ostavi da se isusi dobro

mar 2020.

Vec je bolje ahahah fala za flush vec se digli listovi, ima nade i za mene::listomahanje::
GronaZMAJ

mar 2020.

Super brate, hvala ti puno ! :let:

apr 2020.

Nije mi se timer ugasio svjetli sad vec 26 sati mene nije bilo ahahaha oce im smetat?, da i ja sam zajebo nije 19/7 od 3 popodne do 8 ujutro radi, al danas je produzila a i ova se preporodila

apr 2020.

Haha pardon

apr 2020.

Se vidi da je bolja

apr 2020.

Aj nesto je bolje. Cekaj da se isusi dobro pa ce ju melassa dic joa. Neznam jel sam te pital dal imaa mellasu?i imaa ju? Edit Sad cea imat 4 razlicita zaljevanja. Meni nema goreg.. a vidi ovu sto moli. Ta ce ti bit odli na

🔒 Ova tema je zaključana