VUTRA
ForumZajednicaMuzikaVutra.Org internet radio!
LEGACY

Vutra.Org internet radio!

76 odgovora14,225 pregleda
TropicoLEGENDA

dec 2011.

Vutra radio ONLINE! O emu se radi? Pokrenuli smo vutra radio preko shoutcasta! Gdje i kako nas sluaat? Postoje dva na ina: 1. Sluaat nas mo~ete preko VUTRA RADIO LINKA (klikni), uete na stranicu i kliknete na player i sluaate nas! (ukoliko vam player nije prikazan na stranici morate skinuti flash player) 2. Drugi na in je da odete na OVU stranicu i direkt ce vas pitat gdje zelit sejvat fajl. sejvajte ga i dvoklikom pokrenite u winampu (ukoliko nemate winamp a zelite sluaat preko njega morate ga skinuti) Ukoliko vam se dogodi da na stranici ili u winampu prestane svirati, stranicu refreshajte, a u winampu stisnete stop pa play i ponovno ste s nama! Svoje glazbene ~elje mo~ete slati na chat od radija (ukoliko vam zelja nije ispunjena, to je iz razloga ato dj trenutno nije pred kompjuterom) Ukoliko ~elite biti dj na radiju kontaktirajte nas na mail: [email protected] ili na skype nickname: vutra.radio (takoer ukoliko ~elite gostovat u buduim emisijama, imate neke zanimljive sugovornike, imate prijedloge ili kritike saljite nam na vec spomenute adrese) Sluaajte vutra radio!
FrulaENTUZIJASTA

dec 2011.

Uhm... skinuo sam plelistu, tj. radio jelte.. i nakon 10 min je presto svirat.. oke reko neki internet problem. Kad ono - na desktopu mi se pojavio privacy protection.. nekaki spyware ugl. pa ovaj, tropico probaj to rijeait nekak.. :)
Big LLEGENDA

dec 2011.

`ta je sa staron temom Tropico?

dec 2011.

sve normalno redi frulo
FrulaENTUZIJASTA

dec 2011.

ne radi se o radiju, nego download linku :)
TropicoLEGENDA

dec 2011.

Genjo se igra hakera i cilu temu pobrisa :) !
ajdeENTUZIJASTA

dec 2011.

evo opet da postavim pitanje (ovaj put javno na forumu): zainteresiran sam za sudjelovanje na vutra radiju. imam iskustva sa interent radijom (3 godine na studentskom radiju), ~elio bi nastavit vodit emisiju koju sam vodio zadnjih godina. Dogovarao sam sa Tropicom ve neato - ali niata konkretno nije dogovoreno. s kime mogu porazgovarat viae o ovom? hvala

dec 2011.

pa novi si clan jedino to vidim kao prepreku...ali dogovori se nekako vec sa tropicom

dec 2011.

Evo prestavi ovdje kako bi ti to izveo i ata si si zamislio. Pa e se neko na da ti odgovori poato nas ima puno.
ajdeENTUZIJASTA

dec 2011.

frend i ja imamo iskustva rada na internet radiju jer smo bili na jednom studentskom radiju (da sad javno ne govorim, ako nekog zanima poaaljem mu pm gdje ima i za sluaat emisije koje smo vodili) ja sam tamo bio i tonac i imam iskustva u radu na winamp shoutcastu poato je zbog odreenih razloga taj radio prestao sa emitiranjem nakon tri godine, mi ve jedno vrijeme tra~imo mjesto gdje bi mogli nastavit. i kad sam ugledao da na vutri kree radio - morao sam pitat. ~elja nam je pokrenut (nastavit) hiphop/reggae emisiju sa pod~anrovima u kojoj bi gostovali domai izvoa i sa scene, takoer predstavljanje novih glazbenih materijala, najave dogaanja i po mogunosti djeljenje upada... naa prostor za emitiranje, a trebalo bi se samo u tom odreenom terminu isklju it vaa stream i uklju it naa. barem je tako bilo kad smo mi na tom radiju - gdje smo imali sli an dogovor sa filozofkim fakultetom i njihovom emisijom... naravno za dogovor smo kako bi bilo najjednostavnije svima nama. rado u joa pojasnit ako treba B)
SekachAMBASADOR

dec 2011.

Moju podrsku imate...sve da povecamo kvalitetu programa i da nema rupa tokom dana... =)
SimasZgAMBASADOR

dec 2011.

Ljudi ajmo malo aktivirat ovaj radio viae... `alji te nam prijedloge, ~elje i kritike malo viae.... Tropico se potrudio oko ovog radija,nas par "DJ-a", sa viakom slobodnog vremena ce vam vrlo rado puatati stvar-i koje hocete.. Da vidimo nekad i 15..20..pa i 30 sluaatelja, to bi zna ilo da smo uspjeli u svom naumu, da vas zabavimo. Ako imate ono zlo od facebooka ili nekako drukcije, postajte ljudima link Listen2myradio.com - Get your own FREE online radio!, nije teako, a sa vecim brojem sluaatelja, dolazi i bolji program, mjuza i tako... Ako netko ima iskustva sa puatanjem muzike, neka se slobodno javi na PM, pa cemo ga isprobat kao vutra.radio DJ-a peace
TropicoLEGENDA

dec 2011.

Olaaaaa. pri ajui sa ostalim dj-evima a i sa neki clanovima foruma koji ovaj radio BA` sluaaju zaklju ili smo da bi bilo dobro da preemo na plaeni server jer svako malo imam problem sa ovim free serverom. Poato se za novi server cijene servera krecu od 100 do 500 dolara godisnje, mi sami dj-evi to ne mozemo bas pokriti, bar ne sa ovim brojem koliko nas je sad, pa stoga molim sve dj-eve sve clanove vutra foruma koji radio sluaaju nek nam se jave isklju ivo na mail [email protected] i u mailu nek napisu svoje korisnicko ime sa vutre i koliko su zeljni uplatiti....na kraju kad skupimo dovoljno ljudi koji su zeljni pomoci pri kupnji novog servera biti ce preko pm-a obavjesteni kako i kada uplatiti... Pozdrav od vutra radio ekipe!

dec 2011.

Pozdrav svima! Ovaj forum posjeujem ve dulje vremena, ali kako sam uvijek samo itao, a nisam imao potrebe sam napisati neato, eto tek sam nedavno otvorio svoj profil. Svia mi se muzika na radiju i imam ~elju bit dj. Poslao sam poruku na mail i ponudio svoje usluge, nadam se da emo neato dogovorit. Do sluaanja!
artisticLEGENDA

dec 2011.

ja bi isto nekad kad sam slobodan mogo live ili snimit set...kom se trebam obratit haha
Big LLEGENDA

dec 2011.

Poaalji mail na [email protected] Ja sam mu poslao.... pa emo vidit ata e bit
DEDEPOZNAVALAC

dec 2011.

Pozz Odlicna stvar radio. Svaka cast kome je palo na pamet. Predlog emisije uzivo sa javljanjima i dobrih, smesnih, vrucih, naucnih, poucnih tema: - kako je bilo prvi put - smesni dogadjaji iz zivota pod uticajem - losi dogadjaji - prvi put sex - prvi put oralno - recepti - vesti iz medicine - vesti sa kupova, takmicenja, seminara ( opsirno sta kako sa pustanjem javljanja slusaoca ili citanje sms-a zadnjih 14 min il pola sata ) - vesti iz sveta - intervjui sa nekim poznatim licnostima ( preko neta ) - misljenja o vutri - opisi sa vrstama i delovanju - pozitivne srane - negativne strane - kako zdravije upotrebljavati I jos mnogo drugih tema. Bilo bi posla al mozda bi privoklo vise slusalaca. Termini vecina za vikend. Mozda bi upalilo. Sretno dalje
TropicoLEGENDA

dec 2011.

Ukoliko netko ima zanimljive ljude koji bi mogli gostovati u emisiji neka mi se jave na pm!
Big LLEGENDA

dec 2011.

Tropico ti onaj mail ne aljivia a? xD Daj ja bi puatao kad je rupa kakva, samo da nebude off radio... Samo mi poaalji one podatke za connection na PM I dodao sam te na skajp, mozes i tamo
TropicoLEGENDA

jan 2012.

OBAVJEST!!!!!!!!!!!! Svi oni koji sluaaju preko winampa, vlc playera i sli no evo novi link za file skinuti ----->83.142.230.165:24230/listen.pls Zbog pada servera na du~e vrijeme bili smo primorani premjestiti na drugi server!

jan 2012.

Izgleda da cemo dobiti novog sponzora. Tako da te pare mozemo preusmjeriti na Vutra Radio. Ja mislim da ce biti oko 45 eura mjesecno. Takodje ne znam sto mislite o domenu vutra.fm za radio imam samo jednu primjedbu a to je mozda malo samo malo manje da pazimo na rijecnik to jest na pricu. Ipak moguce je da nekome djeca slusaju ili roditelji znaci ne moramo pazit na rijeci nego na pricu...eto pribjedba samo ne mora biti po mome ali kao sto rekoh radio ce slusat svako pomalo od 7 do 77. Mozda da imamo vecernje sate poslije 12 kad zavlada ludilo....znaci nemojte mislit da je ovo nesto sto mora biti. Radio vodite kako vam volja ali eto primjedba.
Big LLEGENDA

jan 2012.

Moja stara je ju er ula Tropica kako mu daprostia gofno iz nosa pada u nekakav sir.... Rekla mi je da sam psihi ki bolestan kakve to divljake sluaam... :D .fm domena se inace koristi za radio sto ne?
TropicoLEGENDA

jan 2012.

Radio radi skoro pa 24 sata u danu, kurve na pladnju, sluaajte vutra radio i dobre vibre u zraku!
Big LLEGENDA

jan 2012.

kako je sad jebeno!!! malo sam se prepusio al mislim da sam jako sretan radi novog radija.... hihihihi

jan 2012.

Radio je gore an vrhu foruma medjutim ima smetnji na forumu koliko primjecujem neke stvari ne rade....uffff cekamo tropica da se ukljuci pa gasimo onaj drugi radio....zivjeli

jan 2012.

Trenutno na radiu je dj vutragenjo...Iscekujemo tropica da se javi i konektuje. Mozda preuzme i moja djevojka u neka doba :)
Nisam jaENTUZIJASTA

jan 2012.

Dale je moguce se ukljucit u pustanje mjuze na radiu? Domaceg repa,ska,i reggea tu sam majstor? :)

jul 2014.

:spliff: auuuhhh,sto je dobra glazba trenutno na vutra radijonu a i tutankhamon nije los aj' zivili :)

jul 2014.

Saljite ako imate neke best of foldere :)
klada1115POZNAVALAC

okt 2017.

ne radi neko vrijeme, ajmo vutra radio proradi

okt 2017.

45 eura mjesecno za shoutcast/icecast server + autodj.. to je previse para Vutragenjo.. za 15 eura se moze kupiti dobar VPS server i za 1h se to sve moze slozit sa autodj'om @Prater to zna po mom misljenju nije potreban .fm tld.. zasto jednostavno ne na subdomenu? radio.vutra.org

okt 2017.

Ni kod mene ne radi radio...
blaskeLEGENDA

jan 2020.

Sta se desava sa vutra radio!? :cool23:
klada1115POZNAVALAC

feb 2020.

Ve dugo ga nema...ateta mjuza je bila jako dobra
blaskeLEGENDA

feb 2020.

Ne znam u cemu je problem,ako ima mogucnosti,imam dosta muzike koje mogu da se puste u etar :cool23:

feb 2020.

Mislim da je cijena radia problem
HercegovinaAMBASADOR

feb 2020.

Ako zatreba muzike javite porukom Imam oko 300 giga u mp3 formatu i veina je rock, blues,soul ... iz perioda 60-80 Meu njime je i 15-20 giga domaica iz tog vremena
b1biiISTRAŽIVAČ

feb 2021.

Jel bi mogao da podelis neki deo mjuze da okacis negde da skinem da poslusaam nesto pametno :D svako dobro
blaskeLEGENDA

mar 2021.

Jel se zna mozda koja je cena u pitanje,pa da se organizujemo nesto? :cool23:

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se