VUTRA
ForumZajednicaMuzikaUmro Majkl Dzekson
LEGACY

Umro Majkl Dzekson

70 odgovora2,898 pregleda
DjerosimENTUZIJASTA

jun 2009.

http://www.cnn.com/2009/SHOWBIZ/Music/06/25/michael.jackson/index.html http://news.bbc.co.uk/2/hi/americas/8119951.stm Bio je malo "chudan" R.I.P
djungaISTRAŽIVAČ

jun 2009.

Zivi Frankestajn,dobro da je i toliko izdrzo.
PikavacISTRAŽIVAČ

jun 2009.

moze on zgledat kak oce nemat zube ni ruke al covijek je prodo najvise ploca najvise mu se ljudi skupilo na koncertu ...spada u rang najboljih" glazbenika u 19stom i 20om stoljecu.....
djungaISTRAŽIVAČ

jun 2009.

Da a sto ja imam od toga,taj tip muzike neslusam,a pedofil i manijak se nebi trebao zaliti.
skoro_normalnaENTUZIJASTA

jun 2009.

doslo je i njegovo vrijeme...sta ces

jun 2009.

Bar e joa dugo ostati onakav kakav je sad-plastika se sporo razgrauje i crvi je ne jedu:vb_kez: `alu na stranu,osta e zapam en i u i e u povijest sigurno,ali eto i dokaz da slava ubije...
ReacherPOZNAVALAC

jun 2009.

nije moja vrsta muzike,al on je jedan od najboljih izvoaa ikad....jbg,ateta ato je umro

jun 2009.

Neka je vala ljepse mu je tamo dje god da je.
BugiPOZNAVALAC

jun 2009.

eh, ma sada je sa 2pac-om... svaka im dala...
ataraxiaISTRAŽIVAČ

jun 2009.

ne brinite vi, ~iv je on. r.i.p.
extranoizeENTUZIJASTA

jun 2009.

i Dinom Dvornikom :pat: RIP

jun 2009.

Samo Boze ne dozvoli da kad umrem odem tamo dje su njih trojica. :-) oooh molim te boze samo ne tamo :)

jun 2009.

barem nee morati da razmialja jel nos ponio :icon_lol: uzeo je toaetu titulu najboljeg pjeva a u zemlji
djungaISTRAŽIVAČ

jun 2009.

potpisujem
TotalUndergroundISTRAŽIVAČ

jun 2009.

shteta za planetu..zagadice zemlju..tu gde njega sahrane tu trava ne raste...:b_evil:

jun 2009.

Da se nije kljukao sa farmaceutskom drogom protiv bolova i sta sve nije uzimao, nego sa zelenilom bio bi josh ziv, R.I.P. Samo takav spaljenko je mogao biti toliki muzicki genijalac
mr.skunkAMBASADOR

jun 2009.

neznam po meni iako sam veliki mrzitelj pop-a mislim da ce ostati upamcen kao kralj tog pod~anra a sad ove vaae pri e oko toga kakav je bio i ata je bio znam samo iz novinskih napisa do kojih ne drzim a pomislio sam i na teoriju da su odreeni krugovi htjeli da njegov tira~ ( 750 000 000 ) i mega(pop)ularnost ocrne sa kojekakvim aferama i diskriminacijom i medju crnima i bijelima ( kao nije ni ovo ni ono) i omalova~e ga kao osobu i glazbenika.
BeyondLEGENDA

jun 2009.

http://f.imagehost.org/0011/michael_jackson2.jpg
Teglica_UnkaAMBASADOR

jun 2009.

ma daj kako ste naivni sve je to bila jedna dobra prica menadzera i agenata koij su zaradjivli milione preko noci,a sto je najtuznije tek ce da zarade samo da prodje sahrana.
Kushonja O.GAMBASADOR

jun 2009.

R.i.p

jun 2009.

naaao je na in da prebaci mozak u drugo tijelo i ovo je moralo da umre uzeo pare od karata i boli ga uvo :pat:
DjerosimENTUZIJASTA

jun 2009.

MICHAEL JACKSON - They Don't Care About Us Skin head, dead head Everybody gone bad Situation, aggravation Everybody allegation In the suite, on the news Everybody dog food Bang bang, shot dead Everybody's gone mad All I wanna say is that They don't really care about us All I wanna say is that They don't really care about us Beat me, hate me You can never break me Will me, thrill me You can never kill me Jew me, sue me Everybody do me Kick me, kike me Don't you black or white me All I wanna say is that They don't really care about us All I wanna say is that They don't really care about us Tell me what has become of my life I have a wife and two children who love me I am the victim of police brutality, now I'm tired of bein' the victim of hate You're rapin' me of my pride Oh, for God's sake I look to heaven to fulfill its prophecy... Set me free Skin head, dead head Everybody gone bad trepidation, speculation Everybody allegation In the suite, on the news Everybody dog food black man, black male Throw your brother in jail All I wanna say is that They don't really care about us All I wanna say is that They don't really care about us Tell me what has become of my rights Am I invisible because you ignore me? Your proclamation promised me free liberty, now I'm tired of bein' the victim of shame They're throwing me in a class with a bad name I can't believe this is the land from which I came You know I do really hate to say it The government don't wanna see But if Roosevelt was livin' He wouldn't let this be, no, no Skin head, dead head Everybody gone bad Situation, speculation Everybody litigation Beat me, bash me You can never trash me Hit me, kick me You can never get me All I wanna say is that They don't really care about us All I wanna say is that They don't really care about us Some things in life they just don't wanna see But if Martin Luther was livin' He wouldn't let this be Skin head, dead head Everybody gone bad Situation, segregation Everybody allegation In the suite, on the news Everybody dog food Kick me, strike me Don't you wrong or right me All I wanna say is that They don't really care about us All I wanna say is that They don't really care about us All I wanna say is that They don't really care about us All I wanna say is that They don't really care about us All I wanna say is that They don't really care about us All I wanna say is that They don't really care about us http://www.youtube.com/watch?v=nvWMLAWrEjU sta god ali ovo mu je vrh stvar :sick:
Kurblaj KanAMBASADOR

jun 2009.

Ma ovjek je bio ultra bogat i kontam si da je slabo uspio u~ivati u tome, zasrali ga mutavim tu~bama i skandalima leainari. Sad kad je krepo i ito ju er da je onaj mali koji ga tu~io priznao da je lagao na sudu, neznam jel ~utilo ili istina ali oduvjek sam si konto da je to namjeataljka. I sad e sve bit divno i krasno, ovjek e ostat legenda, snimit e se vjerojatno pokoji filmi o njemu. Sva srea pa u smrti e ga ostavit na miru
BugiPOZNAVALAC

jun 2009.

His heart just didnt want to "Beat it" anymore!
Kurblaj KanAMBASADOR

jun 2009.

Odem na youtube chanel od JonLajoiea i vidim da je ju er stavio pjesmu o Michael Jacksonu. Brz je bome tVACUjHn6yU
tamburaENTUZIJASTA

jun 2009.

ova sala je neukusna.a ako on nije bio kralj popa,onda neznam tko je...osim elvisa ali on je bio kralj rocka. R.I.P.
Kurblaj KanAMBASADOR

jun 2009.

Crni humor se bazira na tome da je neukusan, to ga i ini crnim i zabavnim:icon_lol:
BeyondLEGENDA

jun 2009.

http://f.imagehost.org/0408/iraq.jpg nije ni ovo loae :)
Kushonja O.GAMBASADOR

jun 2009.

aRwwCOw1vZo

jun 2009.

i brat dzogani je ganut u srce :rofl: http://www.alo.rs/ljudi/16686/Ne_prestajem_da_placem :bis:
DjerosimENTUZIJASTA

jun 2009.

dodje mi da djogiju uputim telegram saucesca,,,kako ce on sad nastaviti svoju karijeru,,,hoce li se ikada oporaviti od smrti svog uzora,,,strashno.postade i on zrtva..:mrtva_banana: Shund uvek ostaje shund!!!:vb_whip:
Teglica_UnkaAMBASADOR

jun 2009.

hahah poznajem tog ganfera pa to i lici na njega.
Eva RainENTUZIJASTA

jun 2009.

Hehehe. ne bi Vedran bio Vedran kad ne bi sve popratio prigodnim fotografijama :icon_mrgreen: A sto se Michaelove smrti tice nemam komentara...
Yami_RazielAMBASADOR

jun 2009.

hahaha.. ovu stvar treba na majklov postmrtni cd :D jer ziher ce ga izdat xD :D
ChehehePOZNAVALAC

jun 2009.

Punk is not Dead, Michael is
Teglica_UnkaAMBASADOR

jun 2009.

judi ziv je ziv jebote koljimar http://www.youtube.com/watch?v=LbvP7dT3Dx0

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se