VUTRA
ForumZajednicaMuzikaFunk/NuJazz/itd Kompilacija
LEGACY

Funk/NuJazz/itd Kompilacija

54 odgovora3,297 pregleda

okt 2007.

Type2012 Session01 playlist: 1. Dorfmeister Vs MDLA - Boogie No More (Reverso 68 Remix) (5:33) 2. All Good Funk Alliance - The One (6:48) 3. Parov Stelar - Chambermaid Swing (5:46) 4. Mo'Horizons - Fever 99° (6:04) 5. The Funk Ensemble - Skunk (Original Mix) (7:46) 6. Rodney Hunter - Electric Lady (Madrid De Los Austrias Mix) (6:15) 7. paul murphy & marc woolford project - jazz room (spiritual south remix) (7:10) 8. Parov Stelar - spygame (6:09) 9. Parov Stelar - Homesick (Bonustrack) (3:32) :lol:
Vuk_samotnjaKAMBASADOR

okt 2007.

Ina e baa ne sluaam ovaj tip glazbe, ali ovo mi je baa sjelo zbog primjese funka i jazza... ojs ekselent!!! :thumb:

okt 2007.

Sta slusas inace? Ta komplilacija je nesto sto ja pustam uvece ponekad u nekim klubovima. Mada sam dj katastrofa ali eto znam probrat po koju dobru pjesmu. Onako za promjenu lijepo je cuti nesto drugacije jer svudje je samo progresive house prozet guslama.
triggerISTRAŽIVAČ

okt 2007.

dobra je mjuza, i meni se svia! daj ak imaa joa koji sli an mix, vikni za adresu da ga skinemo! svaka ast, dobar ukus!

okt 2007.

Nemam pojma valjda kad izadje Session02 :) bice malo laganiji.

okt 2007.

Jazz room mi je odlicna, ni Homesick nije losa :sun2:

okt 2007.

Pa sve zavisi od ukusa te dvije stvari su najbrze na komplilaciji...meni iskreno jazz room je najgora od svih pjesama na listi, prva je naravno spygame.
Vuk_samotnjaKAMBASADOR

okt 2007.

Ne ograni avam se previae ato se ~anrova, bitno mi je da je glazba kvalitetna. Volim swing, jazz, blues... Ali srce joa uvijek zatreperi kad ujem neki dobar old school rap. Eh da, od svih ovih stvari, najviae mi je sjela - Parov Stelar - Chambermaid Swing. :sun2:

okt 2007.

Rap sam slusao kao mladji ali trenutno rijetko koju pjesmu mogu. Nesto ovako mozda jedino: http://rapidshare.com/files/60839266/a1-bombs-a_fifth_of_cool_j.mp3.html I naravno OutKast ATLiens (stari album)je jedan od najboljih chill rap albuma ikada snimljen.

okt 2007.

ma kako si protiv komercijalnog hausa, pa to je ono ato trebe vole, a ako vole trebe vole i momci je li... zezam se, iskreno, haus je jebeno dobar, ali komercijalno sranje ato se puata u "klubovima" kao haus je za ***** loae...:bis:

okt 2007.

Samo nek se viae prekine vrtit od Bob Sinclaira World hold on i sve e biti super:icon_lol:
Kurblaj KanAMBASADOR

okt 2007.

Joj mrzim tu pjesmu ono prokleto fiukanje me tak nervira
BugiPOZNAVALAC

okt 2007.

znam da nije muzicki forum, ali vi ljudi imate ****** dobar ukus :) i 90% muzike navedenih na forumu je prva liga.... kao i Type2012 Session01... bas je ugodan, iako mi je dosta stvari nepoznato

okt 2007.

Ajoj, zlo mi je na spomen. A tek ona 'my my my' od 'armand van helen' :sick:
didjilidooISTRAŽIVAČ

okt 2007.

3. Parov Stelar - Chambermaid Swing (5:46) -- favorit bas mi je sjela!
BugiPOZNAVALAC

okt 2007.

hehehe, takoder ... evo nemogu je se naslusati...
gloss_zelenkyAMBASADOR

okt 2007.

Chambermaid swing je odli na zbog tog funky ritma, ali odmah za njom je Homesick! Ima neki po meni mrak beat,mono:sun2: Nije ni Boogie no more za baciti :))) A ja isto brijem zabrijanu briju...sve je to je.beno odli no:thumb: :maryjane:

okt 2007.

Drago mi je da vam se svidja. Bice jos toga slicnog...
kotvaENTUZIJASTA

okt 2007.

my,my,my m i je ak jedno vrijeme bila jedna od boljih pjesama... kompilaciju upravo skidam, pa u je presluaati i podijeliti dojmove s Vama...:sun2:
Kurblaj KanAMBASADOR

okt 2007.

Bio sam dosta skepti an ato se ti e ovoga, ali sam skinuo i mogu ti re da nije uope loae, da se posluaati
kotvaENTUZIJASTA

okt 2007.

kompilacija mi je ok, nadam se joa kojoj?

okt 2007.

Sad ce jos malo druga mrzi me uplodovat i ostalo.
gloss_zelenkyAMBASADOR

okt 2007.

File, klikni me :) Uzeo sam slobodu i stavio link koji si ju er bacio na shout... Predobro zvu i...morao sam:whacky023: Peace:maryjane:

okt 2007.

Hvala ljudi, fantastican album!
PampersPOZNAVALAC

dec 2007.

Evo napokon skinuh po nagovoru prijateljice. Prije nisam htio jer mi je lega reko da je sranje. 3. Parov Stelar - Chambermaid Swing (5:46) je stvarno odlicna stvar, truba me malo podsjeca na ovu novu pjesmu od nore jones. A ovo ostalo je stvarno bez veze, kao da se najbolje od jazza i najbolje od elektronike ponistilo u svakoj pjesmi i ostao samo slusljivi i nezanimljivi sound.
bozgaLEGENDA

dec 2007.

Evo joa jedna preodli na kompilacija, pogotovo prva stvar Give me your love od Sisters Love hehe :love001: Mene ta stvar zavrti pogotovo kad je sluaaa s osobom koju i volia... Uz dobru gicu skanka :icon_biggrin: Savraeno. Wurd! Peace, Boz :spliff: 1.Give Me Your Love - Sisters Love 2.Strange Games & Things - Love Unlimited Orchestra 3.Mundo Deserto - Elis Regina 4.Sambao - Walter Wanderley 5.Nao Bate O Coracao - Astrud Gilberto 6.Wouri - Manu Dibango 7.Who Is She - Gladys Knight & The Pips 8.In Memory Of - Randy Weston 9.(Somebody Got) Soul Soul Soul - The Wild Magnolias 10.Take Us Down To The River - Michael Naura 11.Calypso Blues - Marvin Gaye 12.Roots - Willie Bobo 13.Praise The Lord - Mary Lou Williams 14.El Soul Condor - Certain Lion/Tigers 15.Maracaibo - Michel Legrand EDIT: P.S. Stavim rapidshare link za pol sata... Evo link http://rapidshare.com/files/73595911/Mojo_Give_me_your_love.rar

dec 2007.

pampers totalno se mimoilazimo sto se tice muzike a moguce i drugih razmisljanja. Muziku koju si ti postovao ne bih dao najvecem neprijatelju da slusa...e sad se nadamo da ovaj svijet ima sanse sa nama koji smo toliko razliciti.
CasperENTUZIJASTA

okt 2008.

joooj ni jedan link ne radi vise tu a bas bi htio skinut ove stvari

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se