VUTRA
ForumZajednicaMuzikaPrti Bee Gee i Bad copy (Ajs Nigrutin i drugari)
LEGACY

Prti Bee Gee i Bad copy (Ajs Nigrutin i drugari)

282 odgovora30,351 pregleda
InqAMBASADOR

mar 2007.

Cini mi se da je domba trazio linkove pa evo nekih: Sve od Bee Gee-a http://www.forum.016info.com/viewtopic.php?p=42739 A Nigrutina cu da uploadujem kanije.
MiGiISTRAŽIVAČ

mar 2007.

koje su to budale jebote
InqAMBASADOR

mar 2007.

http://rapidshare.com/files/21602331/576fghr.rar Bad Copy - Sve same barabe to je cini mi se njihov 2. album (oko 20MB) uploadovacu i 3.

mar 2007.

ja znam nekad poslusati ajsa i bad copy.....ok mi se cine, ima dobrih pjesama...

mar 2007.

carevi, nema sta
PampersPOZNAVALAC

mar 2007.

... Jedan, dva akcija Iz gajbe raste saksija ... Sto reci za Ajsa... Ortak razumije situaciju
Yami_RazielAMBASADOR

mar 2007.

kad odjednom na terasu dolazi zirafa...oce da dimi i da vuce shata... xDDD legende

apr 2007.

Dobio sam platu, chiji najveci sam fan Zato imam kesha da varim ceo dan!

apr 2007.

"Dobio sam platu, chiji najveci sam fan Zato imam kesha da varim ceo dan!" Ako sam ovo postovao dva puta izvinite, molim vas najljepshe...

maj 2007.

a jel ste culi 'Bad Copy-Najgori do Sada' nisu normalni likovi
Vuk_samotnjaKAMBASADOR

maj 2007.

Da, da, sjeam se toga....hihihi
PampersPOZNAVALAC

maj 2007.

Da, album sucksa nenormalno... Jedino zadnja stvar ima stila. Stvarno im je najgori do sada! Sto jos reci... E da, sky vikler je seljak
PSG fanENTUZIJASTA

maj 2007.

prti bee gee je zakon...
PampersPOZNAVALAC

maj 2007.

Maus Mikri ponovno u zikri! Zenice su nervozne u mojemu oku, jer volim i pajdo a volim i koku...
TripcoPOZNAVALAC

maj 2007.

Obi no ne reagujem na izjave o muzi kim ukusima, ali, Pampers, nisi izgleda provalio dobro, Sky je muzi ki pokreta te skupine. De ko je jako dobro muzi ki obrazovan. Ne samo to, poznavaoci Hip Hopa bi mogli primetiti da ono ato oni rade (kao grupa ili pojedina no) spada u malo zahtevnije oblike upotrebe sekvencera.

maj 2007.

potvrujem tripka daleko je od seljaka da nije njega nebi bili skoro nista od bad copy sto valja on radi aran~mane a njihove pjesme nisu "pevljive" na prvo uvo moras malo da presluaaa da skapiraa sleng i pri u koja je meni va~nija u ovom ~anru od dodvoravanja publici pritom je muzi ki obrazovan i samo takav lik ja sam odrastao u bgd-u tako da kapiram sleng nisam baa siguran da ga svi kapiraju
RedShAMBASADOR

maj 2007.

ajs je u Puli za dva tjedna..idem da vodim mladeg brata i da se dobro nasmijemo:icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:
ClarenceENTUZIJASTA

maj 2007.

kapira se i u slavoniji...al cuo sam da zagrepcani i ostali imaju problema....
PampersPOZNAVALAC

maj 2007.

Maus Mikri izuva rime najbolje, inace vise volim ajsa, a prti bee gee najvise mikrijeve djelove
Prtii Bee Geee yea!!! Mogu srolam dzok i sa jednom rukom .. Prti odvaljuje .. Ajs i tako i tako :)Dobra mu je ona. PRodajem iz kucje frizhider i elektrichnu robu,prodajem da qpim od dilera droga,da imam da shrmchem da mi bude lepo,redovno se svadjam sa cjaletom i kevom :D haha

jul 2007.

ma domaci su ipak najbolji...nema do ajsa i ekipe...bili su prije 2 mjeseca u mini teatru u osijeku ajs i ekipa...jedino wikler nije dosao...al jebiga bolje ista nego nista... ja i ekipa upoznali ajsa kasnije bio negdje party pa nas je ajs htio vodit s njim...lik je predobar...nazalost ajsa smo u meduvremenu izgubli i nista od toga... jos jedna stvar...ajs je dosao u zastavi koliko sam vidjeo ehehehhe lik je spaljen ono tesko...
LucidDreamAMBASADOR

sep 2007.

Yea!Veoma jaki likovi!Naduvaju se i bacaju rime!Ajs je najjaci iz cele ekipe!:2flip::2flip::2flip:

nov 2007.

Pozz svima. Ja bi josh muzike da uploda neko ako nije problem. Decki su preeeludi hehe :b_cyclops::b_cyclops:
Kool King TENTUZIJASTA

nov 2007.

meni su bolji PBG od BC,a ajzak mi je ka solo izvodjac najbolji od svih,dvi prejake stvari od njega su mi ''Spejs Nigrutin'' i ''Kilo Granja...''
dataaISTRAŽIVAČ

nov 2007.

ajzak je u kuci jedva uso kao regal... inace veliki sam obozavatelj ajsa(bad copy,43zla) i prtibeegee ekipe... moskri legenda. Koji je ovo pokemon? to je lerDi pokemon, opijate valja on, opijum dop metadon, snif snif jos jedna polutka manje, ufff daj rolaj neko granje... zagrebcani ne kapiraju ajsa? pa lik ovdje ima status legende... Kada je nastupao u pauku ekipa koda je poludila... jbg nisam docekao kraj ... izbacili me redari ;)
bongashLEGENDA

nov 2007.

Ti si neko dete kreten ... ?
dataaISTRAŽIVAČ

nov 2007.

cemu to? stvarno ne znam zasto moras bit jadan ... daj mi reci koji dio posta te natjerao da pocnes vrijeat?

nov 2007.

ako ti ne kapiraa ata je torcu iznerviralo stvarno ata rei
dataaISTRAŽIVAČ

nov 2007.

pa reci mi ti onda...
bongashLEGENDA

nov 2007.

Daleko sam ja od nervoze ... meni ovo ludilo. @12tri Opuateno ...

nov 2007.

@12tri usled tvojih ograni enih intelektualnih sposobnosti i neosmatranja i nerazumjevanja socijalne poruke lanova kao i samog foruma kao i nekapiranju naziva sajta i poruke na po etnoj strani sajta koja je krajnje pozitivna prema blagodetima prirode (~ene,marihuana.....bijeli luk..itd.) moram da te obavijestim da tvoji receptori imaju zasienje teakih metala usled odbijanja zdravih signala o teake metale dolazi do hemiske reakcije koja je izgleda i uzro nih predhodnih postova ...ljubav zapo inje osmjehom a osmjeh prirodom...... torca nisam ni mislio da te to iznerviralo srvarno,ve ti je poslu~ilo kao inspiracija za odgovor :-)
elephant0rAMBASADOR

nov 2007.

gremlina ko u prici :ludaci_lol:
dataaISTRAŽIVAČ

nov 2007.

@balcan smoke vjeruj mi da shvacam smisao ovog sajta i sve stavove koje promovira i koje ne... samo mi nesto nije jasno... ako sam dobro shvatio malo vas je pogodilo u zivac ovaj kratki isjecak iz moskrijevog teksta .. jel? znaci ok je velicat prti beegee i slicno ali njihov tekst nije u redu napisat... taj tekst predstavlja njegovu sliku kao ajmo rec glazbenog umjetnika kojem sam ja odao pocas napisavsi ga na forumu tj. podforumu MUZIKA. Skoro svaki njihov tekst promovira uzimanje droga sta ne znaci da ih ja uzimam niti da poticem ikoga... jednostavno nemam granica ni predrasuda kad pricamo o glazbi. a o glazbi pricamo zar ne??? Ne znas me, nisi samnom izmijenio 2 jebena posta i odmah si se naso srat o mojem intelektu... aj ti intelektualni covjece meni fino napravi uslugu i nemoj mi se obrcat na forumu ni odgovarat na moje buduce teme i svi sretni.Mra! i da zadivio si me kako si dobro srocio svoj post... mora bit da si pametan
bongashLEGENDA

nov 2007.

Ajmo sad svi duboko udahnit i brojat do 10 ... @12tri Ipak e bit da nisi shvatio bit i naae interne aale i poaalice. Preporu am vrui aj od mente, cigaretu od trave smjehuljice i viae dru~enja sa nama. :thumb:

nov 2007.

@12tri lol vidia da si znao koji nas je dio iziritirao ne pravi se lud pa se ja neu pravit pametan ~ivio ti nama i aj na buksnu da se iskuliraa imam utisak da neki neznaju R.I.P moskri http://forum.bgdcafe.com/lofiversion/index.php/t11547.html
dataaISTRAŽIVAČ

nov 2007.

ma sve ok... cinim sta se mora :spliff:...
RadeAMBASADOR

nov 2007.

AJZAK BARABCINA!!!!!!!! Covek je dosao na svirku toliko napusen da nije mogao da izadje iz stojadina( Zastava 101)

nov 2007.

bio je pijan i napuaen u ustima ait nedovraen ali to ti je ~ivot zvezde brate nikako ga shvate stalno cima neke opijate jel zbog slave il kurave il na kolima brave na stejdz dolazi ko iz horora strave pa fanovi buksne prave grupi ga blajve a stojadin ide na gorivo metanola ato ga dobija od grand mentola
ljubazni gospodinISTRAŽIVAČ

nov 2007.

kom treba ja imam dva bad copy aluma:sve sami hedovi i najgori do sad,ko ih hoce nek me na pm pa mu posaljem prek msn

nov 2007.

E pazite 3p znaci bad copy su mi legende samo zbog viklera,znaci lik ima glas i razume se u produkciju,jednostavno receno muzicki obrazovan decko,tako da mi je on kralj. A sto se tice prti bee gee-a i oni su kraljevi ali oni su vise u fazonu heroin i to. Jo da ajzakova najbolja stvar je PAKET TRAVE poslusajte to,i ne isplati se slusati bad copy ako niste napuseni tako da.....

nov 2007.

Jo da i ko iskreno voli hip-hop i ko obozava da vari trebao bi da poslusa seven-a jer taj lik ih je sve pokidao sa njegovom spikom,samo sto in nije toliko poznat kao ovi. Najbolje stvari su one zajednicke od seven-a i viklera.

nov 2007.

ajs je kralj, nikad vozio skejt, al za mikrofonom faca :) brate PBG je nest najzanimljivije sto se pojavilo u ex yu hip hopu, cypress hill meets wu tang, nemre bit lose :D

dec 2007.

Ja napiso da neko da neki link ili nesto di se moze skinut ta sva tu navedena muzika al ocit o me niko ne dozivljava :punch: Ili mi dajte pls ili cu morat upotrijebit :google2:
korisnièko vimeENTUZIJASTA

dec 2007.

ne sekiraj se. svuda ima napaenih ljudi. ovde postoji specijalna vrsta, oni koji misle da su pametni im su protiv hemije. takvi ska u na svaki pomen i preteruju sa potenciranjem toga da su oni protiv, a ustvari su izgleda toliko izlapeli od duvanja da ne znaju gde udaraju. samo opuateno i ne obraaj pa~nju na likove koji misle da su zbog broja postova i sli nih budalaatina bolji od tebe i koji se zbog toga oseaju slobodni da vredjaju ili ocenjuju ne iju inteligenciju. nisi ti kriv za njihove komplekse i za to ato ne mogu da pokontaju neke stvari.

dec 2007.

a vime od ega si ti izlapio kada bacaa repliku na pri u koja je bila i koja se zavraila i nema grke meu lanovima nema ove vrsta sem lanova i gremlina i niko ne misli da je pametan zato ato je protiv hemije ve je forum posvijeen vutri a ne hemiji i hemija nas predstavlja loae u javnosti a mi za razliku od prsotina koji se truju govnima ~elimo dekriminizaciju marihuane a penali koji se kljukaju hemijom nisu ni zainteresovani jer njihova govna nee nikada biti legelna ili polulegalna pa nam reci vime jel si za dekriminizaciju ili ....za ubijanja komplexa? e da joa i provalih (jbg prepametan sam...protiv hemije sam:-) kako nedostaje osjeaj za humor kod nekih lanova od ega li su tako bezosjeajni i slabo se smiju ? od vutre ? no no
choki123POZNAVALAC

dec 2007.

Ajoj balcan zanimljivo mi itat tvoje postove...u pozitivnom smislu...uvjek se nasmijem...al dobro si mu uzvratio haha:cool44:.... Al ovo je prije svega VUTRA forum...jeje... A da je kemija stvarno dobra stvar postojali bi SPEED,EXTASY i `TATIJAZNAM forumi.. Ne ulazimo dalje u raspravu oko kemije i vutre jer,o ito je da se o ukusima NE raspravlja....Puno nas je razli itih...:sand_play:

dec 2007.

meni nije zanimljivo da stalno moram da piaem postove ovoga tipa vjeruj mi a nema tu ukusa razli itih ve ata si odlu io da budea u ~ivotu mada ima ljudi koji od vutre u veim koli inama prsnu ka da su na kentorima bilo bi i ato velia drugih foruma,ali im je glavna rije u nazivu toliko sjebala sve da oni znaju napravit line ili gutnut govance ali da forum naprave,si lud to je viaa misaona imenica e zato se ove pokuaavaju izrazit ali cvrc ,tu je usisiva postova sad tek vieh koji offtopic i koja je tema da sam znao rime bi mu ba ao brain briai i moje i sisino pardon vimovo
Vuk_samotnjaKAMBASADOR

dec 2007.

Vidiš onaj x-ić u gornjem desnom kutu? Vidiš? Finoooo... Samo jedan klik će biti dovoljan da nestanu svi tvoji problemi. :thankyou:
choki123POZNAVALAC

dec 2007.

Al jak si e............:rasta1: Gutnut govance...to mi je baa onako smijeano ful ironi no sarkasti no........:ludaci_lol:
choki123POZNAVALAC

dec 2007.

Al jak si e....:rasta1: Gutunut govance,to mi je onako ful ironi no sarkasti no......:vb_kez: Al dosta off-a....ovo je pod ''Muzika''..... :maryjane:
choki123POZNAVALAC

dec 2007.

ajoj izbriaiter ove postove nepotrebne....oops....sorry
wu-traENTUZIJASTA

dec 2007.

a sta da kazem...obozavam sluasat te jebeno lude srbe...kako su sprzeni...bio sam oba puta kad je bio ajs sa timbetom u puli i bilo je super...imaju super tekstove, nikad ozviljne sve o cemu govore je droga alkohol sex i sve ostalo sto ide uz to...matrice su im super, rime jos bolje i ot je to...di ces bolje...jedini koj mi je od svih njih skroz promasaj je wikluh sky koji je za mene totalni promasaj...al ne smeta mi toliko jer je ipak i on cini bad copy pa ajde...al kvari mi pjesme...uglavnom...najjaci cu mi pokojni moskri i seven (R.I.P.) i ful mi je zao sto su riknuli al jebiga ad su najveci djaneri od svih njih...onda tu su i eufrat ajzak naravno mikri mouse, bvana moze proc, timbe...i...to bi iblo to...najjaca ekipa...pis

dec 2007.

ako interesuje nekog:

dec 2007.

vidimo se tamo vime
FukmondoAMBASADOR

dec 2007.

mama mia:) mnogo se toga izbrisalo oe,a? mnogo cimate jedan drugoga! tako da ste banana,a:)))

dec 2007.

moze mi neko reci kako se zove stvar, ili jos bolje da mi stavi link da je skinem, mislim da je od ajsa i te ekipe...pjevaju kao na talijanskom ali ustvari samo nabrajaju dolce gabanna, don corleone, pasta bolognese i takve pizdarije.. hvala!

dec 2007.

da li mi neko moze reci kako se zove, ili jos bolje da mi stavi link da skinem stvar, mislim da je od ajsa i te ekipe...pricaju kao talijanski ali to nema veze s talijanskim..samo nabrajaju dolce gabanna, don corleone, pasta bolognese... hvala!

dec 2007.

Stvar je Bad Copy - Uno due Tre iHB9Q2ZXYes

dec 2007.

grazie mille!

jan 2008.

izaso je novi album od prtija ak treba nekom nek kaze

jan 2008.

da da extra dobar http://vutra.org/pravilnik

jan 2008.

ako ima mojih sugradjana mo~da e ih interesovati:

jan 2008.

treba meni! :D
3ananasa2ENTUZIJASTA

jan 2008.

ek sam malo pa moskri je riknio , seven je joa ~iv , nek neko reagira ak trkeljam , al mislim da si u krivu :b_cowboy:
bahateeENTUZIJASTA

jan 2008.

ananas je u pravu davor( moskri) je umro 2005 ina e prti obo~avam obavezno posluaajte njihov prvi album grejtes thits. odli an je. PRTI DO SMRTI heroin rap rules Moskri ustajem iz kreveta vedar i io i dok ka~ea d~oint ve sam jedan svio ovim tempom brzo pribil~avam se kraju i isto sumnjam da u zavraiti u raju al odavno ve ja sam raskrstio sa bogom, sport je smrt bavite se drogom jer ja ne ~elim da izaem iz ovog tripa, u raju je lepo al u paklu ekipa

jan 2008.

hehe ajzak i ekipa upravo ga slusam a i inace slusam rap ali ajzak je nesto posebno to se ne raa 2 put moj frend je pusio neki skank sa njim ka~e da se natjecao sa njim tko moze vise podrignut lol
kixonISTRAŽIVAČ

feb 2008.

skinio sam na dc++-u stvar...zove se ljax e plejaz....nigrutin i bvana repaju tak da to preporu am da si skinete... Proale godine sam imo d~eje osam aka na mene se lo~i seljan ica svaka! haha predobro

feb 2008.

Ko ce kupi frizider treba mi za mgra, ako treba idem peske po semu u dgra. Kraljevi sta reci....
LucidDreamAMBASADOR

feb 2008.

@Tokyo To je cinjenica...:rofl: Jedno oko levo,drugo oko desno...
GizmoBlazeISTRAŽIVAČ

feb 2008.

}iv je Moskri,umro nije,dok je gudre i murije! R.I.P. MOS-KRI

apr 2008.

PRTI 4 LIFE MOSKRI NAJBOLJI MS SA OVIH PROSTORA SVIH VREMENA
GizmoBlazeISTRAŽIVAČ

apr 2008.

Izasao novi album Prti BeeGee-Tacno u pre podne http://rs63.rapidshare.com/files/80327234/1123488772.rar
bahateeENTUZIJASTA

apr 2008.

jao plafon je ovaj album uno linea,cocain,ko kareem abdul jabari the ridller ne zna se koja je bolja al opet bez moskrija nije isto Moskri---volu
GizmoBlazeISTRAŽIVAČ

apr 2008.

Plafon , da , da , kako nije....Al' kao sto kazes nije bez Moskrija isto.. opet kidaju njih dvojica...Mislio sam da ce me razocarat s novim albumom al ovaj je na fazon onog prijashnjeg samo ludilo jos zheshce.. "Moskri je umro a i mi cemo,sto znaci gudracemo se i picemo!"

apr 2008.

da da bez Moskrija nije isto.Citao sam u jednom njihovom intervju,kako su nastavili i to kazu kako im nedostaje da Moskri nakraju zavrsi stvar u njegovom stilu nedostaje yaj zavrsni punc.rekli su da ima jos stvari sa Skrijem za skoro ceo album i da ce to da objave jedva cekam.Inace odusevili ste me ljudi na ovu temu nisam znao da toliko ljudi gotivi Prti sa svih ex prostora posto oni nisu zastupljeni u medijima kao neki drugi... Pozdrav prti 4 life

apr 2008.

:hehe::nana: Ma super mi Ajs. Imala sam ga prilike upoznat....legenda.

apr 2008.

Mrsko mi skidat,hajd mi snimi...(:

sep 2008.

Slusa li ko odavde ovoga opichenog repera, inace tip je iz srbije i pusi dobra ganja. Tekstovi su pravi var, prepoznas se i u nekin stihovima.:joint2:
mr.skunkAMBASADOR

sep 2008.

dobro dosao na forum :pat:
LucidDreamAMBASADOR

sep 2008.

Dobrodosao... :) Da si procitao malo nasao bi par tema o ajsu i bed kopiz... na kraj sela zuta kuca ti ti ti...
http://www.youtube.com/watch?v=G9S8Nn4ZTxQ&feature=related
schISTRAŽIVAČ

okt 2008.

mislim ipak da je crnogorac, a mo~da i nije...

okt 2008.

Mislim da je to ovaj intervju pa ko hoe neka pro ita http://www.popboks.com/tekst.php?ID=6186 Bio sam na njihovom nastupu pre dva vikenda u NS TIME-u. Odli an nastup i krcat klub, jedino je malo organizacija zakazala. Na njohovom spejsu (http://www.myspace.com/prtibeegee) najavljeni su nastupi u BEOGRADU I SPLITU: Oct 17 2008 klinika uho/grlo/nos @ skc Beograd Oct 25 2008 TBA Split

okt 2008.

evo je ta stara tema: http://forums.vutra.org/muzika/1593-prti-bee-gee-i-bad-copy-ajs-nigrutin-i-drugari.html
DžidžadžojacPOZNAVALAC

okt 2008.

Ajs mi je komaija.

okt 2008.

kako ti to pade na pamet ? vladan aksentijevi i ne zvu i etiki mada koristi dosta crnogorskih izraza ponaaa se bahato jer dolazi iz hooda sout central kote~ njegova rodna gruda
schISTRAŽIVAČ

okt 2008.

ma balkanac je to je va~no.
DžidžadžojacPOZNAVALAC

okt 2008.

da mi nisi i ti komaa ?

okt 2008.

loae bi ti palo :smoke18: :icon_cool:
Kurblaj KanAMBASADOR

okt 2008.

Evo aniao na neku dnb verziju ajzakove pjesme slu ajno nanetu i skroz mi je ok pa evo posluaajte http://rapidshare.com/files/140814828/Izlazim_Kod_Mosta__roller_remix_.zip
DžidžadžojacPOZNAVALAC

okt 2008.

varaa se, ionako nemam ortaka iz kraja sa kojim mogu da poduvanim:bananallama:

okt 2008.

ode ovo off ata u kote~u sve strejteri ? ili indijanci ?
bahateeENTUZIJASTA

okt 2008.

Dala bi lijevi bubreg da dou u Grad Sunca
DžidžadžojacPOZNAVALAC

okt 2008.

De bre strejteri, ahahahhaha, nego bre ne izlazim u Kotez pa ne znam nikog.Od malena sam isao u grad da se skolujem pa sam tamo i izlazio.

okt 2008.

[bez sadržaja]

okt 2008.

zato imam keaa da varim ceo dan..
3ananasa2ENTUZIJASTA

okt 2008.

nigrutin se iskomercijaliziro al zato prti rastura
Travar 17ISTRAŽIVAČ

okt 2008.

ajzak je car
mr.skunkAMBASADOR

okt 2008.

prti be ge jebe keve a kajza je konza:banana_dred:
mali.medoPOZNAVALAC

okt 2008.

:violent018:...VIME brate falla na ovim linkovima...!!! MOSKRI r.i.p.:violent018:
CasperENTUZIJASTA

okt 2008.

ajs nigrutin sutra u rijeci!!!

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se