VUTRA
ForumZajednicaMuzikaFestival EXIT 10-13. jul Novi Sad
LEGACY

Festival EXIT 10-13. jul Novi Sad

50 odgovora3,440 pregleda
korisnièko vimeENTUZIJASTA

jul 2008.

http://www.exitfest.org/ Mnogo jak line up ove godine :) satnica:http://www.exitfest.org/images/satnica_web.pdf 3 hiljade britanaca manje nego proale :) jel ide neko od vas?

jul 2008.

Ja nazalost ne idem mada stvarno vec je proglasen najboljim festivalom u Evropi. Naravno sve je do ukusa ali sve ukupno valjda gledajuci za svakoga po nesto pa zato.

jul 2008.

ma i tvrdjava je zakon mesto za takvo deaavanje, poato je ima milion aanaca pa su stejdzevi zvu no izolovani jedan od drugog. i onaj stejdz ato gleda na grad je mnogo dobar za jutarnji il. tamo naspu pesak i naprave atmosferu kao na pla~i, a ranije je i bila muzika na foru cafe del mar, ne znam ata e se ove godine puatati tu. ina e pre neki dan su i osvetlili tvrdjavu i sad mnogo mono izgleda kada se gleda sa strane grada, pre se jedva videla nou.
kanehbosemAMBASADOR

jul 2008.

mene svake jebene godine neato sprije i da idem.a uo sam da e biti manu chao. na to bi tako volio oti, a izgleda da neu sti ni na tiesto na pagu :((((( savjet: nemojte se ~enit i imati djecu ak se joa niste izludirali ili ako nemate dobar raspored
DžidžadžojacPOZNAVALAC

jul 2008.

Tako bih rado iaao al nemam para, naravno dance arena primarna, toliko dobrih imena ima ove godine, al eto, najviae bih iaao zbog Manu Chao-a, Booka Shade, Axwella.

jul 2008.

ne mogu da verujem da ovde samo par ljudi interesuje najbolji festival u evropi.
GreenManAMBASADOR

jul 2008.

a kako ti znas koliko je ljudi zainteresovano?to sto neko ne pise na temi ne znaci da nije zainteresovan,jel tako? :)

jul 2008.

Druze jeste da sam iz Srbije i da bi ja sad kao trebao da kazem sve lepo o tom festivalu, i jos da pricam bajke,ali necu reci nista lepo.Previse droge i debila neizivljenih.Osim sto ima lepih devojaka i sto nije bas svaka nesto posebno pametna..pa to moze da ide na ruku nama muskog pola..kao brdo stejdzeva,brdo pevaca,brdo navijaca,sve je kao lepo,svi se kao druze,ma ludnica sastavljena od bezbroj ludila u ludilu...valjda ce ljudi shvatiti da to nije ono sto traze mladi...hocu reci na ovaj nacin zapakovano...sve je lepo rezirano,ali reziser sam zna da komad nije bas nesto,ali neka...doce novi reziseri... record companies have bill to pay

jul 2008.

Hvala ti na utjehi posto skoro svako koga znam je tamo osim mene. Gentleman i Booka live ali eto steta sto se ljudi moraju cepati previse drogama da bi ostali budni svo vrijeme. :thumbsdown:

jul 2008.

bio sam na nultom vrh je bilo i prvom poslije toga nikad viae nekako mi ne prija da me u prolazu kvase ladnim znojem i pipkaju od sree samo njima izazvane a jutro li i na neku scenu iz C-e produkcije horora radni naziv filma "zombi party" moada nije tako bilo dobro ni prvi put ali sam ga ja tako do~ivio tako da vjerujem da neko u odredjenom ~ivotnom filmu nee ni viet ni omirisat loae stvari ve e se lijepo provesti i ja im ~elim lijep provod p.s. najgore su engelskinje,poslije njih mi je jasno kako su nas gledale drugarice u akoli dok smo ih sramotno pipkali :dunce: edit:samo mi je ~ao ato neu uti manu chao
dzibaENTUZIJASTA

jul 2008.

Stvarno je show videti svu tu bandu kako tumara okolo... Vec su se razmilili svuda po gradu... Na nekoliko dana ljudi napuste konzerve i oslobode se od mozga... Pitanje je kako bi bilo da se tako zivi na duze staze. Dali bi masa otisla na konstruktivnu stranu ili rasulo...
DžidžadžojacPOZNAVALAC

jul 2008.

Sta pricas bre ti, Bo~e moj...
dzibaENTUZIJASTA

jul 2008.

Pa znas, brate, ovo ono, brate. Exit je do jaja, brate. Voleo bih da je svaki dan! Da je zajebancija full, samo rokanje... Samo, brate, brinem se da bi se pobili, znas, ludilo je to stvarno...

jul 2008.

u jebo te, kakve spike. dobri ste. naravno da nije tako lol
GreenManAMBASADOR

jul 2008.

ja sam u subotu u masi ;)

jul 2008.

noas je bilo do jaja. nerd i streets, a i bad copyz su predo ili.
LucidDreamAMBASADOR

jul 2008.

Green se izgubio u guzvi... :)
GreenManAMBASADOR

jul 2008.

Bio sinoc...mnogo ljudi,mnogo prasine...mnogo hemije...na sve strane...

jul 2008.

Smrtni slu aj???..mlada neka cura...ccc:icon_frown: :signs054:
LucidDreamAMBASADOR

jul 2008.

Ovo sam napisao u drugoj temi...ali evo ovde bolje...
GreenManAMBASADOR

jul 2008.

U pitanju su ako se ne varam dve devojke i mladic.mladic je van zivotne opasnosti.A prezivela devojka je jos u kriticnom stanju.Tako bar kazu vesti.Nesrecan slucaj.Tezak maler.
LucidDreamAMBASADOR

jul 2008.

Da da...Moguce da sam pobrkao... Maler?ne verujem u maler...
GreenManAMBASADOR

jul 2008.

Verovao ili ne jeste maler...od toliko ljudi,od toliko satora da bas padne na njihov i to kad su oni u njemu...e ako to nije maler...ja ne znam sta je...

maj 2009.

Da se ne otvara nova tema,nego jel ide neko od ekipe sa foruma na ovogodisnji Exit?Vecina zna da je od 9-12 jula...Mozemo se i videti,podeliti neka nova iskustva...:)
ZOKIAMBASADOR

maj 2009.

isti termin ja mislim poseti njihov saj exit.org
DžidžadžojacPOZNAVALAC

maj 2009.

Va~i, evo aaljem ti sken svoje li ne kako bi me lakae prepoznao :icon_lol:

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se