VUTRA
ForumZajednicaMuzikaPaul van Dyk i Armin van Buuren u HR!
LEGACY

Paul van Dyk i Armin van Buuren u HR!

30 odgovora2,622 pregleda
ROXPOZNAVALAC

feb 2009.

Na Zrcu, u blesavoj Papayi, al nema veze. Napokon cu vidjet PvD uzivo, a ja mislio ic u Prag na koncert :D Jel jos netko ide, i jel itko zna di se karte prodaju?

feb 2009.

nazalost da je negdje na normalnom mjestu iso bi ja (mrzim zrce i ekipu koja si brije na finjaka a ubiti su k..ac).. ljubitelj sam njegovih zvukova i stvarno m i je zao sto je na zrcu.....a za karte neam pojma probaj neki mejl poslat organizatorima
ROXPOZNAVALAC

feb 2009.

Pa gle i meni je zrce blesavo (ili u najmanju ruku precijenjeno), pogotovo papaya koja mi je jos najgori klub tamo, al kozmeticki detalji me nece sprijeciti da vidim PvD. Mislio sam da ako cu ikad htjet otic na njegov koncert da cu morat ici u Prag jer je to najblize gdje se redovito pojavljuje, ne vjerujem da je u HR i isao bi da je i u rafineriji Sisak koncert, nije mi vazno :) A frend ima apartman na Pagu pa je jos besplatan smjestaj :D
TarkiPOZNAVALAC

feb 2009.

A kad je to? Ja bi isho (ak ce bit $)
extranoizeENTUZIJASTA

feb 2009.

ma Zre je savraeno za takvu ziku...polukomercijala, ljetna brija, djevojke u ljetnim haljinama...:sun2:
krasta-zgPOZNAVALAC

feb 2009.

i ja razmisljam da idem.evo ROX http://www.eventim.hr/portal/hr/other/clubbing/armin_van_buuren/47104/
ROXPOZNAVALAC

feb 2009.

mi ulaznice u ponedjeljak kupujemo :) a sto se zrca tice, "savrseno" ili ne, boli me stvarno, da je u slavoniji u polju isao bi. moj prblem nije zrce samo po sebi, nego njegov imidz. zrce je precijenjeno, to je jebena (umjetna) plaza sa 4 kluba, na obali ima x jednakih ili boljih mjesta za party. i onda svi "frajeri" briju na zrce i misle kak ce bit super i in ak su bili tamo na ljeto. bio dva puta, i evo, vrlo dobri klubovi s tehnicke strane, sa full komercijalnim *****m od muzike vecinu vremena, muzika koju mogu cut u bilo kojem wannabe klubu u unutrasnjosti svaki vikend. tu i tamo neka poznata i rijetka svjetska imena, 3-4 po sezoni. a cijene ono, vodu mi ide naplatit 15kn a ja si u wc-u u praznu casu natocim vode besplatno i pijem ju na sanku. papaya lijepo izgleda al taj je klub napravljen na jebenom brdu i sav je na stepenicama i nigdje nema mjesta, aquarius je puno bolji za koncert takvih razmjera jer ima siroke otvorene prostore, na ravnom da si ne polomis noge u guzvi, a i vecina kluba je pod krovom i pola u zatvorenom prostoru, sto znaci bolji zvuk.
extranoizeENTUZIJASTA

feb 2009.

da malo je prerazvikano Zre...i onda se skupi svakojakih prikaza. muzika je komercijalna skroz, ali treba istaknut Euphoriu - najmanji, najskromniji, najjednostavniji i time najbolji klub. sviraju sve domai dj-i bez imalo komercijale, jedino mjesto koje se mo~e nazvati partijanerskim. upad je stalno d~abe. u aquariusu mi neki "nikad uo" dj svira mtv bravo hitove i 40 kn upad...a u isto vrijeme Petar Dundov pr~i u Euphoriji za d~abe. lol. i to nije fancy muzika pa nije gu~va. meni paae. :sun2:

feb 2009.

idem sigurno....99% bio sam prosle god. na tiestu....
hirnISTRAŽIVAČ

avg 2009.

hhhh brate i ja sam isto bio bilo je bas po mom ukusu ono zesce zajebano
DžidžadžojacPOZNAVALAC

avg 2009.

joj koja koli ina kra muzike
Kushonja O.GAMBASADOR

avg 2009.

hmmmm , bas sam se vratio ... i bilo je solidno , prosle god. je bilo bolje.
ROXPOZNAVALAC

avg 2009.

Pa ako uspijete ignorirati 60% rulje da se uzivat u muzici :D bio na oba koncerta, stavim video uskoro
extranoizeENTUZIJASTA

avg 2009.

ja bio na van Bureku. niata posebno. valjda zato ata ina e ne sluaam trance. i bila je odurna gu~va i hrpa fejk partijanera :icon_lol:
DžidžadžojacPOZNAVALAC

avg 2009.

Armin vrti electro pop a ne trance :(
extranoizeENTUZIJASTA

avg 2009.

electro pop je zakon. da je bar to vrtio :icon_lol:

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se