VUTRA
ForumZajednicaMuzikaDJ Shadow
LEGACY

DJ Shadow

14 odgovora1,315 pregleda

dec 2007.

sO5PCru_Z-E
Kurblaj KanAMBASADOR

dec 2007.

Zanimljivo mislio prvo neat mrljavo dosadno ali fora je

dec 2007.

Kad budes skupio oko 4000 dolara nabavi MPC4000 :) nevjerovatan izum! Mislim muzika nije neka neki glupi rap ali MPC radi svoje. oyejZTrwMnc
Kurblaj KanAMBASADOR

dec 2007.

heheh prejaka stvar ali teako bi tako odlupo neke kompliciranije ili neprirodne ritmove
PampersPOZNAVALAC

dec 2007.

haha, ovo slusaju stariji koji misle da su moderni?

dec 2007.

Dojaja drammashina buducnosti, salim se, stvarno mozesh dobre matre odraditi na tome.

dec 2007.

Iznenadio bi se koliko pjesama se radi na MPC4000. On ne samo da pravi ritmove nego ih slaze, oblikuje i na njega mozes prikljuciti instrumente, kompjutere, scratch ploce, mikrofon ma sto god zelis a on upija, snima i shtanca pjesme. Nisam naravno imao iskustva uzivo gledat i radit ali toliko sam shvatio po netu. Uglavnom svi pricaju ono eno ti tamo studio e sad izbaci sve iz njega i ubaci MPC4000...mozda malo pretjerano ali lijepo je imati studio da stane na jedan sto :) @ pampers na sta si tacno mislio? Moja glupkoca niej te razumila...dj shadow-a slusaju stariji da budu moderniji?? Ja licno ne slusam shadow-a pretjerano imam samo dvije pjesme nego mi se svidja kad DJ kao on pravi svoje pjesme i na licu mjesta *live* svira na MPC-u. Inace nisam od ljudi koji sisaju dj-ima.

dec 2007.

Iako je malo konfuzna zezancija zanimljivo je sta ljudi rade na ovim spravama. Opet velim ovo je sve uzivo i to troje njih ukomponovano mada iskreno ne bih sluso to doma bilo bi zanimljvo biti tamo uzivo :punch: IQcyLMa716k

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se