VUTRA
ForumZajednicaMuzikaRolling Stonsi u Beogradu i Budvi
LEGACY

Rolling Stonsi u Beogradu i Budvi

10 odgovora2,228 pregleda

mar 2007.

9 Jula bice ludilo... treba skupit lovu za red hot chilli pepperse, chemical brotherse i beasti boyse u Srbiji pa onda na Jaz u budvi na Roling Stonse....JOOOJ ZIVOTE!!!! Evo slike dje ce rolinzi biti u budvi na plazi Jaz. Bice kupanja i zajebancije na sve strane....aaaah ne mogu vjerovati da cu slusati jegera naduvan i kupati se u isto vrijeme........ :bananallama:
Petar PanPOZNAVALAC

mar 2007.

A ti Stonsi, ekam ih od proale godine da dou u Zagreb pa nikako. ini mi se da su odjebali zg skroz. Ali nema veze, Budva mi je joa bli~e od zg (bar mislim), pa se vidimo u doli! Juli je sedmi misec, jel da?
RastamanBGISTRAŽIVAČ

apr 2007.

sjechanj-januar veljacha-februar ozujak-mart travanj-april lipanj-maj svibanj-jun srpanj-jul kolovoz-avgust rujan-septembar listopad-oktobar studeni-novembar- prosinac-decembar izvinjavam se na offtopicu, nadam se da sam pogodio redosled od maja do jula poshto to stalno mesham(to svibanj lipanj sropanj ali mi tako deluje logichno), neka me neko iz HR ispravi ako gresim:icon_lol:

apr 2007.

zar ti mozes u jednom trenutku da budes na dva mesta? wow... exit i stonsi se poklapaju,to znas?
kateISTRAŽIVAČ

apr 2007.

ja dolazim kz dubrovnika...jeahhh
Sideshow BobISTRAŽIVAČ

maj 2007.

Bokeaka ekipa e bit tu, ne propuataju se Stonesi, jebiga... Joa ako se smota neato...banja. :sun2:

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se