LEGACY
ima li tko ...
16 odgovora1,801 pregleda
Ramona_Red
ENTUZIJASTA558 REP90%
→ Poznavalac
Ramona_RedENTUZIJASTA
nov 2007.
nov 2007.#1
... ato prikladne mjuze za gljive i ayahuascu (za uspjeanije shamaniranje/transiranje) - a da nisu 'svemirci' :D (psytrance i ostala brija)? Nemojte me krivo sku~it, obo~avam dobru peglu, al to znam i sama nai, bar nje ima i q..cu - dragi atrumpfovi, ako tko ima ato dobrog didgeridooa, shamanskih chantova, afri
kih bubnjeva ... molim vas, oka
ite atagod!
Evo neato ato smo Hasan i ja dugo tra~ili, i jedva naali na nekom ruskom siteu - ona diiiivna stvar iz Blueberryja koju pjeva stari Indios ... enjoy it! ;)
http://rapidshare.com/files/72653977/23_Energia_Shamanica.mp3
P.S. eee ili ako imate bolivijanske kak'e, pan-flute ir ... za pozitivne vibre uz prvu kaffu, umisto kekAsa :D
Kurblaj Kan
AMBASADOR4.264 REP79%
→ Legenda
Kurblaj KanAMBASADOR
nov 2007.
nov 2007.#2
E preporu
io bi ti bend Hedningarna po
eli su kao
isto akusti
ni folk a onda kasnije malo zabrazdili u neo-folk ja ih stalno sluaam a ipak sam ja `aman.
Posebno preporu
am album kaksi!
Ja sam naao preko eMule-a a ak nenajdea reci pa u ti uploadat
Kurblaj Kan
AMBASADOR4.264 REP79%
→ Legenda
Kurblaj KanAMBASADOR
nov 2007.
nov 2007.#3
E ovo sam
uo ato si stavila mal mi je preminimalno atajaznam mogo bi ti i dead can dance preporu
iti oni su vako dosta poznati ali dobri su i mislim da bi ti se svidjeli skini si to
RedSh
AMBASADOR2.308 REP23%
→ Legenda
RedShAMBASADOR
nov 2007.
nov 2007.#4
ja ti imam svasta nesto fino, upravo ovo sto ti trazis... muziku koju ja "konzumiram" u posebnim prilikama...mislim da bi ti se svidjelo. napravit cu ti spisak neki i poslat na PM, jer nazalost nemam DSL pa ne mogu da okacim nigdje za skinut...nazalost :( poslala bi ti par DVD sa muzikom sto da ne :) ILI nadem ti torrente toga svega pa skidaj...
napravim spisak pa ti vidi sto nemas ja ti saljem :)
Vutragenjo
ZMAJ39.529 REP
VutragenjoZMAJ
nov 2007.
nov 2007.#5
Urbs - Toujours Le Meme Film (cjeli album je dobar)
Nema nesto pretjerano bubnjeva i to ali je totalno pozitivna muzika. Sto znam imam jos toga masu mada ja nisam za upadanje u trans nego bas onako pozitiva zeshca.
Vutragenjo
ZMAJ39.529 REP
VutragenjoZMAJ
nov 2007.
nov 2007.#6
Mozda i
Bliss - Dunai
Ima na soulseeku. Band Bliss pjesma dunai. Ustvari cjeli album je dobar.
Ramona_Red
ENTUZIJASTA558 REP90%
→ Poznavalac
Ramona_RedENTUZIJASTA
nov 2007.
nov 2007.#7
Puno puno fala, `amane (e da, je minimalisti
ki malo: ja sam uzela zdravo za gotovo da si pogleda film, u kom slu
aju bi te stvar sigurno naje~ila, manje bi iaa za tim minimalizmom...): skinu(em)o - znam ja da si ti aaman, ue-heee :)
Vutragenjo, fala i tebi, uzdam se u tvoj ukus: skinut u, naravno ;)
I - (aeer) za kraj :D - RedSh, fala ti puno puno pa se
ujemo joa i trampimoooo :thankyou:
Bravooo dragi ljudi - tenks ;)
Kurblaj Kan
AMBASADOR4.264 REP79%
→ Legenda
Kurblaj KanAMBASADOR
nov 2007.
nov 2007.#8
Ajd javi kad skinea hedningarnu kakvi su ti ja sam ih tu malo okolo puato ljudima i svidjelo im se pa tako a za dead can dance ka~u da su jako kvalitetan bend ovo ono dosta su oni popularni ali meni su onako u redu za posluaati
E da i imam jop jednu preporuku nije baa aamanski ali predobar folk-ambient tako neato ti je od pjeva
a i gitarista iz death metal benda Nile Karla Sandersa album se zove Saurian meditation i meni je predobar stalno ga sluaamo, onako lagan je s egipatskim instrumentima i sve skupa jako zanimljivo i opuatajue da
ovjek ne povjeruje tko je to sklado(posluaaj nile pa e ti biti jasno koja razlika)
nov 2007.
1 / 9
nov 2007.
nov 2007.