VUTRA
ForumZajednicaMuzikaljubitelji deep hausa?
LEGACY

ljubitelji deep hausa?

60 odgovora4,125 pregleda
stoned_cowISTRAŽIVAČ

okt 2007.

zanima me ima li takvih na ovom forumu pa da izmijenjujemo iskustva o mixevima. :carrot: takodjer, ako zna netko kakav dobar stonirani dub house dj set ili mixanu kompilaciju, bio bih vrlo zahvalan. volim dobar dub house ali nikako da nadjem neku smixanu stoniranu setchinu.
Svizac_:)ENTUZIJASTA

okt 2007.

Ne znam ata te to no zanima jer ne znam ata smatraa dub houseom. Ja znam za deep house i za dub kao zaseban stil. Na stranici www.mpiii.com ima dosta setova pa tamo potra~i...pora~i po googleu deep house setove jer mislim da ima toga..
stoned_cowISTRAŽIVAČ

okt 2007.

ma imam tonu setova, u tome sam vec dosta dugo. skidao i s mpiii.com i imam dub house mjuze al nemam mixeve, a volim slusat dobar haus set kad sam stoniran. pa onda da je jos dub haus. dub house? pa nije nikad se izdvojio bash kao zasebni zanr, al ga svi producenti skoro tu i tamo sloze. zamisli dub i stavi dub mjuzu na haus ritam, dakle 120-125 bpm, + dodaj jos pokoji haus element eventualno i vozi drugar :banana_dred: recimo haus label greyhound iz philadelphije je dosta takove mjuze izbacio u svom dugogodisnjem radu, a i englezi s kraja devedesetih i pocetka milenija su dosta po takvom stilu brijali. danas je takva mjuza jako rijetka. sve je otislo u faking mnml. :crash:

okt 2007.

Istina...danas se u sve petlja minimal i electro. Isto kao ato skoro da viae i nema pravog dobrog tech-housea po kojem su isto najpoznatiji englezi. Sad je to sve neki minimal electro house.
stoned_cowISTRAŽIVAČ

okt 2007.

yep, onog starog tech-housea nema, jako jako rijetko uleti nesto, al ima jako dobrog deep techa. haus se razvio sve u svemu skroz, i produkcija je puno kvalitetnija al isto tako ima takvog dosadnog smecha, kao nikad prije. taj electro minimal zvuk je toliko dosadan i takva shablona najcesce da je to postalo nesnosljivo. :kackepieksen:

okt 2007.

Ja sam prije najviae pratio techno, kupovao plo e preko neta itd. U zadnje vrijeme me i taj stil totalno razo arao. Gotovo da viae i nema onog pravog driving/tribal i funky techna. Sad sve ide iz krajnosti u krajnost...postoji minimal i electro techno koji je uglavnom jako spor i dosadan, a s druge strane postoji totalni hard techno koji je non stop isti i sve na istu shemu..isto tako i razni labelovi koji su bili simbol za neki stil su se ili gotovo ugasili ili izdaju neato ato nema veze sa starom reputacijom te etikete. Doalo je tako vrijeme da producenti viae koriste napredne maaine za produkciju nego vlastitu maatu..
passionISTRAŽIVAČ

okt 2007.

dajte mi imena nekih novih deep house autora da ih potrazim na ketaminu hvala unapred. . .:sun2:
LowriderISTRAŽIVAČ

okt 2007.

I ja sam prije pretezno pratio tekno, i u pravu si sto se tice toga da je danas ovo pretezno dosadno jer sve svelo na neki minimal i electro, pa ako je do techna radiej poslusam neki hard mix bolje mi sjeda od ovih sporijih i dosadnih, mada cesto dok sam high najcesce opalim neki progressive, ono tripashki...
stoned_cowISTRAŽIVAČ

okt 2007.

opet, ista stvar kao i s tech-houseom, ima odlicnog techna danas, produkcija je napredovala, ali vishe je dosadne mjuze nego zanimljive. puno toga se nudi i puno toga ne valja. i da, starog techna vishe nema. jebote zvucim si ko moji starci kad pricaju o glazbi od nekad, a proslo je tek faking pet godina od kad je techno jos bio techno. a vratit ce se to sve prije ili kasnije. nece vise zvucat skroz kao nekad, ali vratit ce se na onaj sound kad im dopizdi sve ovo pimplanje i zujanje.
korisnièko vimeENTUZIJASTA

dec 2007.

e tek sam sad video ovu temu. meni je deep zakon, haus pogotovo, ali volim i da ujem deep progressiv set (to je AP radio jedno vremem mnogo dobro). ostavljajte linkove svega ato skinete a da je dobar deep. evo i ovde da ostavim http://www.fatboy.co.yu/download.html obratite pa~nju na DEEP THOUGHTS serijal, malo su stariji miksevi ali je dobra muzika.

dec 2007.

Evo skidam sve njegove setove, nadam se da je deep a ne ono sto nam pod deep cesto prodaju ;) Hvala na linku vime

dec 2007.

pazi nisu mu svi setovi deep, ali niata te ne koata da skinea.
stoned_cowISTRAŽIVAČ

dec 2007.

ola, bas mi drago da ima jos ljubitelja dubina ovdje. :hehe: skidam upravo fatboya, ce da cujemo. meni je pojam deep housea harry the bastard, njegove tri mixane kompilacije harry the bastard presents club H vol 1,2,3 su prejebene. pravi pravi deep house. starija izdanja, ali odlicna. kevin yost je car, njegove kompilacije small town underground su jako dobre, meni posebno small town underground vol 4. ta mi je u rangu bastarda. od ostalih, dorfmesiter je odlican dj i producent, al rijetki su njegovi setovi di pusta haus, vise je u downtempu ipak. njegov essential mix na bbc radio1 od prije nekoliko godina je jako dobar. a danas dobar deep rade i dalje terry lee brown jr, iako je to vise deep tech, pa tu je timewriter, opet deep tech vise, beat pharmacy je odlican... silicone soul stvari, koje su ipak vise tech house, al pravi deep tech house, snake charmer, inferno, under a werewolf moon, les nocturnes
stoned_cowISTRAŽIVAČ

dec 2007.

ola, bas mi drago da ima jos ljubitelja dubina ovdje. :hehe: skidam upravo fatboya, ce da cujemo. meni je pojam deep housea harry the bastard, njegove tri mixane kompilacije harry the bastard presents club H vol 1,2,3 su prejebene. pravi pravi deep house. starija izdanja, ali odlicna. kevin yost je car, njegove kompilacije small town underground su jako dobre, meni posebno small town underground vol 4. ta mi je u rangu bastarda. ne znam jel smijem stavljati linkove na druge forume, pa ako netko zeli imam link na brdo yostovih kompilacija. od ostalih, dorfmeister je odlican dj i producent, al rijetki su njegovi setovi di pusta haus, vise je u downtempu ipak. njegov essential mix na bbc radio1 od prije nekoliko godina je jako dobar. a danas dobar deep rade i dalje terry lee brown jr, iako je to vise deep tech, pa tu je timewriter, opet deep tech vise, beat pharmacy je odlican... silicone soul stvari, koje su ipak vise tech house, al pravi deep tech house, snake charmer, inferno, under a werewolf moon, les nocturnes

dec 2007.

Timewriter-a sam sluaao baa dosta u poslednje vreme, nekih 4-5 mikseva i neki su me oduaevili, a neki smorili, ali definitivno je car. Kevin Yost-a sam ranije dosta sluaao, a u poslednje vreme nisam nailazio na niata njegovo, radio je letos baa kad sam bio na moru pa sam ga uo u~ivo, bio je OK, ali nije puatao onaj svoj stari fazon. Ove ostale u da potra~im. Sad baa skidam ovo pa u javiti kakvo je kad presluaam: Rich Korach - The Deep Mix Nfo: Artist: Rich Korach Title: The Deep Mix Genre: Minimal, Deep, Tech House Year: 11/11/07 Paxahau resident Rich Korach comes at ya with a nice change of pace from his usual peek time booty shakin style. The Deep Mix, recorded 11/11/07, was made to take your brain on a journey through the abyss of deep techno/house. This journey is best suited for sunny days or early mornings and is sure to have your head bobbin! Tl: N/A
stoned_cowISTRAŽIVAČ

dec 2007.

http://www.sinycal.com/sets/dummyr_perseid_night_promo_082007.mp3 artist: dj dummyr mix: "perseid night" promo mix date: august 2007 style: deep tech house :b_bow:
kotvaENTUZIJASTA

dec 2007.

ako se ne varam,DJ Pacco iz Rijeke je prije imao kvalitetne house setove, samo sad je malo ~eai...
PampersPOZNAVALAC

dec 2007.

Pacco? Ajd da i ja doprinesem topicu.... eo jedan dobar house set njegov http://rapidshare.com/files/76448126/Pacco_-_Promo_Mix_6.mp3 Ja ga bas ne pusim al ima kvalitete....
LowriderISTRAŽIVAČ

dec 2007.

Terry Lee Brown Jr. :thumb: http://www.megaupload.com/?d=DW2ZBGKV http://rapidshare.com/files/66297602/Terry_Lee_Brown_Jr.___Roof_Club__Darmstadt__Big_FM__27.10.2007_.mp3 radi se o istom mixu, postao sam vam na oba za svaki slucaj... enjoy... :b_bow: :carrot::b_evil::banana: :b_jump::b_stomp:
stoned_cowISTRAŽIVAČ

dec 2007.

pacco je odlican...
kotvaENTUZIJASTA

dec 2007.

meni je zakon... pampers,imaa joa kaj njegovog da oka ia na net?

dec 2007.

evo jedan dobar progressive house set...:bp4l: http://rapidshare.com/files/74528984/Azrim_-_Express_Mix.mp3

jan 2008.

evo fin deep house mix jednog manje poznatog domaeg dj-a koji je radjen kao promo za exit 07. malo je stariji ali nema veze. evo ga i tracklist: atjazz feat clara hill - nowhere (charles webster & martin iveson remix) // sonar kollektiv young seth - moment // fxhe paul randolph - believer (jazzanova rmx) // still music westpark unit - loversclub (new version) // farside the offsetters - love ritual (westpark unit dub) // farside westpark unit - blaxrotation (suite remix) // farside sumo - i need (original mix) // chiz mr v - jus dance (quentin harris re-production) // vega blaze - gloria's muse (the yoga song) (danny krivit's beat dub) // west end tracks audio werner - if // hartchef discos da sunlounge - baby how long" (johnny fiasco remix) jovonn - can't hold it back // deeply rooted house westpark unit - stoned love (patchworks remix) // farside maurice fulton - paddle steamer samim & michal feat lil dirty ghetto bastard - angel // tuning spork a evo i link: http://www.megaupload.com/?d=UBGXEGCX
stoned_cowISTRAŽIVAČ

jan 2008.

http://www.sinycal.com/sets/dummyr_dip_into_deep_promo_112007.mp3 autor: dj dummyr naziv: dip into deep - promo mix (11.2007) stil: deep house manje poznati domaci dj, vec sam jedan mix njegov okacio. onaj je bio vise techy deep, dok je ovaj chillanje, pa malo ol' school deep hausa, pa malo moderniji deep, tim redom, sve u svemu - deep :sun2: microstar - my girl (micros sweet rmx) spiritchaser  feel (lazy dub) deep collective  lies j. axel  across the sea replika  coincidences jordan two delta  stomp (poussez rmx) dr. yohanson  valencia (blacksoul rmx) mark stent  saved ac soul symphany  the kinda love (joey negro disco blend mix) natasza & oscarsix  vivid resolution basic bastard  smooth dj loctgruv  philadelphia joy dj loctgruv  future moves francois k  road of life (radio slave dub) jonny young  non violence (k-bana rmx) nick muir & neil quigley  feedback from the city (pacemaker dub) kuningas  waiting (night moves mix)
SeeNoEvilISTRAŽIVAČ

mar 2008.

e da evo i od mene nesto ono nije sve deep (tip svira deep,tribal i progressive house), neznam linkove ali skinete si program BareShare i trazite Hernan Cattaneo... ima tip ludih stvari i meni se jako svidjaju poslusajte nece te pozaliti...takodje mozete poslusati Sasha i John Digweed... ludaci :D
CasperENTUZIJASTA

apr 2008.

hvala vam na odli nim setovima,linkovima...predobre su stvari...sve sam poskido...hehe
Splitsko diteENTUZIJASTA

apr 2008.

www.stereosound.bloger.hr tona setova free download
SeeNoEvilISTRAŽIVAČ

apr 2008.

Splitsko dite svaka ti cast za ovaj link ludilo :) btw Desyn Masiello, Behrouz and EricK E - Live @ Private Party - Miami 17.02.2008. opaka stvar :D

apr 2008.

ernan, sasha i digweed su progresiv dj-i, provuku deep kroz set ali nije to to. drugar je odradio super deep set za dance radio ali ne smem da kacim pre emitovanja. cim bude moglo stavljam link. do tada evo neato za ata verujem da je jako fino, nisam joa presluaao ceo mix ali svi ga hvale a i u kida ne sumnjam ni najmanje: http://www.koomashin-groove.com/DJ_KID_-_PROMO_MIX_APRIL_2008.mp3 ili: http://rapidshare.com/files/103314951/DJ_KID_Serbia__-_PROMO_MIX_APRIL_2008.mp3 TL: 1. Rucyl - Love In War (Pete Gust KID Remix)) (5:49) 2. Scott Wozniak feat. Angelica Linares - Automatic (Scott Wozniak Vocal Mix) (6:41) 3. Justin Michael feat. Donnie Romello - Music High (Nikola Gala Dark Dub Mix) (7:0Cool 4. Soni - Here to Stay (Pastaboys Main Mix) (7:27) 5. Shur-I-Kan & Milton Jackson - Swap Shop EP (Itz Wot We Doo) (7:13) 6. David Harness & Roland Clark - The Deejay's An Alien (The Layabouts Remix) (7:31) 7. Khaan - Pegasos (The Mulder's XX-File Remixx) (6:54) 8. Karol XVII & MB Valence - I Believe (Dub Mix) (6:35) 9. Replika - Loveletter (7:15) 10.DJ Dealer - (Lake Shore Drive (8:46) 11.djB - I've Got To Know (Unreleased Mix) (7:39)

maj 2008.

evo kona no link i za onaj set koji sam spominjao: http://www.hagane.us/controversedjs.com/mixes/A.P._deep%20pleasure_03@harmonized_on_dance_radio.mp3 tl: 1.Subsky - Pusu 2.Joris Voorn - No Revolution (Technasia Remix 2) (Green) 3.Vas Floyd feat. Mr Jones - Deep House Soul (String Mix) 4.Spin Science - Bad Magic 5.Timmy Vegas - As is the Ocean (Knee Deep Mix) 6.Oliver Moldan & Patric La Funk - Good Fellas (Sweno N Remix) 7.Haito and Diringer - E love 8.Slytek - Nettle Crush 9.Anthony Ross - Mistakes Aren't Forgotten (Joel Armstrong)

mar 2009.

Jebo mater sastrugali su ga, daj PLIIIIIZ ! uploadaj da ga mogu skinut :matrix: "Mirisem" jeeeben posao tu :happy031:

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se