VUTRA
ForumZajednicaMuzikaTerraneo Festival
LEGACY

Terraneo Festival

10 odgovora1,349 pregleda

apr 2012.

Vidim da niko ne govori o tome, pa neka se pro uje... nisam bio proale godine ali u ii ove, ako neko je neka podjeli iskustvo sa nama :) Twitter Odli an glazbeni program, strani i domai bendovi, dj gostovanja, non-stop party zone, radionice i predavanja, izlo~be i performansi, kampiranje, zabavni sadr~aji, ekologija, kupanje, sunce i more... jednom rje ju Terraneo,glazbeni festival koji pru~a tjedan dana nezaboravnog ljetovanja i zabave! Terraneo se odr~ava u napuatenoj vojarni nedaleko centra `ibenika koja se za vrijeme trajanja festivala pretvara u pravi mali grad koji poprima atmosferu Woodstocka. Pogodno lociran u srcu Dalmacije i s datumom odr~avanja po etkom kolovoza, Terraneo je savraena nadopuna turisti koj ponudi te regije, ato ju ini primamljivom destinacijom tisua mladih urbanih ljudi ~eljnih zabave. Glavni dio glazbenog programa drugog izdanja festivala Terraneo odr~ati e se 07., 08. i 09. kolovoza 2012. godine u bivaoj vojarni Bribirski knezovi u `ibeniku. Ovogodianji glazbeni program ponovno e uklju ivati nekoliko open-air pozornica s probranim izborom kvalitetnih stranih i domaih izvoa a te raznovrsne dj programe u hangarima i barovima na lokaciji. Kako Terraneo ne ine samo 3 dana odli ne glazbe, ve cijeli tjedan nezaboravnog ljetovanja i zabave u `ibeniku, u festivalskom kampu unutar same lokacije, posjetitelji e moi u~ivati od 06.-10. kolovoza 2012. S obzirom na proalogodianji veliki interes za kampiranjem, ato je dokazao i rasprodani festivalski kamp, za ovu godinu pripremamo i neka iznenaenja za sve one ~eljne kampiranja za injenog zabavnim i edukativnim programima te cjelodnevnog kupanja i odmaranja na pla~ama. Prvo izdanje festivala Terraneo u kolovozu 2011. godine privuklo je u `ibenik viae od 30 000 posjetitelja iz cijele Europe. Glazbeni program u trajanju od 5 dana sa viae od 120 izvoa a na 3 open-air pozornice i dva dj hangara bio je koncipiran na na in da zadovolji i najistan anije glazbene ukuse. Terra, Aqua i Aero pozornice imale su ast ugostiti aktualna imena svjetske glazbene scene kao ato su: The National, Janelle Monae, La Roux, The Fall, Crystal Castles, Mogwai i mnoge druge. http://www.youtube.com/watch?v=JnlVrb4-NLk pogledajte ostale video zapise Vidimo se :)
TropicoLEGENDA

apr 2012.

Blizu mi je ali prosle godine nisam moga otici.....ove godine nadam se da cu moci. Prosle godine svi bili odusevljeni!
ajdeENTUZIJASTA

apr 2012.

super festival, pozitiva na najja e, samo je bilo puno milicije... ak se pri alo da su provjeravali bekstejeve glazbenicima i da je bilo i problema zbog pljuganja...
ReacherPOZNAVALAC

apr 2012.

ja san iz aibenika,nit san bia na festivalu nit u bit.karta preskupa, a i muzika mi ne paae.pozivam vas da doete ,hh
delboyLEGENDA

maj 2012.

Evo sad tek vidim temu, i mogu ponosno rei bio sam prisutan na proalom Terraneu, organizacija je solidna, iako imam nekoliko zamjerki ato se ti e kampa, nismo smjeli imati plinsku bocu u kampu nego smo morali na parkingu pripremat hranu, kolko god glupo to bilo, mi smo jedini jeli kuhano. Ko drugo kamion sa tuaevima je kasnio 2 dana, a ko tree ima hrpetina drot ina u civilu, tako da se treba paziti. Na Dubiozi su svi htjeli baklje zapalit, ali se kroz rulju proairila vijest kako ima drotova meu publikom... Tako da je najsigurnije u aatoru spaliti, i dobro se paziti na samom festivalu. Ina e cijene unutra su paprene, 30kn tanjur tjestenine sa nekim umakom, hamburgeri 20kn , pivo 15kn iako imaju dosta fast foodova, vegeterijanske hrane, pala inki, rakija, suvenira, promocija albuma od bendova ato sviraju... Sve je zanimljivo slo~eno, u kampu je itavo vrijeme odli na atmosfera, ljudi su odli no raspolo~eni. Malo je bilo teako pohvatat sve bendove, jer ima ih dosta koji sviraju u isto vrijeme. ak su dubiozin koncert ranije pustili pa smo iz aatora letili ato br~e stii do pozornice. Tako da je najbolje kampirati, obskrbiti se sa hranom i cugom i u~ivati. Jer ispadne preskupo dolaziti na jednu ve er-dvije. Definitvno kampirati. :) `to se ti e glazbe, svakako bi trebao biti izbor ljudima koji vole i sluaaju viae vrsta muzike. Od dubstepa, funky house, rock, indie, chillout, ambientalne stvarno za sve po neato se mo~e nai.... Deejayovi praae u hangarima, a na pozornicama koncerti, tako da se mo~e kru~iti svuda okolo. `atori od nekog mobilnog operatera su svirali komercijalu, domae i strano tako da je i tu bilo krcato...

avg 2012.

Pozdrav.. radi se o nagradnoj igri za karte za teraneo, pa bih molia svakog ko ima vrimena samo da klikne na ovaj link.. HVALA!

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se