LEGACY
Terraneo Festival
10 odgovora1,349 pregleda
48 REP96%
→ Istraživač
apr 2012.
apr 2012.#1
Vidim da niko ne govori o tome, pa neka se pro
uje... nisam bio proale godine ali u ii ove, ako neko je neka podjeli iskustvo sa nama :)
Twitter
Odli
an glazbeni program, strani i domai bendovi, dj gostovanja, non-stop party zone, radionice i predavanja, izlo~be i performansi, kampiranje, zabavni sadr~aji, ekologija, kupanje, sunce i more... jednom rje
ju Terraneo,glazbeni festival koji pru~a tjedan dana nezaboravnog ljetovanja i zabave!
Terraneo se odr~ava u napuatenoj vojarni nedaleko centra `ibenika koja se za vrijeme trajanja festivala pretvara u pravi mali grad koji poprima atmosferu Woodstocka. Pogodno lociran u srcu Dalmacije i s datumom odr~avanja po
etkom kolovoza, Terraneo je savraena nadopuna turisti
koj ponudi te regije, ato ju
ini primamljivom destinacijom tisua mladih urbanih ljudi ~eljnih zabave.
Glavni dio glazbenog programa drugog izdanja festivala Terraneo odr~ati e se 07., 08. i 09. kolovoza 2012. godine u bivaoj vojarni Bribirski knezovi u `ibeniku. Ovogodianji glazbeni program ponovno e uklju
ivati nekoliko open-air pozornica s probranim izborom kvalitetnih stranih i domaih izvoa
a te raznovrsne dj programe u hangarima i barovima na lokaciji.
Kako Terraneo ne
ine samo 3 dana odli
ne glazbe, ve cijeli tjedan nezaboravnog ljetovanja i zabave u `ibeniku, u festivalskom kampu unutar same lokacije, posjetitelji e moi u~ivati od 06.-10. kolovoza 2012. S obzirom na proalogodianji veliki interes za kampiranjem, ato je dokazao i rasprodani festivalski kamp, za ovu godinu pripremamo i neka iznenaenja za sve one ~eljne kampiranja za
injenog zabavnim i edukativnim programima te cjelodnevnog kupanja i odmaranja na pla~ama.
Prvo izdanje festivala Terraneo u kolovozu 2011. godine privuklo je u `ibenik viae od 30 000 posjetitelja iz cijele Europe. Glazbeni program u trajanju od 5 dana sa viae od 120 izvoa
a na 3 open-air pozornice i dva dj hangara bio je koncipiran na na
in da zadovolji i najistan
anije glazbene ukuse. Terra, Aqua i Aero pozornice imale su
ast ugostiti aktualna imena svjetske glazbene scene kao ato su: The National, Janelle Monae, La Roux, The Fall, Crystal Castles, Mogwai i mnoge druge.
http://www.youtube.com/watch?v=JnlVrb4-NLk
pogledajte ostale video zapise
Vidimo se :)
Tropico
LEGENDA12.891 REP79%
→ Zmaj
TropicoLEGENDA
apr 2012.
apr 2012.#2
Blizu mi je ali prosle godine nisam moga otici.....ove godine nadam se da cu moci. Prosle godine svi bili odusevljeni!
ajde
ENTUZIJASTA242 REP11%
→ Poznavalac
ajdeENTUZIJASTA
apr 2012.
apr 2012.#3
super festival, pozitiva na najja
e, samo je bilo puno milicije...
ak se pri
alo da su provjeravali bekstejeve glazbenicima i da je bilo i problema zbog pljuganja...
Reacher
POZNAVALAC787 REP21%
→ Ambasador
ReacherPOZNAVALAC
apr 2012.
apr 2012.#4
ja san iz aibenika,nit san bia na festivalu nit
u bit.karta preskupa, a i muzika mi ne paae.pozivam vas da doete ,hh
delboy
LEGENDA7.285 REP23%
→ Zmaj
delboyLEGENDA
maj 2012.
maj 2012.#5
Evo sad tek vidim temu, i mogu ponosno rei bio sam prisutan na proalom Terraneu, organizacija je solidna, iako imam nekoliko zamjerki ato se ti
e kampa,
nismo smjeli imati plinsku bocu u kampu nego smo morali na parkingu pripremat hranu, kolko god glupo to bilo, mi smo jedini jeli kuhano.
Ko drugo kamion sa tuaevima je kasnio 2 dana, a ko tree ima hrpetina drot
ina u civilu, tako da se treba paziti.
Na Dubiozi su svi htjeli baklje zapalit, ali se kroz rulju proairila vijest kako ima drotova meu publikom...
Tako da je najsigurnije u aatoru spaliti, i dobro se paziti na samom festivalu. Ina
e cijene unutra su paprene, 30kn tanjur tjestenine sa nekim umakom, hamburgeri 20kn , pivo 15kn iako imaju dosta fast foodova, vegeterijanske hrane, pala
inki, rakija, suvenira, promocija albuma od bendova ato sviraju... Sve je zanimljivo slo~eno, u kampu je
itavo vrijeme odli
na atmosfera, ljudi su odli
no raspolo~eni.
Malo je bilo teako pohvatat sve bendove, jer ima ih dosta koji sviraju u isto vrijeme. ak su dubiozin koncert ranije pustili pa smo iz aatora letili ato br~e stii do pozornice.
Tako da je najbolje kampirati, obskrbiti se sa hranom i cugom i u~ivati. Jer ispadne preskupo dolaziti na jednu ve
er-dvije. Definitvno kampirati. :)
`to se ti
e glazbe, svakako bi trebao biti izbor ljudima koji vole i sluaaju viae vrsta muzike.
Od dubstepa, funky house, rock, indie, chillout, ambientalne stvarno za sve po neato se mo~e nai....
Deejayovi praae u hangarima, a na pozornicama koncerti, tako da se mo~e kru~iti svuda okolo.
`atori od nekog mobilnog operatera su svirali komercijalu, domae i strano tako da je i tu bilo krcato...
apr 2012.
1 / 6
apr 2012.
avg 2012.