VUTRA
ForumZajednicaMuzikaVutra radijo online program :)
LEGACY

Vutra radijo online program :)

164 odgovora14,565 pregleda

dec 2011.

Ovako! Tema je zamialjena ko mjesto di e mo voditelji dogovarat termine,davat prjedloge.... Uglavnom ko mjesto za dogovor voditelja a ostalima da slu~i ko neki program radija.Naravno tu e se vidit kad je zamialjena neka online emisija,neka gostovanja,ko puata trenutno i ko e kad puatat u skorije vrjeme. Eto,pa molim voditelje da se malo uklju e.Da vidimo kad ko kad mo~e.Da se ne desi viae da radijo auti! EDIT:od ljudi sa strane ako bude postova bez veze bit e momentalno sankcjonirani!!
BladeZMAJ

dec 2011.

17.12.2011-17:20h-SimasZG vodi radijo do daljnjeg.

dec 2011.

Cjenjeni kolega Blade vas voza radijom,usut vas i zabavlja zabavnim vicevima do daljnjega!
BladeZMAJ

dec 2011.

21:45h gosp.Tropico vas preuzeo aluaatelji vuta radija kojih bi moglo bit puno viae od nekog prosjeka 5 ili 6.
TropicoLEGENDA

dec 2011.

21.45-22.45 elektonska komercijala (malo prije izlaska) ....Enjoy onaj tko izlazi a i svi ostali koj isluaaju!

dec 2011.

cca 23:30 malo fanka na radio valovima Vutra radia 18.12.2011-10:53 evo jutros malo server pada al gledamo da u najbr~em vremenskom roku uspostavimo konekciju ispri avam se svim vutra org radijo sluaateljima zbog tehni kih problema tako molim voditelje ako nalete da radijo ne radi nek preuzmu,hvala
SimasZgAMBASADOR

dec 2011.

Pozz Vutro :vb_wave: Evo za danas imamo jednu test-pilot emisiju koju ce nam voditi naa novi lan AJDE Kolega vec ima iskustva u voenju emisija, koliko se sjecam, rekao je da ce mu se prikljuciti i prijatelj, imaju malo bolju opremu od nas wannabe DJ-a, pa nesumnjam da cemo se dobro zabaviti... Ukoliko se netko ~eli uklju iti u emisiju, neka mi poaalje PM pa cemo se dogovoriti oko detalja... To an termin emisije cu vam reci kad kolega AJDE bude onlajn :icon_lol:
bozgaLEGENDA

dec 2011.

Kolega Ajde po inje sa show-om oko 18h tako da ostanite blizu ;) :sun2:

dec 2011.

Nadam se da ste u~ivali sa kolegom Ajde.Da vas je dobro zabavio. Evo za koju minutu preuzimam vas ja. isto da se zna. ;)
HighBadgerPOZNAVALAC

dec 2011.

Sve sam propustila... :ohno:
SiDAMBASADOR

dec 2011.

bozga daj stavi link na ovu sliku od radija kad ga ve imaa u potpisu.. tak kad ljudi vide da samo kliknu na to.. ovak to niata ne zna i.. samo piae vutra radio.. di, kako, zaato?? :icon_lol:
TropicoLEGENDA

dec 2011.

Imao je Boz link sa potpisa na temu od radija sam oje genjo izbrisa zabunom cijelu temu tako da je nesta i link
SimasZgAMBASADOR

dec 2011.

`ime puata reege malo sad, a kasnije ce psytrance o~e~at kad ga 8 nesscaffe danas protjera :bis:
bozgaLEGENDA

dec 2011.

Efoga sreeno u potpisu link, ljudi klikajte :D
TropicoLEGENDA

dec 2011.

Pustam od sad do cca 20:00 (onda prelazim na linux :D )
SimasZgAMBASADOR

dec 2011.

Zbog remonta na kompjuteru koji je dobio nehajni low kick, radio niram u mogucnosti puatat trenutno...molio bi nekog od kolega da preuzmu...hvala

dec 2011.

Evo preuzeo DJ brada ;) Vozimo ut rock & roll za sada.
BladeZMAJ

dec 2011.

20.12.2011-18:10-Evo ekipa da vas obavijestim da sam ponovno online zamijenio napajanje u laptopu (mamu mu j.....)

dec 2011.

Opet DJ brada voza uz fanki disko ritmove! Ako zapne negdje nek neko preuzme jer ne u bit kod ku e.
SimasZgAMBASADOR

dec 2011.

Sa Vama je DJ `ime uz ritmove sun ane vlaake zemlje zabavlja vas sa svojim uber aaljivim anegdotama iz svoje sobe povremeno, priklju ite se i Vi u eter u zajedni ko laprdanje poslije ru ka reege svira lagano i nekako stereotipno poti e na duvanje naae drage biljke... pzdrav aktivnim korisnicima Vutre.org, oni dobro znaju tko su

dec 2011.

dj, da ne zaboravim, cestitam na tituli
TropicoLEGENDA

dec 2011.

Molim sve dj-eve da sutra oko 20:00 budu online na skipeu. Dogovorit cemo se oko donacija za novi server!
SimasZgAMBASADOR

dec 2011.

Dogovoreno..radio je off u 1:00....Laku noc i hvala svima koji su sluaali p.s. Hvala PowerSeed :icon_cool:
Big LLEGENDA

dec 2011.

Javi meni na PM o donacijama, rado bi pomogao a nisam DJ nit imam skype....

dec 2011.

Smoki pustio mjuzu a ako zapne preuzmite ;)
TropicoLEGENDA

dec 2011.

Puatam ja, new age, domae, pa budemo vidjeli....enjoy!
SimasZgAMBASADOR

dec 2011.

`ime je bio sa vama do 00:00, ali su mu izletile obveze (disre za aitpu), pa moli de~urne kolege da preuzmu... hvala ato ste mrdali uai samnom uz zvukove 70' EDIT: neka svira, ako crkne preuzmite...hvala..potrudit cu se naci financija radi sebe da malo br~i paket neta uzmem, jer je i meni ovo presporo..pardon ako mi nekad zabrejka

dec 2011.

Evo opet Smoki vozi ovo jutro uz ritmove bluza za dobro jutro ;) Sad u vas malo morat ostavit u tiaini zbog neke nadogradnje. Oprostite al brzo se vra amo! 12:47 evo nas nazad i nadam se da ne e bit prekida viae u~ivajte uz razigrane ritmove vutra radija
Big LLEGENDA

dec 2011.

Pohvale na trenutnu muziku na radiu.... dobar ukus :) ko god da bio

dec 2011.

zahvaljujem kolega
DEDEPOZNAVALAC

dec 2011.

Pozz Nisi jedina. Moracu da svratim na taj redio.
TropicoLEGENDA

dec 2011.

17:00 LIVE show with Tropico! EDIT: Prebacujem za 18:00 ili zzz malo kasnij...imam problema sa audio driverima!

dec 2011.

Evo ko i obi no jutarnje sate vam olakaava Smoki sa dobrim vibrama sa Vutra radija!
ajdeENTUZIJASTA

dec 2011.

na sam bo~ji dan aka bo~i - vutra radio od 19h: Sound Check emisija!! Reggae, hip hop - domae i strano + pod~anrovi + ljubav poato smo malo experimentalni sa opremom - nadamo se da emo uspjet slo~it mikrofone, pa da se malo zezamo i pri amo u eteru :) sve u svemu bit e svega! sluaamose!
SimasZgAMBASADOR

dec 2011.

`ime in da house.... ide laganica..aaljite link svojim drugovima i drugaricama da nam povecae sluaanost EDIT: ja ljudi sluaam elektroniku...i tu sam svoj na svome...to znam puatat i tu znam pogodit... Mislim da bi se mi DJ-i trebali preraspodjelit na nekakve stilove muzike koje sami volimo i tako poboljaati sluaanost.... Ja ne sumnjam, da cu sa svojim Trance i Techno setovima imati odreenu publiku...dojde mi ~ao kad imam 0 sluaatelja :ohno: Eto Smoki voli rock, neka on puata rock...ajde voli reege, neka ide reege...al da ipak svatko puata ono ato najviae voli... Ja cu stavit link na UDRU}ENJE LJUBITELJA ELEKTRONSKE GLAZBE kad puatam trance i mogu se kladit da ce permanetno biti 20+ sluaatelja... Listen2myradio.com - Get your own FREE online radio! `IMETU PUCA NET!!!...molim nekoga od de~urnih kolega da preuzmu

dec 2011.

ajmo svi na radijo
Big LLEGENDA

dec 2011.

De ki koji sad pustate.... izbor muzike je tocno po mom ukusu, ali zapinjete malo previse.... Probajte to sredit jer je muzika ZAKON... :) EDIT:: U 9 i neato - skoro 10 nave e po naaem vremenu, u~ivajte uz zvukove balkanskog hip hopa sa naglaskom na puaenju trave.... join us at http://vutraradio.listen2myradio.com/ EDIT2: Evo, radio se gasi, laku noc svima koji ste slusali, i onima koji niste... bilo je svega u ovih 5 sati od balkanskog hip hopa, pa dubioze, postolar tripper, sars, st!llness, pa sve do rocka 70ih i 80ih.... i naravno zavrano opuatanje uz massive attack i nakon toga bambi molesters...... sluaamo se uskoro! :D
SimasZgAMBASADOR

dec 2011.

`ime in da haus... TRENS ~estoki ce da pii
Big LLEGENDA

dec 2011.

00:57 Budite s nama na Vutra org radio forum vuva uz opasne zvukove ranih devedestih, new york, jazz elementi uklopljeni sa najfinijim east coast hip hopom... Savraeno pristaje uz dobar oint i neko pivce.... Stay tuned...

dec 2011.

Evo kad se niko nije sjetio do sad da pusti muziku moram ja da pustim. U~ivajte uz malo crna kog bluza!
ajdeENTUZIJASTA

dec 2011.

Sound Check radio show na Vutra radiju ovaj etvrtak od 19h proali put smo krenuli experimentalno, a ovaj put nastavljamo u sli nom tonu :) Na meniju nudimo: - stare praanjave snimke od 60tih, do 90tih (od rootsa, do hip-hopa) - svije~e upecanu mjuzu iz stranih i domaih voda - ghetto funk remixeve klasi nih skladbi svijetskih glazbenika (ato ~ivih, ato mrtvih) - javljanje u eter pomou malog mikrofona - takoer i poneki specijaltet kue (ako kuhar bude priseban :)) za sada nema stalnog termina, ali sigurno smo jednom tjedno na Vutra radiju! slushamose:happy031:

dec 2011.

Idemo sa rok i bluz tonovima do dugo u no!
BladeZMAJ

dec 2011.

22:30-29.12.2011-Ljubitelji Rock-Metal sounda sluaajte vutra radio,vozim vas :-)))) Listen2myradio.com - Get your own FREE online radio!
ajdeENTUZIJASTA

jan 2012.

rekli su mi SOUND CHECK-ovci da je emisija u etvrtak u 19 h rekli su mi da e u goste doi Balkan's Hi Fi. Trenutno najuploseniji i najaktivniji crew reggae selektora i producenata sa naaih prostora. rekli su mi da e opet biti dobra muzika Sound Check Radio Show @ Vutra Radio
ajdeENTUZIJASTA

jan 2012.

SOUND CHECK RADIO SHOW @ Vutra Radio po injemo zA 20tak minuta (19h) Intervju e biti odraEN PUTEM SKAJPA budite uz nas
Big LLEGENDA

jan 2012.

budem posluao.... moj ste ukus... :)
SimasZgAMBASADOR

jan 2012.

Ajmo laganini uz reege i `imu :bis: Listen2myradio.com - Get your own FREE online radio!
Pozdrav svim lanovima foruma i sluaateljima online radija.Peace to all

jan 2012.

ne radi mi radio... :( oe da instaliram neki plug in, neato WMP sranje a ja ve imam Win7 ultimate i to bi trebalo bit instalirano... (kad kliknem install missing plugins piae: no suitable plug-ins were found) ata da radim?
TropicoLEGENDA

jan 2012.

Metalmaniac, skini ovaj file 87.117.203.166:20949/listen.pls i pokreni ga u winampu ili vlc playeru...radit ce 100%... ;)

jan 2012.

e da ga je.bea kad nemam ni jedno ni drugo... baa sam formatirao komp i moram instalirat sve nanovo...
SimasZgAMBASADOR

jan 2012.

`ime puata :ohno: 16 : 50 .....do kad ga ne potjeraju :)

jan 2012.

O ito se sam poterao poato malo pre bio server ugaaen! Al evo Smok tera ~elje,pozdrave i poruke za sad. A oko 22 napuaena ekipa u eteru!
SimasZgAMBASADOR

jan 2012.

`ime pusta najs chill trensi :banana:

jan 2012.

Preuzeo DJ brejd! Mislim da ne treba puno najavljivati ata e se sluaati. U~ivajte!
ajdeENTUZIJASTA

jan 2012.

od sada subotom od 18 h SounD ChecK muzika i zezanje slushamo se danas

jan 2012.

Pegla rok dok ekamo Saund Check!

jan 2012.

Nedeljom malo bluza! Sad malo disco forewer!

jan 2012.

Idemo u malo druga ije jutro!
ajdeENTUZIJASTA

jan 2012.

sutra (subota) od 18h SOUND CHECK mo~da ak i doe neki gost :) od roots-a, prako rap-a, do dubstep-a slushamose
SimasZgAMBASADOR

jan 2012.

do 18:00 puata aime... u~ivajte u uplifting psytranceu, neka ulije pozitivne energije u vas i natjera vas da pleaete malo po stanu
bozgaLEGENDA

jan 2012.

Uklju ite se u Listen2myradio.com - Get your own FREE online radio! ve eras sam s vama do sitnih sati uz oldskul drum & bass
SimasZgAMBASADOR

jan 2012.

`ime on lajn on Listen2myradio.com - Get your own FREE online radio! ou jea
Big LLEGENDA

jan 2012.

Ja se nemogu nikako spojit na radio, neznam koji je vrag... prije mi radilo u winampu, sad ne radi u winampu, neko mi reko da skinem virtual DJ i sad sam probao poato nema nikoga i nee ni tamo.... Ka~e da se ne mo~e spojit na IP.... ?
Dr.ChronicENTUZIJASTA

jan 2012.

Ja sam slusao preko BS player-a isto mi je radio i samo je jucer presto radit mi radio.. probo sam otic online slusat i tamo isto nece ..
TropicoLEGENDA

jan 2012.

OBAVJEST!!!!!!!!!!!! Svi oni koji sluaaju preko winampa, vlc playera i sli no evo novi link za file skinuti ----->83.142.230.165:24230/listen.pls Zbog pada servera na du~e vrijeme bili smo primorani premjestiti na drugi server!
TropicoLEGENDA

jan 2012.

OBAVJEST!!!!!!!!!!!! Svi oni koji sluaaju preko winampa, vlc playera i sli no evo novi link za file skinuti ----->83.142.230.165:24230/listen.pls Zbog pada servera na du~e vrijeme bili smo primorani premjestiti na drugi server!
SimasZgAMBASADOR

jan 2012.

`ime u rock&roll fazonu
ajdeENTUZIJASTA

jan 2012.

danas - subota, 18h SoundCheck na Vutra Radiju gost e biti jedan ZG selektor/dj GRIME muzike. malo emo pri at o tom pravcu, kako je nastao i sl. stvari. bit e i old skul hip hop-a, dancehalla i naravno grajma! nadamo se pozitivnoj streaming prognozi slushamose
TropicoLEGENDA

jan 2012.

nadamn se da bude sve u redusa hardwareom i softwareom!!!!!!!!!!! jebmljo me engleski !

jan 2012.

Bem ti server! Neda da se ukop am i gotovo!
Big LLEGENDA

jan 2012.

Meni isto nece zadnje vrijeme da me spoji,probao sam i preko winampa i preko virtual dj-a samo kaze cant connect to IP... Neznam... morat cu restartat router...
ajdeENTUZIJASTA

jan 2012.

po eli smo PROVJERAVAT SOUND!! valjd bude doao gost :) ak ne - i dalje rokamo na najja e!! bay beeeee
bigpipePOZNAVALAC

jan 2012.

meni ne sljaka. kak skinut ovaj file za winamp?

jan 2012.

Zabavlja vas Smoki u ovo nedeljno prijepodne! Svi oni koji sluaaju preko winampa, vlc playera i sli no evo novi link za file skinuti ----->83.142.230.165:24230/listen.pls
BladeZMAJ

jan 2012.

29,01,2012 popdne Blade vas vozi radijom-od 21:30 vozi vas Tropico
TropicoLEGENDA

jan 2012.

01.02.2012-11:00, Dj Tropico uz ritmove chill-a i lounge-a!

feb 2012.

Radio nije radio oko 2-3 ujutro. Pa sam preuzeo ja da nesto ubacim medjutim pocelo je da mi pokazuje da ja pustam i moje pjesme idu a pokazuje naslove tvojih pjesama. Pa sa restartovo server i pokusao opet i sve ok neko vrijeme pa opet pocne tvoje naslove prikazivat. Nemam pojma mozda probat veceras taj autodj. Interesatno 5 slusalaca u 4 ujutro. Bice ljudima ostalo upaljeno nadam se da nisam nikoga strecnuo iz sna :)
TropicoLEGENDA

feb 2012.

To je ono cega sam se pribojava...Da se server sam od sebe nece gasiti. 7:58 server opet down! ja preuzea pa dok i mene ne izbaci!

feb 2012.

Zato ka~em da trebamo imat pristup serveru bar za osnovne stvari!

feb 2012.

poslao sam tropicu
BladeZMAJ

feb 2012.

Sla~em se sa Smokom.
davidpeelISTRAŽIVAČ

mar 2013.

:dada Yammat

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se