VUTRA
ForumZajednicaMuzikaBolle - Techno Mix
LEGACY

Bolle - Techno Mix

32 odgovora3,378 pregleda
Svizac_:)ENTUZIJASTA

feb 2007.

Evo jedan techno mix koji je snimljen dosta davno (zato su i plo e sad ve malo starije) onako isto za moj guat...ne bih ga nazvao promom pa zato i nema neki naziv Uglavnom ako se netko odlu i posluaati ga dobro bi doaao koji komentar http://rapidshare.com/files/15046318/Bolle...no_Mix.mp3.html 01. Hertz - Used 02. Carl Falk - Coud Nine 03. Titanium - Arabescus (Cave Remix) 04. Bodie - Palm Of My Handerson 05. Frank Biazzi - System Overload 06. Elton D - La Voz 07. Frank Biazzi - Introspection 08. Electro One & Diana D'Rouze - Mi Corazone 09. Drumcomplex - Mobotex 10. Boriqua Tribez - Passion 11. Kobbe vs. Balthazar - Moonshine (Kobbe Remix) 12. Cave - Quantity 13. Tevatron - Check Bass 14. Dj Preach - Timeport 15. Valentino Kanzyani - Sala Global 16. Misjah - Sea Side 17. Tevatron - Droom 18. Stephane Signore - Sacrifice & Dedication
JaSamZaENTUZIJASTA

feb 2007.

dobar je mix za techno.. iako mi je onaj prvi ato si ga stavio zakon. s nestrpljenjem ekam progressive kako si najavio :happy031:

feb 2007.

Bit e tamo u 3. mjesecu...sad drugi mjesec mi je malo kompresija, ispiti na faxu i sli na :shit2:
JaSamZaENTUZIJASTA

feb 2007.

stari samo fax rijeai to je najva~nije! za ostalo lako... :lml_spam:
Splitsko diteENTUZIJASTA

feb 2007.

Heh baa mi je drago da se i tome pri e... Evo bolle baa sam stavio na download tvoj mix,mixaa onako za svoje guate doma na nekoj opremi ili...ti to ozbiljno? Ja sam se doooosta s tim igrao pa me zanima.. By the way kako uploadaa set?

feb 2007.

Svu opremu sam uzeo i to mi je prvenstveno hobi...od opreme 2 x Technics mk2 & Pioneer DJM-600 & DSS DJ Software...techno sviram sa plo ama, a progressive/house/electro sa mp3-cama pomou DSS-a (heb ga nemam toliko para da kupujem joa i te plo e...10eur je jedna = set od 20-ak stvari koata neato malo viae od 200eur:signs054:...ina e ~ivim u gradu koji je dosta mali i gdje svatko svakoga viae manje zna i zato se dosta teako probit ako ne znaa prave ljude, a malo tko ti hoe pomoi (da ne idem dalje u filozofiju :ohno:)...zna i prvenstveno hobi i ljubav prema mjuzi, a kad joa tu i tamo uleti koja manja svirka...zicer! Upload radia preko stranica koje ti daju (uglavnom) besplatan hosting...npr. rapidshare, speedyshare...ima ih dosta i sve su viae manje OK i vrlo jednostavne za upload. Upiai u google upload files i nai ea bez beda...ok ti je i www.sitesled.com ....kratka registracija i imaa svoj prostor na toj stranici gdje mo~ea uploadat ata te volja. Eto nadam se da sam pomogao s tim.... p.s....imaa negdje u graveyard i jedan electro progressive promo ako te zanima :thankyou:
BeyondLEGENDA

feb 2007.

Svizac jako mi se svia ovaj mix

feb 2007.

:happy031:......tnx!
BeyondLEGENDA

feb 2007.

Ali neznam koliko je to tvja obrada a koliko samih izvoa a.

feb 2007.

A gle svaki mix se sastoji od stvari koje su same po sebi takve kakve jesu i koje dj na svoj na in pove~e u jednu cjelinu...tj. od pojedina nih stvari radi mix koji bi trebao imati neku "pri u", odnosno kad se to sve skupa pove~e (izmixa) da ima glavu i rep...po etak i kraj. Ina e je dosta teako slo~iti mix tj. probrati stvari da paau jedna uz drugu...e sad na koji na in ea ti to izmixati to je ono ato se naziva "kreativni" dio mixa...ja sam ovaj mix pokuaao slo~iti tako da prva polovica od 1. do 9. stvari vu e na tribal/driving techno, a da druga polovica, od 10. pa na dalje baca na techno (opet uglavnom tribal) ali sa elementima electra (uglavnom melodi niji techno)... Eto nadam se da sam malo pojasnio "filozofiju" mixa......pozz :pat:
Splitsko diteENTUZIJASTA

feb 2007.

Stvarno nije loa mix,mo~da si samo triba bolje rasporedit vokale i manje koristit efekte...ali NHF samo savjet:sun2: oprema ti odli na,al udi me ata radia u DSS-u,koliko se sijeam taj program nema waveform,a meni nekako dra~e to vidit,kao da vidim u budunost...:icon_lol: Ja radim viae-manje house i to sve u mp3icama jer kao i ata sam znaa oprema je skupa,a ne mislim i nikad se nisam mislio bavit time profesionalno...

feb 2007.

Dss izgleda ovako http://img223.imageshack.us/img223/6428/dssdjyu7.jpg i ima waveform...ima sve funkcije kao i cd player (samo ato za cd playere treba iskeairat masu love) i na tipkovnici si naatimaa tipke cue, play, pitch + - ....dosta jednostavno! U njemu imaa opciju za naatimat da ti radi preko eksternog mixera i joa kad imaa dvije zvu ne naatimaa da svaki player svira jedna...i to je to! Isto ko sa cd playerima samo ato je jednostavnije i besplatno.
JaSamZaENTUZIJASTA

feb 2007.

svizac, imaa privatnu poruku
Splitsko diteENTUZIJASTA

feb 2007.

E ako to mo~e onda mi obavezno treba...imaa link za download,jel ima mukte verzija?

feb 2007.

:fishing:......baci oko na pm
Splitsko diteENTUZIJASTA

feb 2007.

eh da..hvala:icon_lol:

apr 2016.

dobre ploce ;)

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se