VUTRA
ForumZajednicaMuzika..:: SeaSplash festival u Puli::..
LEGACY

..:: SeaSplash festival u Puli::..

60 odgovora5,624 pregleda
RedShAMBASADOR

apr 2007.

Vidimo se tamo:bis: ko dolazi nek se javi pa da se druzimo malo... http://www.seasplash.net/4/
DOGGYISTRAŽIVAČ

maj 2007.

dal ide ko??? ja bi isel...
Silent BobPOZNAVALAC

maj 2007.

Kao sto rekoh na starom serveru, idemo nas tri komada iz Crne Gore... :)
RedShAMBASADOR

maj 2007.

:icon_lol: :icon_lol: :icon_lol: tri komada iz CG- to ce biti zanimljivo:icon_lol: :icon_lol::icon_lol: svakako se javite prije polaska..pa da se nekako i susretnemo tamo ako pozelite:bis:
Silent BobPOZNAVALAC

maj 2007.

Naravno da zelimo! :) Javicemo se sigurno. Ranije smo imali SIM karticu u Hrvastkoj, ali su poceli da ih iskljucuju ako se ne dopuni nekoliko mjeseci pa nam tako propade. S obzirom da cemo mi prvo biti u Trogiru, cucemo se preko PM-a.
RedShAMBASADOR

maj 2007.

pao dogovor...ocekujem vas :sun2:

maj 2007.

rado bih posetio ovo...al daleko je pula :(
DOGGYISTRAŽIVAČ

maj 2007.

nije ni meni bas najblize pa dolazim ak se ne poklopi datum s ljetovanjem...

maj 2007.

ima da bude mnoooogo dobro:)

maj 2007.

svake godine idem al uvijek ostanem samo jedan dan, nesto me mora prekinuti u veselju... i ove godine isto idem al ne vijerujem opet da cu ostat sva 3 dana... ali sve u svemu mora se ici na to... eto ljudi, vidimo se tamo, nekako kroz dim...

maj 2007.

che daleko samo 600km ;)
RedShAMBASADOR

jun 2007.

ljudi blizi se festival...mislim uskoro...nadam se da ste se organizirali i da se vidimo tamo...za sada nas ima 3-4 mogucih a mozda i vise sa foruma...nadam se da cemo se uspjet organizirat i susrest :bis:

jun 2007.

Imam namjeru do, iako sve ovisi o tome dal u imat ljude uz sebe... Baa 2 dana sad sluaam muziku koja na www.seasplash.net sajtu...ima jebenih stvari! Nego, uo neato ju e od drugara kako e ovogodianji reggae fest biti i zadnji? wtf???
RedShAMBASADOR

jun 2007.

nemam pojma, nisam u tim vodama pa niti nisam cula tako nesto. tko zna mozda i je mozda i nije...procut ce se sigurno...

jun 2007.

blizi se blizi, nadam se da cu moc doci... nego OT: jesi bila na priredbi... mala crvena? :)
RedShAMBASADOR

jun 2007.

hehehe...nazalost nisam....to je tako kada ovisis o ljudima koji imaju auto i do zadnjeg trenutka kao "ides" a kasnije izvisis pa je kasno za sve extra planove..nazalost eto tako se moja prica zavrsila, sto je najbolje od svega imala sam i plan B za odlazak, ali eto prekasno su me obavjestili da plan A na koji sam racunala do petka navecer odpada....ljudi pih! ti bio? pricaj kako je bilo?
Silent BobPOZNAVALAC

jun 2007.

Mojoj staroj trebaju kola zbog posla, tako da cemo u Trogir ici autom staraca moje cure, tj. sa njima. Da li znate ima li brod ili voz od Splita do Pule ili Rijeke i koliko kosta? Kontam da imaju sajtovi i istrazivao sam, ali mi je malo zajebano doci do informacija tamo. Neki ljudi iz CG su mi rekli da kada su oni isli iz dubrovnika do rijeke brodom, platili su 19 eura jednu kartu, ne znam koliko je to u kunama.

jun 2007.

Da, ma genijalno, super atmosfera, dobro drustvo :sun2: Zao mi je sto su ti se planovi pokvarili, zato sad napravi ABCDE planove za seasplash, just in case, pa se mozda vidimo tamo :sun2:
RedShAMBASADOR

jun 2007.

inace 1 euro je 7.4 kn nemam nikakvih informacija za brodove..nazalost. morat ces to sam istraziti. inace nasa poznata linija je Jadrolinija, vidi jel ima sta na njihovim stranicama. nadam se da ces naci neki info brejne: seasplash je siguran, makar samo obici mjesto...to ne mogu izbjeci kada je ipak u mom gradu :)) al kako god imat cu par abeceda planova:icon_lol:
SLO-EraLEGENDA

jun 2007.

vrlo mogu e,da se ja pojavim -svakako javljam prije
Svizac_:)ENTUZIJASTA

jun 2007.

Ako doe SLO-Era idemo svi da upoznamo legendu :whacky084: hehe...
RedShAMBASADOR

jun 2007.

:kiss: odlicno! iskoristimo ovaj dogadaj da se svi nademo i popijemo nesto zajedno i napokon upoznamo. zamolila bi sve koji planiraju doci da nas obavjeste ovdje. pa cemo ugovoriti dejt kod onog stabla kod lijeve kuce pored kapije kraj bunara niz padinu ..hehehehe i tako to. znak raspoznavanja: List sa zihericom u predjelu srca, lozinka: zelena braca/sestre...:icon_lol: :icon_lol: :icon_lol: vidimo se!
SLO-EraLEGENDA

jul 2007.

Ja sigurno dolazim na jedno ve e a za ostale dane joa ne znam sigurno...
RedShAMBASADOR

jul 2007.

dakle blizi se taj dan :)) nije da sam nesto uzbudena jer me iskreno zaboli za sam festival ali ako neka dobra dusa dolazi na kraju nek mi se javi na pm ili sl. bit ce mi drago. ja izgleda da cu dobiti ulaznice pa cu moci navratiti ako ne negdje cemo se na pivi/kafi susrest koga je volja. htjedoh napomenut jednu stvar: NEMOJTE PUSTITI NA JAVNIM MJESTIMA; NEMOJTE PUSITI NA FESTIVALU JER IMA PUNO PANDURA U CIVILU!!!!! ako bas morate idite negdje daleko da vas mrak pojede..ima ih ko blata a niti ne znate...a svi izgledaju kao gle kul ekipa...pa zato. u centru, u parkovima i sl nikako....rade pitajte nekog gdje :)) da vam ne propadne uzivancija radi debilne spike. :bis:

jul 2007.

Ovo mi je fakat drago ata si rekla ljudima jer 95% ljudi koje pitaa, svi aakom i kapom govore :"Da, slobodno, to ti je tamo legalno, mo~ea puait kolko hoea" Pih, pa to je idealna stvar za pandure. Reggae fest, to im je ispunjavanje snova i stepenica do promaknua bokte.
JaSamZaENTUZIJASTA

jul 2007.

najviae ih ima treu ve er, prva dva dana ih nisam viao
SLO-EraLEGENDA

jul 2007.

zna i se vidjamo
RedShAMBASADOR

jul 2007.

nikog ni vidjela niti cula...stata. bila sam jucer na zatvaranju, iako je bio zadnji dan ipak se sviralo i bilo je malo ljudi, vecina je otisla, ali atmosfera super intimna i zabavna. popila malo onog razvodnjenog piva, prosetala malo po tim tkz. florovima, i fino se zabavila i rasplesala...nije lose za nedjelju koja je bila osudena na dosadu kod kuce. zao mi je sto nikog nisam vidjela....toliko price a nista realizacije...eh uvijek ista prica:icon_lol:
StonerLEGENDA

jul 2007.

Rasta Stoner report :) Ovako bilo mi je prekrasno iaao sam u ekipu malo mlaih od sebe u kojoj sam znao samo dvoje ljudi no to mi nije bilo bitno. Doaao sam tamo ekipa me prihvatila super i po ela je zajebancija i naravno ganja party testirao se Afganistanac i moja White Widow. Nakon toga po eli smo sa postavljanjem naaeg Tribe-a odnosno sela od 5 aatora i jednom plahtom :rofl: i aatorskim krilom koje smo jedva postavili na stabla koja sam naokolo ia upao :icon_lol: . U tom silnom vezivanju sa selotejpom apagama i razno raznim pomagalima bilo je toliko smijalica da smo se svi slo~ili da se moramo dr~ati kao pravi tribe :) i tako negdje pred ve er u etvrtak festival je po eo :smoke18: no naravno prije toga nadvila se aurola dima sensimilije iznad samog festivalskog podru ja :banana_rasta: Ovako je to izgledalo sljedee jutro neato nevjerovatno ovo je naime samo jedan dio velike slike :signs053: Ovo je joa the main stage prije prvog unereenja :) Upoznali smo se i sa etvoro super likova i likica ;) Ovi su Francuzi i oni putuju 3 mjeseca po festivalima po EU Evo malo zaigrali aicu sa Targetom :) Da mi kompa bude ma~urani frend Stjepan... Bili smo malo i po Barovima u sklopu Festivala , evo jedan coffie shop doslovce svi puae i piju svje~e ubranu mentu i skuhanu u aj . Sve je u nekom orijentalnom atihu i svi moraju biti bosi hoda se po nekakvim spu~vama na kojima su niski stolovi i le~aljke. i tada pade no uiiii i nisam mogao da ne posjetim Ministarstvo psihodelije gdje je aibao psy trance i to bi bilo to . Na~alost nisam se naaao sa niti jednim lanom no tako nekako je ispalo a ata ea , malo mi je ~ao no bit e joa prilika za neki unite.
JaSamZaENTUZIJASTA

jul 2007.

sorite ljudi, ja nisam mogao doi radi totalnog flunka na ispitnom roku u 7 mjesecu :ohno: :ohno:

jul 2015.

ajme ja nemogu vjerovat na kakve teme ja naletim xD Na ovom seasplashu sam bio prije nekih 8 godina? kako vrijeme leti :) Odli na atmosfera je bila, pandura minimalno tada,kao sto je napisao Stoner, u tom coffee shopu(otvorenog tipa) svi su pusili,pa i ja se sjecam kako smo topa od cca 15-20 cm pusili i 3 pandura iz interventne su se samo prosetali pored,vidjeli nas i nastavili. tada jednostavno nisu trazili male potrosace,eventualno nekog koga vide s kesom,a jos gore ako daje nekome. Danas nedaj boze,i za 0.1 u djepu sto ti nadje vode u stanicu,sramota :D Baa me zanima jel ima koga da je bio i ove godine?

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se