LEGACY
Moze li neko da mi prevede ovo ali sto tacnije
14 odgovora1,387 pregleda
ArtifeX
ENTUZIJASTA242 REP11%
→ Poznavalac
ArtifeXENTUZIJASTA
jul 2008.
jul 2008.#1
Moze li neko da mi prevede ovo ali sto tacnije mogu i vise vas da preedu da dobijem sto tacniji smisao. Unapred zzahvalan:)
http://youtube.com/watch?v=TU61TcB-Wjo
RedSh
AMBASADOR2.308 REP23%
→ Legenda
RedShAMBASADOR
jul 2008.
jul 2008.#2
Trazio si? Izvoli :)))
oproatajno pismo kurta cobaina
za boddaha
govorei jezikom iskusne budale koja bi o
ito radije bila poni~ena,djetinjasta tu~na ova bi poruka trebala biti prili
no jasna.sva upozorenja ,od mog upoznavanja sa etikama zajedno sa nezavisnoau i zagrljajem vaae zajednice,su se pokazale veoma istinitim.nisam osjeao uzbuenje sluaajui glazbu,koliko stvarajui i piauci glazbu toliko godina.osjeam se krivim zbog ovih rije
i.kada se povu
emo sa bine i svijetla se pogase i gomila nas zove na bis to ne utje
e na mene na na
in na koji je tujecalo na freddy mercurya koji je volio,u~ivao u ljubavi i obo~avanju gomile,ato je neato
emu se potpuno divim.
injenica je,nemogu vas zavarati,nikoga od vas.to jednostavno nije fer za vas ili mene.najvei zlo
in bi bio oderati ljude pretvaranjem dase 100% zabavljam.ponekad mi se
ini da bih se trebao osvijestiti prije nego izaem na binu.u
inio sam sve ato je u mojoj moi,Bo~e vjeruj mi,ali to nije dovoljno.cijenim
injenicu da sam utjecao i zabavio mnogo ljudi.mora da sam jedan od onih narcisiodnih ljudi koji cijene stvari tek kad one nestanu.ja sam previae osjeajan.na naae 3 zadnje turneje po
eo sam viae cijeniti ljude koje osobno poznajem i fanove nirvanine glazbe,ali joa nemogu prijei preko frustracije,krivnje i empatije koju osjeam prema svakom.u svakom od nas ima neato dobro i mislim da jednostavno previae volim ljude,toliko da me to
ini jebeno tu~nim.tu~nog malog,osjeajnog,nepoatovanog
ovjeka,Isuse,
ovjeka.zaato jednostavno ne u~ivaa?ne znam!imam bo~icu od ~ene
ije slatke ambicije i empatia i ker koja me previae potsjea na ono ato sam bio,pun ljubavi i radosti,ljubei svaku osobu koju sretne jer svi su dobri i nee joj naakoditi.to me u~asava do to
ke da nemogu funkcionirati.ne mogu podnijeti pomisao da Frances postane jadni,samouniativi,mrtvi rocker koji sam ja postao.bilo mi je dobro,veoma dobro ,i zahvalan sam,ali od 7 godine postao sam mrzovoljan prema svim ljudima openito.samo zbog toga jer se
inilo previae lako za ljude da budu zajedno i empati
ni.samo zbog toga ato previae volim i ~alim ljude.hvala vam iz dubine mog gorueg ~eludca za vaaa pisma tijekom ovih godina.previae sam zlovoljan,baby.nemam viae strasti i koliko se sjeam bolje je izgorjeti nego nego izblijedjeti!mir,ljubav,empatija.
kurt cobain
frances i Courtney bit u na vaaem oltaru.molim te nastavi,za Frances
iji e ~ivot biti sretniji bez mene.
VOLIM VAS!VOLIM VAS!!
google je mocna stvar a i internet :) samo treba upisati sta te zanima i PUF poput magije dobijes sto trazis :)) nisam ovo ja prevodila da se razumije, internet mi rekao :))) svaki drugi Blog ima nekog fana koji je to preveo...
Uzivaj :carrot:
Tarki
POZNAVALAC1.040 REP49%
→ Ambasador
Vutragenjo
ZMAJ39.529 REP
VutragenjoZMAJ
jul 2008.
jul 2008.#5
Ja i ako se ubijem bice zbog nekog prelaska u bolje Ja i trenutka kad se planete poklope. Ne mogu reci da nisam razmisljao o samoubistvu. Inace zivot me bas sere koliko mi je dobro, a opet sam razmisljao onako kako bi kad bi.
RedSh
AMBASADOR2.308 REP23%
→ Legenda
RedShAMBASADOR
jul 2008.
jul 2008.#6
ma nista Artifex... cas posla :))
pa svi smo se nasli u situaciji kada smo razmisljali kako bi bilo kada bi bilo da si okoncamo zivot...ah te divne suicidalne misli :))) bilo to davne 90-te...hahah
Kurblaj Kan
AMBASADOR4.264 REP79%
→ Legenda
Kurblaj KanAMBASADOR
jul 2008.
jul 2008.#7
Ja imam neke idiotske suicidalne misli onako hodam ulicom i
isto mi padne na pamet neda mi se i da se ubijem i tak totalno bezveze onak razmialjam tu i tamo kak bi bilo da se ja sad fino ubijem jer mi se neda ~ivjet trenutno
ali nije mi namjera u praksu provodit
elephant0r
AMBASADOR3.331 REP52%
→ Legenda
elephant0rAMBASADOR
jul 2008.
jul 2008.#8
Nekuzim zasto razmisljati o ubijanju?
Kad se mozes "ubijati" :banana_rasta:
jul 2008.
1 / 8
jul 2008.