Neki se za Silvestrovo samo zabavljaju, a oni koji se i zabavljaju i zarađuju zovu se estradnjaci. Kao i svake tako i ove postoji lista zarade. Na njenom vrhu je Severina koja ce za svoj novogodišnji nastup dobiti 60.000 eura, za koje ce se dobrano naraditi. Njen nastup u Budvi potrajat ce tri sata - sat i pol na budvanskom trgu, te još sat i pol u klubu Trokadoro. Najplaceniji iz bivše Juge za Novu je Zdravko Colic koji također nastupa u Crnoj Gori, u Podgorici za 70.000 eura. Od domacica na domacem terenu dobro su prošli Parni Valjak koji ce dobiti 20.000 eura za nastup, njihov posljednji, na Trgu u Zagrebu. Oliver Dragojevic u hotelu Marjan u Splitu nastupa za 25.000 dolara, a u istom gradu u disku Tribu za 30.000 eura pjeva Jasmin Stavros. Mate Mišo Kovac je u Trogir uz pomoc 25.000 eura, a ista je svota odvela Gibonnija u Dubrovnik.
Prošle nove Severina bila kod nas u Op...grad joj platio 500,000kn ilitiga 68,000 eura.
Bio sam prošo, najsmješnije cega se sjecam bilo je kako nas zaštitar non stop gledo kad cemo ic zapalit iza kucice iz koje se inace puštaju filmovi, a mi mu se smijali. Te veceri mi je bilo ispalo za 3 pljuge...za Severinu neka joj je:)
P.s. svake godine u Op je kao najvece okupljalište za slavlje nove godine: ljetna pozornica...Al sve je otišlo u k... Prije 2 godine sjecam se kad smo pušili iza te projektorske kucice i bili upoznali jednog tipa na štakama i s njim zapalili 2 pljuge... Od onda ni tamo se više za novu nije moglo...srecom pa tamo necemo ni bit.