VUTRA
ForumZajednicaMuzikaJel svira ko šta
LEGACY

Jel svira ko šta

56 odgovora4,154 pregleda
Kurblaj KanAMBASADOR

feb 2007.

Et palo mi napamet pa jel sviraiko kaki isntrument ili sli no Ja sviram gitaru jedno 11 mjeseci tak neat Imam klasi nu i skupljam za el. trenutno pare
BeyondLEGENDA

feb 2007.

Ja sviram elektri nu gitaru, ali razmialjam da prejdem na bass jer volim samo duboke tonove :)
kanehbosemAMBASADOR

feb 2007.

ja svirkam sva pomalo al uglavnom gitaru, nikako da pre~alim ato sam je prodo...:ohno:
Svizac_:)ENTUZIJASTA

feb 2007.

Ja sviram frulu......:smoke18: hehe....na forumu sve neki muzi ari :icon_lol:
PSG fanENTUZIJASTA

feb 2007.

ne sviram, ali zato pevam :bis:
nobodyENTUZIJASTA

feb 2007.

Ja sviram gitaru, doduae, ka~u, loae, i da za po etak treba akorde da nau im. Al mene nije briga za to. im vidim gitaru odma je uzimam u ruke i cepam.
Kurblaj KanAMBASADOR

feb 2007.

Ma i ja sam bio totalno trul napo etku al ato se ti e akorada nau i ih dobro jer e ti bit korisni i to napo etku atobolje uvje~baj posebno F i druge te s barreom mene danas joa mu e F i ti taki Nije da sam sad osobito dobar al dobro je
RadeAMBASADOR

feb 2007.

Isto tako!!!!!!!

feb 2007.

ja sviram violinu
Kurblaj KanAMBASADOR

feb 2007.

uvijek su mi violine bie zakon jel idea u glazbenu ili sam i tak to i kolko dugo kak ti ide sviraa sam klasiku itd.

feb 2007.

da pohadjao sam muzicku skolu,sviram dugo od kad sam bio mali ali sa pauzama.sviram klasiku a i druge stvari...
Splitsko diteENTUZIJASTA

feb 2007.

Violina,saksofon i klavir su mi predobri instrumenti... Ja se nekad igrao s miksetama,ali viae onako za tulume i privatne partye,baa onako sebi za guat malo... House sam najdra~e vrtio,i to sa ato je mogue viae instrumenata,prejebeno hehe:gband: :happy031:
Kurblaj KanAMBASADOR

feb 2007.

Zanima me vi koji svirate gitaru jer svirate prstima ili trzalicom Neznam ja uglavnom trzalicom ali prstima imam viae osjeaja a i neke mi je stvari teako s trzalicom onak gore dole svirat a pokuaavam se naviknut na alternate picking. a i kad neat br~esviram nemogu to nikako prstima
Vuk_samotnjaKAMBASADOR

feb 2007.

Klavir, 10 godina.
HeadISTRAŽIVAČ

feb 2007.

Bubanj- 4 godine, band trio (Reggae, dub, alternative, ethno)
Ras TafariPOZNAVALAC

feb 2007.

Gitaru....
Kurblaj KanAMBASADOR

feb 2007.

E hepi ~irafonse zanima me jer se mo~e na klaviru vibrato radit
ROXPOZNAVALAC

apr 2007.

Ja sam poceo s DJ-anjem prije nekoliko mjeseci, zasad samo sa miksetom i Traktorom na kompu, dok ne skupim pare za playere
Yami_RazielAMBASADOR

apr 2007.

svira se naravno.... improvizirani beatboxing :))) nesto malo usne harmonike...stas...Lemmy me navuko :) i reggae bubnjevi :)))
Silent BobPOZNAVALAC

apr 2007.

Bass gitaru, kao glavni instrument. Akusticnu i elektricnu gitaru, pohadjao muzicku za klasicnu. Klavir, pohadjao muzicku. Blok flautu, samouk. To je poput frule, samo sto je flauta. ;) Razne vrste perkusija, djembe, bongose, konge, shejkere... I da imam bend, trio, sviramo reggae, dub, alternative, ethno. Mozda Head i ja sviramo zajedno, a jos to nismo skontali. :P Sto se tice pitanja sa trzalica/prsti, odgovor slijedi. :) Kod klasicne gitare (mislim na muziku) svira se prstima, a kod pop/rock (i ostalih derivata) se svira trzalicom. Naravno uvijek mozes svirati ostale pravce prsticima, ali klasiku ne sa trzalicom. To je pravilo. :)
Kurblaj KanAMBASADOR

apr 2007.

Neko svira prstima neko trzalicom i sve valja. Svaka tehnika ima svoje prednosti i mane ja npr. znam jednog lika koji svira black metal s prstima jer jednostavno nije naviko trzalicu koristit. E da se pohvalim da kupujem elektri nu idui mjesec kad staroj sjedne plaa Ibanez GRG 270B BKN http://www.audiopro.hr/proizvodi/elekt_git/IGRG270BBK.jpg Najvjerojatnije a pogledat u joa okolo ali najvjerojatnije u to kupt
Kurblaj KanAMBASADOR

maj 2007.

Ja kupio el. gitaru tu koju sam gore pokazao i sad sam vrlo sretan i ima da sviram dan i no da izludim roditelje susjede i policiju!!!!
choki123POZNAVALAC

maj 2007.

3 godine,el. gitaru :notnice:
Rasta_ManISTRAŽIVAČ

maj 2007.

Ja sviram kad mi pjesak preleti na crveno preko ceste, najbolji sam u tome :P. Salim se hehe sviram pomalo gitaru al nis extra malo nako za svoju dusu kad se sjedne negdje van a nema se sta slusat :D

jun 2007.

Sviram bass gitaru neato du~e od godine dana. Uz to i el. gitaru, ali samo rekreativno. Imam band i sviramo nekakav veseli rock.
3kokosa2ISTRAŽIVAČ

jun 2007.

ja sviram gitaru jedno 3-4 godine.. prete~ito blues i to, iako sad malo neki stil razvijam :rofl: naravno po eo sam preko nirvane i sli nih stvari - 3 akorda i rokajjjjj :sun2: :icon_lol:
ROXPOZNAVALAC

jun 2007.

Ja DJ-am Po doma za sad, tek sam poceo prije 6 mjeseci

jun 2007.

Bass, blok flauta i tin whistle (metalna frula).

jun 2007.

Jbg... ja sviram el, gitaru, negdje oko 4god. a usput ide malo i duvacki instrumenti (joint) ---- omiljeni :D hehehe

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se