VUTRA
ForumZajednicaMuzikaHouse Music !!!
LEGACY

House Music !!!

44 odgovora2,928 pregleda
SeeNoEvilISTRAŽIVAČ

mar 2008.

E da mene interesuje tko ovdje voli house, ja licno OBOZAVAM tj. slusam ga doma, u autu , vani gdje god stignem my favorite.... Pa eto ako ima neko neka se javi da par linkova za skinuti sta god dobro ....
Kurblaj KanAMBASADOR

mar 2008.

Neznam meni jedna od rijetkih vrsta glazbe koju ni malo ne mogu skontat i ne le~i mi da me ubijea, neznam meni nekako muljavo zvu i Ali ima tu ljudi koji vole Vutragenjo koliko znam voli i tako i imaa onu temu o deep house-u pa si pogledaj tamo mogue da ima za skinut
HOUSE Roolaz ...

mar 2008.

Danas se svaata pod 'haus' prodaje, kao i pod skunk :bananabang: Definiraj malo preciznije...
SeeNoEvilISTRAŽIVAČ

mar 2008.

Evo da definiram preciznije , kao NPR. deep-house , progressive house i acid house..... evo ja JAKO volim jednog argentinskog DJ-a po imenu Hernan Cattaneo eto tako....
Kurblaj KanAMBASADOR

mar 2008.

Nije mi jasno kad god tu vidim kao house set ili tako neato uvijek kao popis pjesama nekih i u zagradi pored svake neato tipa deep mix ili tako neato. Nije mi sad jasno ata zna i to jer to dj-i naprave viae svojih pjesama pa ih spoje u set ili obrade od okolo raznih pjesama ili ata to uope zna i
BloodspillerPOZNAVALAC

mar 2008.

ma ne brini se aamane ionako ti ne le~i ta glazba

mar 2008.

`` ostavi se orava posla :rofl: Cattaneo je master, tako reci, sad se ku~imo :181: Samo me prosere kad ujem budalu na radiju kako ga zove 'Kataneo' :vb_whip:
TarkiPOZNAVALAC

mar 2008.

Felix da Housecat je meni najbolji house brijach.. Na valkani zadnjoj sto je bila je bio najjaci.. a bili su tam paul van dyke, adam beyer i josh masa ostalih megapopularnih u to doba.. Iako mi je zesci techno... i dave clarke. Najjaci od svih dja.
Kurblaj KanAMBASADOR

mar 2008.

De ajd nek mi netko objasni stvarno me zanima jer ina e je ili pjesma ili set a ovdje cijela lista pa ata da ja sad radim ata
SeeNoEvilISTRAŽIVAČ

mar 2008.

cuj adam beyer je techno, dave clark takodje mada su ludi tipovi.... Felix je dobar jako meni :D... Samane Uzmi Bareshare program i trazi nekog po imenu to dobijes mix od toga tipa ako ima jos neko s njim pise ti sve znaci to lista je meni pretezno bezze sve nesto na brzake isprekidano... nego skines mix od sat i pol i brij kolko te volja :), potrazi Sasha, John Digweed, Hernan Cattaneo , Pete Tong , Lexicon Avenue ( mada tesko za naci ali ludnica ) , Deep Dish , Danny Tenegalia itd... enjoy
TarkiPOZNAVALAC

mar 2008.

ma setovi su bezze svim ljudima koji ne vole tu ziku... kao vole popslusat one komercijalica house stvari kaj se prek ljeta pustaju u klubovima a kad cuju set to im katastrofa.. al zato brate odi na party pa ces vidit.. naravno ak je dobar dj i set koji pusta. btw znam da su beyer i clarke techno, sam sam njih spomenuo jer su neka imena kao.. al clarke je najjaci skroz! Bio na njegovom partyu ovdje i na rabcu prosle godine i bilo je strava dobro.
Kurblaj KanAMBASADOR

mar 2008.

Ma nitko mene ne konta ata ja hou pitati sad e mi ostati crvi u glavi azo ne znam
didjilidooISTRAŽIVAČ

mar 2008.

aaaaaa aaa aa

mar 2008.

Pa gledajte, najbolje bi bilo da uopce ne palite tu zarulju...
SeeNoEvilISTRAŽIVAČ

mar 2008.

A neznam Shaman sta ti uopce zelis da kazes, normalno imas Track i Set , ti sto vidis listu track-ova je spojeno u jedan set i to je sve pretezno iz nekih klubova slozena kompilacija... Zato nadjes direktno jedan set od jednog DJ-a i to je to bez ovih lista i milion DJ-a na listi
Kurblaj KanAMBASADOR

mar 2008.

Evo ovo sam iz teme o deep hausu pokupio: evo fin deep house mix jednog manje poznatog domaeg dj-a koji je radjen kao promo za exit 07. malo je stariji ali nema veze. evo ga i tracklist: atjazz feat clara hill - nowhere (charles webster & martin iveson remix) // sonar kollektiv young seth - moment // fxhe paul randolph - believer (jazzanova rmx) // still music westpark unit - loversclub (new version) // farside the offsetters - love ritual (westpark unit dub) // farside westpark unit - blaxrotation (suite remix) // farside sumo - i need (original mix) // chiz mr v - jus dance (quentin harris re-production) // vega blaze - gloria's muse (the yoga song) (danny krivit's beat dub) // west end tracks audio werner - if // hartchef discos da sunlounge - baby how long" (johnny fiasco remix) jovonn - can't hold it back // deeply rooted house westpark unit - stoned love (patchworks remix) // farside maurice fulton - paddle steamer samim & michal feat lil dirty ghetto bastard - angel // tuning spork I sad ata je to zaato tu ima toliko naziva jel to dj obradio od nekog drugog pjesme pa tak fino naredo u taj jedan mix ili su to sve baa njegove pjesme samo ato im vole davati toliko imena. Ina e kad god sam sluao neato elektronsko ili je onos se i piae naziv seta ili je pjesma ili album s pjesmama a sad ata je ovo pa ja neznam. `ta je to samnom i hausom nikako na zelenu granu
TarkiPOZNAVALAC

mar 2008.

Gle set ti traje sat-sat i pol, i on se sastoji od razlicitih stvari raznih dj-a, a onaj dj koj je napravio taj set je uzeo njemu najzanimljivije beatove iz tih stvari i ukomponiro u jednu "dugotrajnu stvar" - set. kuzis.. Kad dj dodje na party svirat (to ti dodje kao koncert od dj-a) on ima milju ploca sa raznoraznim stvarima i onda ih umixava u set.. dakle set je mix mase stvari.. al ne onak obicni mix neg taj dj to dodatno josh alternira.. juzis? Ovaj popis kaj ti imash je vjerojatno popis stvari u kompilaciji, sumnjam da je to set.. kompilacija su ubacene stvari u jednu cjelinu, a kad se radi set te sve stvari dozive promjenu od ruke dj-a.. Et ak sam ti sad objasnio il dodatno zakompliciro, ne znam..
SeeNoEvilISTRAŽIVAČ

mar 2008.

Da on je obradio pjesme i naredao, i kada uzmes Cd-e onda ti si kao kupio set, jer kada slusas ne prekida kad zavrsi jedna nego plete dalje :)
Kurblaj KanAMBASADOR

mar 2008.

Kontam sad, pretposatvio sam da je tako ali nisam bio siguran jer ina e u elektronskoj glazbi koju sluaam ne navodi se nikad tako lista ali uglavno hvala na objaanjenjima
SeeNoEvilISTRAŽIVAČ

mar 2008.

nema beda samo furaj i uzivaj :)
SeeNoEvilISTRAŽIVAČ

mar 2008.

Evo jedan dobar forum za sve ljubitelje elektronske muzike svih zanrova :) www.livesets.com jednostavna registracija i milion linkova za download svega i svacega enjoy
Splitsko diteENTUZIJASTA

apr 2008.

House sluaam ve godinama,mislim da trenutno mo~e priuatit najairi spektar stilova ukomponiran u dobar beat...od svih muzika najfleskibilnija,kao hip-hop u ranim devedesetim Svi mogui instrumenti su zastupljeni u house glazbi i mnoatvo razli itih vokala....predobro Favoriti medju dj-evima isklu ivo u house-u David Morales Frankie Knuckles Asad Rizvi Roger Sanchez Dimitri from Paris Ivan mastermix i recimo Marshall Jefferson Evo odli an link za besplatan download setova iz svih ~anrova,bez registracije www.stereosound.bloger.hr

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se