VUTRA
ForumZajednicaMuzikaFreestyle. Rime i betlovi.
LEGACY

Freestyle. Rime i betlovi.

165 odgovora136,297 pregleda
AidmintsISTRAŽIVAČ

maj 2011.

Evo kako nisam naiaao na temu, i ak ni na podforum za kreativne umjetnosti, kreirao sam ovdje ovu temu. Freestyle je isto nabacivanje rima. `to viae vaa freestyle zvu i melodi no, i ato viae ima smisla ili ispravno govori o nekoj temi to je bolji. Ima repera koji se samo vrijeaju u rimama, a ima i onih malo dubljih freestylova. U ovu temu stavljate svoje freestyle-ove, nema pravila, ak ne treba ni svaki stih imati rimu nego jednostavno nabacujete flowove, odnosno ritmi ne rije i zajedno, i joa dodate nekakav smisao. Bilo bi lijepo da nastavljate temu onog prije vas. Takoer, nabacujte koje stilsko sredstvo, metafore i sl. Da zapo nem. O prljavi drote, da nije tebe radile bi se letee flote. Neki od prijateljice lete, neki lakae dosti~u mete, a neki samo ilaju, dok pohlepni dilaju, neki razmialjaju, budisti uz nju meditiraju, dok oni gore krivo mialjenje o njoj biraju. Poma~ea mi prijateljice, ni u tvoje klice, uz tebe ljudima pokazujem svoje pravo lice. Vi nastavite. Bitno je da nastavljate temu, i onda polako, neprimjetno, nakon par postova e se (predpostavljam) sama od sebe promijeniti.
dr.manijakAMBASADOR

maj 2011.

JA sam doktor manijak sa Vutra tacka ORG, Dok u klozetu serem bez novina je smor. vnugo lako klizi jer vutra je masna, pusim dzeju rasturam provalila me taata. Semenke zasadio u aaice od mleka, kada budu porasle napunice se tegla. Rokam dzeju, shita, i pe urke zderem, Na tehnu kad se zgutam najvise se derem. Sadi, upaj, premestaj, rolaj pa zapali, Ko mi dira granje dobice po glavi. Smotah sada topa tri rizle sam spojio, od vutrinih kolaca mnogo se ugojio. Bradavicu volim kada je ko ringla, Jutro nije jutro bez dva tri singla. Imam dosta vutre ali nemam keaa, volim kad mi debela riba guzom meaa.. Kada zatalasa salom oko ruke, najjaceg bi frajera bacila na muke. Badgerice baci slike tvoje guze, :b_woot: idem sad u atalu krave da pomuzem. Ja jo je huh he ha ja sam dr.manijak iz prnjavora. :icon_lol: Hahahahhhhahhah :happy031:

maj 2011.

Pravi si manijak samo nemoj da maaea piatoljima ko vuco Kad toliko spominjea badgericu pitam se da li si ikad tuco:icon_lol: Kad budea bolje znao ko je iza kojeg nicka, vidjet ea da nije svijet kao ameri ka pita:rofl:
dr.manijakAMBASADOR

maj 2011.

Badgerica je slucajno upala u rimu, Nije beyond bezveze za gace palio masinu. Placen je konac placene su cega, Nije bitna faca, bulja joj je mega. :b_cyclops: Sprdacina opsta rima nikad dosta, Biljke mi poplavio dunav ispod mosta. Propalo mi bilje sedim, lezim, placem, dajte neko semenje da od srece skacem. Alijen je skup deru novcanike, za te pare mogu izvedem 3 pichke. 50 evra seme dal su oni ludi, debele ribe nose velike grudi. Igramo zmurke sa murijom iz kraja, imo dobru berbu, napusila se raja.
AidmintsISTRAŽIVAČ

maj 2011.

Ma kakva dobra berba, vidim vadis teglu granja, da je legalna nebi bilo toliko sranja, klanja i materijalnog oduzimanja ili da ka~em krae svatko svasta radi samo da paru nae al nemo~e to da se desi u moru sirotinje Jer u ovom moru najvee ribe su ~ivotinje brate znaj da je na mojim hedovima THC inje Oko mene je konstantno za prijestolje otimanje I nikad sranja nee biti manje, sve dok se ne obogati zajedni ko mentalno imanje ali oni su ti koji nam stvaraju la~ne nade, kreiraju si brigade, ljudi se zatvaraju u fasade i niata protiv njih ne rade; niti ganu viae ne sade. Nestala je kreativnost Kreirala se masivna pasivnost pasivni starac se rodio misli da je udio u vlasti dobio a samo ~ivot je potroaio cijelo vrijeme sam svoju rupu u epu aio Ti mislis da je baba ista bolja, u njoj utopila se volja. Brate, protiv njih treba da se boria organe vlasti treba da rimom kuria a ata mislis koji organ vlasti je policija pa sli no kao vlada, aupak pun pokvarenih ambicija protiv njih treba ti protekcija stvarnost nam postaje fikcija nama treba legalizacija al nam je u kurcu realizacija Ooo prljavi drote, neznam odakle ti motivacije da o prirodi ljudima dajea krive indikacije zaato raditi na istinu varijacije i modifikacije kad ja s njom imam mnoatvo inspiracije Zaato se boriti protiv prirodne medikacije? Iskrivljeno je mialjenje stvoreno o mojoj biljci, Krivi su za to istinski kriminalci koji misle da su im u ~ivotu potrebni samo novci. od botanike smireni su moji ~ivci Al mo~da jednog dana sve e biti bolje, nee se radit zolje, jer nee bit potrebe nee bit da kloaar na zimi zebe, a ti drote, nee biti ni tebe. A svi vi koji mislite da je priroda droga, mogu se napuaiti kurca moga. Dok ja s njom letim do boga i nazad napuaen igram beat hazard najja a stvar, dosta je tu triposti nosti Ljudi ka~u da je trava bje~anje od stvarnosti Ja ka~em obi no tripovanje iz realnosti u realnost Apsolutno prirodna pojava, ko ka~e da je ovaj svijet java? Prili no sam siguran da naa mozak sada spava i sanja duboke krajolike Stvarnost nema nikakve dokaze i znake Bitna stvar je izvu najbolje iz ~ivota Svi za to trebaju nekakvog vodi a i pilota Zato ja ekam da se smota.
SimasZgAMBASADOR

maj 2011.

Ja sadim u PC-u, koristim HPS, Ventovi puau, lovim biljku za guau. Drkam cijeli dan po chatu, jer sam doaao u vukojebinu, klinci me krate, vidjet e karate! naru io sam skank, idem u aumu jo jo sadim biljke jo jo boli me ***** piz jel dobro?
dr.manijakAMBASADOR

maj 2011.

SimasZg :icon_lol: dobro je. Bolje tako neko nesto ovako : Murija je korumpirana banana, mi jedemo salama dok oni uzivaju mi se patimo. Radim na gradjevini zivot je tezak zivot je agonija sve vise stradanja. Umirem majko umirem babo svako sem predsednika je strado. :thumbsdown: Daj bre aidmints ubaci u taj tvoj rep neke picke cice mace, dzokavce trudnice, debele zene, muda, sarme, bubrege a ne samo stradanje korumpiranost smrt, pilote. Ugledaj se malo na SimasZG Gledaj malo vedrije na svet. :sun2:
SimasZgAMBASADOR

maj 2011.

http://www.youtube.com/watch?v=eE6ChHS1GTM
dr.manijakAMBASADOR

maj 2011.

SimasZG nisi se hvalio da znas brejk densaru. :rofl: Ali ja sam te na ovom snimku prevazisao, kad budes bacao ovake rime javi se. http://www.youtube.com/watch?v=gJZ0xZuW7mw Daj,daj,daj da ti turim jednu plombu Najveci brate baja u ovome gradu sam ja, Mnogi me se boje to sam brate ja. :violent018:
dr.manijakAMBASADOR

maj 2011.

Uu, lo~im se na tebe, joa iz d~acke klupe, Pre i posle sranja lizala si meni dupe. Piao sam ti po faci dok gledam D~ord~ Klunija, Od dopa si skoro model a bila si punija. Visoki tonovi, dominantni u operi, Kolko ti smrdi 'rac idi ga operi. Posle trcanja na snegu prija tanjir supe, Smrdi meni 'rac al miriae meni dupe. Vrati se meni vrati,Evo gajba, kola i opijati! Nemoj da se stidia, slobodno se svuci, Opusti se malo, liniju izvuci. Bicu vrlo ne~an, ko da sam ti tata, Necu da ti diram bulju prvih pola sata. :gband: :gband:

maj 2011.

Hahahahahahahahah to dr.manijak imaa pravi ajzakov stil ;) **********e, virale, bubrezi, plompa u zubu, buxne i vops, sarma, atrokavost :D
AidmintsISTRAŽIVAČ

maj 2011.

Nevolin ti ja brate te ajzak aeme kad bacan te rime osjean se ka da su njeme Dra~i mi je Alejuandro Buendija Za mene rima mora bit liri ka psihodelija mora te zakucat sa lea ka lukava lija A ti brate rima ti je ka da si mamut protiv moje rime tribaa nosit Ph neutralni kaput Jer kad ja izbacin rimu prominin klimu pada kisela kiaa brate od moje rime ispala ti piaa :P Dra~a od klubova i kloaarenja mi je ona aema "rollin blunts of 50 in my mom's basement" Dolazi mi drot a ruka mi se cima na ep da u vadit za medicinski kanabis dokument i onda se sitin di ~ivin neznan ata da radin dajen drotu ruke da mi stavi lisi ine brate kakve muke ata oni ine Ka~u ti na sudu da dilaa a zapravo volia samo puait naravno ako niko nema pomo ea pa rijeait ka~u trava je put bez izlaza ka~u daje ti za druge droge prolaza al nije stvar u tome stvar je u ljudima jer nekim ljudima triba ja e a nekima samo dima sa dimom brate u ovom svitu nije zima dok se ja klanjan cvitu razbija moja rima :) Bacan flowove kopan mo~dane rovove Vadin hedove da mi opusti sve u tijelu udove Dodje mi da se zapitan al san tako elitan Bija san u postaji ispitan i maltretiran takva je situacija u ovoj dr~avi znan ali ipak inspiracija nebi bila na vrhuncu da nije tako Ovako bacan rimu lako Ka~ea brate "Gledaj malo vedrije na svet" a ja san pa sa ugaaenin jointon ka da san uklet Jebiga sad nemogu growat ni za jedan jedini let Cilj repa nisu psovke i bezumne aale nego liri ke klopke, lovke i minjanje svita brale :)
SimasZgAMBASADOR

maj 2011.

rep + rep + rep + jo jo
dr.manijakAMBASADOR

maj 2011.

I od mene imas rep plus, rep rep plus, ako ti zec krade kupus pojesce ga vuk. :icon_rolleyes: @RastaBird Ova poslednja rima tj ceo text u predhodnom postu ''lozim se na tebe jos iz dzacke klupe'' je od prti bee geea. Inace ja nikad u zivotu ne bacam rime, niti sam pokusao, ne slusam rep. ali ovako volim da se sprdam sa reperima. Bice dobra berba na ovu jesen pljunem, gurnem, polizem, pa po bulji tresnem. Ciganku volim da na karu stavim necu da se zenim ali decu pravim Plodio sam severinu seku i bekvalac stavim koku na karu da sluzi kao mamac. Dlakavu cupi na snimku ima severina, mnogo se napusio ne vidim od dima. Rima lepo klizi podmaz'o sam pluca, Somove pecam kad po vodi buckam. Buc, Buc, Buc, evo ga saran idem da ga prodam pa kurvu da karam. :icon_lol::icon_lol:
bozgaLEGENDA

maj 2011.

Rokanje kokanje rokajjj samo stisni tipku nemoj da ti iz d~epa izvadim pinku!! Rep + bo :icon_lol:
rockerboyAMBASADOR

maj 2011.

Evo jedan sonet za ceo svet. yo Kad tu kurvu jebea pazi da ne sjebea, prvo lova onda sex, natakni si durex. Jer ima puno bolesti u ovom cudnom svetu, ako mi ne verujes pitaj svoju tetu. Ona zna, stara iskusnjara, sve do devedesetih, imala je para. Tad ju je napustila njena sreca, sad u ovo vreme skuplja hrpe smea. :happy031:
mihilowISTRAŽIVAČ

okt 2011.

eo rime na brzaka dok ne zavrsim sa buxnom sineee ;) brate imam semu dikili kontakti ,ako bude frke dikili kontakti ,neko nas prati dikili kontakti ,murija prisluskuje dikili kontakti ,ne mogu da champri dikili kontakti ,a ti svrati da pricamo o sljaci ,robu gurnem lovu vratim,dobijem sa kamatom ko da stekam u banci ,na sve strane tudja zavist al u glavi uvek iste stvari a na traci onaj stari ,kolko god bi mi dali uvek brda ce da fali :banana_rasta: i evo nesto jos malo jesi nekad privodjen?privela me riba sta ti je u gacama ?evo blei kita sta ti radis ovde ?ko pajdo se skitam

okt 2011.

Ustadoh pa odma na ovaj forum divan, banovace me He-man na mene je kivan. Gledam neki brat izbacio slike nove, neka mala zuta gamad po saksiji mu plove. Oko nagradne igre nastade jos veca frka, ne zna se ko koga ovde vise drka. Oce neki zmaj u dvoristu ganju da sadi, nije svestan da na kraju ce oci sebi da vadi.
mihilowISTRAŽIVAČ

nov 2011.

kada vide me u klubu kazu to je on ili ko je to mihilow sto je furao fishbone mikrofon nikada ne odbijam u repu robijam puno godina vreme je da preuzmem tron pali dzok puni bong mala vuce smouk curi sok vidim da bi htela malo mog TLV ekipa urbana sa buxnama institucija sa fuxama sve im zavrsimo na usnama kada kamera snimi spot zakljucam ih cin cin cong a ti si lud sto mislis da sam los da jesam ne bi brojao ovaj stos. Jkra je u kur*u ekipa je u fulu kad opravimo buxnu nestane zima u hudu u ovom gradu mnogi bi da su na vrhu a braca ostaju tamo de i trebaju da budu beton je vreo ovaj grad gori mi motamo novi za novim a ti prozore zatvori posle 10dina vidis nije sve u lovi jer sranje klosara iz kraja trese bije lomi navikli na lose ko je video bolje slobodno nek dodje da nam pokaze da moze sunce przi bogati nas gledaju iz loze braca nemaju ni sozhke zato po ceo dan loze c`e ga sprzimo ;)

nov 2011.

Brate nemoj da se uvredis, ali da se neko ovoliko pogubio nisam cuo u svom zivotu. :rofl:
mihilowISTRAŽIVAČ

nov 2011.

brate tvoj tekst izgleda kao da ga je bacao srednjoskolac na kad se smorio na casu ,a ovo je ta pesma pa poslusaj kraj 17. TLV- Sta koj' kurac (Sta koj' kurac) - YouTube tlv peace out .

nov 2011.

Nisam ja u tom tvom fazonu, pa mozda zato. Poslusaj Psihoaktiv Trip, SAB, cisto da skontas repcinu. :dog_walk2: Navucen na skaju ko na nogu carapa, ladi ga konstanto pa ne pravi se kasika. Zivotni san na terasi saksija pa da berem sam, da ne zavisim od dilera. Jedan hed prelepi u moj svet me prebaci, mesaju se boje laksi su mi koraci. Dodirnem svetlost, razidju se oblaci, uzivam svoj trip, ne zanimaju se poroci. :dog_walk2:
mihilowISTRAŽIVAČ

nov 2011.

nasa buxna gori doveka od vozdovca do blokova reci kome da prosledim sranje sto s nogu obara bit okovan vodi nas preko mostova svaki vers nam je otrovan obaram sranje iz korena kad idu protiv nas a ti ?a ti ?ti nisi mi do kolena stisaj se na momenat promena koju donosim je pobeda za rep koji godinama vec stondira dok ceka bolji dan ovo je sranje koje reko koga ostavlja ravnodusnim ja ne bi bio ja kad bi mogo samo da produzim da popustim dok svet u ku*ac odlazi nas blant gori dugo ako hejtujes mozes da nam ga popusis hahaha kapis ? da vi nikad nebiste opstali 10 godina ko mi pa reci kome treba CD kad nema scene publika samo sere pa se pitate rep gde je ?slusaj oces da rolas s nama nasa sprava ziva vatra je przenje svakog dana ,zivot je siv ali moj je purple haze :2flip:
Bong&HrvatiENTUZIJASTA

nov 2011.

kmice se okupljaju oko vatre, zima im je pa pale baklje proem pored pa se maknem odigram kanter, al to laz je jer ja sam samo akter, ***** mater s vragom vozim po cesti-auto pun gane kralju znaa me ja sam haj het, majk ek airim zdravlje, ko neki ludilo kravlje `TAE` ja sam strastven ko znanstvenik usred laboratorija motam u molitvenik sutra otic cu pit, lik sjeban puaim `IEET keystlye nije fristajl, zbilja blistam kada listam po vutri organizejan OLD skool sam ko prvi plejstejan YOOOOOO
SekachAMBASADOR

nov 2011.

Previse sam lijen da slazem rime... Boli me kita... Treci red teksta koji nema veze s ostatkom...
mihilowISTRAŽIVAČ

nov 2011.

da bi mogo da kidas moras da verujes u ono sto pricas a vasa prica puna je kicha i svaki klinac sto ne zna nista veruje da je silan jer zvuci ko i njegov idol koi je ***** ja teram inat ova muzika tera na vrisak i kolko god da hejtujes znaj uvek bice ista a kad odjekuje ulicu sprema se kataklizma i reperi ostaju iza TLV tima...sinak...

nov 2011.

rolam granje zeleno sa marijanom najlepsom mariju svi znaju marijana svima radi to kao wiz kalifa drugi vipra prvi lipa skankuljica bliljka koju cima velika vecina tetra hidro kanabino radi mozak vozi fino mihilow smotam ket smotam dve smotam tri smotam cetri pet marije cimaj salji je , sta sta mi je ?sve mi je ,super je , buxne zelene oci crvene ,buxna se niko s tim ne prestaje u celom svetu vrti se przi se ,zivot mi je lepsi kada s majom druzim se :)

mar 2012.

nemam vremena da bacim pa cu vam reci samo da svi pisete lose kao da vas je ucio Gengsta sajo da se nekrijete iza nicka dobili bi posjetu murije jer tako lose pisete da od smijeha umirem nisam znao fakat da takvi retardi postoje ako ste imalo pametni obrisace te ote postove

jun 2012.

diste fejkeri moroni sa balkana pusite vutru a rime cista banana slusajte rime glava bogom dana situacija je takva da mi je to jaca strana prvo skontaj rimu i ne bacaj takva sranja moras skontat spiku da dodes do pravog znanja, rime kao hrana ocu sve vise da se hranim, rime ravno iz old skula nie da se hvalim ! Piss !
deepENTUZIJASTA

dec 2012.

refresh na temu stize :b_woot: ja ja svoje biljke uzgajam na krovu al ne dizem lovu jer ne rjesavam svoj stes ne zelim pusit tres hydroponic dripping na biljci radim topping a bome i savijam dok druge menke klijam gledam masne hedine na biljci nasoj dragoj nemoj rokat kemiju jer reci cu te staroj himalaya gold dva metra joj ne gine od plodova njenih razbit cu se sine indica, sativa il mozda neki cross kako kod da uzmes dimit ces kroz nos :happy031:

dec 2012.

Freestylo. Superstar.kz. Evo jedan kilp kada sam bio slavan !

apr 2013.

tebra nisi povukao dovoljno dima jesi slavan al' medju retardima neznas kako stvari stoje rolne kupi murjaci se broje kad me ganjaju ne uspiju kako ih levatim bacam ih u provaliju j*****m im mater u pizdu kad odmaknem i dalje motam svoju rizlu ovaj ritam novi nikako da me smori nabacujete se svojim demo kasetama te polovne repere koljem macetama kidam brate sta imas protiv mene poslije ovoga rezes sebi vene stara skola roka do bola mali si...sjebala te obicna parola a kod mene se i dalje rola staru skolu furam i po noci i po danu zato bacam rime u ovom kasnom satu ajde i ti prati me baci rimu neku los si 'vatamo te u steku jedini sam kojeg ***** ne boli ima ritma svoje rime voli dal je ko frenki njega ne brine on bilo kojeg repera stigne te fazone davno isfur'o kazem ti los si kao danza kuduro sta imas za mene brate pucam rime kao tenk granate . . . btw ovo su moje prve rime bacam ih s visine novi sam pa me tvoje misljenje ne brine Peace Out

maj 2013.

Hej hej, once again, Srbija ovde drago mi je ato je forum stigao dovde, da mogu da iliram, i itam ceo dan, svaki dan, idem van, vadim buxnu bam bam `ta, ata? - Jel ja to vidim frikove na forumu? Palite odavde, drkajte na forumu, ups, opet psovka ali ne mogu bez nje www.wutra.org ata bi ja bez nje? Kada doem kui, i ulogujem se, keva kenja li kenja, da sa wutre skinem se, ali ipak ne, i nikad ne, jer volim da valjam fristajlove. Nikad tekstove, samo free-ove Odvalim vufer, i upalim zvu nike. Oh, ujem li ujem? Prilaze bi arke, uzmite dim, pa se slikajte. Wutra dot org u kui je tebra plua puna dima ispod su rebra. ek ek, joa nije kraj, jesam nov ovde ali za rep sam kralj. Devet godina u igri oseam se mator bit,flow, delivery kao rotor i stator Kontaktirajte slobodno, ako mo~ete da snimimo dobre komerale. Jer za wutra dot org mo~e dobar rep da se odradi doradi, i u ACID-u obradi. ... Dosta, eto malo od mene iz glave, frestajl i nee risbo ovde da j*be mame :) kako ne bi popio ban - a ne.
loopAMBASADOR

maj 2013.

joj ato volim vas ato repujete o ~ivotu na ulici a ulicu ste videli kad ste kupovali na trafici...

maj 2013.

[bez sadržaja]

jun 2015.

Imam travu kao snoop doog, valjam po gradu samo ekser i dop, murija me prati uvek su za petama, moze mi ispusi kurac svaka kurvetina, prodajem travu dilujem u kraju, Kerovi laju misle da sam u kraju, a ja u kaficu sedim pusim travu, od Leskovca pa do beagorada svi me znaju, trava nije droga ja nisam narkoman, imam 10 prstiju sa njima pravim pare, ja sam dete sa asvalta ja tu vladam, svaku akciju radim sam, imam mali problem u glavu kad mi opsuju travu, YOOOOOOOOOOOOO
baobabLEGENDA

jun 2015.

Volim travu ko klinci Milka kravu nekad se izbijem da ne mogu pogodit klju u bravu sve je to za ljude ne jedem gljive lude ali mislim da bi trebao po eti jer viae nemogu gledat ovaj augavi svijet koji bi mogao biti lijep kao na mojoj biljci cvijet ali nije jer su nam mozgovi isprani i jako smo sjebani tr imo za novcima ko ptica trka ica za kojotom klinci u akoli profesore nazivaju idiotom klinke se prodaju za bonove i torbice sve dok im starci ne primjete da neato nije u redu pa pitaju se zaato zato jer su im uzori starlete sve od reda poatene dame kojima portali daju jeftine reklame aeve se za lovu al nema veze sve e jednog dana biti uzorne mame i ostarit e same jer se udaju za gospodina starijeg bar dvadeset godina naravno iz ljubavi zna se prema emu a ja u promjenit temu ovo je ipak vutra.org mjesto gdje joa ima morala i dobrih ljudi uvijek spremnih pomoi od jutra pa sve do ponoi veinom svi balkanci a gle uda ne pri amo o ustaaama balijama i etnicima ko naai politi ari zbog kojih smo tu gdje jesmo mo~da da i oni posjete ovo mjesto?

okt 2015.

Evo od mene , inace pocetnik sam ! Vidim na forumu dobra je atmosfera Verujem da svi mrzite plavog kera Volim da rolam freestyle preko bitova Napusen sam hedova i raznih sitova Sto se tice hip hopa ja sam car A kad odem na binu napravim dar-mar Vidim da ova tema bas i aktivna nije Mali brate ovaj majk sije Svakodnevno kidam ovaj majk Blejimo u bloku i furamo trese i patike najk Znam da rima nije nesto Znam da je brate jako smesno Ali ja sam pocetnik ovog sranja I sad mi je trema sve manja A ni kesa nema u kraju Ne mogu da kupim tresu nemogu maju Rolam ovo sranje 27 sati dnevno 8 dana u nedelji evo da rokam opet sam kreno . To je to vidim da kidam idem sad da blejim i da se narvivam Shvatite da sam pocetnik , tako da :D
BinatonePOZNAVALAC

okt 2015.

Treba bacit rimu o klijanju sjemena, Ali za tako nesto stvarno nemam vremena, Zato cu napisat da potrosio sam rolicu, I trenutno me joint zakuco za stolicu, Kreno sam citat na forumu o tehnikama trimanja A zavrsio sam naduvan, na temi okru~en rimama, Pa objavit cu ovo da osvjezim temu, Vutra.org-neprocjenjivo-nemamo cijenu!

jan 2016.

chadim vutru u stanu gajba puna ne mogu svi da stanu i uzivam u radu pijem kolu haldnu ribice su smesne klinke glupe, teske kreno kuci peske. na ulici je bleja mota se dzeja pa se buxna pali cimaj ladi izduvaj dalje salji par minuta kasnije sranje radi jasnije pa mozak je smiren dobro namiren al se zentam brate od rije da me prate ne dam da me uhvate jer mlad sam da bi lezo s par paketa bezo oduvek bio sprinter za njih nindza kornjace sam kao splinter sensei me zovu po getu pravim lovu znam ekipu dobru neki prodaju drogu ali se pred kunt mole bogu i vidim da kasnim ovde nekih mesec i po dana nov sam na vutra org pa me boli ka*a

jan 2016.

De ste drugovi jos nisam provaljena shema, volim puait travu i neimati problema. Volim razne vrste,u glavi kad me krste zbog mojne bujne maate nekada me spuste. U tomu je poanta,razli iti fellovi nekat te u mozak ,a nekad te i halovi. Jako fino ameka,dodajte mi dreka da poja am pljucu i zadovljim tu curicu . Jako sam sretan,nekome bitan ponekad prihva en a nekad i bla en. Zato izbrijavam po venerinim brijezima i svima stalno tupim to je igra bez granica :) Peace

jan 2016.

zapiko random bit mogu reci da je trip bacam fristajl kontam bice hit shit je masan pa buxne sporo gore od vutre ne padam samo idem gore a drolje vuku me dole te iste drolje posle placu mole bacim par samara odma sve je bolje i vidim da sam se izlozio levu nikog ne dira al ne rusi ono sto sam slozio mozda je i od ovog tvrdog bita pa grizem ko kad s lanca pustis gladnog pita i boli me ki*a sta ce ko da misli smotao sam drugi idem s ekipom da izvisim peace :)
artisticLEGENDA

feb 2016.

pozdrav ekipi na drugom ato visi, vidia, vidim da smo isti samo smotam pa zapalim onda same lete misli mozak drobi se ko crispy, letim kao frizbi rime bacam vutri.org. frula mi se dimi virtualna ''banda'', konzumacija - sadnja volimo zapalit vise nego prase s pladnja zovemo je ganja, miriau nam sobe pucaju bobe, svidilo mi se od probe i znao sam da ~elim da me vodi u ~ivotu duvat u svaki dan dok ne navrim 100-tu :D

feb 2016.

Kad napunim stotu,napunicu stotku Sto mi diras granje,udaricu te s motku. Stigla mi je roba,extra kvaliteta, zasto li se ovuda,interventna sheta. Osetila miris,mnogo dobrog shita ja ovde ne zivim,ako neko pita. Zatvorio sam se u ormaru malom, ako murija bane,gadjacu ih travom. u hedove stavljam,kilo dinamita, ne mogu da udju,evo vam kita .!. Pusim buxnu,murijaci kucaju, do pola sam stigo,vec mi majku pucaju :D Cupaju mi biljke i kradu mi robu, svi ce sad da umru,hedovi ih bodu. iz maloga steka izlazi vojska trave, sad ce da pospremi policajce male. Necu da dira niko granje to, iz mog wc-a istrcavam skoro polu-go. iz tus kabine vadim stare zolje, al nema potrebe jer hed ih sve kolje. Jednoga zadivili drugome vadi creva, sve to lepo izgleda dok Bob Marly peva. Majku staru nalazim u loncu, skuvao je inspektor kao malu fronclu. Zao mi da bacim od majke supu, jednoga sam policajca jebo,u analnu rupu. Ova im racija ne ide po planu, neka dodju opet jebem li im nanu. posle ove zbrke,mirno da se spava, od masnih hedova napravljena je cigara, u boci koka kole siri se neka masa, jevreji su umrli od otrovnog gasa, jednorog trci po mome stanu, uzeo je da pase, od hedova granu, prdi dugu i curi mi thc-suzica, ispred mene se stvorila brazilska guzica, holokaust,alkatraz i zatvori razni, svaka dobra kurva,dzep ti isprazni. leti hari poter,nosi kesu cigara, sa nimbusa 2000 viri mu kara, smrdi mi noga od prsta do tabana, napravio sam frizuru od Saulic Sabana, na zvucniku sam pustio da mi gruva rege, od silne droge,lezim na intezivne nege. Ovo nije rep,ovo je stond poezija :D :D :D

feb 2016.

Mogu vam reci da sada sam strejt al vozam bit kao skejter skejt sranje je tvrdo bit neki kao gengsta zato se pomerite napravite mi mesta jer cu da pucam jos malo kad se bit zakuva pa bezace od mene kao da sam Drakula sve u svemu on je bio vampir ljustim ovaj bit kao kuvar krompir al necemo o tome on je bio i grof nekad je sa ljudskim glavama igrao golf i moram promeniti temu svaki dan imam istu shemu dobar drugar ima dobru djicu svakog 15 u mesecu uzmem 50icu jer tad mi je plata pa s kintom baratam ko da mi ostavio tata a u stvari mala mi plata nekih 250 i kusur evra ne mozes sa tim ni da odhranis kera al zato trosim ko da imam platu par soma ne pitaj kako snalazim se kako moram i trebo bi da zavrsavam fristajl sada pola cetri ujutru i glava mi pada pozdrav za svu bracu sa vutra orga keep it real madafaka vutra nije droga. nego sajt. Strejt manijak jbg :D

feb 2016.

Vidim niko ne pise fristajl vise, a nekad su rime pljustale kao kise. Malo los osecaj kad posle sebe pisem , al volim po bitu kao zmija gmizem i opet sam strejt brate watafak, moram kasnije iscimati ortaka i zemati skank. Da se oporavim i dodjem sebi, ispraznim glavu hejteru svakom kazem odjebi. U kraju i dalje bleja,ortaci i pusi se dzeja. Navaren tebra razmisljam ono kao "bleja", a mozak radi ne moze da stane i nece pa ubijam repere i palim im svece. Jer reperi su smesni i zvuce mi lose moram izbaciti pesmu da se vise ne loze i mogu vam reci krenulo mi je malo al moram vezbati vise jer mi je stalo do repa pa kidam i tebra moras se izboriti za nesto,nekad. Peace :D

mar 2016.

Evo puatam i ja matru neku pa u bacit freestayle dok puaim pljugu petu malo sam pretjerao ali takav je ~ivot u getu od 7 ujutro na nogama jer pali se mrak nakon pola uke pljuga se rolala da po svoje ne doe vrag ~ivot je te~ak bez pljuge joa i te~i neu biti seljak pa iz grada bje~im nitko ne zna di sam dok ja na pla~i le~im hlad mi radi Acapulco Gold od dva metra potpuno gol puaim pljugu od dva metra nema nikog na pla~i pa nikom ne smeta ~ivot je dra~i kad smo samo ja sunce more i vjetar pa razvijam jedra brzina peta napravit u krug oko svijeta i popuait svu vutru planeta! Peaceout!
marko42oAMBASADOR

jan 2017.

dostavljam te linije, konkurencija di mi je, uz dobar dim je atmnosfera opustenija. imam prevelik stvaralacki opus, a ti si kvalitetan ko seljacki abortus. dolazim sa zapadne strane bez i jedne mane di su kurve dame. da me nema mrtvozornici bi ostali bez posla, zato na svakoj zornici stalan gost sam, nikad nije dosta pancevi su mi labilni, ko i jebena psiha nakon odraena dva tri stiha meusobno postaju kontra diktorni, kontra tvojoj doktrini. sad sa majka mi se skini, da vidis kak se na pravog mc-ja slini. rasparam te utrobe ko carinici putne torbe, vjecne borbe, vjecno dole, svjez ko bizzo gad i mladi stole ispred svog sam vremena, rep zamnom kaska, nisi upozno moje pravo lice sve je bila maska, franz kafka, dozivis preobrazbu, zagrebem ti u dno duse i napravim velku bradzu, sad za kaznu sjedi jedan, imas jos dalek put, jadan bjedan zabrio si da imas krivu put. ja sam orgazam za curice, koje vriste tvoje ime i nije bitno di si vec s kime, slazem te rime tak da saljem sunce na eskime, zovi novinare da ovaj smak svijeta snime ja sam 100 milijuna kuna na bankovnom racunu, ja sam ne identificirano tijelo u jarunu, za dopere ja sam nabreknuta vena, za ljude zeljne puknuta metka ja sam siva mrena, za ljude zeljne dobrog stiva- 187sjena :

jul 2017.

# POSVJETA MOJIMA # TEX: Mama oprosti ato sam noas krvav doao imaa takvog sina, znaa to je krvav pos'o takva su vremena, viae nemam mozga puk'o sam ko casa staklena, 21 vijek je zla su vremena. Znam da je grozno sve je to ponos, sto na kraju skupa s kisom pada duboko u ponor, oprosti mi ti sto me pazis non stop, Stari oprosti mi ato zajebo sam akolu al bie bolje, prou im kada ulazim u minsko polje, razmisljao sam da je u dr~avi bolje, birao bi puteve bolje. Seke oprostite za sve noi ato sam vas plaaio, dolazio pijan pa vas pit'o dal' se vidi da sam se uredio, pitate se ata se desilo, zaato je sebi to uradio. Jedina ato te viae nevolim, trebalo je dosta vremena ipak uspjeo sam da te prebolim, ne tonem jos plovim, greake brojim al' nikad ih ne ponovim. Sudske pozive zamjenili su versovi, razni testovi, rekli su mi ko su drugovi, `to stoje iza leda i kad stvar nisu dobre i kad se ruae planovi. Neato od mene po istinito dogaaju.:joint2::cool23:

apr 2019.

Meljem na ovaj beat :vutra: dtbFjuqGaPg Ovako pocinjem pricu duvam naget kuham sicu 50 grama u pretincu posrcem ko picu svakog dana duvam travu kupim maslac vadim tavu pecem te kolace dok uzgajam uz dravu kanistere vode nosim pomalo heda odnosim u 10om sve kosim pa po nebu vozim indorce vise volim jer cesce otvaram frizider masne hedove prime utiskavam u svoje ime hps je znao sijat nisam morao ni grijat ph uvjek moras vijat sve jebeno sjec savijat miris gandze sto ide kroz ventilaciju iz laba uvjek ko kreten zinem teturam ko pijana baba jer jebeno me osamuti sav razum mi pomuti takav bolestan miris ko psihopata me uzbudi tripovi me rune runim i ja kune da kupim papire i platim racune dimcuga iz moje kuce ide kroz prozore svi jebeno dim vide ljudi prolaze cure im sline cijela cesta smrdi thc kapa niz rine x2 vucem frule kao stoka krava mi oba oka od znoja budem cijeli mokar smrdim kao zohar po spavacoj zemlja svuda posijo stotinjak buda uopce se ne bojim suda boli me kurac imam muda samo vutra samo vutra svake noci svakog jutra nekad ne docekam sutra kolko budem zgudran jedva stojim na nogama u nesvijest mi se pada smijem se teskim drogama tada pa i sada probao sam svasta sve sto krije tvoja masta i uvjek se vutri vracam jer od nje ne povracam pricaj sta god zelis znam da se pjenis mene boli kurac dok ti kriziras zelenis bolje uzmi gljiva i 5 litara piva u sumu se zaputi jer u glavi puno se skriva ne treba ti to sranje bolje samo udaraj granje otices u kurac jer sto sijes to i zanjes dimcuga iz moje kuce ide kroz prozore svi jebeno dim vide ljudi prolaze cure im sline cijela cesta smrdi thc kapa niz rine x2
KönneRLEGENDA

apr 2020.

Im leaving you cause you dont need me anymore. I will puff puff pass, take my Grass and go. :razvaljen::

jun 2020.

Upadam u zezanje na jako dragu temu Sa dozom kreativnosti i glumom u pocetku Misli same loudaju "disi do sad shamane" Donesi nam zacine i te strasne zmajeve Kroz vutru uz sve nacine izbjegavam te splacine Suplje price, puno para te ostale sprdacine Misli sta ti pricam ak nisi vidio do sad Zemlje pune krvi, vlast zeli samo narod prodat Brat brata odat, svatko ima svoju cjenu Zrtva siLinom plijenu sve dok zivimo u sistemu Ropstvu nadmocnih i nezakonito postavljenih Na funkciji s ulogom ko ce koga prestrasit Samo reci sta ces da ti pricam, znas da me libo kome se sve svidjam, zivot nije novac nego smisao u glavi , zivi se bas dobro al me lova ne hrani dok otkucavaju sati,koga cu se sjetit, koga sve pozdraviti a koga necu htjeti? Zato dajem gas ka prirodi, ka rehabilitaciji psihe,obnovit lose navike i obnovit sve sto ide Sveta priroda, mirisi i zvuci svih bica u sitne sate dok mjesec sja, daju moc koja ne prestaje i tome nikad kraj, u tome je stvar, slozit puteve u glavi i gazit ih saaam, zvucim ko Magellano zmaj hahah Dobra tema za zezanje, ne znam kako ju ranije nisam vidio :D Treba ju ozivit, vjerujem da ima vrsnih pisaca medju vutropuhacima
Mr.420AMBASADOR

okt 2020.

U vecernjem izdanju ideja moja rima, Glava mi se sada lijevo desno klima. Pojeo kolace od vutre malo prije, Sad mi u glavi gmizu neke zmije. Ova vutra jebeno me roka, Poput starog povijesnog baroka. Kolac od vutre sada ide peti, Gledam u nebo,pomozi mi boze sveti. U tripu jebeno zapeo sam jao, Sesti kolacic sam pojeo i nisam se pokajo. Pozdrav sada skvadro, Idem ja sad mado. Za vutra.org najjaci rep radim, Dok sada aestu spravu adim. Pozdrav ekipa do sljedeceg izdanja, Moj rap izbija poput jebenoga granja!! :drull::joint2::rasta:

dec 2020.

Na vutra org,svi bacaju fri uleti na matru brate i budi s nama ti pri a uvek ful,sad me jebe zulj na gilji sto sam stvorio, jebea brate to za pi ku nikad nisam molio, rolam treeg topa ovaj pri a bez dopa,uvek stori roka,nisam iz bloka tu sam sa oska, necu da ka~em koji da me ne navataju moji.... ortaci,ludaci , manijaci i pijanci stoka, ludak ko avdulj znai brate LOKA puna stotka,se roka, mnogo vurta jaka pukla oba oka, od brate skanka nikad teska droga uvek brate laka Jaka, mogo ill prica,nisam iz kafia nego iz parkia Samo vuja nikad brate slid~a, uvek sportska pri a i a mi a brate jos nije gotova pri a Ne staje frid~a, adi se d~id~a crn sam ko nind~a, iska em iz mraka sa par ludaka,mojih ortaka da ne ka~em brata, nista me ne gledaj nego skidaj ega,sesta ti je Mega, roko sam je dok je bilo snega to je prica lepa, zbog paketa , koji mi ne smeta produvao sam proalog leta i nije mi seta sada bacam fri uz malo boom bap-a odo da zavraim novi ketpa jebea brate lepak, momenat je redak da... dobar fri sam bacio, matru sam rasatvio, spravice sam pravio istu sam zavario, sada palim Yo buraz zna i to je to
KlariyaENTUZIJASTA

dec 2020.

:D svaka ast na rimama

dec 2020.

ovo je pjesma bez refrena i spota ja reper bez para i brzih kola ali ipak ovaj ritam je bas bomba ova pjesma bas voza brate kidam slusaj flow-a ejj dvajes dvajes jedan ova godina je moja dosao na scenu pozdravite rep heroja vise nije sve tako crno ima mnogo boja mene sad gotivi cak i riba tvoja da bih dosao do vrha treba mnogo rada znoja prva pjesma a vec ih hvata paranoja da rep se ne slusa to odavno sam shvatio ali ipak ovaj beat sam rimama pozlatio da nece imat preglede sam prihvatio prva pjesma a vas standar sam nadmasio daj malo basa da se poigramo da ove repere nadigramo propali ste aj da vas deponiramo mi publiku fasciniramo sve prije vas isplaniramo sve isceniramo nikad ne apstiniramo celu scenu miniramo svaki beat izdominiramooo

jan 2021.

Prepoznajte jutjubera smrdljivi si pedofil vec je poznato zreo si za refil kod branislava lopatom defektan si lice,jutjub ti je hobi batali me price , postao si bolid mafijanje, urlanje, lozis se retarde takvi kao ti u tvorza samaraju kenjare stalno sebe brania i previae dramia decu mracia, a posle ovamo se aaia zeleno pojelo ti zakmo,prava si mula slobodno reci , da nisi karo pre jutjuba klimavo s sponzorima, glumis glavu lukavu druzis se s pacovima sto vole da drukaju veselo na spotu, bato kida te demon ribe crtaju smelo,a satro ne mrlja belo u njonjari jejo, za cupi smaras klinku jel realno da ribama 03 saljes kitu

feb 2021.

Sada sam usao na beat Jebo sam ti mamu i sad smo qvit Sada plivam u parama jer vutra mi je ko mama samo gajim i prodajem imam mnogo para pa me boli kara vutra mi je skupa al je klasa prva hiljadu dinara kosta jedna mrva i sada ne znam kako ti nije zao vutru da kupis kada je kupis ima odma da se lupis zasto nisi prije kupio kada ovde u krugu se skupimo svi ne mozes ti protiv nas svih jebat cemo ti mamu ima da vice ih ih zavrsio sam ovaj rep i beat drugi put ako ne stjenes da kupis vutru ima da palim cit. evo nesto nabrzaka xd

feb 2021.

Sada sam usao na beat Jebo sam ti mamu i sad smo qvit Sada plivam u parama jer vutra mi je ko mama samo gajim i prodajem imam mnogo para pa me boli kara vutra mi je skupa al je klasa prva hiljadu dinara kosta jedna mrva i sada ne znam kako ti nije zao vutru da kupis kada je kupis ima odma da se lupis zasto nisi prije kupio kada ovde u krugu se skupimo svi ne mozes ti protiv nas svih jebat cemo ti mamu ima da vice ih ih zavrsio sam ovaj rep i beat drugi put ako ne stjenes da kupis vutru ima da palim cit. evo nesto nabrzaka xd
Suri ovaj bas Znas da ide gas Nikad nismo sami uvek je neko iza nas Znas da imam dobar glas imam i stas Uvek ispred vas pokidacu ja da Nikad ne prati me losa reputacija puno losih intonacija jer ste slabi mene prati cela nacija posle ovog repa trebace vam reinkarnacija sve je lazno ko animacija za sprdnju ti bato si glavna atrakcija Glumis hood niko ne zna koja ti je lokacija 45kila al sam opet king kong Slusam hiphop i igram pingpong samo cujes ding dong ding dong Podocnjaci do poda ali se ne drogiram,kada spavam u snu pocinjem da dzogiram za sad je to to kad smislim novo javljam se :P
cujem hejtere po kraju kako na mene laju a kad im prijem odma zovu mamu opustena likusa samo pozitiva ja sam bar original nisam napucana barbika ja sam samo opustena nisam agresiva al kad bracu diras bolje ne ne rviraj sve devojke su fensi samo ja sam u tresi kad mi kazu da sam kosa samo im se smesim fura se patika ne fura se matika niti romantika to je moj zon ako hoces shvati ga evo ja rep neki da bacim ti znas koliko mi znaci ako nas razumes evo jednu baci svi smo mi ovde ortaci mi nismo neki manijaci la vita e bella ma mi nismo deca vise puta u skoli dobila sam keca

maj 2021.

Pre minuta par otkrio sam forum, Pa doaao sam da neato ka~em i bacim foru. Gde god da stignem uvek bacim neku spiku, Vidim ovde nema rima dobrih na vidiku. Sve ato vidim su la~ne smeane pri e, Al' moje rime nisi vid'o jer ni emu nisu sli ne. Uvek sam spreman da donesem neato novo, AkiFreestyler zapamti baa svako slovo. Kada krenem nikad ne mogu da stanem, Gde god banem planem i kao da jutro svane. Ka~u puaili su travu,karali i glume begunce, A verovatno u ~ivotu nije nikad video sunce. Ali nije bitno ata si i ko nalazi se iza nicka, Doaao sam da dam respekt za svakog lika. Bar smialjamo neato i svako se zabavi, Neato pomialjamo al' ja realnost nabavim. A realnost je takva da mi je smeano sve to, Zaato pri aa o betonu i ulici a nikad nisi proa'o geto. Mani se tih tema jer to nije stil tvoj, Razlike danas nema bar ti budi svoj. Nisam ovde da prozivam niti da se nekome suprotstavim, Ve rime dozivam da bih par mudrih re i mogao da ostavim. Al' na kraju svako radi ata voli i piae ata ~eli, Neki znaju kako vadim rime skoro ~ivot celi. U trenutku izbacim mozak je na razmialjane stavljen, Najbolje rime izvla im idem dalje za sve pozdrave aaljem.

maj 2021.

AkyFreestyleru samoprozvani reperu kazes nema rima na vidiku dovezem ti ih u sleperu moje rime tvoju prljavstinu istinski operu poslje ovog sranja odvedem te care i na skupu operu kazes samo lazne price kruze ovim forumom pitaj ovaj forum druze owerdosa mnogi kuze dodi kod mene da te naucim polijevat zapalit cemo masnu lagano do trasu zijevat imam sve te hedove sative i indike reci koju sortu oces da te danas izbije kod mene se nekad jebeno i popije rokamo rakije pa poslije igramo cakije nekad ljepimo slikice vadimo te iglice ako volis ovo igrat mi smo zajebane igrice onaj lik capi je od dva dima savijen meni treba dvaest grama da budem izbijen a kad ne ide tako onda nauljim te frule vadim aater sa tanjura koji se danima kjura sam sebi sam snjura tebi sam jebena ura nosim kao bura ova sranja odletis ti na uran ili potones u bunar jer proklet si za kruha licinke drobim patikom naleti i koja buha stoga akyfreestyleru imaj malo respekta ima ovdje glava iz kojih vadis komade metka neznam dali da krenem opet ispocetka ne vrijedam brate pukla me desetka procito sam rime i zasvrbila me ruka prsti sami krenili jer vise mi je muka od danasnjih repera ostane samo bruka niko nema za kruha bijeli ko da su vidjeli duha ili je wuhan? de koji ku...ac treba mi duhan sora me berry mozak mi skuhan plan mi je utkan kako da usutkam svaku fejkaru brate dok prstima puckam ajde aky sad moram da palim ako zelis taj war tek krecem da zarim ovu igru ja jebeno garim konstantno varim umove kvarim ako umrem ja sutra nemam za cime da zalim

maj 2021.

Vidim da ~elia i objavljujea rat, Ja odrau uvek za mene ne postoji pat. Nema rima ovde al' zato moje su za ruaenje, Ne mo~ea ih dovesti u aleperu jer imaa samo dozvolu za puaenje. Onom ko te razume znam da nije dobro, zato bolje neka se predozira sa tobom. D~aba me zovea s' tobom ne bih nikad riv'o, Niste igrica i da jeste preaao bih svaki nivo. D~aba imaa sve te sative i hedove, A kad nemaa joint za puaenje kite stajea u redove. Dobijem te preko ekrana i uvek kad bih hteo, Ja letim do Urana a ti letia kroz univerzum ceo. Al' ne stignea daleko jer proguta te rupa crna, D~aba krenuo si na mene jer bodem te poput trnja. Ne tonem u bunar i nisam proklet, Sa ~ivotom neato radi gasi ra unar jer odrau te opet. Rime su ti tolk'o sranje pitam se kako nisi i sam dobio proliv, Sve te glave saznae kako kad krenea protiv mene boli. Totalno si u pravu zasvrbela te ruka, Pripala ti muka jer si krenuo da mi drkaa. Svo to sranje koje si rek'o dobro ne prolazi, Zato molim te sa ovog sajta odlazi. Vidia da sam sposoban da te sahranim, Nemoj da ~alia ja u biti tu i bacati freestyle na tvojoj sahrani. A dok si u zemlji jeae te milion crva, Jebau te zauvek jer si besmrtna kurva.

maj 2021.

Znaci next level klinjo hoce vrijedat se nezna ni sta prica stoga moze jebat se ne postoji pat za tebe moj jarane ne postoji ni pobjeda umisljeni sabane ego ti je visok bolje idi pecaj sarane ako samnom nastavis vutra org ti dolazi na sahrane ako stvarno zelis ja mogu jebat mamare al nije mi do psovki vjeruj imam ih na kamare ja sam kulturan lik al mogu djelit samare moje rime u betonu te zavare i lose slazes rijeci rime su ti slabije neznas slog uparit stoga te moj sabije i izvije pa savije i na kraju ubije pred svima od tebe napravim oci kurije e moj kurire mekani krompir pire takvi kao ti ja vam izbrisem ime znam cure ti sline kad cujes ove panceve vracam te u proslost gdje su jos nosili maceve dobijes me preko ekrana malo kurrcaaa glava ti je potopljena poput gnjurca od sramote jer se brukas bez imalo respekta niko ne zna tko si ti brijes da si desetka al si slaba dvojka onako ispod pulta ja sam samo realan pa laznjake isutam

maj 2021.

Nije next level jer ja igricu sam proao nisi svestan ko je doao, I ata god da ka~ea opet vratim te nazad u proalost. Znam ata pri am a kod tebe je pri a uvek ista, Nee te ovo u ~ivotu nee te niata. Mogu da te u im ovo dau ti top 5 tips and tricks, Al' propali bot nee skontati jer sedi kui,drka kurac i ispred kompa jede ips. Sve ato si reko veliko je sranje, Al' dau tebi atap za pecanje da upecaa znanje. Nisi svestan i ne znaa ovo, Ja pobedu nosim svakim napisanim slovom. Svaka ast li e dobra ti kultura, Kako na kulturan na in rei da ti kitu u usta guram. Rime ne bih da ti diram jer su i onako jadne, Tolko mali mozak ne mo~e niata bolje na pamet da ti padne. Lik kao ti ne mo~e aamare da deli, Jer ti svaki deo tela u groblje sada selim. Neka doe organizacija ko god hoe da pregleda, Da na mojoj sahrani u grobu bie najvea legenda. Al' i kada budem bio mrtav i dalje ii u napred, Ako hoea mogu opet da te vratim u prvi razred. Svrha tvog ~ivota je i onako bezvezna, Joa nisi nau io kako se pravilno piae ne zna. Ne mo~ea i neea nikad nikom jebati mater, A za odnos s tvojom ljudi ekaju na aalter. Vidim da si ~eljan keve prozivaa i tako kalia bes, Jer je tvoja tolka kurva da joj ale plaa seks. Ne mo~ea mi izbrisati ime jer sam uvek spreman da progovorim, Al tvoje ime stvarno sve mi sada govori. I ne znam ata takvi likovi poput tebe o ekuju, Matori daj respekt ako ~elia da te respektuju.

maj 2021.

[bez sadržaja]

maj 2021.

Vidi gnjurca, voda mu do koljena! (bit e rima, kad naraste plima).

sep 2021.

vidi sine sad doso si ovde na forum vutra gram dal te nije blam zelim samo vize vize bitch doze doze bitch ou u zivotu samo zelim paznje up kvikuk ja ja bitch samo zelim profit ou ja ja mala moja cokolada over doouz

nov 2021.

Brate rime su ti ait daj uradi neki bolji bit jel svaka moja rima je na mestu aj pogodite ko je jebo njemu sestru,... Dolazim sa geto ledina de je u pitanju parica a ne andjelska kurvica nek ti bude jasno da sam doktor jel u startu si video da su mi rime brze ko ve12 motor. Tjt buraz ovo mi je iz glave sory bro za par uvreda

feb 2022.

Eo mo~e neato od mene? Joa od kad sam bio dete znao sam da biu reper, proaao sam geto akole gde veina od vas nee, proaao sam ratna polja gde veina od vas gine, ja sam proaao sve to i podigo se u visine. Bacaj troai, ata si, ko si, gledaj me u o i, budi bolji ata te ko i, ku ke i lajne vreme je krajnje vuku se lajne Tanje da ne padne klanje, jer takvo je danas bahato sranje. Od kasice prasice do versai taanice i zlatne kajlice furam ih dok prelazim granice. Danas tu sam gde sam, imam sve o emu sanjam, imam ljubav, sreu, pare, imam biznis ato me plaa, nemam menad~era radim sam, sam sam svoj gazda, rime piaem jer ja radim samo ono ato me plaa.
BizzzoZMAJ

feb 2022.

Knele pucaj

feb 2022.

Evo od mene neato... Joa od kad sam bio mali znao sam da biu repe, proaao sam geto akole gde veina od vas nee, proaao sam ratna polja gde veina od vas gine, ja sam proaao sve to i podigao se u visine. Evo neato od mene. Joa od kad sam bio dete znao sam da biu reper, proaao sam geto akole gde veina od vas nee, proaao sam ratna polja gde veina od vas gine, ja sam proaao sve to i podigo se u visine. Bacaj troai, ata si, ko si, gledaj me u o i, budi bolji ata te ko i, ku ke i lajne vreme je krajnje vuku se lajne Tanje da ne padne klanje, jer takvo je danas bahato sranje. Od kasice prasice do versai taanice i zlatne kajlice furam ih dok prelazim granice. Danas tu sam gde sam, imam sve o emu sanjam, imam ljubav, sreu, pare, imam biznis ato me plaa, nemam menad~era radim sam, sam sam svoj gazda, rime piaem jer ja radim samo ono ato me plaa.
BizzzoZMAJ

feb 2022.

Nema sta knele. Podsjeaj me na Kaleta. Gospodara vremena :D

feb 2022.

Eo joa neato braoo Dali mo~ea dali znaa, znam ne mo~ea to da daa, dali umea dali smea, sve nas ujea al si nem, d~aba pri aa d~aba volia samo utia kada slomia, jedna voli, druga boli, svaka riba tebe slomi, svaku greaku svesno pravia, nisi dobro al se pravia, ja se smejem osmeh pe e samo sipaj neka te e, gubim ljude gubim sebe gubim nadu sve se sjebe, Baci pogled, prii bli~e, vidi nova roba sti~e, dali hoea dali smea nemoj brate biti nem, s nama bleia snama adia zove riba hoe haaia, uvaj geto cimaj svuda nedaj da te pandur gugla, pevaa riji pada vugla nesmea snama ako drukaa..
Boban MarlinovichISTRAŽIVAČ

apr 2023.

Evo i mene! motivacija u dzepu, cesto se nadje, imati svoj zbun, ma nema nista sladje mozda malo luda ideja, al totalno se isplati, murija najvise gotivi po mu*ima pipati sa sprejevima u torbi u sitne sate volim najvise skitati, u klubove ne idem jer mi je mama rekla da ce mi neko dzoint u sok sipati vracam se doma, u frizider nista nema, kasno je pa ne mogu smarat staru da mi luka i zelja opet treba svanulo je jutro, spremam se za sljaku, nervozan sam pa svima j*bem majcinu majku skorman sam lik, pa mi malo treba, zahvaljujem se bogu sto imam svoje parce leba nisam reper, samo volim pisat, slusat muziku i cist vazduh disat ali cistog vazduha je sve manje, narkomanki i ku*vi je na sve strane iz mojih sluski, hornsman kojot na trombonu svira, babilonski sistem ne da nikom mira!

jan 2024.

Sada je sve na nivou }ivim ko na te-ve aou Pun d~ep nad glavom je krov Solidan bio je lov Nedeljno promenim broj Samo za ribice koristim svoj Pokuaavaju kocke da spoje Ja sam miran a oni se znoje Sve ato Sve ato mogu da mi nadju to je karina Ja sam dobar decko ne bavim se takvim stvarima `to se igraa s vatrom kad si ne isplaniran? U startu ti je greaka kad pomislia da sam naivan Kasno je da be~ia kada uju se rafali Jel mo~ea ustanea? Ne mo~ea, ae palim Bolje svaku pri u na vreme batali Nije to za tebe igraj ~murke joa si mali Neki su mislili da im je sve to igra Pa nekom ne gine zrno a nekom igla Ismejem se dobro pa ih poaaljem po vodu Sve ato ka~u u fazonu kao samo pi ke bodu Va~i va~i va~i va~i Reci to dok si na podu Ka~i ka~i ka~i ka~i Sranje reaavam u hodu Gazi gazi gazi gazi Sve sve svodi na parolu Radi sve ato stignea dok ne ugledaa patrolu Pazi pazi :)

mar 2024.

Sa bracom sedim buksne kruze danima Ovde nikog nista bas ne zanima Leto stize temperatura varira Tu u kraju sa bracom blejim satima Topovi kruze ribe nam dobacuju Snimio sam pesmu al sam snimio i raciju Rime sada bacam sedim na klupi Ovde svaka druga hoce da se lupi Neki debili brate hoce frku Ali lagano mi smo tu na uglu Neceno frku kod nas je laganica Samo bude tesno kad izadju iz dzipa Ispusili smo sve uvatili nas za djoku Otiso do steka zapalio sam stotku Dosao sam kuci upalio nesto da me vozi Jer od uvek sam na lakoj drozi Zvana je marija i svi je vole Neke ribe zbog nje idu dole Ali ja braze nisam taj tip Kada uhvatim se mikrofona izleti hit Sada klimaj glavu iz ovaj bit Jer pesmu pisem za bracu iz kraja Micubisi hvata ne za jaja Znam da me slusaju zato ovo bacam Svaki put kad oh vidin shit moram bacim Al posle se po to vratim Pa mi nije neko cimanje Najveci problem je kad se nema rivanje Ali to redak slucaj jer zasadio sam travu Od uvek imao sam to u planu Da pusim svoje hedove u dalnu Zandari kad nas vise uvek braze stanu Srivao sam se pa ne znam sta bacam Skontao sam na sve isto se vracam Ali sta cu kad u borci tako je Ne stajmp dok ne ispusimo sve Idem da bacim se u stond Zato sada od brata ide poz Dobri sa budete i kevu da slusate Da posle ne bi bilo lupanje Voli porodicu oca i majku Batalite hemiju okrenite se majku Bacajte rime i pisite pesme U uvek budite svesno gde ste

nov 2024.

Crvene beonja e, oklop ko od kornja e, Niata me ne nervira i sve je lepo roa e! :razvaljen::
BizzzoZMAJ

nov 2024.

E, rodjace, sve je mirno, Al spreman uvek, Gledam svuda oko sebe, oatar kao ~ilet. :rasta:
RusOfficialISTRAŽIVAČ

jan 2025.

ustanem u 5 i gledam zeleni cvet kako samo raste i kako menja ovaj svet napravim ka'u i zarolam jednog oseam se bolji iako ~ivota sam bednog nikad dosta bilja da zapuai se soba doala nova roba puna torba baa je dobra ne treba mi hrana da dobijem energiju sa ribom palim dosta pa digne mi belegiju kad zapuaim sobu ko da sam zapuaio regiju postalo mi navika imam privilegiju :kafa:

14. nov 2025.

Ispala mi kafa du~a nego pljuga Zato posle prve sad se rola druga. A poato uz drugu pljugu zafalie fuke Pristavih joa jednu dok motaju ruke.

21. nov 2025.

Um caruje, snaga klade valja, A ja valjam gudru na dvoru kod kralja. Robin Hud rodbina mi dalja Obrijana pichka a ja upav i maljav. Svi znaju me kao dvorsku ludu, Smotam im Malawija pa ostanu u udu. Grumeni tvrdi magi ni ko voodoo, Upoznaa i Isusa, i Krianu i Budu. Princeza i kraljica mnogo vole gljive. Oteraju sve kmetove sa njive Pa se skinu gole i po njivi se krive. Prizivaju kiau i oblake sive. Jedino princu viae niata ne dam, Prepuai se uvek pa ~dere kao neman. Posle aunke i slanine uvek bude ~edan Stu e bure vina, baa je prasac jedan. Najviae sa kraljem volim da zapalim frulu, A vikendom doe mi i druid na lulu. Fotosi u oktobru, autosi u julu, Na kraljevom dvoru dimi se u fulu. :rasta:

21. nov 2025.

Ta no sam uo nigrutinov glas dok sam itao tekst, extra:D

30. nov 2025.

Doktor Marac,mehani ar po struci , svaka pacijentica ka~e,da imam velikog dara u ruci. Voze i taxi,dolaze mi ljepe ~ene,one odvratne i rodbina,dolaze i klinke od 15,do onih baba od 100 godina. 50% mojih klijentica se nije opralo u ~ivotu ,a ja moram miriaat ljepljive pice za mizernu svotu. Svaki dan u autu gledat golotinju koja smrdi i iz blizine gledam gospou,koja u facu mi se sprdi. Dolazi mi klinka koju je tata nabio na tvrdi,zatim dolazi mi ~ena ato mi se zadovoljavala na mjenja u,tre a napravila poba aj,eno fetus joj u usisava u! etvrta toliko je zmazana,da joj kukci iz pice iska u. I na kraju radnog vremena dolazi mi ~ena,imala je dlakave noge i malo previae muakih gena. Dirni me po lakonji,pisalo joj je na ga ama,a kad ono kurchina u ga ama. Dolaze mi svakakvi ljudi,naistroaenije drolje,s pi kom omjera zolje,ka~u nisu viae zadovoljne s ljudima, ~ivotinje to mogu bolje . I kako u biti normalan,kad moram gledati takvu stravu, jedini ljek za Marca je metak u glavu. Ljudi me ne razumiju,jer sam uvijek brijao po svome,ti skupljaa markice,salvete ,a ja krvave tampone,ti viae volia balone, jbga ja napuhane kurtone ... Samo mi nije baa jasno zaato me se ljudi masovno klone?? Samo ne razumijem zaato me ljudi ne prihvate kakav jesam,pa nisam ja kriv, ato se uzbuujem na ljudski pljesan:) Svima se sviaju manekenke,a meni naborane penzionerke,al nemam niata ni protiv dlakave,Zetove kondukterke! Ti volia mlado tijelo ja devedesetgodianjakinje,uzmi si moju sestru,al daj mi guze bakine. Ma nema ljepaeg poljupca od krezube starice,ma nema ljepaeg mirisa od neoprane mesarice. Ma nema ljepaeg poljupca od krezube Marice,ma nema ljepaeg mirisa od naborane starice. Vi gledate me ko luaka i ne ~elite me prihvatiti,ali ljudi ja sam Marac i morate to shvatiti. Prije po etka radnog vremena,opio sam se ko vol i uaao u auto sa bocom atoka kraj boka,gledam neku ~enu, ato se samo stvorila,a ja gurnem joj kitu, bio sam siguran,da bi to voljela. Glupa a krenula vriatat od aoka,ruai se u nesvjest ,ja di~em ju sa poda,"vi ste obi ni perveznjak " kad se digla iz nesvjesti,doda... Oprostite gospoo , stvarno nisam htio,ju er mi je bio roendan,pa sam previae pio. Oprostite gospoo, stvarno mi ~ao,a sad gubi se van,sila mi kenjat,pet dana nisam srao. Dolazi klijentica,druga po redu,vriati,pla e,cijela u bedu. Ka~e jao jao,boli me tu,dajte da vidim,jao Mare ja se jako stidim . Uzmem bocu vode i napravim joj napitak za bezsramost i savraeni u~itak. Ka~em,popijte ovo i doite za pola sata,kucnite dva puta na vrata. U mom autu,gospoa eksa cijelu flaau i izjuri van,a ulazi mi narkomanka ka~e dobar dan,silovo me Petar pan,cijeli klu klux klan, jean claud van dam,Josip Jela i ban. Ka~e, alien mi u trbuhu i ~eli iza i van!!!! Ja gledam ne vjerujem il sam lud ili pretjerujem,samo lagano prstom na prozor ja usmjerujem. }ena se zaleti i kroz zatvoreni prozor se baci,reko nemam ja pojma,kad doali su murjaci. Prva,druga,tre a kroz cestu prolazi mi sre a. Dolaze nove klijentice,konobarice,mesarice,opatice i studentice. Dolazi ~ena,ka~e mi imam dobrog mu~e,dvoje djece,jaaako sretan brak,a meni na o i pada mrak,kad sa mog prsta u njenu picu,ispada mi pe etnjak. Ljudi mi govore,da smo gamad ,kad pljujem nek se dure,jer Vutru smo digli na noge,evo idu cenzure::umirem::

30. nov 2025.

I ko kod mi ka~e da mi loae ide Evo me ~iv sam :cool23:krijem se na planta~i moga dide ::listomahanje::

pre 23d

[bez sadržaja]

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se