VUTRA
ForumZajednicaMuzikaŠta se sluša
LEGACY

Šta se sluša

48871 odgovora1,371,474 pregleda
sidepunkISTRAŽIVAČ

jan 2006.

ja sluaam punk rock i neato od metala ima puno bendova pa mi se neda pisat
Weed KillahPOZNAVALAC

jan 2006.

Ja slusam Rap, Rap, Rap i Rap. Katkad i Rap. Jedino mi to pase kad se uduvam.. :) Naravno, tu je i reggae, nedaj boze narodno nesto ili techno.. To me ubije.

jan 2006.

Par brzih: wZqNUo6y52Q kkUexhDjDPU 0lGJY-MYMq8 ZNeXVSt8E80 Par sporijih: Gzsa5hyS6gc http://www.youtube.com/watch?v=ftov3SHAAvI http://www.youtube.com/watch?v=LVdxz37XVfY
sidepunkISTRAŽIVAČ

jan 2006.

da ja svaæam narodnjake kao srpsku narodnu muziku ,osobno ih ne slušam i mislim ovako ko voli nek izvoli
GreenManAMBASADOR

jan 2006.

Neko spomenuo uzgajanje?Mislim stvarno ne znam sta da kazem.Ovde postaje kao na vasaru... :offtopic_ljut: :zubonja:

jan 2006.

Sorry Green, unlock i pomerena u sve i svasta. Lak sam kad je muzika u pitanju :) Inace, ja slusam reggae, reggae i samo reggae ... i pomalo grunge i hc ... veoma malo... Prvi lik koji je pravilno napisao reggae :lol:
TaTaRISTRAŽIVAČ

jan 2006.

e woBra za reggae majstore ... takodje i ja ... Bob Marley, Peter Tosh, Alpha Blondy, Ken Booth, itd. Mloogoo voliim reggae !!! Yuppeeeee .... slusham pred spavanje obawezno ... sve peacful sanjam ... :D :banana_rasta: :banana_rasta: :banana_rasta: :banana_zelena: da, da ... prvi ...

jan 2006.

Pa tebe nisam do sad video da pises reggae, ali svaka cast i tebi. Vidim imas dobar ukus :) Ja sad bas slusam neki ruski reggae (rusi ali pevaju na engleskom)... otkinuli su... Guidance!

jan 2006.

NoN-Absolute Beginner slusa sve. Kad se napusim najbolje me vozi Hip Hop, DnB, Techno i psy Trance. Kad sam strejt onda mogu i narodnjake,klasiku... Inace bavim se muzikom u smislu pravim je na kompu preko raznih programa za ziku (Reason, Acid Pro,Reaktor, FL studio ...) Posetite www.soundclick.com/delektrik. To je moj page sa zikom koju sam napravio.Moze i da se downloaduje stvar u mp3 formatu (128 kbps), ono ako ti se djasvi. www.soundclick.com/delektrik :)
gorillaISTRAŽIVAČ

jan 2006.

jungle je prava stvar reggae vokali u ritmu drum & bass to je prava stvar ali poteknuje od roots i zato volim reggae i dub mislim da najbolje ukusim to kad se navarim peace out. :D

jan 2006.

samo rap i reggae. prejebeno je kad se napusim pa si pustim boba marleya
blackbringerISTRAŽIVAČ

jan 2006.

six pack, fat prezident, tito's boys, oru~jem protiv otmi ara, loa primjer, fakofbolan, pasi, king prawn, bob marley, macka b, ska ringiapil, the mars volta, gu~va u 16ercu, grupa tvog ~ivota, diverzija, atheist rap, propagandhi, the clash, red union, fnc diverzanti, razlog za, dislike, gruuthaagy, tom mcrae, system of a down, red hot chili peppers, high fly, analena, the beat fleat, sparta, weezer, retard, rise against... Mah, da dalje ne nabrajam - slusam dobru i iskrenu muziku. ;)
TaTaRISTRAŽIVAČ

jan 2006.

e ljudi, juche je u Krushevcu bi Azzido da bass ... ja sam izasho na 2 joxa, a posle .... AAAAAAA !!!!!! Mnogo dobro ... :dj_zhurka: :not_nice: :afro: Pa onda ... :ludaci_lol: sputila me ... Ali koji su to 3povi bili ... Ma extra dobro radi azzido ... A tek ono sto sam imao kod sebee... najjache je sto je upala racija, ali smo mi na vreme dunuli sta smo imali :wink: ! shvatio sam da me ponekad i techno lepo diRa ... 8) 8) 8)
ClarenceENTUZIJASTA

jan 2006.

samo i iskljuèivo heavy metal, a kad se napusim najbolje mi lezi malmsteen i takve stvari.

jan 2006.

Covek zna da uziva ;)
DomeISTRAŽIVAČ

jan 2006.

hmm,teako pitanje.u biti sluaan sve osim narodne i zabavne glazbe. u zadnje vrime sluaam neke indie rock bandove,volim pepperse,311,sublime,bob marley-a,queens of the stone age,dj shadow,foo fighters,the roots itd. volim glazbu.

jan 2006.

Kad se navarim najvise mi odgovara domaci rap ili Bob Marley. U retkim slucajevima neki tehno.
TaTaRISTRAŽIVAČ

jan 2006.

Ali je Bob najjachi ...
zekrtENTUZIJASTA

jan 2006.

Od prvih koraka preko prvog i najdrazeg dzoksa drzi me rock 60´ih i 70´ih, Yu-rock - sve genetski naslijedio od matora :jashe_konja: Ajde da izdvojim nesto... The Kinks, Beatles, Velvet Underground, Who, Donovan, Townes van Zandt, Creedence Clearwater Revival, Eagles, Emerson Lake & Palmer, Simon & Garfunkel, Azra, Bajaga, Zabranjeno Pusenje, Corba, Indexi, Elektricni O, Atomsko Skloniste. Nadje se tu i dosta muzike tripa Rage Against the Machine, Foo Fighers, Audioslave, Alice in Chains, Soundgarden, da ne duljim...

jan 2006.

ja nekako uvek ostajem u rock vodama kad se napushim...od 70ih pa do danas...bendovi tipa led zeppelin, king crimson, ELP, rainbow, black sabbath shto se tiche starijih. a novije uglavnom TOOL i a perfect circle, malo placebo.. a volim povremeno da se opushtam uz ..da da hip-hop i to po mogucstvu ona starija garda: terror squad, biggie, onyx, M.O.P. busta rhymes, pa shto da ne i wu-tang, 2-pac...a od novijih volim ove domace zajebante tipa: prti bege i slatki krek, ajs nigrutin i drugari a omiljeni MC-jevi u nas su mi pokojni Moskri zato shto je bio doktor narko-rime i neshto ozbiljniji momak Shkabo. ipak najomiljeniji bend svih vremena mi je tool. to ujedno i najvishe slusham
GreenManAMBASADOR

jan 2006.

Sto manje teksta to bolje :dj_zhurka:
Pusac traveISTRAŽIVAČ

jan 2006.

Slazem se u potpunosti sa rock muzikom 70-ih,ali i rege je strava!!!
sektorISTRAŽIVAČ

jan 2006.

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Schranz i Psy trance neshto najjjache :banana_trance: :banana_trance: :banana_trance: :banana_trance: :banana_trance: :banana_trance: :banana_trance: :banana_trance:
brendPOZNAVALAC

feb 2006.

Psy trance me lansira u vasionu,spustam se padobranom drum n base.
blackbringerISTRAŽIVAČ

feb 2006.

Fascinira me raznolikost nasih muzickih ukusa :)

feb 2006.

I treba... mislim, da imamo razlicite ukuse... pa nismo svi isti, i ne mozemo biti isti u svakom pogledu ;)
korisnièko vimeENTUZIJASTA

feb 2006.

progressive

feb 2006.

ne znam, ja sve te trance, psy i to tako uopshte ne mogu da slusham. meni to nije muzika. shta sviraju ti likovi? kompjuter?! :lol: ipak, svako ima pravo na svoj ukus i ovime nisam mislio nikakav disrespect :dogovor: jel oni to vare? =] ej dajte malo
blackbringerISTRAŽIVAČ

feb 2006.

Nisam mislio nista lose - cak naprotiv ! :) Razlicitosti su ono sto zapravo i daje smisao zivljenju. ;)
sektorISTRAŽIVAČ

feb 2006.

Ponashash se kao malo dete ili kao moja baba,,,to nemoze svako da slusha tu muziku treba skontati i zato nemoj da seresh jer kad mi neko muziku dira onda znam da budem veoma agresivan :x :x :x
GreenManAMBASADOR

feb 2006.

Ponashash se kao malo dete ili kao moja baba,,,to nemoze svako da slusha tu muziku treba skontati i zato nemoj da seresh jer kad mi neko muziku dira onda znam da budem veoma agresivan :x :x :x Ajde malo olabavis dubinku i opustis se.Nije kulturno ovako da pises.I moras da shvatis da su ukusi razliciti.Inace trance i psy su (po meni) muzika za decu.Tako da na primer ja mogu da kazem da se ti ponashash kao dete :!: :?:
zekrtENTUZIJASTA

feb 2006.

En-ten-tini-savaraka-tini-savaraka-tika-taka-bija-baja-buf! :lol:
brendPOZNAVALAC

feb 2006.

Muzika za decu?Kako si samo to provalio da ne kazem izvalio.Trance ili psy trance pa sama rec ti kaze da te muzika vodi u trans,pitanje je smes li tako daleko da odes a da te mama ne grdi?

feb 2006.

Ja licno najvise volim Britni Spirs, Shakiru, Robina Wiliamsa. njih slusam kad sam strait a kad se naduvam odgovaraju mi Zeljko Joksimovic, Leontina, Mina i ne izbezna Stoja. Kad se napijem gledam da u opste da ne slusam muziku jer to stvara Kohezivnu napetost frenznih celija u mojoj glavi :shock: A kad se stvarno napusim onda volim i malko da kakim :goMno: . Darkwood dub, Eyesburn, pusenje, corba, R.A.T.M... u nedogled.... puf...puf :rasta: :rasta: :rasta:
brendPOZNAVALAC

feb 2006.

Bora corba i Eyesburn prijaju mojim mozdanim celijama :D
TaTaRISTRAŽIVAČ

feb 2006.

e da ... Corba je cool ... ali r'n'r za kucni savet dize samo tako ... 8)

feb 2006.

Ponashash se kao malo dete ili kao moja baba,,,to nemoze svako da slusha tu muziku treba skontati i zato nemoj da seresh jer kad mi neko muziku dira onda znam da budem veoma agresivan :x :x :x Ajde malo olabavis dubinku i opustis se.Nije kulturno ovako da pises.I moras da shvatis da su ukusi razliciti.Inace trance i psy su (po meni) muzika za decu.Tako da na primer ja mogu da kazem da se ti ponashash kao dete :!: :?: vidish kako me odmah brane? jel ti ne umesh da chitash ili shta? je`l sam lepo napisao "ipak, svako ima pravo na svoj ukus i ovime nisam mislio nikakav disrespect" bash zbog ljudi koji to slushaju. a to shto cesh postati agresivan me zanima isto koliko i shta slushahs i shta mislish itd. da ti prevedem, poshto sam shvatio da ti slabo ide shvatanje *skrivenog konteksta, ne zanima me uopshte. --------- *to je ono shto pishe izmedju redova ili shto je pisac hteo da kaze ili kako vec
GreenManAMBASADOR

feb 2006.

Da si citao kako treba video bi zasto sam to napisao.A inace sto se mene tice trance jeste muzika za decu,ne u bukvalnom smislu,ali svakako za "decu" kad je u pitanju muzika.Samo moje misljenje.A ako tebi ili bilo kome drugom trance prija ja nemam nista protiv.

feb 2006.

mmmmm /me so horny :banana_sex: :respekt:
ReggaesaurusENTUZIJASTA

jun 2006.

Upravo sad Makating - Words of the prophet I uopshte nije loshe
TripcoPOZNAVALAC

jun 2006.

Sluaam i gledam Red Hot Chili Pepers weekend na MTVAdria. Malo obnavljam gradivo i 'vata me ~al za mlados'.
hsrtISTRAŽIVAČ

jun 2006.

roots defenders - Crazy Baldheads.mp3
sidepunkISTRAŽIVAČ

jun 2006.

azra no comment

jun 2006.

Murry Man - Keep the fire burning
sidepunkISTRAŽIVAČ

jun 2006.

agressive snail attack probudi se
sonic youth pixies velvet underground kanda kodza i nebojsa massive attack ... mrzi me vise da pisem i sve ostalo sto spada pod neku alternativu
korisnièko vimeENTUZIJASTA

jun 2006.

danijel_savic_-_bobar_radio_party_zone_mix_19-05-2006 tracklist: Tiefschwarz 'Damage' (Buick Project Remix) (Edit) Flow 'Truth And Sunshine' (Funk D'Void Mix) Trisco 'Fashionist' (Edit) Lindstrom 'I Feel Space' (Tomba Spezial Space Edit) Blackstrobe 'Last Dub On Earth' Mixin Marc 'Right Here Right Now' (Original Mix) Koma And Bones 'Finger Of Funk' (Metric Remix) MYNC Project And Danny Rampling 'Strobelight' (Dub) Demi 'D-Drive' (Original Mix) Morgan Page 'Landline' (Original Mix) Aaron Slater 'Alien To Me' (Simuck Excited Dub) Hyper 'Twisted Emotions' (James Talk Remix) (Edit) Chris Lake 'Release' (Edit) Henrik Schwarz And Ame And Dixon 'Where We At' (Version 1) Dan Mangan 'Resorcerer' Peter Paul 'Reverendo' (Original Mix) Nick K 'One Of Those Things' Leama And Moor 'Everything Matters' (Matthew Dekay Club Mix) LINK: http://www.danijelsavic.com/download/danijel_savic_-_bobar_radio_party_zone_mix_[19-05-2006]___www.danijelsavic.com.mp3
P.P.POZNAVALAC

jun 2006.

majke-ajde da se drogiramo... mi je maloprije sviralo... sad mi svira- antiotpad-droga za sve
hsrtISTRAŽIVAČ

jun 2006.

Radikal Dub Kolektiv
TripcoPOZNAVALAC

jun 2006.

Jeste da baš ne slušam te Dancehall zajebancije, ali ovaj tip mi je sve simpatièniji. Ovo je naslovna strana najnovijeg broja Cannabis Culture-a. We'll be burnin'...
sinsemila_smajlPOZNAVALAC

jun 2006.

simpa,,, neæete virovat : Cod - Ciciban :)
TripcoPOZNAVALAC

jun 2006.

Cod, jel' to beše oni Sarajlije? A, to je baš ludo, kao i Teška Industrija (sa Seid Memiæ Vajtom).

jun 2006.

jes, jes...
sidepunkISTRAŽIVAČ

jun 2006.

josefk -only fun in the town

jun 2006.

a sad pokušavan kombinirati panteru :respekt: i bobija :respekt: pa æu se prebacit na bekoa i natalie 8) a joj, tek kad ukljuèin da zapiva Toma Bebiæ :D

jun 2006.

I Wayne - Nah draw Nil lepai glas nisam uo, kao stvoren za pevanje roots reggae-a

jun 2006.

alice in chains-god am
sidepunkISTRAŽIVAČ

jun 2006.

wasted generation-metro

jun 2006.

bajaga-moji drugovi
BaphometENTUZIJASTA

jun 2006.

http://www.youtube.com/watch?v=gOQFpzDO7UY&search=Burlesk Meni je zakon veè nekoliko godina,lp.

jun 2006.

Eek-A-Mouse - Bad Friday
ranking irie galISTRAŽIVAČ

jun 2006.

eek a mouse- sensi party!!!!!!!

jun 2006.

at the drive-in -> invalid litterr dept. dancin' on the corpses ashes.. hahah
sidepunkISTRAŽIVAČ

jun 2006.

led zeppelin-strait way to hell
Afroman-Crazy rap... :)

jul 2006.

black uhuru - botanical roots
WickoISTRAŽIVAČ

jul 2006.

nebrem verovati...da niko ne slusa floyd-e? e to trebate cuti... kad si high onda te vode u nebo..kad si zivcan smire te do jaja, a ako slusas tekstove svacas da to nije samo muzika... po meni jedan od rjetkih stvarno bolesnih bendova ikad... bolesni bend smatram i tool al oni mi nisu nesto..fali tu neka mala iskrica... za napuseno stanje najbolje leze rege (svi se trude napisati tocno, pa ja necu :roll: ) ili hipidi-hop-cypress hill... PINK FLOYD 4EVER!!!!!!!!! inace slsa se i stari rock... hip hop i lagana varijanta metala... ps.. cajke mi ne valjaju ni kad sam tolko uslagiran da i ne cujem :P
gorillaISTRAŽIVAČ

jul 2006.

slusa se i novi dobar rock WOLFMOTHER- DIMENSIONS :wink:

jul 2006.

Balasevic - Covek za koga se udala Buba Erdeljan

jul 2006.

Eyesburn - Terrorvision

jul 2006.

da, da pink floyd su iz svemira...

jul 2006.

Ajs Nigrutin - Spejs nigrutin (lud ovek)

jul 2006.

dertum - stamena
LowriderISTRAŽIVAČ

jul 2006.

Terry Lee Brown Jr. :dj_zhurka:
Vuk_samotnjaKAMBASADOR

jul 2006.

Gang Starr - In memory of...
ReggaesaurusENTUZIJASTA

jul 2006.

[bez sadržaja]
ReggaesaurusENTUZIJASTA

jul 2006.

Nisam imao pojma da se negde reggae pesmama pominje nesto sto je vezano za nas, u ovom slucaju Kosovo The Boss
Vuk_samotnjaKAMBASADOR

jul 2006.

Cross movement - Word up! 8)

jul 2006.

mobb deep - hell on earth
gensAMBASADOR

jul 2006.

Blame - Inside heart (DaB)

jul 2006.

ne znan jeste li veæ vidjeli, ali evo: http://youtube.com/watch?v=XAB_5MpLdLQ&feature=RecentlyWatched&page=1&t=t&f=b te maj fejvrit:)-preporuèljivo bit dobro, dobro nadimljen :hippy: http://youtube.com/watch?v=3dAnDcyu6Lw&search=%20garden%20marijuana

jul 2006.

http://youtube.com/watch?v=IXdNnw99-Ic&search=pink%20floyd%20wish

jul 2006.

http://www.youtube.com/watch?v=ekmww2DIpXo&search=child%20in%20time

jul 2006.

:lol: Jak je onaj turistièki vodiè... njega otkrih prije nek. dana i baš se od Srca nasmijah njegovome smijehu... Takoðer, odlièan izbor glazbe Sinse :D Evo i moga doprinosa karici ovoga lanca (video je temeljen na scenama filma "Baraka"): http://www.youtube.com/watch?v=QJhVM930YXY

jul 2006.

karika ti je...uh! :) Baš... blagoslov ljudi i ljudima kroz Božanski dah obogaæivanja nas samih raznovrsnim razinama Duha, Duše, Tela i Postojanja... Bol Pokreæuæe Istine, takoðer... I još mnogo mnogih dobrih... ispravnih energetskih spletova i tokova... Prožimanje, da da, prožimanje :idea: U Tvoje ime Percepcijo Upijajuæa evo dimim Svetim Dimom zadnju, ponekad najslaðu :D , treæinu, guštom i muzikom srolanog rolana :D

jul 2006.

morao sam: http://youtube.com/watch?v=VL9EQ4a0c9E&search=redemption%20song
Aj, evo i mog: Deerhoof, Twin Killers by Miss Betty :lol:

jul 2006.

eo ja veæ polako naporan postajen... nego htjedoh nešto slušat, gledat; strongli, bat lavli, teaceiran i pade mi naum ovaj vaš eek a mouse, te mi se svidje. stara i nova faza... intersting...
Vuk_samotnjaKAMBASADOR

avg 2006.

Die Firma - Kein ende in sicht

avg 2006.

Sad æu okaèit nekoliko pjesama i namjerno razlièitih po svojemu glazbenom izrièaju: Za poèetak, kvalitetan njemaèki krautrock sa odliènim spotom. Amon Duul je jedan od najutjecajnijih bandova spomenute njemaèke škole progresivne psihodelje tik uz Guru Guru, Gong, Acid Mothers Temple, Klausa Schultze-a itd. Spot je tehnièko remek-djelo i umjetnost samoga sebe: http://www.youtube.com/watch?v=givbP4-x7UY Onda, Jimi Hendrix... psihodelinèni rock. Snimka sa Woodstocka i njegove poznate improvizacije (1.28min-6.15min)... Svaki put, koliko god ju preslušavao ponovno i ponovno, ta njegova poruka i misao koju je tako predivnim darom pretoèio u zvuk govora me nanovo i neprestano ponovno oduševljava i ispunjava Srce svojom unikatnošæu datoga Trenutka posveæenog samo nama... Kao da ju prvi put èujem obuzme me njenom Euforijom Energetske prožetosti i podari sreæom na samo njen svojstven i znan naèin: http://www.youtube.com/watch?v=so1ntxVyZ2c Nakon, Dream Theatre... Band okupljen od ljudi koji posjeduju doslovno doktorate za glazbala koja sviraju. Po mnogima, jedan od tehnièki najkvalitetnijih i najujednaèenijih bandova današnjice, sviraju progressive/power/symphony metal i predivnu Apstrakciju. Zvuk na snimci je malo lošiji, nažalost, pjevaè malo veæ star (vidi se kako krati visoke dionice glasa, no po meni osobno, najkvalitetniji muški vokal kojega sam èuo), ali publika i glazba su jedno. Osim toga, njihova glazba je jako tehnièki komplicirana i precizna, prijelazi su svakih 10 sekundi na nekim dionicama savršeno se pretapajuæi jedan u drugoga bez èujne razlike (kao u improvizaciji Jimija) i ako ih se želi shvatit i Osjetit Duhom, preporuèljivo je nabavit originalan snimak u medijskom formatu i shvatit njihovo sviranje: naime, glazbena im je textura poput opere te pojedine pjesme dijele se u uvod, vrhunac, rasplet, kraj vraæajuæi se tada na glavnu temu. Taman kad mislite da ste èuli vrhunac, zapravo shvatite da je to sve bio tek uvod uvoda: :D http://www.youtube.com/watch?v=MR-pqgoQxIA Tangerine Dream... atmosferska elektronika. Skupina ljudi poprilièan se broj puta promjenila, no njihova kvaliteta je i dan danas neupitna. Inaèe, ovaj tip glazbe je odlièno iskoristiv za filmove i dokumentarce, tako da su imali iskustva i u mnogim sliènim projektima kada su radili glazbu za odreðene televizijske serijale. Takoðer, veæina ljudi koji su bili u Tangerinu posjeduju doktorate za glazbalo koje sviraju i to su sve visoko kvalitetni i školovani umjetnici. Spot je rijeèima neopisiv jedino Srcem ga je moguæe Osjetit i proživjet u svoj njegovoj Ljepoti kojom je bio stvoren i podaren: http://www.youtube.com/watch?v=D6_RnK75pYE I za kraj... biser, dragulj, miljenik moga srca. Dead Can Dance... Radili su glazbu za film Baraca i postigli savršenstvo u izrièaju fizièke Prirode. Utjecani multikuluralizmom i pluralnošæu, inspirirani svim stranama Majke Zemlje. Pripadaju atmosfersko-spiritualnom izrièaju, po glasu pjevaèa zvuèeæi na Deepeche Mode... U mnogim pjesmama, kao u ovoj npr., suraðuju s glazbenicom Lizom Gerrard, koja ima glas visoke vrijednosti i dosega i zasigurno jedan od najkvalitetnijih koje æete èuti. Kada èujem ovu pjesmu, kao i "The Host of Seraphim", navru mi suze na oèi, a tijelom mi poèinju kružiti trnci koji mi doslovno naježe kožu. Te 2 pjesme me duboko potresu i prožive njome. Preporuèljivo ugasit svjetlo i leæ: http://www.youtube.com/watch?v=FfryheCU_Q8 Eto braæo i sestre... to bi bilo zasad :D

avg 2006.

Ijahman Levi - King Rastafari
WickoISTRAŽIVAČ

avg 2006.

nego kad svi pricate kaj slusate...zna neko neki bend koji svira goticku muziku..ne heavy metal...nego vise onak sakralan... p.s doors of preception svaka pohvala onaj zadnji bend je cist fine!
Vuk_samotnjaKAMBASADOR

avg 2006.

KRS ONE - Attack :!:
Vuk_samotnjaKAMBASADOR

avg 2006.

Lecrae - Will you take me as i am

avg 2006.

C:\I Wayne - Lava Ground (2005)\06-i_wayne-dont_worry-jah.mp3 ;) :banana_rasta:

avg 2006.

ceo album je cool :) dok I wayne u zivo zvuci skroz bez veze, bar meni...sprdnja..lava ground, lava ground..prostitution..ovo ono..sprdnja BRE... :)

avg 2006.

Ne znam, nisam ga sluaao u~ivo ali sam albumom oduaevljen. Joa ju e kad su na }ika Mausu :D Hurricane Sound pustili "Can't satisfy her", ja poludeo :D

avg 2006.

one man cant satisfy her, she needs more wood for the fire :)) avrame, jesi li video spot za tu pesmu? jooooooj, smesnooo jako :))))) a kako prosao cika ika? early early sunday morning was a big ganja smuggling...

avg 2006.

Da, prvo sam video spot pa onda nabavio pesmu. }ika Maus? Ma fenomenalno bilo, kako mo~e da bude? :)
LowriderISTRAŽIVAČ

avg 2006.

Pet Duo - Live@Clube Alcantara :dj_zhurka: :banana_trance:
Vuk_samotnjaKAMBASADOR

avg 2006.

Dj Q-Bert feat. Mix Master Mike, Invizibl Skratch Piklz and Rahzel - Live at Coachella 1999

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se