VUTRA
ForumZajednicaMuzikaPantaghana - Zinedin Zidan
LEGACY

Pantaghana - Zinedin Zidan

52 odgovora5,832 pregleda
bongashLEGENDA

jul 2007.

Mlada splitska grupa, Zinedin Zidan sa hit singlom 'Pantaghana' govori o policiji i odnosu iste prema nama, u~ivateljima svete biljke ... obavezno posluaati. http://rapidshare.com/files/45915637/zinedine_zidane__pantaghana.mp3.html
JaSamZaENTUZIJASTA

jul 2007.

odlicno, slusam tu pismu na radiju vec neko vrijeme, i zakon je! hvala!! :TOP: :sun2: "ne obrazovana ne rafirana a ima gana" hahaha

avg 2007.

Hvala za link, super stvar :)
gloss_zelenkyAMBASADOR

avg 2007.

LOL Ja tek sad sku~io rije i...:icon_lol: nije ni udo kad nisam bio baa svoj:sun2: Zakon.. Peace:maryjane:
kanehbosemAMBASADOR

avg 2007.

uo sam je na radiju neki dan i kontao neki rege al mi bilo udno ato neke rije i zvu e kao naae hehehe
Svizac_:)ENTUZIJASTA

avg 2007.

Odli na stvar.... Slobodno uploadaj ili baci link ako imaa na neki dobar reggae...po mogunosti da nije komerijala :sun2:
delboyLEGENDA

avg 2007.

Bas sam ju sluaao ju er na radiju, i razmisljam si kako da nabavim tu pjesmu ,tek ono dodjem ovdje i spalato me obraduje! ;) Hvala spalato!
UserNameENTUZIJASTA

avg 2007.

Super stvar.. koja je uz 'Co to maa' postala ljetni hit :icon_lol: http://rapidshare.com/files/51810785/BoBo_-_Co_to_mas.mp3
GreenManAMBASADOR

avg 2007.

Dobra stvar.Ova prva.A drugu bas sad skidam. ;)
bongashLEGENDA

avg 2007.

Zakon je i ova druga. Simpati no komi na ... @username Zakon su mi ti Groove Armada zecovi. :thumb:
GreenManAMBASADOR

avg 2007.

Druga mi je simpaticna ali prva mi se bas,bas svidja.
UserNameENTUZIJASTA

avg 2007.

Hvala, hvala, sama sam ih izabrala :icon_lol: :icon_lol:
GreenManAMBASADOR

sep 2007.

Ja sto vise slusam ovu stvar sve mi se vise svidja.Ima mnogo jaku poruku.Najbolji mi je deo "to save the nation,we need some action,deratisation is gonna bring us satisfaction". Pantagana znaci pacov(stakor) ako sam dobro informisan?
LaidbackPOZNAVALAC

sep 2007.

Tocno, ali u ovom slucaju murija/vlasti tj. Babylon sto bi rekli raste...
GreenManAMBASADOR

sep 2007.

Da da,to sam skontao.Super je stvar.
kotvaENTUZIJASTA

sep 2007.

pjesma je zakon, isto ju sluaam ve du~e vrijeme i uo sam za grupu ali ih nisam povezao. Hvala na linku!
BloodspillerPOZNAVALAC

sep 2007.

Daj druga stvar je totalno smee.. ne via mi se nikako.. Evo vam rije i od prve: Dip daun in Gana Or ivn in Gvajana Or ivn in Bocvana Dej ol hev pantagana Koz pantagana In Gana or Gvajana In Bocvana or Bosnana Iz d sejm pantagana Ko rano rani Hi mejk d mani En den kam pantagana Tu tejk avej d hani Koz pantagana Iz gona kip as in banana ast lajk in Gana Gvajana or Bocvana Pantagana kom tu maj haus ekin aut vot aj hev in d haus Tejking d best det der iz in d haus Tu bring it ol bek to d gaverment haus Pantagana Debela pantagana Naoru~ana Ovlaatena za gana Pantagana }ivina zajebana Neobrazovana, nerafinirana A ima gana Kad uberen pantaganu mene je odma strah Kada bi bilo prvi put da me je uitija Njegova glavna preokupacija je rasta man Kake je volje gore il bolje, ata ti ga ja sad znan Ma o'nja ga ava Gleda me debela glava I vata me strava Dok osobu dr~i Na vatri se pr~i No potiho u sebi Mater mu pr in PR IN TI MATER Bolje da mu in Tu sejv d nejan Vi nid an ekan Deratizejan Iz gona bring as satisfekan Koz pantagana Kip Kroejaa in banana ast lajk in Gana Gvajana or Bocvana Hir vi go nau Pantagana kom tu maj haus ekin aut vot aj hev in d haus Tejking d best det der iz in d haus Tu bring it ol bek to d gaverment haus Pantagana Debela pantagana Naoru~ana Ovlaatena za gana

sep 2007.

e thnx na linku, fora stvar :banana_rasta:
Silent BobPOZNAVALAC

sep 2007.

Mislim da kaze "dok osobnu drzim, na vatri se przim", jel jos neko cuo tako? Izvini Blood ako grijesim.
kanehbosemAMBASADOR

sep 2007.

ako se neko bavi svirkom (kao ja:) mo~e nai stvar na http://www.2akordi.net
BloodspillerPOZNAVALAC

sep 2007.

Nemam ti ja pojma nisam iaao za tim..
cannebosanacPOZNAVALAC

sep 2007.

Ja mislim da ka~e "dok osobnu dr~i(policajac),na vatri se pr~in(onaj kome rutinski provjeravaju osobnu kartu iz ista mira). I ovo Kada bi bilo prvi put da me je uitija , ustvari ka~e Ka`("kao" po dalmatinski) da bi bilo prvi put da me je uitija,mo~da si samo propustio razmak. Ima na kraju Pantagana ~ivina zajebana neobrijana a nabrijana i ima gana (Mo~da misli na Mesia :) dobro on ne nosi gan ali nose njegovi tjelohranitelji pantagane ko i on) Ostalo je u redu ,a mo~da ovo gore prvo u vezi osobne i jeste kako Chmaka ka~e Dok osobnu dr~in na vatri se pr~in,mo~da nije kako sam ja skontao uglavnom PR IN IM MATER pantaganama pa taman potiho u sebi.
BloodspillerPOZNAVALAC

sep 2007.

Daj ajde ulazite totalno u stvar a tko zna na ata su oni mislili... Mo~da nisu na niata.. Uostalom nije bitno o emu pjevaju nego na ata tebe asocira stvar. btw. nisam ja to pisao...
LaidbackPOZNAVALAC

sep 2007.

Ne kuzim oko cega se ovdje vodi rasprava... Stvar je veoma jasna vec kod drugog slusanja. Govore o pantigani ili ti ga Babylonu (o cemu prica vecina reggae autora). Babylon je vlast, drzava i izvrsna snaga - policija. Tj. svi oni koji ugnjetavaju narod
cannebosanacPOZNAVALAC

sep 2007.

Ma nisamo niata raspravljali isto pokuaavamo odgonetnut ata ustvari pjeva u onih par stihova.U biti nije ni bitno ne mjenja se zna enje bitno je da mi njima pr imo mater babilonsku:icon_lol: Uf samo da mi zbog ovoga padne pred ban.

sep 2007.

:rofl::rofl:

sep 2007.

znam da sam na krivom mjestu ali ne mogu otvorit novu temu...jbg...imate linkove za mp3ce od brain hollidaysa? hvala

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se