VUTRA
ForumZajednicaMuzikaVutra-radio donacije!
LEGACY

Vutra-radio donacije!

58 odgovora2,359 pregleda
TropicoLEGENDA

dec 2011.

Pozdrav ljudi! Nakon perioda od nekih mjesec i malo vise dana odlucili smo sa free servera koji imamo preko listen2myradio prijei na njihov premium akaunt koji  nas godianje koatati 190 $. Imat cemo svoju domenu, nikakvih reklama nee biti kao ato ste do sad mogli vidjeti na postojeoj i ostalih piz.darija. Imat cemo puno veu kontrolu nad samim serverom i sajtom a sve da podignemo kvalitetu radija. Ovim putem molim sve lanove koji nas sluaaju, kojima ovaj radio neato zna i da se jave ovdje na stranicu i nek izraze ~elju za doniranjem. Koliko tko ce uplatiti nije bitno, ako e netko 5 kuna, 15,50, ili platiti cijeli server nije bitno...bitno je da skupimo 190 $. Da nebi bilo ve nekih postova tipa : ata ja znam di e ti novci zavraiti kad napunimo 190$ sve ce biti skrinaatirano i postavljeno na forum kao dokaz! Javljajte nam se u temu sljedeih 5-7 dana a nakon toga cu svakog osobno kontaktirati o sljedeem koraku. Hvala i do sluaanja!
BladeZMAJ

dec 2011.

Bozga-SimasZG-Mr Dr Smok-Samo Ja-Tropico i Blade trenutna DJ postava potpisujemo za donacije http://www.youtube.com/watch?v=OaiSHcHM0PA

dec 2011.

u igri sam
Minka-pinkaAMBASADOR

dec 2011.

Potpisujem
TropicoLEGENDA

dec 2011.

Zaboravili smo na Bozgu! Bozga primi isprike ;)
BladeZMAJ

dec 2011.

Ispravljena pogreaka,sorry Boz
Big LLEGENDA

dec 2011.

javi na pm sta treba ;)
bozgaLEGENDA

dec 2011.

I'm in! Mogu usko it sa 100 kn recimo :P
rookiISTRAŽIVAČ

dec 2011.

placam:icon_lol:
ajdeENTUZIJASTA

dec 2011.

i ja doniram :vb_wave:
upitnik???LEGENDA

dec 2011.

Neu niata pitat ovaj put hehehe Muzika zvonka radost heheh Di~em ruku ZA !!!!!!!!!! :icon_question::icon_question::icon_question:

dec 2011.

Zaato taj vaa radijo malo radi pa ne radi ? mislim bezveze je.... neka se netko zauzme za to i neka radi poso a ako treba neka kinta da u i ja nije problem
lešENTUZIJASTA

dec 2011.

tu sam.
hazeboyENTUZIJASTA

dec 2011.

evo i ja bi uplatio nesto pa neka mi kaze netko kako da to ucinim.
Sensi*JanaAMBASADOR

dec 2011.

definatly, da :) cekam dalje upute
TropicoLEGENDA

dec 2011.

Kolumbo ovo je tema o programu radija a ne o tome zaato on radi ili ne radi! Postaj u drugu temu i dobit ea odgovor, ovako riskiras da ti brod na moru potone :icon_lol: (ne radi ponekad zato sto ljudi nemaju vremena, neki su zaposleni, neki imaju djecu i ~ene i tako dalje...ugl veinu vremena radi)
artisticLEGENDA

dec 2011.

super ideja, nadam se da e bit bolji zvuk dok netko pri a jer je bilo u~asno i nerazumljivo...i jako je auatalo...samo pi ite, svia mi se ideja, uspjeli ste realizirat, samo se trudite i napravite pravu radiopostaju za legalizaciju hehehehe pozdrav
bozgaLEGENDA

dec 2011.

Ima nas ve! Predla~em da Tropico ostavi neke podatke za uplate ili poaalje PM svima koji su izrazili volju za donacijama pa mo~emo po eti prikupljati sredstva.
Big LLEGENDA

dec 2011.

Tako je... Ajmo napravit listu ko bi sve donirao, pa na kraju da Tropico poaalje na PM upute.... Evo lista: 1. Big L 2. ... Samo copy paste u post i nadopunjujte
TropicoLEGENDA

dec 2011.

Tema je otvorena jos 5-6 dana.... SVI koji zele donirat ne kse samo izjasne u ovoj temi a ja cu im kasnije poslati detalje na pm!!!
TropicoLEGENDA

dec 2011.

Evo decki i cure. Nije 190 dolara vec 270 dolara. Mi gledali za hosting weba a ne radija. isprike. Tako da moramo skupiti 270 dolara!
Big LLEGENDA

dec 2011.

A s tim imamo i stranicu bez reklama koju mozemo sami uredjivat? P.S. To je 1550kn za danaanji te aj, ili 207 eura...
TropicoLEGENDA

dec 2011.

Da imamo istu stranicu bez reklama i ostalih *****rija!
Big LLEGENDA

dec 2011.

Ako bi mogli skupit 30 ljudi da da svaki po 50kn (7 eura) mislim da nije to neki preveliki trosak... Naravno moze svako kolko hoce, ako oce vise, ako oce manje, al nije nemoguce....

dec 2011.

Mo~e za po etak i 25 sluaatelja pa po potrebi dignemo ako treba.
BladeZMAJ

dec 2011.

Kad bi mogli dobiti neke inf.na koji naina da doniramo lovu?
TropicoLEGENDA

dec 2011.

Ici ce preko mog ziro racuna i o tome cete biti obavjesteni poslje 1.1.2012...zao mi je i bitno da se ovdje jave svi koji zele donirati, tako da im kasnije mogu poslati pm!

dec 2011.

Samo baci broj ra una na pP
TropicoLEGENDA

jan 2012.

Molim sve zainteresirane (kojima nisam poslao pm) a koji su zainteresirani za donacije jos uvijek da mi se jave na pm za daljnje upute! Hvala!
bozgaLEGENDA

jan 2012.

Hvala na PP , sutra ide :D

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se