VUTRA
ForumZajednicaMuzikaMuzika
LEGACY

Muzika

12 odgovora1,213 pregleda

feb 2021.

Sjedim sam u mra noj sobi,zivot me mori Tjera me da se kidam i borim,Oce Dont worry Tvoj mali se bori Pogadzam hitove,kao tramp twitove ,moras imat uho za ritam,nekada nisam imao,,mnogi kazu da sam od gudre pohmanito,po mra nim ulicama skito, U govnima plivo,slabije nisam diro,na jednom sam se upitao,Boze koja je moja uloga,zasto me ostavljas,ovako mokroga i truhloga, Nikad nisi sam,uz tebe sam ja ruku da ti dam,mene sa neba Cuva neko mnogo jak Ja znam koja je moja uloga,da svima srecu donosim,zalosne na pozitivu prenosim,sa svima se pristojno odnosim,al isto tako prkosim,ponosno stojim samo Boga bojim Mra ne dane sada u dugine boje bojim Drago mi je sto postojim,jer da mene nema Stvorila bih se dilema,ali nije o meni tema Svojim radom dosao do mnogih shema S vutrom se ne lemam,jer to je za mozak neman,svaki dan za zivot budi spreman! Svojih roditelja spomen vrijedan Sto mislite o ovome hahhahaha!!! PEACE !!!!
.i.ZMAJ

feb 2021.

`to je ovo neki hip hop bearac ili? Lajk za trud mada ima tema gdje si mogao svoje lirike oka iti

feb 2021.

text ` muzika :)
.i.ZMAJ

feb 2021.

Kakav si ti lik, ato ne ujea beat, ono kao shorty vs kio slabinac dok itaa, zapali kakvu sativu za promjenu

feb 2021.

Ima gramati kih greaKi.

feb 2021.

ovo me najvise pogodilo....:razvaljen::smiley9934

mar 2021.

jos nisam rekao da odlazim sa sobom sve da odnosim i odnosim i odlazim i sebe da ne podnosim i mastanja su cesta u javnim wc-ima sa spricom u ruci promasenog slucaja proizvodi mozgarije i besno dobacivanje za suknjama na ulici sto vise k'o na udici njen pogled tebe zove "pozovime u snove" i miluj ga i trljaj ga boja dok se razliva odobrio sam sebi razne situacije jer dok god ima zena bice menstruacije i oni koji dolaze sa nama da se ponose hey mali ti iz koje si dimenzije? i ono sto sam rekao u vezi sa biciklama nista nije tacno jer nema u fasciklama jer istina je samo ono sto je covek pisao da, culi smo za boga, negde je otskitao.. i nebo je plavo i trava je zelena i voda kazu mokra al jos nema dokaza et malo glupiranja,fala Vi na citanju.

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se