Ja prvi put nisan zaključija šta je,zato još i stoji techno?,hehe!Prvi put prije 2 godine kad sam čuo,3 da vincijeva koda,valjda znate na čemu se ta slika nalazi,ova glazba me pošteno odradila,gotovo pogibeljno (volan)a za curu da ne pričam.Kako god,ne poželim to ni najgorem neprijatelju.Uglavnom,prošla vremena...
poslušo juče... baca mi na tribal progressive house..stavi jednu pjesmu tribala pa onda progressiva..po šabloni... nije loše, ok produkcija...ali premalo žestoko, dosta monotono, pogotovo na početku i na kraju seta...ali sredina mi sasvim ok, pogotovo 4 i 5 pjesma, one su mi prva liga:) teško je puštat progressive jer mora baš bit prvoklasan da bude i zanimljiv..inače, teško da bi se takva muzika mogla igdje puštat, nije plesna...već više trippy, kao šta kaže čovjek, ali opet nedovoljno za takav jedan žanr tipa progressive koji se baš temelji na pozadinski smjenjujućim efektovima koji dolaze i odlaze u valovima i odnašaju:)
pustio to juče i frendu koji dj, kaže da zna lika, da dosta poznat...da pušti na prvoj valkani il tako nešto:) u svakom slučaju, kjul:) danke na postanju:)