VUTRA
ForumZajednicaMuzikaPuscifer- V is for Vagina
LEGACY

Puscifer- V is for Vagina

22 odgovora2,318 pregleda
RedShAMBASADOR

okt 2007.

30. listopada izlazi pusciferov prvi album, ali eto ga na netu...pa ko voli nek izvoli :) tko nije upucen Puscifer je sajd projekt Mejnarda iz Tool. njihove dvije pjesmice mogli ste cuti na filmu Underworld 1 i 2 sa pjesmama REV 22 i The Undertaker. sada su napokon snimili album. moram priznat vrti mi se zadnjih dva sata i bogami je cudan album. ili ce u uho uci ili nece...:kackepieksen: :bp4l: http://www.mininova.org/tor/961101
InqAMBASADOR

okt 2007.

SKinuo sam i slusham... stvarno je cudan ... ali je zanimljivo.
BeyondLEGENDA

okt 2007.

Nije njegov stil. A je to njegov glas uope?
InqAMBASADOR

okt 2007.

Bolji kvalitet... 60mb 192kbit
RedShAMBASADOR

okt 2007.

to je on, na njihovom sajtu mozete poslusat neke pjesme..to je njegov glas samo sa tim nekim nadrkanim efektom:b_woot: a i kako definirat njegov stil? kada je lik pun iznenadenja :)
BugiPOZNAVALAC

okt 2007.

thanks for the info... a neznam sto reci... :P osim jako cudan... anyway very good job maynard... :) cudno je sto je prominio pjesmu undertaker..i rev 22:20... neznam zasto...one prije pjesme su mi bile usle u usi i nikako izac...ove su mi sve nekako slicne.... isti ambient vlada kroz sve... bas cudno...
RedShAMBASADOR

okt 2007.

slazem se da su ove nove verzije malo besmislene jer su stvari same po sebi bile jebeno dobre. no dobro sta je tu je. evo Queen B i Momma sed su mi legle :) za sada....

okt 2007.

Ovo je samo moje misljenje i ne zelim da pogodi nekoga od obozavatelja: Ovo je totalna banana od albuma.
JoseENTUZIJASTA

okt 2007.

meni isto nije bas dobar... al ovo se isplati vidit: http://www.youtube.com/watch?v=BY5in8JY0ao maynard je stvarno totalni krelac :icon_lol:
BugiPOZNAVALAC

okt 2007.

hehehe... ma ono...ja se jos uvijek nadam da ovo nije prava verzija albuma..saznat ce mo u nekoliko narednih dana...
JoseENTUZIJASTA

okt 2007.

zapravo mi uopce nije jasno kako ce se recimo queen b (odlicna stvar) i country boner nac na istom albumu :) al treba pricekat sluzbeni rilis....
RedShAMBASADOR

okt 2007.

ma jao, da, taj video....koji je on lik, ne mogu se nacuditi, svaki put me iznenaduje

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se