VUTRA
ForumZajednicaMuzikaMoje pismo Jadranki Kosor
LEGACY

Moje pismo Jadranki Kosor

12 odgovora1,237 pregleda
Big LLEGENDA

okt 2009.

SENSIMILIA MENI JE NAJMILIJA Draga Jadranka, nadam se da nisam dosadan, Ve sam sebi idem na ~ivce al nisi me sluaala do sada. Moji apeli su ve poznati svakoj ptici na grani, I znaa ve o emu se radi, naravno....o MARIHUANI!!! Zabranjena upotreba, ak i malih koli ina, Naruaava ljudska prava i nije nikakva vrlina. Ka~ea moderna smo dr~ava, a zakon je aupalj ko sir, A oni kreteni u saboru tvoj osobni su odabir. Pa razmisli malo, kako neato od prirode dano, Mo~e biti zakonom proganjano i drogom zvano? Jedna obi na biljka, zelena ko i svaka druga, Ne zahtjeva puno pa~nje, a kad naraste oko sebe airi ljubav... Al glavno da je dozvoljen alkohol, onako smrdljiv i augav, Ste~e ovje anstvo oko vrata ko kad guai te udav. I kako je Marley govorio, o ito je bio u pravu: "Zelenje je lijek nacije dok vam alkohol samo razbija glavu." Koje bolesti se lije e alkoholom? Nijedna - to svi znamo. A marihuanom? Krenuo bi nabrajat al neznam kojom stranom!!! Kad izgubia apetit, dim il dva ga budi iz sna, Nuspojave PTSP-a i raka, sve to lije i marihuana. Manjak samopouzdanja, nesanica, glavobolja i stres, Vrh - dva to rijeae, brate, dok ka~ea keks... I sav taj stres, nestaje u samo jednom trenu, Kad smotam i zapalim svoju omiljenu ~enu. Njena jedina atetnost je ta ato se mjeaa s duhanom, Pa ne valja baa za plua al postoji i rjeaenje za to.... Bongovi, nargile, pajpovi, ajevi i kola i, Ma uzeo bi ju i intravenozno da postoji takav na in!!! Mi ne tra~imo puno, samo jednu dekriminalizaciju, Gospoo Kosor, pro itaj ovo opet pa mo~da do~ivimo i legalizaciju!!! Hehe, eto, malo zajebancije
extranoizeENTUZIJASTA

okt 2009.

ahahha predobro :icon_lol:

okt 2009.

Mocno. :D Kada saljles to? :D:D:D
Big LLEGENDA

okt 2009.

Kad god xD
OvanISTRAŽIVAČ

okt 2009.

salji klasicnom postom ako budes slao tako je lepse:)
TeZiISTRAŽIVAČ

okt 2009.

haha dobro je, samo mislin da nece to ona bas citati :)
krasta-zgPOZNAVALAC

okt 2009.

Hahaha pjesma je dobra,ali ovaj dio je najjaci :)

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se