VUTRA
ForumZajednicaMuzikaDirty Old Festival
LEGACY

Dirty Old Festival

34 odgovora2,172 pregleda
AnarhosterENTUZIJASTA

apr 2008.

Kurblaj KanAMBASADOR

apr 2008.

Nijedan od bendova nisam uo ali tu uvijek bude zabavno tak da si kontam i jer ovi moji uvjek idu a meni se nikad nije dalo a uvijek im super bude Sad sam skonto uo sam za motus i antenat ali nisam nikad sluao
AnarhosterENTUZIJASTA

apr 2008.

Redovito pohodim DOF od ranih dana. Izbor bendova pada u drugi plan kraj krajolika.
FrulaENTUZIJASTA

maj 2008.

svakako! prosle godine je bio prejeben mora da i ovaj bude.
korjenkoPOZNAVALAC

maj 2008.

Svake godine je prehebeno!!!! :) odlicno znaci opet zeka peka po livadici i potochku :):)
FrulaENTUZIJASTA

jun 2008.

vidimo se ! :P weeeeeeeeeee
AnarhosterENTUZIJASTA

jun 2008.

Odbrojava se! Mi smo vec u cetvrtak na livadi.
Kurblaj KanAMBASADOR

jul 2008.

Uf ja si kontam da bi mogo i al neam para za upad nikako, za put bi se mo~da joa snaao ali za kartu neam nikako Jel se da tu upast zabad~aba?
FrulaENTUZIJASTA

jul 2008.

da se ak poznas ljude koji poznaju ljude :D mozes probat od kolaza napravit narukvicu tak sam ja upo prosle godine
AnarhosterENTUZIJASTA

jul 2008.

Ma mo~e se na svakojake naine. Al ne prakticiram. Tradicionalno sam tamo od po etaka i svake godine izdvojim pare samo za to.
Kurblaj KanAMBASADOR

jul 2008.

Najvjerojatnije dolazim, upad ne mogu platit nemam novaca jedva u si za kartu skontat a neda mi se avercat i sto puta ispadat tak da u platit vlak.
FrulaENTUZIJASTA

jul 2008.

cek onda sam dolazis vlakom i nemas para za upad? di ces kampirat ?
AnarhosterENTUZIJASTA

jul 2008.

U cijeni karte za DOF je i besplatno kampiranje na livadi na kojoj je i stej. Livada prije i nekoliko livada dalje su besplatne i bez karte za DOF. Ne mislim na livadu iza steja jer je ona "backstage" livada. Tja pa Papuk je prepun mjesta za kampiranje.
FrulaENTUZIJASTA

jul 2008.

jep... negdje dalje uz potok se fino smjestis di nema ljudi i to je to.. mozes kod nas ako hoces :D
Kurblaj KanAMBASADOR

jul 2008.

Ma neam pojma ni di ni kako ni niat ali ka~u mi ljudi da nije neki problem ovi moji su znali ii averc vlakom do tamo, upadne se nekako kak se snau bez para i averc nazad, ali neu se avercat vlakom jer imam u nedjelju nekih obveza pa tream ku do A i nee to bit neko moje kampiranje nosim deku na kojoj u spavat i to je to od opreme za kampiranje
Kurblaj KanAMBASADOR

jul 2008.

uf neki crni oblaci se nad mene nadvili lega s kojim sam trebo ii ne mo~e ipak i de ovjek na more i sad neznam ata u jer nekako slabo ovi ostali ovdje idu tj. nitko neide tak da se ini da u ipak izostati
AnarhosterENTUZIJASTA

jul 2009.

Joa 10 dana! Je2 ekam! http://dirtyoldempire.com/festival/
Kurblaj KanAMBASADOR

jul 2009.

Vrlo mi blizak prijatelj pao na Dof-u ove godine

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se