VUTRA
ForumZajednicaMuzikaShamanska Rakija
LEGACY

Shamanska Rakija

68 odgovora5,823 pregleda
Kurblaj KanAMBASADOR

dec 2008.

Novi album svima omiljenoga umjetnika i seks simbola Shamana Shandora napokon je gotov i dostupan za besplatan download i to ovdje: http://rapidshare.com/files/177839313/Shamanska_Rakija.rar Album je nastao kao rezultat suradnje Shamana Shandora i njegova dobroga prijatelja pod pseudonimom Rakija i zato se ne navodi izvođać nego samo naziv Shamanska rakija iz kojega je sve jasno. Playlist: 1. Rakija - =(o)= 2. Rakija - lllllll'''''''lllllll 3. Rakija - __)l(__ 4. Rakija- ((o)) 5. Rakija- Kipljenje 6. Rakija- ¸¸_¸¸_¸¸ 7. Shaman Shandor - Brutalna buka 8. Shaman Shandor - Futurama 9. Shaman Shandor - Grizodušje 2 10. Shaman Shandor - Hip hop 12. Shaman Shandor - Kišan dan 13. Shaman Shandor - Radilica 16. Shaman Shandor - Transoidna buka 17. Shaman Shandor - Zvjezdarnica pored mora Malena slika covera, velika se nalazi unutar .rar fajla u kojem je album Zahvaljujem se korisniku Vutra.org foruma s nickom Mali Medo što je dao sliku koja je poslužila kao osnova za cover albuma. Ukoliko niste svakako preporučam i poslušati prva dva albuma Shamana Shandora koje možete besplatno downloadati ovdje: Pederi gadni http://rapidshare.com/files/177851315/Shaman_Shandor_-_Pederi_gadni.rar Ivan kosi travu http://rapidshare.com/files/177863747/Shaman_Shandor_-_Ivan_kosi_travu.rar Te preporučam pogledati i dva spota Shaman Shandora koji su dostupni na youtubu: Biljke 6yLiPZC8Tws Satana ima puno stakla Nxt8qu3DIDE&feature=related Ili ih možete downloadati ovdje(bolja kvaliteta): http://rapidshare.com/files/177854791/Shaman_Shandor_-_Biljke_spot.wmv http://rapidshare.com/files/177883477/Shaman_Shandor_-_Satana_ima_puno_stakla2avi.avi Shaman Shandor out.
blazehehehehehISTRAŽIVAČ

dec 2008.

po meni je ovo katastrofa...mislim ova dva ''spota''...de ki...zreli ste za psihijatriju

dec 2008.

svaka ast aamane :thewave: i ne daj se ni hitlera nisu shvatali u mladosti :smoke18:
Silent BobPOZNAVALAC

dec 2008.

Genijalno kao i uvijek...
Kurblaj KanAMBASADOR

dec 2008.

A uj tako ti je to kada kroz mladost analni seks sa majkom postane svakodnevica a otac ortodoksno kraanski trezvenjak koji to sve nadgleda.:love001::smileysex:
blazehehehehehISTRAŽIVAČ

dec 2008.

hahahahhahahaha koji si car svaka ast..hahah al i dalje mi se ovo nesvia jbg...to je samo moje mialjenje ne daj se radi i dalje jbg ;)
blazehehehehehISTRAŽIVAČ

dec 2008.

pa da to je drugi put prvi put sam baa pao...jbg iali puait 200-300 metara od predsjednika dr~ave pa nas 2 specijalna drota ufatili i jbg...u stanicu zovi starce(joa sam bio maloljetan)..doali starci popizdili...ovo ono...iao na par sudova...dobio sam XY sati dobrotvornog rada i 3 mjeseca piaanja pa sam bio tamo pozitivan na zadnjem i onda joa 3 mjeseca ***** im mater xD
TarkiPOZNAVALAC

dec 2008.

Ma shaman je pokvareni gad jer nam nije reko tajnu slushanja ovog svog ostvarenja a to je da moras pit rakiju pa tek onda slushat al on je to zadovoljstvo htio ostavit samo za sebe otkrio sam te ja shamane gade jedan perverzni :D e i prijavit cu te nekom drustvu za zastitu bilja (ak postoji) da silujes uokolo nemoj silovat biljke i one su ljudi

dec 2008.

hahahaha.... kava li je ovo bolesna mjuza, ima da obolim na zivce u trenu. ko voli nek izvoli
Zabljak 1992POZNAVALAC

dec 2008.

shamane `kisan dan` mi se svidja,ali ostalo mi kida zivce prvih par sekundi.ali udri dalje
choki123POZNAVALAC

dec 2008.

ono kipljenje i tamburica je jako haha...:ridinghorse: evo samo prijedlog ubudue bi mogo onako u pjesme nekako ukomponirat textove neke recimo neke pjesme i onda izmjenjaa rije i ko ato si onu napiso tiha no:flamed: il tako neato onda recitiraa i nekako u pjesmu stavia,al bilo bi joa bolje kad bi to moglo bit kao neki glas od neke male djevoj ice il nekog zbora tako da bude zanimljivije s tim,e sad mo~da je to malo teako al vrijedi probat i sam da te pitam u kom programu to radia,jel u jednom il to nekako kombiniraa?
Kurblaj KanAMBASADOR

jan 2009.

Pa na prvom mom albumu ima najviae rije i "Pederi gadni" Radim sve u Adobe auditionu i joa se okoristim VST-ovima Meni recimo transoidna buka strahovito dobra i futurama mi je neato izrazito prepsihodeli no, oni zvukovi u grizoduaju 2 su mi neato prebrutalno Od rakijinih pjesama kipljenje je presmijeana i najja a mi je pjesma koja je u po etku imala naziv "ovulacija stakla" ali ju je onpreimenovau u znakovlje i nsiam sad siguran koja je a nesmijem puatat burajz mamuran spava, ona ato zvu i ko ljulja ka
Kurblaj KanAMBASADOR

jan 2009.

Ma stid vas mo~e bit samo 12 downloada albuma dosad, mah moram se na nkom poznatijem mjestu reklamirat Prijedlozi mo~da kaki:
RosieLeeISTRAŽIVAČ

jan 2009.

aH! ovo je pravo osvje~enje od u malih glazbenih pokuaaja danaanjice. nadasve duhovito, aaljivo, milozvu no i percepcijski izmjenjeno, te bolesno. inspirativno, u tolikoj mjeri da idem otvorit fruti lups i sama pokuaat ostvariti sli no morbidnoidno ostvarenje. ja se klanjam ingenioznosti tvog duha, o kreativni aamane.
EXARPPOZNAVALAC

jan 2009.

Shamane dragi, go for it :notnice: Nije baa da mi je ir, ali definitivno si druk iji :cool44: i kad ujea, nea lako zaboravit :flamed: Stay high!!!
BrenerPOZNAVALAC

jan 2009.

Stari psihodelicni perverznjak rides again :DD Recimo da mi se svidja :D

jan 2009.

shamane, dobar ti ovaj spot sa biljkama.
blazehehehehehISTRAŽIVAČ

jan 2009.

oka i na klubistika.net nek te malo ispljuju hahahah tamo ea izgorit xD
Kurblaj KanAMBASADOR

jan 2009.

Moram javno da apelujem na sve korisnike ovoga foruma da vas mo~e stid biti koji niste skinuli ovaj album, pa ja neznam ata je to sa svijetom koliko je ve na netu a svega 15 downloada dosada pa to je straano neata. Moram da se promoviram negdje
BugiPOZNAVALAC

jan 2009.

ja bi preporucio da u signature ubacis link, evo ja tek sada primjetio.... 45% se skinulo...bla bla...

jan 2009.

eee pa mnogi su sa sa prvim albumom proslavili...onda slava udarila u glavu i jebga...ne znam ja poceo skidat pa slucajno ukinuo...bachi jos koju pjesmu na youtube.
peri.leeISTRAŽIVAČ

jan 2009.

talenti tvog profila su puno bolje prihvaeni u skandinaviji evo mog finskog favorita...KEUHKOT ...samo za shamana (i joa 9 znati~eljnika jer rapidshare daje 10 downloadova) uj se s njim puno e ti pomo oekhttp://rapidshare.com/files/182148961/02_elioekunnan_hierarkiamarssi.mp3.html nazovi ga na broj 000666 99452 31659 55787 17222 000 666 i reci da te kukatz poslo
Kurblaj KanAMBASADOR

jan 2009.

Spot je planu snimati ali joa nije odlu eno za koju pjesmu a i izvedba toga uvijek ateka. Eo sad u skinut ovo ato si mi dao pa da ujemo Eo posluao, zanimljivo je, skroz zanimljivo
heheheeheheh koji sti car. hehehehee ono pjesma mi je preglupa al je spot za ubit se od smjeha (il sebe il tebe) :P sam tak nastavi :D prejebe mi je ono s kutijama pred emezetom hehehehe bas ste kraljevi :D ps nosorog je.be mamaru :D

mar 2009.

Jako Jako Nabaci kakvih VST efekata u Audition pa sa njima radi
Kurblaj KanAMBASADOR

mar 2009.

Ma ima vst-ova milijarda

mar 2009.

dobro si to rekaooooo umalo se ne upisha xDDDDDDDDDDDDD

mar 2009.

Ja sam samo auto tune nabacio sad cu da s***** Lil Waynu poso ako imas linkove za VsTove cimaj me preko pm
Eva RainENTUZIJASTA

mar 2009.

Shamane koji si ti bolesnik. Svidas mi se :icon_biggrin:
Kurblaj KanAMBASADOR

mar 2009.

Hoemo se ~enit?
Eva RainENTUZIJASTA

mar 2009.

Hehehe, odmah on s neba pa u rebra :icon_lol: :icon_wink:

mar 2009.

nebi on tebe u rebra, ne brini se za to xD
Kurblaj KanAMBASADOR

mar 2009.

Do~ivio sam i jubilarnih 50 downloada albuma jeeeee:bis::bis::bis:
Kurblaj KanAMBASADOR

jun 2009.

Hehe Moj zadnji uradak dostigao je nakladu od 102 downloada. :bis::bis::bis::bis::bis::bis::bis:

jul 2009.

hahahahahaha, stravi no bolesno i oportunisti ki komi no.. Znao sam da je trava dobra stvar al' da ovo radi od ljudi. Svaka as':clap:..

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se