VUTRA
ForumZajednicaMuzikaTop 5 pesama za rollanje!!!
LEGACY

Top 5 pesama za rollanje!!!

12 odgovora1,478 pregleda
HighBadgerPOZNAVALAC

feb 2011.

Naravno da rollanje zahteva koncentraciju ako ga ne radite mehanicki, a kako se najbolje koncentrissati nego uz muziku... :D Evo mojih 5 pesama uz koje najcesce rollam i koje mi omogucavaju da moj joint bude savrsen : 1. Bob Marley - Easy skanking 2. Eek-A-Mouse - Ganja Smuggling 3. Eyesburn - Soya 4. Hornsman Coyote - Glow Jah light 5. Alborosie - Tijuana Town :spliff:
Sensi*JanaAMBASADOR

feb 2011.

:icon_lol:uuuuu,vec se nesecam kad sam to radila uz muziku.Vecinom motam sto ti kazes mehanicki i to na brzaka jel klinci znaju da nalete i u sitne sate,al posle moze muzika,a slusa se svasta zavisi od raspolozenja.
xxrobixxAMBASADOR

feb 2011.

Motam bilo kada i u bilokakvim uvijetima, a tek onda muzika, dok motam ne mora mi niata svirati, a i mo~e.
HighBadgerPOZNAVALAC

feb 2011.

Pa jeste, ali je mnogo lepse uz muziku ...I ja motam po nemogucim mestima i u nemogucim uslovima, ali ovako kad sam kod kuce...lepo muzikica pa na tenane .. :D
slobodanAMBASADOR

feb 2011.

a sta da slusamo mi sto koristimo lulu??? :)))
HighBadgerPOZNAVALAC

feb 2011.

Hahaha! Dobro pitanje...:icon_lol: Ja ti toplo preporucujem Dim iz moje lule (((:

mar 2011.

Julian Marley mi je fulara za rolanje, neke njegove pesme same rolaju buksne. :)

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se