VUTRA
ForumZajednicaMuzikaSchranza malo
LEGACY

Schranza malo

52 odgovora3,091 pregleda
Kurblaj KanAMBASADOR

mar 2008.

EO ko voli meni onako fin aranz nisam ni posluao sve setove sam jedan sam i to 2006-03-30 i valja ~estoko skroz dva sata nabija ine malo za energiju iscjediti http://www.madrug.net/downloadz.html
Kurblaj KanAMBASADOR

maj 2008.

Eto ako nekog zanima ima na neaoj onoj brija stranici hard i schranz setova za skinut, dosad nisam naiao na niata ekstremno dobro ali ima gomila http://www.brija.com/forum/index.php/board,38.0.html
CasperENTUZIJASTA

maj 2008.

ima ovdje nesto http://www.mp3.qo.pl/genre/schranz/1.php
Yami_RazielAMBASADOR

maj 2008.

ja osobno to ne smatram muzikom al dobro... ne vidim nista ljepo a ni "zvucno" u shranzu...a daleko smo i od melodicnosti i ljepote... muzika bi za um trebala biti kao i voda za tijelo...shranz je vise kao septicka jama za um... moj humble oppinion :)
Zabljak 1992POZNAVALAC

maj 2008.

HE HE Yami Fino Si to srocio.i meni je malo tesko,
Kurblaj KanAMBASADOR

maj 2008.

A ata onda mislia o noisu nema ritma ni tonaliteta apolutno nikakvog Meni je aranz jedina vrsta tehna koja mi se svia mogu i hard posluaat ali ovo mi bolje E da i usput iz prvog posta tamo skinite najnoviji set ako neko voli predoba rje i ima ak i cajka onak sluaaa i sam najednom harmonika polomio se od smijeha kad sam to uo i od prodigy-a out of space ima u scranz verziji i tako dobar je A i to je sve stvar ukusa savim mi je jasno da veina ljudi ovako neato ne voli
Yami_RazielAMBASADOR

maj 2008.

Neznam nisam cuo noise...tak da neam pojma...al jebiga nije svaka muzika za svakog.. ali ja ovo nebi nazvao muzikom xDDDDDD
CasperENTUZIJASTA

jun 2008.

ma meni je schranz ok kad zelim pustit mozak na pasu malo i razbit tisinu ili kad imam viska energije p a je kroz schranz zelim izbacit....nekako mi djeluje opustajue na mozak ... ali ponekad ga cisto nemogu podnjet...
Kurblaj KanAMBASADOR

jun 2008.

Ja go skoro redovito prije dolaska u akolu u zadnje vrijeme sluaam fino mi baa legne a i naao sam jedan ~nr ato mu sli no zvu i zvan industrial hardcore i to mi isto valja ali udno mi je ato stvarno prilil no sli no znaju zvu at
KaraJackPOZNAVALAC

jun 2008.

Hou Hou, sta Chries Liebing u iru, `aman da te neko nije po astio bombonjerom :P
Kurblaj KanAMBASADOR

jun 2008.

Nije bombonjerom po astio niko nije aaman zainteresiran za tako ata a ao se izvoa a ti e neam pojma nijednom ime poato nije das sam osobito upuen u scenu ali onaj madrug s kojim sam zapo eo temu je meni prelud i to njegov najnoviji set tamo na sajtu
CasperENTUZIJASTA

avg 2008.

ScHxaXxmd1E:notnice:

apr 2009.

e ljudi bi te mi mogli reci neke dobre schranz izvodjace osim pet dua i svena wittekinda jer imam sve od njih?
Kurblaj KanAMBASADOR

apr 2009.

Skini si setove od madruga iz linka u prvome postu o ovoj temi, men dobar

apr 2009.

nije to bas schranz,vise hardcore
crosbyISTRAŽIVAČ

apr 2009.

uu,ovo mi nema nikakvu dusu u sebi,ima samo jednu poruku a to je: UDRI! ne svidja mi se nikako,elektronika nije muzika
Kurblaj KanAMBASADOR

apr 2009.

Kontam si da bi pod industrial hardcore moglo i, ali to je opet vrlo blisko schranzu a i madrug mi puno viae ima taj schranz zvuk nego hardcore. Ali totalno nebitno. Ju er baa sluao onaj promo mix, otkida fino Kak mrzim ovake izjave, muzika je. To ato ti se ne svia je druga pri a. A i elektronika je toliko airok pojam.

apr 2009.

e ovaj Cbell J je zakon
Kurblaj KanAMBASADOR

apr 2009.

Da to je straaan set, mislia na ono drug music, ja ga imam na cd-u a neam pojma di sam ga naao, di si ga skinuo? Tam na briji gore? Onaj dio na 3:55 negdje poslije onog razvu enog glasa mi je taka brutalnost

apr 2009.

ma meni je kao komplet set dobar steta sto kratko traje ali svidja mi se jer vuce malo na pte dua i svena wittekinda party in the house!!!!!!!
crosbyISTRAŽIVAČ

apr 2009.

Mozete je svrstavati u muziku koliko god zelite, ja je necu priznati nikada. Kad kazem elektronika mislim na svu muziku koja sadrzi neke kompjuterske (itd) izmene u sebi ili cak ako je kompjuterski uradjena.:crash:

apr 2009.

a cuj svatko voli svoje:techno,trance bilo sto,to sto je ti nikada neces priznati kao muzikom to je tvoja osobna stvar.Eto ja ne volim hardcore neki ljudi vole,ali zasto bi se sada ja nasao pametan da govorim to nije muzika.
crosbyISTRAŽIVAČ

apr 2009.

Slazem se ja sa tim u potpunosti...Ali mogu da imam svoje misljenje da vas da muzika jednostavno zavodi, obmanjuje? Ne znam, mozda i nije, tako mi se cini.
Kurblaj KanAMBASADOR

apr 2009.

He obmanjuje nas a naj eae nema rije i Ma ja VOlim posluaat svarno raznoliko od schranza ovdje pa do death i balck metala pa psy trance i joa milion da ne nabrajam Exodus ae daj nekih dobrih setova ak imaa linkove da download sluaa mi se aranz u zadnje vrijeme a slabo neat imam

apr 2009.

http://rapidshare.com/files/121521766/Pet_Duo_-_Live___M47_2008-03-21_pt1_www.mixing.hu.mp3

apr 2009.

Ovaj lik mi je zakon setove ima boli glava.

apr 2009.

E ljudi znam da je ovo malo off topic ali znate mozda gdje mogu skinuti street video mix od 2000 do 2008 ili 9-te?Frend mi trazio da mu probam skinuti ali nema ih nigdje na torrentu a niti ovako na netu.Ako mozda tko zna neki site ili link samo neka napise.Hvala.

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se