VUTRA
ForumZajednicaMuzikaVutra.org MusicMix
LEGACY

Vutra.org MusicMix

82 odgovora3,338 pregleda
bud_manENTUZIJASTA

okt 2011.

evo upravo mi pade jedna ideja posto se malo bavim dj-ingom pade mi ideja na pamet a trebam vasu pomoc predlozite svoje pjesme koje bi htjeli cuti u mixu od svega po nesto od duba reggae housa trensa nebitno.. pa cu probat sve to smixat :D za pocetak cemo poceti sa 10 pjesama u mixu ---> 10 najbrzih vutra.org clanova koji postave video u komentar ove teme ulaze u prvi vutra music mix ;) :banana: :banana_rasta:
DJFlyHighLEGENDA

okt 2011.

bodyrox - yeah yeah
bud_manENTUZIJASTA

okt 2011.

np jos 9 ;)
TropicoLEGENDA

okt 2011.

Kavinsky - Nightcall Marko Nastic - Flojd DJ Rolando - Night of the Jaguar Jeff Mills - The Bells Dave Clarke - Just Rideukomponiraj nest ood ovog navedenog :D :p
SekachAMBASADOR

okt 2011.

SuperHeavy - Miracle Worker
mali_1.3AMBASADOR

okt 2011.

Faithless - God is a DJ Benny Benassi & Public Enemy - Bring the noise

okt 2011.

Remix bob marley - sun is shining - remix! - YouTube il' odriginal (koji je zakon) http://www.youtube.com/watch?v=2FUB5bguNmo&feature=related mislim da zasluzuje da se nadje u nekoj kombinaciji
bud_manENTUZIJASTA

okt 2011.

bit ce od svakog vas po jedna pjesma..da i drugi imaju sansu ;) sto prije popunite kvotu od 10 pjesama prije se bacam na mixanje ;)) ostalo jos 5 razgrabite dok je vruce xD
ReacherPOZNAVALAC

okt 2011.

The Horrorist - One Night In New York City (Uncensored) - YouTube :D http://www.youtube.com/watch?v=9cRDEHnD3Bs ili ovu..... :)
HighBadgerPOZNAVALAC

okt 2011.

Zion Train - King of the sounds and blues
herb-o-logistENTUZIJASTA

okt 2011.

Poato nema rapa evo jedna http://www.youtube.com/watch?v=ImihiZbYEE4 Ili ako ne paae evo reggae ;) Elijah Prophet - Piece Of Ganja - YouTube
zuz1AMBASADOR

okt 2011.

alborosie - herbalist - YouTube :)
HighBadgerPOZNAVALAC

okt 2011.

Ma samo neki dobar reggae ubaci i cepaj! :D
bud_manENTUZIJASTA

okt 2011.

i jos samo jedna pjesam :)
MonkENTUZIJASTA

okt 2011.

Cypress Hill & Damian Marley - Ganja Bus (With Lyrics) - YouTube Gandza, gandza, gandza ^^
TropicoLEGENDA

okt 2011.

haha pegla...koja je ovo stvarcina bila i ostala

okt 2011.

inAbC3IDsZ0 -Rm6zp92Fp8
bud_manENTUZIJASTA

okt 2011.

TO JE TO !! ;D dakle imamo ispunjenih 10 pjesama..veceras ce bit objavljen mix ;))

okt 2011.

ajd, pa zabavljaj se :)
TropicoLEGENDA

okt 2011.

ekam...

okt 2011.

nemojte samo marka nastica i slicne u vutra.org mix zabranjujem :)
TropicoLEGENDA

okt 2011.

haha..kako si :p....ako ne volis nemoj slusat :D
artisticLEGENDA

okt 2011.

da jbt, vutragenjo, smjeaan si s takvim postovima, sla~em se s tropicom, ako ne volia, nemoj sluaat, ata imaa sad zabranjivat brate...u~as
TropicoLEGENDA

okt 2011.

Na emu si ti o.O??? Pa ovjek se malo aalija...glupo je i pomislit da je mislija ozbiljno... :p
artisticLEGENDA

okt 2011.

onda moj bed :P
bud_manENTUZIJASTA

okt 2011.

da znam..ia ja cekam da soundcloud dopusti pjesmu..sere zbog kao autorskih prava bla bla...a velik je mix 370 megabajta :/ znam i zao mi je zbog dota..stavio na soundcloud ali su zabranili zbog autorskih prava bla bla :// a neznam gdje da drugdje stavim jer je velik 370 megabajta i traje 27 minuta
HighBadgerPOZNAVALAC

okt 2011.

Ko bre? Marko Nastic? xD ili ceo mix?

okt 2011.

Nadam se da je shvaceno kao shega zezancija. Barem ovi koji me poznaju jer nisam lik koji nesto zabranjuje i tripuje se na moc. Zar moram ja uvjek biti ozbiljan pa ima djeteta u meni... Ja se izvinjavam ako sam nekoga uvrijedio i muziku koju slusaju.
SiDAMBASADOR

okt 2011.

jao, meni je neugodno u tvoje ime artistic... :ohno:
artisticLEGENDA

okt 2011.

a jbg, ataa hehehehehhehehe moj bed :ohno:
TropicoLEGENDA

okt 2011.

jesi se aiaa? da ti damo po zatiljku jednu :D...
bud_manENTUZIJASTA

okt 2011.

jel ima neko neki drugi sajt za prjedlog gdje da uloadam mix ?
SiDAMBASADOR

okt 2011.

digni na rapidshare, fileserve, bilo gdje, na bilo koji file hosting, pa emo skinut........... nemora direktno svirat iz browsera!
DJFlyHighLEGENDA

okt 2011.

oce taj mix vise da cujemo sta znas ;)
dr.manijakAMBASADOR

okt 2011.

Soundcloud.com, dj-u to bi trebalo da znas. Evo taman poslusaj nesto. Themajka (Psy Set) by Dr.Manijak on SoundCloud - Create, record and share your sounds for free
bud_manENTUZIJASTA

okt 2011.

da jesam i odbili su mi zbog nekih tamo autorskihprava :S
dr.manijakAMBASADOR

okt 2011.

Ok, ubaci sliku preko moviemaker-a u stvar i tako ces napraviti video, onda upload na youtube i laganica, zar ne ;)
bud_manENTUZIJASTA

okt 2011.

da a mix traje 27 minuta a maximum smijes na youtubu 10 ;)
bozgaLEGENDA

okt 2011.

http://soundcloud.com/mrbozganjeros/junglist-intanational-phat-spliff-mix-mr-bozganjeros-elegantna-agresija :abducted:
artisticLEGENDA

okt 2011.

na youtube-u viae nije ograni eno na 10 min, imaa i cijelih filmova za gledanje, ukinuli su to sa 10min :)
HighBadgerPOZNAVALAC

okt 2011.

E dok taj mix ne stigne, ja cu da slusam ovo sto je Bozg pravio :banana_rasta:
ImenkoISTRAŽIVAČ

okt 2011.

Stize to ? :D

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se