VUTRA
ForumZajednicaMuzikaĐorđe Balasevic
LEGACY

Đorđe Balasevic

66 odgovora4,094 pregleda
petarpan244ENTUZIJASTA

nov 2016.

Moja cura obozava Dorda Balasevica i stalno me nagovara da idemo na njegove koncerte. Volim ga i ja ali ne toliko ko ona. Zadnji puta smo bili na koncertu u Varazdinu a sada za ovaj novi koncert u Areni nismo uspjeli kupiti karte. Mozda i bolje jer smo na koncertu u Varazdinu prestajali cijeli koncert i noge su mi bile drvene te neznam ni sam kako sam dalje vozio auto. Ima li na Vutri ljubitelja lika i djela Balasevica....???

nov 2016.

Meni je on depresiva zesca :D Volim par njegovih pjesama i to je to
FarmerLEGENDA

nov 2016.

Car, genijalac i pjesnik do neba :) Odrastao sam na njegovim pjesmama, od tih stihova moze se posramiti vecina exYu glazbenika. Covjek pise poeziju a ne pjesme. Nebi bio ni losh komicar , obozavam kad u pauzama prica viceve i valja gluposti :D

nov 2016.

Uh balasevic i prica kako sam ga poceo slusat sad je duga za napisati al volim ga poslusat ne cesto jer kako kaze himelaja nekima zna biti depresivan al meni par puta godisnje tako lijepo sjedne uz probrano drustvance, vatru i gitaru provesti noc na otvorenom jednostavo neprocijenjivo
baobabLEGENDA

nov 2016.

Ja sam ga prvi put ozbiljnije slusao u srednjoj, jer kolega iz skole ga je isto obozavao ko i tvoja cura...pa sam poceo uz njega pomalo slusat.. Svidjelo mi se na prvu, po meni je takodjer covjek genijalac i vrhunski kantautor...al takodjer mi je depresivan pa ga ne slusam cesto.. Kad sam jako dobro volje ak se sjetim ili u dobrom drustvu. :mario:: Sad si me posjetio na Djoleta pa sam si bas pustio jedan Namcor i Nikad kao Bane :zvizd: to su veselice... ...i ne brini puno o tom sta cu biti, mogu se kockati, londrati, piti i mogu pasti na niske grane, al' ne boj se, nikad necu biti kao Bane, dobri sin, tih i miran, cist i fin, kao Bane, vaspitan i solidan i koristan Kao Bane, vredni mrav, poslusan i uctiv sav... :joint:

nov 2016.

:banana_rasta: hou jednu malu garavu ...

nov 2016.

Bio period u zivotu kad nisam mogao da odem kuci a da mi ne odsviraju pricu o Vasi ladackom:) eh sto su to vremena bila kad se do jutra bilo budno premda ni sad se nespava al sad neki drugi orkestar po noci svira :D
petarpan244ENTUZIJASTA

nov 2016.

Imaju dve malo zaboravljene pjesme, ne bacaju u depru, Slow Motions i Sve je otislo u Honduras..... ce9DGqW4ONg O2L9XIvNis4

nov 2016.

Balaaevi je bitan dio muzike moje mladosti:) Joa uvijek ga rado sluaam i ne puca me viae na depru, viae na nostalgiju:djede::D Dobar :thumb:
hazeriZMAJ

nov 2016.

Zbog Balasevica sam popio deset dana vojnog pritvora.Neka seljacina mi htijela oteti njegovu kazetu.Uglavnom kao sto kaze kolega Pentagam,jedan jako lijep dio moje mladosti:thumb:
jesamZMAJ

nov 2016.

nije da ga ne volim, al mi je malo dosadan
deraxorLEGENDA

nov 2016.

oleee nema kiae,, skandiralo se kad je kiaa zamalo prekinula koncert...ole nastavi da pjeva i po kiai
L0oDZMAJ

nov 2016.

Volim slusat njegove pesme,naravno odabrane :)
FeltLEGENDA

nov 2016.

Ja nikad nisam mogao da shvatim kako ga ljudi mogu toliko obo~avat. Nikad mi nije sjeo,sluaali ga mnogi u druatvu,ja nikada.Ni u mladosti,a bogami ni sada u srednjim godinama.Tko voli :thumb:
Weeedler420ENTUZIJASTA

nov 2016.

On je jedan od rijetkih umjetnika koji em traje desetljecima, em je sam tvorac svojih stihova i pjesama, em veliki karizmatik i zabavljac, tekstopisac...... itd...itd.. rijetki balkanski istinski talent..ali i meni je on predepresivan i neslusam ga ali cijenim glazbenike koji u svojim pjesmama imaju bit,smisao i pouku..
L0oDZMAJ

nov 2016.

meni lezi samo tako,al sta cemo sad,nismo svi isti... o ukusima ne vredi spikat... 6Lt4_ZYHYuM
artisticLEGENDA

nov 2016.

ja volim isto neke njegove pjesme, nisam neki veliki fan, ali svakako je veliki covjek i umjetnik i tu nema rasprave...moja cura ga isto obozava, bila je na jednom koncertu...na drugi smo trebali ici skupa, kupili karte i koncert je bio odgoen...e sad za arenu smo uzeli odma karte i eto nadamo se da nee biti odgoeno :P kad proe koncert ostavit cu dojmove live oleta :D
nerpZMAJ

nov 2016.

Djole, car kojeg ili mrze ili obozavaju, nema sredine :)
baobabLEGENDA

dec 2016.

cKH_CZMcRqk
L0oDZMAJ

dec 2016.

Naspi jos jednu za vecite krivce,za umorne dripce :spliff::razvaljen:: jeza me prodje svaki put kad je cujem... :thumb::razvaljen:::spliff:
hazeriZMAJ

dec 2016.

Da jeza....ufff..dobar je Balasevic,bas dobar:thumb:
L0oDZMAJ

dec 2016.

nerpZMAJ

dec 2016.

Po meni, jedna od njegovih jacih: KtfZuqkP48c
nerpZMAJ

feb 2017.

gxa0e-147TE
OvoonoPOZNAVALAC

feb 2017.

vA53D0tIMTI

feb 2017.

6vvPveLvcz4 ...i ve eras se dru~imo ole, pljuga i ja uz pjesmu ' ovek sa mesecom u o ima.
nerpZMAJ

apr 2017.

Auuh nalete upravo kao related na yt.. mmmm couchlock, a malo i suze! :) :joint2: :oops: NCJY0TUbLmI

apr 2017.

Daleko najjaci kantautor na ovim prostorima...A jezik je granica...odlican

apr 2017.

Evo jedne od onih :) yF5aMcIjvq4
hazeriZMAJ

apr 2017.

He,he..de me nade:banana_rasta::spliff::mario::
FarmerLEGENDA

apr 2017.

neznam zasto, nije ni blizu nekih njegovih po emocijonalnom kvocijentu, al od ove me uvijek takvi trnci operu da je do strasno ... duboko i strasno :) A kad smo vec kod emocija i sto me veceras bas pere neka melankolija evo jedne sto kotira pri vrhu :oops: :plac: :zvizd::crazyd: A tek ta vrazija truba kad krene, a u 3pm... 9qRZWWT5BN4

apr 2017.

:spliff:https://www.4shared.com/mp3/V6v-IzDuei/Hocu_jednu_malu_garavu_-_Venlo.html :banana_rasta:
nerpZMAJ

apr 2017.

@VenloNL Sredinom ili krajem '80-tih je Djole imao koncert u tadasnjem domu kulture (ili kako se vec zvalo) u Brodu ;) Posle sam ga slusao jos 2 puta u Sava centru. Mene licno on hipnotise, ne bas danas toliko jako kao kada sam bio mladji, ali dolazi u naletima kroz godinu i razara i odusevljava i uliva nadu da je preostalo jos dobrih ljudi na ovom svetu..

apr 2017.

takvo je i moje mialjenje :)

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se