VUTRA
ForumZajednicaMuzikaRHCP 26.Jun 2007. u Indjiji
LEGACY

RHCP 26.Jun 2007. u Indjiji

58 odgovora4,097 pregleda
GreenManAMBASADOR

feb 2007.

Ako bude sve teklo po planu...Red Hot CP dolaze 1.Jula u Indjiju(Srbija),pa mozete doci da ih gledate i slusate.:b_evil:
InqAMBASADOR

feb 2007.

Ajde da si rekao Bg. ali Indjija? Prvo sam misleo Indija... Zvuci mnogo nebulozno... Moja verenica slusa RHCP. Ako je stvarno naterace me da idemo... Si siguran? ps: Srecan rodjendan !!!
GreenManAMBASADOR

feb 2007.

Informacija je iz,recimo,prve ruke. 99,99% u Indjiji! Zvuci neverovatno ali tako je. ;) Hvala na cestitkama
PSG fanENTUZIJASTA

feb 2007.

Ne znam sta se cudite za indjiju, bilo je neko istrazivanje po kojem je utvrdjeno da je najvise stranih ulaganje za poslednjih nekoliko godina bilo u indjiji. Para vrti gde burgija nece..
GreenManAMBASADOR

feb 2007.

Ljudi Indjija vam je nesto kao Las Vegas samo u Srbiji.Okolo pustinja a kod nas svega bogato.:icon_lol: :icon_lol: Inace za organizaciju koncerta je koliko ja znam zaduzena ekipa EXIT-a. p.s. Tacno je da je Indjija imala najvise tzv. GreenField investicija u Srbiji ;)
kanehbosemAMBASADOR

feb 2007.

ja isto mislio da je u Indiji. jao izgleda da se vidimo u Iniji.:bis: btw sretan ti roendan koliko karta koata?
GreenManAMBASADOR

feb 2007.

Ne znam jos nista tacno. za 1. Mart je zakazana konferencija za stampu pa ce se valjda sve znati.
PSG fanENTUZIJASTA

feb 2007.

To se ne sme propustiti.
GreenManAMBASADOR

mar 2007.

Evo samo da vas podsetim :icon_lol: ida da napisem tacan datum jer je sad precizirano ;) RHCP 26. Jun 2007. godine Indjija,Srbija Dobrodosli! :sun2:
RadeAMBASADOR

mar 2007.

Ja sam siguran 90% jedva cekam da ih vidim. Bice tu jos nekih jakih imena, organizuju ljudi iz EXIT-a.
GreenManAMBASADOR

mar 2007.

Pa dobro ljudi dolazi li neko?Da znam da vas potrazim. :) Karte se mogu kupiti na www.ticketline.co.yu (kad puste novu turu)
mr.skunkAMBASADOR

mar 2007.

Ja sam vec tamo, jedva cekam da ih cujem uzivo.
Voluharica MileISTRAŽIVAČ

mar 2007.

Rasprodane su karte,procitao na teletextu:(

mar 2007.

Ja dolazim, al nemam kartu :D

mar 2007.

i,spremate li se na koncert godine na balkanu? mislim da je greh propustiti ovaj event. bice dodatnih 1o ooo karata,u toku su pregovori. www.exitfest.org tamo sve pise
5ARPOZNAVALAC

mar 2007.

ako itko mo~e da nabavi karte,ili zna gdje se mogu nabavit,pa makar i po veoj cijeni molim da mi se javi na pm...
kateISTRAŽIVAČ

apr 2007.

mi kupili karte u makedoniji...jer u hr i srbiji su rasprodane uglavnom DOLAZIMO 100%!!! jedva cekam i veselim se
TripcoPOZNAVALAC

maj 2007.

Kako sam pro itao negde (a to treba proveriti na ticketlineu ili exitfestu), puateno je joa 10 000 karata u prodaju i to po odobrenju RHCP promotions. Jedino ato pravo prvenstva imaju oni koji su na listi ekanja od ranije. ove e, znao sam da mogu da sakupe mnogo ljudi, ali ovoliko... Moja je procena da e, ako rasprodaju tih 10 iljadarki za kratko vreme da uguraju jos 10. Ipak je ovo, sem Poljske, jedini njihov koncert u isto noj Evropi, za Balkan i sli na " udna" podru ja da ne pri amo, tako da ako aknu iz Gr ke, Bugarske i Rumunije, a mo~da i Turske da tra~e joa karata, mo~e to da ode i u celih 100. Sad, Inija, ravnica, pa ima mesta valjda da se smesti joa ljudi.
5ARPOZNAVALAC

maj 2007.

dali zna netko jel puateno u prodaju tih 10000 karata?
GreenManAMBASADOR

maj 2007.

Ljudi ima jos nesto karti da se kupi u slobodnoj prodaji.Mozete pokusati na ovaj broj : 062/850-72-74.Cena je koliko znam bila 60 eura.

jun 2007.

Prodajem duau vragu za 2 karte. Vra~e ako si registriran na ovom forumu poaalji poruku pa emo se dogovoriti.

jun 2007.

Prodajem duau Vragu za 2 karte. Vra~e ako si registriran na vutra.org forumu javi mi se pa emo se dogovoriti.
GreenManAMBASADOR

jun 2007.

ccc pa procitaj poruku pre tvoje i videces da se nude karte...eeeeee bre :vb_whip: A evo pogledaj i ovde : http://www.redhotchilipeppers.indjija.net/forum/viewtopic.php?t=25&postdays=0&postorder=asc&start=30&sid=ad822bdc37c90043605e8019bd519481 ili pogledaj u moj potpis :)
kateISTRAŽIVAČ

jun 2007.

pocelo je odbrojavanje
kateISTRAŽIVAČ

jun 2007.

evo sad je sve spremno sutra za pokret....ne mogu docekat vise vidimo se sutra....bye bye
GreenManAMBASADOR

jun 2007.

Vidimo se ljudi ja vas cekam.....
Misticni YaracISTRAŽIVAČ

jun 2007.

Nije bilo nista posebno nazalost... :S
kateISTRAŽIVAČ

jul 2007.

meni je bilo....super!!jedino sto nisam uspila greena upoznat jedina steta je ta sto su sviralai kratko...grrrr a i kisa kad je roknula nakon koncerta...doslovice sam ostala mokra do koze uglavnom lijepi trip u srbiji je bio....sve 5 eh sad se spremamo na exit
GreenManAMBASADOR

jul 2007.

Kisa je sve sjebala.Ja sam morao da idem par dana na odmor posle svega. :).Da nije bilo tog zvalavog nevremena svirali bi malo duze a i ne bi se napravio onakav guzvanjac.Ali sta sad,protiv neba ne mozemo.Nadam se da cemo se na EXIT-u videti.
kateISTRAŽIVAČ

jul 2007.

ma hocemo...imamo 4 dana za skontat se..heheh ja cu bit u kampu...uglavnom

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se