LEGACY
Kultur Shock
34 odgovora1,588 pregleda
Džoni Snežni
ENTUZIJASTA574 REP94%
→ Poznavalac
Džoni SnežniENTUZIJASTA
maj 2016.
maj 2016.#1
Cao drugari, preko neke pesme Eda Majke cuh za grupu Kultur Shock. Istog trenutka shvatih da su neobicni i da mi se ne svidjaju nego da sam se zaljubio u njihovu ideju muzike. Ima li jos neko da je cuo za grupu, da ima neku istoriju slusanja i da zna nesto vise o njima. Znam da se sve to moze naci na internetu ali ja bih o njima voleo cuti iz ugla nekoga ko ih prati, ko ih je slusao i slusa. Po meni ovo je nesto najbolje sto sam cuo u zivotu. Odusevljen sam. :)
sbcjeceo
LEGENDA5.962 REP10%
→ Zmaj
Creeper
ISTRAŽIVAČ189 REP93%
→ Entuzijasta
CreeperISTRAŽIVAČ
maj 2016.
maj 2016.#3
Zesce zanimljiv sastav , Bosanci , Bugari , Ameri , Japanci :D
Super je ova nova stvar "Sloboda"
Džoni Snežni
ENTUZIJASTA574 REP94%
→ Poznavalac
Džoni SnežniENTUZIJASTA
maj 2016.
maj 2016.#4
Pa to je ova pesma sa Edo Majkom. Mada i druge su brutalne, meni se svidja ova Build the wall. :) Ima ono u studiju u Sijetlu uzivo, tu su bas lepo odradili svirku. :) @sbcjeceo Nisam te shvatio jer ne znam sta ti simbolizuje slika na avataru. Sada mi na fb rekose da ce biti na exitu i na danima Vranja mozda. To bi bilo ful. :) Ako je neko zainteresovan da ide tu sam. :)
sbcjeceo
LEGENDA5.962 REP10%
→ Zmaj
sbcjeceoLEGENDA
maj 2016.
maj 2016.#5
Ma ne moja slika, moja je stara oprema za pusenje opijuma :D:rolleyes: Nego Cmehova :D
Cmeha
ISTRAŽIVAČ176 REP84%
→ Entuzijasta
CmehaISTRAŽIVAČ
maj 2016.
maj 2016.#6
Hehe Kultur Shock najjaci kad se povuce koji dim :let::cool23::cool23::cool23:
Sto se tice ove pjesme "Sloboda" sa Edom Majkom evo nisam je jos prestao slusati ali spora je za njih spram ostalih pjesama kao sto su
-Nadjija
-Sarajevo
a bili su 2010 na exitu na kojem sam bio i ja i nisam se pokajao sto sam otisao tako ako stignem i ove godine otici budem sigurno :D
Ako sam dobro skontao nesto te zanima u vezi njih pa pitaj nije belaj ako budem znao haha
usput poslusaj rok ko fol grupu koja je obradila narodnjake ali su super :D
nesto za kraj heheh
Tqd2ydn5Ez0
tu sam negdje i ja hahah :rasta::rasta::rasta:
Edit: @Creeper mislim da japana nema nigdje da nisi pomijesao sa
Guy M. Davis Jakarta-Indonesia bass ???
Džoni Snežni
ENTUZIJASTA574 REP94%
→ Poznavalac
Džoni SnežniENTUZIJASTA
maj 2016.
maj 2016.#7
Skroz su dobri i na suvo. Mogu da zamislim uz dobar dim. Mislim da bih zaigrao neki ciganski ples i da ga ne znam. :)
Zanima me kakvu energiju imaju uzivo, ovako preko video em imaju dobu filozofiju slusao sam ih u nekom studiju u sijetlu, em energija kao da im je 20 leta. :) Ako budes u fazonu da ides, mozemo se izorganizovati pa zajedno. :)
Cmeha
ISTRAŽIVAČ176 REP84%
→ Entuzijasta
CmehaISTRAŽIVAČ
maj 2016.
maj 2016.#8
Heheh imaju previse snage zato kazem da mi je malo "cudno" sve ovo u pjesmi "Sloboda" kao ono "nije njihov stil" :'D
Ako budem mogao od posla idem sigurno jer evo trenutno tipkam sa posla u guzvi sam ali valjda se iscupam pa bi se mogli dogovoriti
t@mara
ZMAJ28.214 REP
t@maraZMAJ
maj 2016.
maj 2016.#9
Hmmm....baa sam probala posluaati kada ih hvalite toliko ali...nia od toga :D
Razlika u ukusu :D
Cmeha
ISTRAŽIVAČ176 REP84%
→ Entuzijasta
CmehaISTRAŽIVAČ
maj 2016.
maj 2016.#10
Heh Tamara kao sto kazes razlika je u ukusu i o tome ne treba raspravljati
Bas me zanima kakvu ti muziku volis jer volim bas ovaj nacin na koji Kultur Shock pjeva valjda sto sam od malena odrastao na ovoj muzici hehehehe :'D
t@mara
ZMAJ28.214 REP
t@maraZMAJ
maj 2016.
maj 2016.#11
Ma ja volim kada netko u~iva u muzici kao i ja ato u~ivam :)
Bez obzira paae li baa ta meni ili ne :)
A da se o tome ne raspravlja to je davno poznato :)
Ma samo udarajte de
ki :respect:
Cmeha
ISTRAŽIVAČ176 REP84%
→ Entuzijasta
CmehaISTRAŽIVAČ
maj 2016.
maj 2016.#12
Hahah upravu si ali da se ne lazem ja najvise slusam Kultur zbog ove vionilistice Paris Hurley kad je vidim na videu zaboravim ko i pjeva haha sala mala :'''D
Džoni Snežni
ENTUZIJASTA574 REP94%
→ Poznavalac
Džoni SnežniENTUZIJASTA
maj 2016.
maj 2016.#13
Sta znam meni se svidja. Jedino da ides sa nama Tamara na neku svirku njihovu mozda ti se energija koju imaju dopadne. :)
Cmeha
ISTRAŽIVAČ176 REP84%
→ Entuzijasta
CmehaISTRAŽIVAČ
maj 2016.
maj 2016.#14
Jos sa njima ove godine na exitu ce biti Dubioza Kolektiv :banana123:
Vutra Samotnjak
ZMAJ17.570 REP
Vutra SamotnjakZMAJ
maj 2016.
maj 2016.#15
meni nekako puno baca na narodnjake ...ali,generalno zanimljiva muzika
Cmeha
ISTRAŽIVAČ176 REP84%
→ Entuzijasta
CmehaISTRAŽIVAČ
maj 2016.
maj 2016.#16
Tu i tamo se slazem sa tobom ali eto moze slusti ali ja to najvise uz dimove slusam haha
H2O888
LEGENDA13.298 REP83%
→ Zmaj
H2O888LEGENDA
maj 2016.
maj 2016.#17
evo pjesma zumbul moze proc:Diako ga pola ne kontam
nHBUpdltXtc
Džoni Snežni
ENTUZIJASTA574 REP94%
→ Poznavalac
Džoni SnežniENTUZIJASTA
maj 2016.
maj 2016.#18
Pa brate kod njih je mesavina svega, tradicionalnog zvuka, ciganske muzike roka, panka bas sve, ali ispevano na originalan nacin. Ni je ga pola ne razumem ali bas u tome je car. :) Uglavnom top su mi, i plus dubioza ima da bude bas top. Uz par dimova ima da bude za pamcenje. :) A lik ima glas cepa atom na pola. :) Skroz je dobra ova stvar, bas vuce na Balkan. :)
maj 2016.
1 / 18
maj 2016.
maj 2016.