VUTRA
ForumMarihuanaObrazovanjePOTcast by Cannabis Museum Zagreb
LEGACY

POTcast by Cannabis Museum Zagreb

22 odgovora1,261 pregleda
TvrleAMBASADOR

nov 2023.

Pozdrav ekipa, proljetos sam krenuo snimati POTcast u sklopu naaeg Cannabis Museum Zagreb, a ve~e se na predavanja i radionice koje imamo za koje takoer postoje snimke. Pilot projekt, za sada imamo nekoliko epizoda koje emo tek lansirati, a prvu, premijernu, s Ratkom Martinoviem mo~ete pogledati ni~e. POTcast se bavi temom ove divne nam biljke u airem i u~em podru ju te drugih enteogena. Od iduih epizoda aibam jednu poprili no zanimljivu s mr. krim, DEA, FBI Dubravkom Klariem, zatim doktoricom Tanjom Bagar gdje pri amo o kanabinoidima i biljci openito, te jednim mladim de kom Domagojem `midtom na temu psihodelika te njegovog diplomskog na temu Amanite Muscarije i alkaloida muskarina. Otvoren sam za sve teme i ako netko ~eli stati pred kamere neka se javi :))) P.S. ovo je premijera ekskluzivno za forum, link koji je ovdje nije joa na public. Piaite komentare, kritike i prijedloge QTYMBn9_8WQ
BizzzoZMAJ

nov 2023.

S Ratkom sam isao u srednju skolu :rasta: Zanimljiv razgovor, kod njega ima tema za jedno 12 sati potkasta :rasta:
TvrleAMBASADOR

nov 2023.

Hehe, istina :) Mi smo se smijali ~utom kau u i obrnutim ulogama s obzirom na crveni kau podcast incubatora. Moram zvuk u potcastu malo popeglat. Kak vam se ini naa studio :joint2:

nov 2023.

Upravo pogledao potcast :thumb:Svaka ast:clap::bomba je potcast ,nisi mogao bolje ubosti prvu emisiju sa obzirom koliko traje puno se toga reklo i ja sam oduaevljen.Samo naprijed bro,~uta boja odli na :thumb:jedino bro me bode u o i i ~uti stolsmiley9934a ovo sve ostalo top :respect:pratim svakako u daljnjem radu.Zivio :rasta:
BizzzoZMAJ

nov 2023.

Fin ali malkice pretrpan. Mo~da ovisno o broju gostiju napraviti vise mjesta. Ne izgledate mi komplet udobno sad kad gledam ponovo. Ratko mo~da malo i skoro komplet ukoso mora gledati u tebe. Smeta zid od iza da joa odmaknea kameru? :rasta:

nov 2023.

a e je dim ?
TvrleAMBASADOR

nov 2023.

Istina, puno je stvari. }uti stoli je tabure, imamo veliki smei na kojem je kaos jer je dio instalacije u muzeju i predstavlja dva studenta koji su odlu ili presko iti semestar :D to su ova dva krumpira, Couch Potatoes. Budemo se poigrali malo u daljnjim snimanjima. @Arhaic Blues - dobro si primjetio :) Nema dima, kao muzej, iako naravno pri amo o enteogenoj upotrebi ove biljke u velikom dijelu, trudimo se pokazati i ostale segmente mimo samog puaenja.
UrsusENTUZIJASTA

nov 2023.

Jako zanimljivo, svaka ast i samo tako naprijed.

nov 2023.

Pogledao i ja. Super ideja! :thumb: Malo pretrpano ali takoe upe atljivo pa e se lako prepoznati emisija u budunosti. Hoe se vrtiti epizode na vutra tv?
BizzzoZMAJ

nov 2023.

Mo~emo napraviti premijeru ako se Tvrle sla~e.
TvrleAMBASADOR

nov 2023.

Mo~e, nema frke. Nek se vrti. Javi ato treba, dal da aaljem source

nov 2023.

ok je bilo samo tako nastavi

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se