VUTRA
ForumMarihuanaObrazovanjeKoliko dugo i kako drzi vutra?
LEGACY

Koliko dugo i kako drzi vutra?

38 odgovora25,004 pregleda

okt 2010.

Cao ljudi ja sam nov na forumu....U subotu trebam pusiti vutru prvi put,i zanima me koliko dugo drzi i da li cu moci da se ponasam normalno...ono da odem kuci i da ne poginem usput?XD hvala zzz
XxFiAdRoxXENTUZIJASTA

okt 2010.

hehe....stvarno....ma neces poginut covjece...hahahaha....pa cuj sve ovisi o vrsti trave..ma da sumnjam da ce to bit kakva domacica....xD ono...oko 4 sata ce te drzat....ali mozes se ponasat normalno.,..neplasi se nista....opusti se i uzivaj kad se naduvas....vidjet ces svjet drugim ocima....msm ako jos nisi probao nes jace...ali nevjerujem..... :) opustis se ko car i nebrines o nicemu..... :)
PunxerENTUZIJASTA

okt 2010.

4 sata? Ajme daj meni malo toga xD Mene u prosjeku drzi 2-3 sata (nekak vise ak je sativa). Ako imas srece dobit neku smijalicu za prvi put ostat ce ti u dobrom sjecanju garantiram ti ;)

okt 2010.

Kolko godinica imaa Demian sreo???? :goldmaryjane::thewave::goldmaryjane:
XxFiAdRoxXENTUZIJASTA

okt 2010.

Hehehe :ludaci_lol:
PunxerENTUZIJASTA

okt 2010.

Haha ma dajte pustite decka nemora bit da je maloljetan, a i da je samo je pitao kako djeluje gdje da pita ako ne ovdje =]
xxrobixxAMBASADOR

okt 2010.

Prvih par puta nisam osjetio baa niata, kao da sam puaio normalnu cigaru, i onda sam po eo govorit kako je to sme e i kako ne valja. (Mo~da je to zato ato sam u po etku puaio najve e albansko sme e :P) I nakon par mjeseci sam zapalio frulu sa frendom i do~ivio neato ato se ne mo~e opisati. I od tada ju jako esto puaim. :spliff:
Odin_of_AsgardPOZNAVALAC

okt 2010.

A jesi lud Haze, umrijeh od smijeha... Putni e, i tebe bi mogli isto pitati...ako ti nije bilo baa niata, onda si to i puaio (niata)...da si vutru puaio, bila bi te nekako i negdje zveknula... i ''albanka'' je pucala (indica), samo ato je jako nemarno uzgajana i pripremana za prodaju... ..de ko e zapalit, odgovorili mi njemu ili ne, mislim da mu ovdje mo~emo samo dati neke dobre savjete... ...Demiane,najva~nije je da se opustia i ne razmialjaa o tome kako e te lupit. ponaaaj se kao da se niatanovo ne dogaa, kao da puaia normalno cigaretu sa frendovima, pri ajte, zajebavajte se kao i obi no, uzmite si obavezno neke teku ine... i sve e ti doi samo u glavu i najljepae e te lupit...nije to neki bauk, nekoga razvali jeba ki, nekome se zna povra at ( najbolje se odma ispovra ati, i dalje ti je super), ali ve ini ljudi je normalno prvi put... ako te previae lupi, za pola sata ea bit u redu, samo na friaki zrak i to je to... e sad, koliko???...to ti je individualno, ali poato ti tek po injea, tolerancija ti je mala pa bi te moglo mo~da du~e dr~ati, ali ve ea sam vidjeti kad mo~ea doma (2-3 h)... ljudi se prvo vrijeme ne mogu kontrolirati, pa odu doma pa umru od smijeha doma..zato ti je najbolje da prvo vrijeme , kad zapalia, ne idea doma odmah, dok ne sku~ia kako se ponaaaa, tj., dok se ne nau ia kontrolirati....i dr~' se dalje od drugih sranja...stay green...

okt 2010.

hvala ljudi na odgovorima,inace mislim da cemo da cepamo macado.... :D ako je kao sa alkholom onda ce mi trebati malo vise da budem high :D

okt 2010.

Nema to veze s alkoholom.Treba trava biti dobra,i trebaa znati puaiti ata nije filozofija.Ovisi malo i "koje si godiate" da high zrelo "prihvatia" jer ne radi na svakog isto,osobu od 15 godina i osobu od 30 godina.Moje mialjenje,iako u praksi ponekad zaista bude tako.A ti si malo da detalja da ti znamo neato to nije savjetovati:icon_lol: I ne mjeaaj s alkoholom jer se gubi smisao,osim ako nisi jedan od onih kojima je va~no da se "razbiju ko kante" i sutradan ne zapamte niti jedan lijep efekt vutre!

okt 2010.

Slazem sa greenpowerom,nemoj mjesat alkoholo i travu jer ubijas ono najbolje(bar meni je tako). Samo zapali sa ekipon sa kojom je dobra zajebancija i uzivaj.
SkunkishaISTRAŽIVAČ

okt 2010.

ma dobar je taj kombo hit..pruza jako dobar state of mind... :F samo zajebi prvi put to..to je varijanta za lud provod u gradu,bar meni.Bice ti mozda zaebato prvi put a mozda te bukvalno nece ni taknuti,mislim da ce ti se desiti ovo drugo.Ali ako te pukne samo hrabro..zaebat je trip prvi put,budi spreman za eventualan napad panike,nije nimalo fino..Moze biti jako paranormalno :D mislim tako je bar meni bilo i nekim mojim drugovima.Postoji mogucnost da ti nece biti tako..samo ne znam kako moze covek ostati hladne glave kad dodje do gubitka kontrole nad percepcijom i kad krene sama da shevrda gde ona hoce.. :)
pav1337oENTUZIJASTA

okt 2010.

Mi smo prvi put zapalili u nizozemskoj. Frend je zabrijo da e mene ukrast indijanci. Pa ti vidi :)
PunxerENTUZIJASTA

okt 2010.

Meni je bilo super prvi put naletili smo na neku ljutu sativulju nasmijo sam se ko nikad poslije toga. Jedino kaj nisam bio upoznat jos sa nuspojavom zei pa mi je to malo tesko palo jer nismo nis za pit uzeli. Pili smo kolektivno vodu na tusu sred dana piva Xd

feb 2011.

poato sam nova u svemu ovom i nisam naala odgovor na forumu, pa da pitam - kako pravilno puaiti travu? ne puaim ni cigarete ina e pa mi je frendica preporu ila mijeaanje s duhanom, a ne cigaretom da ne pe e po grlu. jel to dobro? kak dugo dim treba dr~ati u pluima?
SekachAMBASADOR

feb 2011.

Pusi onako kako tebi najbolje odgovara...nema potrebe da se mucis sa nekom unaprijed ponudenom shemom... Neki puse kao cigare, znaci udahnu i odmah izdahnu...a neki udahnu pa malo zadrze taj dim i tek onda izdahnu...imas i onih njubova koji udahnu pa drze dim dok im se pluca ne raspadnu misleci da ce ih tako bolje udariti... Ja osobno volim zadrzati dim u plucima par sekundi i onda ga lagano izdahnuti...kod prvog dima s tim prvim izdisajem se i osjete trnci po cijelom tijelu kako se pocinjem opustati...ali, to sam mozda samo ja... XD
HighBadgerPOZNAVALAC

feb 2011.

Mene prvi put nije radilo jer je bila mala kolicina, a mnogo ljudi. Posle vec drugi - treci, vec je bilo nesto...(: Nemoj da razmisljas o tome kako ce ti biti i nemoj nikako da mesas sa alkoholm! Samo se opusti i prepusti i ne razmisljaj ni o cemu i bice ti lepo (: kad vec spomenuste "albanku"...ja nisam od nje mogla sa poda da ustanem, ne znam za vas...xD
He-ManLEGENDA

feb 2011.

Zajebi duhan skroz, netreba ti nikotin u ~ivotu ako do sad nisi puaila. Mislim da bi ti najbolje bilo mjeaati s mentom, kupia u biljnoj apoteci ono na veu koli inu, ili ako imaa domae mente. ;) Evo baci oko na ovu temu - https://forums.vutra.org/threads/6899-Materijal-za-motanje-frula-kao-zamjena-za-duhan Zadr~avanje u pluima od 4-8sec max, sve viae od toga je totalno bespotrebno. A ima i jedna finta da ne izdahnea sve nego samo pola i udahnea ponovo, tako recimo "bolje iskoristia" veinu udahnutog THCa
euforijaAMBASADOR

feb 2011.

E za ovo prvi put ovak cujem al sam solo nes skuzio da tak zapuca jace.. hehe ko da cijelim tijelom sve upijes! Koja je fora? blackpirate, po meni se najbolje iskoristi dim ak vuces na direkt, al lagano jer je kasljanje neizbjezno-al opet vise se navaris ak kasljes hehe Uglavnom vuces ko na slamku samo sa dzoksom u ustima
He-ManLEGENDA

feb 2011.

Pa da, jer kada pogledaš kako joint "zapravo" radi, skužiš da je to ustvari samo primitivni vaporizator. Kanabinoidi se oslobađaju do nekih 230°C nakon toga izgaraju. Tako da ne napušiš se ti od dima koji nastaje izgaranjem nego od vaporiziranih kanabinoida koji se oslobađaju kada vrući dim prođe kroz ostatak jointa. Zaključak: što brže uvlačiš to više trave ti ode u vjetar. Ona moja shema ima veze s volumenom pluća, apsorpcijom kisika, co2, kanabinoida itd. Pojašnjenje zašto i kako je malo poduže al nije toliko bitno ... glavno da funkcionira :icon_wink:

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se