VUTRA
ForumMarihuanaObrazovanjeKako prepoznati sativu ?
LEGACY

Kako prepoznati sativu ?

55 odgovora8,002 pregleda

avg 2016.

Trebam sortu cannabisa za kreativnost i energiju, koja mi tu i tamo rijetko dode pod ruke. mislim da je to Sativa. Kako takvu Sativu razlikovati od ostalih (indica) spuatalica ?

avg 2016.

ak te zakuca da se nemrea pomaknut onda nije sativa :D

avg 2016.

Prepoznat ea je tako da e na stranici proizvoa a sjemena ispod vrste pisati SATIVA.
StipeZMAJ

avg 2016.

Odes na Leafly.com i upalis filtere i poklikas sto tocno oces i sto neces od sorte, pa ce ti izbacit sve sto tebi treba.

avg 2016.

ja sam svatio da je pitanje kak da prepozna od onih koje mu "dou pod ruke" koja je od njih sativa a ne koje je sjeme od sative.....

avg 2016.

i ja sam shvatio da kupuje pa u tom slucaju mora pitati onog od kog mu dolazi u ruke, ako doticni uopste zna sta prodaje. ako planiras uzgoj onda su i avantura i stipe odgovorili. a odokativno, nesto preko heda, ako uspes ovako nekako :)

avg 2016.

Hvala na odgovorima, ali nisam mislio na uzgoj nego kod kupovine. Diler uvijek ima neku drugaciju sortu, on nema pojma koja je vrsta, njemu je vutra - vutra :D Zanima me jel postoje neki fizicki cimbenici kako mogu prepoznati sativu, neki su rekli da rastvorim head pa po mirisu, na internetu citam da je sativa du~a i u~a, ali zanima me jel postoje neki generalni imbenici, da dok vutru drzite u rukama mozete razlikovati dobru dizalicu sative od ostale vutre? Poato predpostavljam da su vecina hibridi, jel moguce prepoznati spuatalicu koja te zakuca za trosjed? Ne znam za vas, ali meni nema gore nego kad mi toliko pogodi tijelo da me uspava

avg 2016.

bolje razmisljaj o vlastitom uzgoju pa ces znati sta pusis, sam ces da biras. ovako.... sve mirisu i mirisa raznoraznih, fizicki eto gore dve fotke, al ako dobijes ne znam kako presovano i zapakovano, dok ne probas opet ne znas. ako ne zna onaj ko prodaje, kako ti tek da znas. no, kako vec stoji u pravilniku: kao i:
Ig0rLEGENDA

avg 2016.

Ako je marihuana cuvana kako i treba biti u staklenoj teglici mislim da ces lako prepoznati , bas kao sto vidis na slici od Powera a i na dodir sativa ti je vise prozracna nije kao indica , indica ti bude onako tvrda i kompaktnija na dodir ako me shvacas sta ocu reci . Ako je marihuana kao kod vecine dilera spresana u vrecama da zauzima sto manje prostora onda ces to tesko skuzit jer je sve sljepljeno i sve je vise manje isto . Moja preoporuka ti je da se manis tih dilera , zivkanja na mobitele i problema kada biljka raste sama iz zemlje , samo ti treba malo volje , truda i vremena da proucis forum . Mislim da ti je veci rizik otic negdje po travu i naci se sa dilerom nego da sam uzgajas doma . Mikro box uvjek mozes negdje sakrit , ja sam pravi primjer za to a zivim sa starcima :) Okani se ulice i tih ulicnih fora pocni sam gajiti , nikom ne govori i pusi svoje :) Zivio drug :)
SuperflyAMBASADOR

avg 2016.

Takozvani "Couchlocker" -Zakuca te za kau onda je indica,:razvaljen:: ako ne mo~ea prestati priati , pleae ti :skot:: se itd onda je to sativa naravno o efektima govorim .....pratiti u ovaj topic sa najve im zanimanjem jer meni im manje indice i viae sative tim bolje.....:rasta: Peace.....
Fahro420POZNAVALAC

avg 2016.

(stare 3 dana) Imam 3 SATIVE kui pa ne znam jeste li za da otvorim dnevnik?

avg 2016.

Pitanje je da li si ti Za? :D Dobrih dnevnika nikad dosta. Uz dnevnik je sve lakae. :razvaljen::
SuperflyAMBASADOR

avg 2016.

Otvori, ja u pratiti, ~ivjela nam sativa.vidim u tvojem uvodnom postu da ju i ti volia koliko ju ja obo~avam ;)...evo imati ea bar jednog vjernog pratitelja jer sativa =:mario::hopa cupa brate mili pa opet :banana123::skot:::skot:::mario:::banana_rasta:..... cheerse&peace:rasta:

avg 2016.

evo dnevnika da ne mucimo vise temu ;) https://www.vutra.org/threads/3x-sativa-out-epsilon-68.16217/
420_DUDEENTUZIJASTA

avg 2016.

samo uzmi amneziju od bilo koje kue i da vidia...:banana_rasta::banana123::makaze::let:
SuperflyAMBASADOR

avg 2016.

Ah ta Amnesia sa njom sam prošlo ljeto išao sa čistom 25 com + par smotanih za po putu, žena vozi ja vamdu i gledam okolinu što da se tlačim :rasta:....otvoriš par mm suvozački prozor tamo držiš đox i spustiš niže ruku ak netko prolazi naravno ,na 110km/h smanjiš sa 130 sa km/h sve drugo zatvoreno auto pod klimom ko i obićno na autocesti, poduvam na miru...otvore se sva 4 prozora na 45 sekundi na toj brzini i ko da nikad ništa nije duvano i nastavak a ta amnesia je vrhunski speed meni ...rentali smo gliser na jedan dan 6,8msa 2x150ks 150€ dan+gorivo i imaš komad raja na 18 sati (tražio sam da mi da što ranije i da se vratim kasnije navečer jer ima gliser svijetla za navigaciju a mi htjeli završiti jurnjavu među otocima sa večerom na jednom od otoka i vratiti brodicu i tako je i bilo a koji feeling slobode, isploviš iz luke 5 čvorova na sat (zakonska brzina u Hrvatskoj mislim i u svijetu) daš Johnsonima od 150ks svaki malo jače gasa i za minutu i pol staneš i dovoljni si i predovoljno daleko od obale da upališ muziku staviš Marleya, poduvaš jedan na miru i nastavak glisiranja.....:banana123:...za to štedim svaku godinu a uskoro kupujem svoj brodić ...jeftino ali dobar sa Volvo Penta 175 KS unutarnji sasvim dobar i to sa nevjerojatno malo sati rada motora >250h rada!! mora se uložiti u retapeciranje kabine i djela kuhinjice i tak komfor ali sve je drugo super stanje za male pare, tajna, kupovina na E.U tržišzu jer kada uvozim u Zg. kod sebe nema fala Jahveu nikakve carine samo sitna davanja administrativna...a brod je jako lijep francuski Beneteau Flyer 6 (6 je za dužinu u metrima ima i 8 :rasta:) ali za 4500€ spušteno sa 6900...meni ovih 6 metrara raj i motivacija da idem n posao jer ne ću dignuti kredit bez veze a i nije neki velik...more i ganja sativa i plivanje i skakanje i9 ronjenje, sa Indicom zaronim u TV....ili muziku :djede::djede::djede:
ChanZMAJ

avg 2016.

Smoke report na johnsonu od 6m i 300 konja sa carinskom deklaracijom i placenim porezom :D:D:D:D:D:D:D:D:D :rasta::lol::lol::lol: Sorry na offu
hazeriZMAJ

avg 2016.

Nakon ovog opisa uzimam amneziju i... :)
420_DUDEENTUZIJASTA

avg 2016.

superfly jesi ti sad udrio neku amneziu?! :D jako dobra prica svakako! :)
SuperflyAMBASADOR

avg 2016.

Nisam brate, pa kad imaš dozvolu za voditelja brodice B kategorije mogu ploviti u cijelom Hrvatskom teritorijalnom moru do 12 NM (nautičke milje=1850metara=10 kablova-englezerske mjere ostale u nautici).Brodica za rentanje imaš po cjelom Jadranu, obićno si priuštimo 2 ili 3 puta svako ljeto na 14 dana koliko idemo gumenjaka 6 metara sa 90KS+muzika itd i to od 80€ na dan!!-mogu ti link poslati cijene se penju proporcionalno kvaliteti i konjaži(starosti) ... Ako vozim naduvan, spuštam se DH na biciklu naduvan mogu i ploviti naduvan.... 4500€ i nije kraj svijeta...za ono što voliš....
SuperflyAMBASADOR

avg 2016.

I zato SATIVA, koji e mi cazzo indica da zaonjam i naletim na neku usranu sprud :D Sativa me dr~i budnim i zbog toga njojzi fala....:banana123:
napalmLEGENDA

avg 2016.

Ima dobrih indica/sativa strejnova, valjda neko na forumu zna za dobre dizalice :) Imaa i pod smoke reportima. Kako ti svi preporu uju, uzmi stvar u svoje ruke i uz malo truda svaka koju ea uzgojit e te dizati :let: :gled: :respect:
SuperflyAMBASADOR

avg 2016.

Bilo bi zanimljivo napraviti anketu koliko lanova na forumu viae Indicu preferira a tko je Sativaa...:rolleyes: Evo ja prvi, uvijek i u svako doba Sativu biram a Indica mo~da jednom tjedno jox da skulira u tom smislu i sadim...

sep 2016.

IN Di KAuch malo kombinovanja bhs i engleskog nije na odmet :D
SuperflyAMBASADOR

sep 2016.

SAdiTIVA :)
SuperflyAMBASADOR

okt 2016.

Hello ljudi moram se javiti opet u ovoj sativastoj temi :rasta: poato sam ljubitelj sative oduvijek bio...no sad to nije va~no jer nisam jedini her ove teme ina e ne bi bilo..:idea: Uglavnom posjetio me moj vrtlar susjed i to je divno jer sam prikovan domna zbog loma noge pa je to prebrodo kad doe frend/vrtlar/druid/predobra osoba koja je prije bila strah i trepet koliko ga je gana promjenila kako sam ka~e nasilje mu je dosadilo i bacio se na grow prije nekih 10 godina i sada je u vrhu kvalitete jer se bacio u to ko kako vi opisujete ali do svakog jebenog detalja od gnojiva nadalje, ja navratim nekad do njega da gledamo kako raste i uglavnom samo da javim da imam dobar komadi ULJA RAEN OD SAMO SATIVE I MO}DA 10% INDICE, imam sada 10 g super sative i komadi ulja kao pet vrhova aibica koji se presijava na popodnevnom svijetlu i volio bih vam pokazati fotke i gane i ulja prije nego ato vaknem (ustvari sad u ja to fotografirati jesam bedast malo napuaen i gledam u ulje a ono u mene i zna da u biti :skot:::rasta::lol::makaze::udarac:i tako naravno kad doem sebi slijedi raport kakvo je e sad frend koji me jo to dao ka~e da je najbolje progutati ili pod jezik staviti da se topi kaj vi velite ja bi za po etak napravio malu pljugu od malo toga ( dobro mali viae namazat a le ne previae jer sam duvam to sativa ulja a kako mi ga je opisao i kako izgleda on na tom sativa ulju ko na koki e sad ako mi netko mo~e pomo da li guta, pustit da se topi pod jezikom ili popljugati, ja namjeravam svakako bar jednu malu pljugu sad (15h45) napraviti ulja pa se javim eto ekam savjet za ulje jel bolje gutati ili da se topi pod jezikom, ..za pljugu javim kak ispadne vadim filter iz obi ne pljuge zamjena sa kartonskim i nama~em malo zagrijanim no~em..... hvala na pomoi i MOLIM ako netko mo~e pomo kak da stavim fotke bez da idem u paranoje??? thx pozdrav duva ki:rasta::rasta::rasta::respect::respect::respect::vutra: edit kako ovo ulje izgleda ko komad crne plastike i presijava se odsjaj na prozru to bih snimio i od vrtlara frenda ganu ali kako bez beda to napravati??? EDIT molim za razumijevanje zbog loaeg pravopisa nisam duvao mjesec dana i sad prvi ox sative sa frendom i drugi isti solo eto iz inata pa eto...

okt 2016.

o5 blasfemija, NE MAZATI ulje preko cigarete, 90% ode u vazduh, urolaj!!!
SuperflyAMBASADOR

okt 2016.

mislia urolaj?
SuperflyAMBASADOR

okt 2016.

ne u nia napraviti dok mi se ne pojasni aejm je ovo vejstat nisam expert pomo zato trebam ~ao mi ulja znam klko koata i ne da ga u principu nego parljudi taj moj vrtlar da ganu al ulje skoro nikom zato
SuperflyAMBASADOR

okt 2016.

a da ja pjedem ili pocuclam pod jezkom ovo na ne vejstam, makar nisam odolio napravio od malo na pljugi 100'S :spliff::banana_rasta::thumb:i kako roka odo u p.m. mislim pozitivnu p.m. recimo sve br~e tipkam ko manijak nabio muziku onda ekam odgovor pod jezik ili gutat na rizli???? Da li je image shack anoniman ako stavim neko tre e ime?? da stavim fotke bez straha hvala:sun2: opet edit puca 12 puta ja e nego prije tri minute:murija::udarac::udarac::udarac:
StipeZMAJ

okt 2016.

Daj fakat dosta spamanja i potrudite se naci temu za odredjena pitanja. ...ne pisati post za postom, upoznaj se sa forumom....bla bla ko papagaj sam vec. sad opet moram brisat i seljakat
SuperflyAMBASADOR

okt 2016.

sorry Stipe nisam niata trebao pitati ali sam ~elio priati o ulju od prete~no sative poato je sativa tema..za drugo si sve u pravu NHF
StipeZMAJ

okt 2016.

Imas temu o ulju i doziranju.... razlicitim nacinima konzumacije itd. ...nekoga ce interesirati ulje od sative, a nece moc nac ;) budem preselio i ocistio nije mi problem premjestit i ocistit, al u ovoj temi sam vec treci put da moram crckat stiskat :D neda mi se vise
DudulePOZNAVALAC

sep 2018.

Jel mogu ovde da postavim sliku da mi pomognete u vezi ove biljcice jer stvarno nemam ideju sta je a jako bih voleo da znam, trazim temu ko ludak :bocni::

sep 2018.

drug, ne moze niko znati preko fotke sta je. ako hoces da znas sta imas moras nabaviti brendirano seme. znaci kupis seme od proizvodjaca i znas sta si kupio. ne moze se na osnovu fenotipa prepoznati koja je sorta u pitanju (sem mozda dve vrlo specificne). al ti okaci ako hoces, lako obrisemo :)

sep 2018.

Zena mi ima metastaze kostiju kancera dojke, doktori su je odpisali, kupio sam neko ulje kanabisa ali izgleda da nije nekog kvaliteta. Moze li mi neko pomoci kako da dodjem do semena indica ili sativa da pokusam sam da pravim ulje ? Hvala
DudulePOZNAVALAC

sep 2018.

Moj savet ti je da potra~ia malo na internetu, mo~ea i naru iti preko seed City, amsterdam marihuana seeds, vidi dal ima neki black market, ima dosta drugih sajtova mo~ea se informisati koji je najpouzdaniji, naravno ako naea iz ove uli ne ali nije siguran rod jer su aanse i ~enske i muake, feminizirane su sigurne, imam sli an problem samo nije kancer u pitanju ali isto dovoljno ozbiljno da ne detaljiaem i planiram i ja da naru ujem dogodine. Sreno ti bilo
VujsprerAMBASADOR

sep 2018.

Evo kolega... https://www.vutra.org/threads/naru%C4%8Divanje-sjemenki-zabranjeno-reklamiranje.1759/ Tu smo za sve ata zatreba! Sretno
EaglePOZNAVALAC

mar 2019.

Da li postoji bilo kakav na in da se odredi procenat indice i sative u random hedu? Neki lab test ili ata ve? Hvala unapred
Kanabis_kidAMBASADOR

mar 2019.

Ne. Za to trebaa znat genetiku biljke, mater i au, dida i babu

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se