VUTRA
ForumMarihuanaObrazovanjeStvarno tako bezazlena?
LEGACY

Stvarno tako bezazlena?

42 odgovora3,794 pregleda
Zli_vrtlarISTRAŽIVAČ

mar 2010.

Moj dobar frend, znamo se vec sigurno 20 godina pcoeo je pusiti marihuanu sa 16 godina, iako smo tada svi voljeli zapaliti svaki vikend, ali on je postao prilicno ovisan i sad se doslovno u kretena pretvorio. Nesto ga pitate, nije sposoban odgovoriti unutar 10 sekundi nego samo gleda u praznu tocku. DA NAGLASIM nije uzimao nikakve teske droge, a vidite mislim da ste se opet prevarili.... Umjerena konzumacija je u redu, ali svaki dan po dva do tri puta.....hmmm....to vas vec rpetvori u biljku....
MeskalitoLEGENDA

mar 2010.

To nije opis coveka na vutri
Zli_vrtlarISTRAŽIVAČ

mar 2010.

ne na, on je takav kada je cist, trava na njega jedva da djeluje
upitnik???LEGENDA

mar 2010.

BRale ti si vjerovatno upravu po tom jer ga poznajea za razliku od nas... Nepoti em puaenje na sve strane ali mogu ti re to ovisi od osobe do osobe i mislim ako je to uzrok Trava njegovom ponaaanju on je onih 2-5% koji imaju takve nuspojave... Ima i razlika naravno koliko je konzumiraa u kojim dozama dnevno ali znam da imam frendova od 30 i koju godinu po eli smo zajedno fumat kao klinci i konstantno je to 10 jointa dnevno bez prestanka,neki su imali teake nezgode i operacija koje kakvih i danas puae ali su br~i brale od Schumahera hehehe Ako je pretjerano na njega utje e tako a na neke ne ili tek u totalno kasnije skroz kasnije....
Svirač_TrubeENTUZIJASTA

mar 2010.

Ma bratee moj mozda on tebi krije te teske droge!!..jer ja nekada i po pola godine pusim po 5joksi dnevno:) pa sam opet happy i normalan...:)
TropicoLEGENDA

mar 2010.

haha...znan ja ljude koji puse po 20 i vise godina a motoricke sposobnosti su im vece nego moje koji pusim par godina...ovisi od covjeka do covjeka, od retardacija koje se vuku po genima i svemu ostalome....ROFL...znam i ja biti ponekad odsutan i kad nisan napusen, al to vise prepisujem stresu i brigama koje me guse u privatnom zivotu nego samoj travi....
Svirač_TrubeENTUZIJASTA

mar 2010.

a zlo i naopako ,a jeli ti puaia?
Teglica_UnkaAMBASADOR

mar 2010.

ahhahahah
snoopy90AMBASADOR

mar 2010.

ma nema aanse,bar sto se mene tice!!!
Spawn_of_UamentiENTUZIJASTA

mar 2010.

To je ono isto kao kad das idiotu alkohol da pije pa vidis sta izadje poslije, imam frenda koji isto kad popije ili zapali totoalno se izdeformira, tocnije pretvori se u drugu osobu, neurotican, dosadan. ali moje misljenje je da je sve to u glavi jer ja koji sam konzument vec mogu rec oko 8 godina od tih 6 ajmo rec svaki dan, imam obaveze u zivotu, radim, bavim se sportom,glazbom i na mene recimo djleuje apsolutno pozitivno, cak pomaze za ublazavanje stresa i povecanje koncentracije. al jbga to sam ja, tko zna sta taj tvoj frend ima u glavi isto kao i ovaj moj. to je ono nemoj pusit ako ti skodi
Svirač_TrubeENTUZIJASTA

mar 2010.

Ma brate mili ja kontam da ovaj zlo i naopako nepusi...zato mu se taj frend cini cudan ... :)
Z&NZMAJ

mar 2010.

WTF? To vam je Zli_vrtlar! `ta mene prozivate :2flip: :icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol:
BeyondLEGENDA

mar 2010.

:D truba skoncentriraj se
Z&NZMAJ

mar 2010.

Da! Manje puai! Vidia da nije bezazlena! :nana:
Big LLEGENDA

mar 2010.

Isto i kod mene Ovaj moj ne puai, ni cigare ni vutru, al se napije subotom, postane nesnoaljiv, mrzim ga pijanog, jebe svima mater okolo, ka i se stalno s nekim, dosadan je ko proljev, FUJ, a preko tjedna je sasvim OK Nemoj pit/puait ako ti akodi
KrejzyPOZNAVALAC

mar 2010.

moje misljenje je (ne mora bit nuzno tocno) da je sve stvar u psihi isto kako je svakome specifican "high" to sto je usporen je samo zato jer se on prepusta da bude usporen, vjerojatno si je i stvorio image stonera i svi ga znaju po tome da je takav i njemu to pase. Zasto recimo inike pomazu kod nesanice... spusim pljugu, legnem u krevet i ne razmisljam o nicemu i zaspim u roku 2 minute. te posljedice o kojima ovdje pricate su samo onolike kolike korisnik dopusta da budu ili uzima jos nesto zbog cega mu se polako gasi mozak, a ti ne znas za to - ako je taj slucaj... aaka u glavu i neka se opameti :P
Svirač_TrubeENTUZIJASTA

mar 2010.

Ma ebiga svako me se moze dogodit...hahah Ma ata ko duva ??? sorry zli vrtlaru:) mislio sam reci zlo i naopako:)
Z&NZMAJ

mar 2010.

:bong7bp::b_bow::mrtva_banana: :rofl:
Zli_vrtlarISTRAŽIVAČ

maj 2010.

hahahaha sada ste mene napali :D ja sam prestao zato jer mi je pocela djelovati na privatni zivot :) psotao sam totalna debilcina, frendovi su me prozvali vutra ;)
SLO-EraLEGENDA

maj 2010.

koliko je stetna marihuana po nas same...-naj ese,najvise iz mojih iskustva utje e kvalitet zivota!!! zivite pun i kvalitetan zivot- taj joint ne e ostavit "nikakvog" traga

maj 2010.

A gle kao prvo, ja npr. imam starog i brata koji piju propisane lijekove za psihu i od toga su postali poluzombiji, mozak stekucka, usporeni su i tak. A ovisnost o lijekovima je takva da ako jedan dan nema lijeka, odmah se vidi kriza. Planiram ta sranja im zamjenit sa prirodnim lijekovima, naravno vutra na 1. mjestu. A sto se tice tvog frenda, ja isto potvrdjujem iz svog iskustva da trava nikako ne utjece na motoricke sposobnosti i na rad mozga u nekom negativnom smislu. Niti ovisnost nikakvu nisam primjetio, osim psihicke ovisnosti, ali ista ovisnost ko kad mi je fora neka igirca neko vrijeme. Nista vishe. A htio bih naglasiti da vutra koju nabavish ovak, moze sadrzat svasta, da se poveca tezina svasta se radi..., a mislim pogovoto odkad je tu taj supergrass shit i te spike, 1gr po 100kn skunka il neceg, puno znaci 10% povecanje tezine. Uglavnom, nije sve tako jednostavno. A tu dolazi i koliko on pushi, ne zbog stetnosti, nego ono nemorash uvijek svugdje bit napljugan. Naravno da te ekipa nece podnosit ponekad mozda il nesh.
dr.greentumbISTRAŽIVAČ

maj 2010.

moje osobno mialjenje: sa dugotrajnim konzumise promijeni ~ivotni stil, ovijek postane nekako mirniji,stalo~eniji, moglo bi se rei sporiji, ali svakako manje agresivan i ~iv an... ono, kad si pod utjecajem takav si, pa se naviknea, pa i kad nisi pod utjecajem ponaaaa se sli no

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se