VUTRA
ForumMarihuanaObrazovanjeVeliki problem! Brzo odgovorite
LEGACY

Veliki problem! Brzo odgovorite

182 odgovora16,121 pregleda
GunslingerISTRAŽIVAČ

apr 2010.

Ljudi, ja sam sinoc, pre 20 casova zapalio dzok sa ekipom. Odma posle toga jos jedan. 3 sata nakon toga smo zapalili treci, neka preeeejaka je u pitanju. Ja ne znam sta se desava, mene jos uvek jako drzi trip. Spavao sam u medjuvremenu, i probudio se pokidan. 20 sati!!! Molim vas, pomozite mi ne zelim da do kraja zivota ustanem u ovakvom stanju, iako mi je jako lepo. Sta da radim??? Unapred Hvala!
GunslingerISTRAŽIVAČ

apr 2010.

Upravo sam izdvojio malo vremena da opisem svoje stanje sada. Shvatio sam u cemu je problem. Prepustam se tripu jer ne podnosim da se pretvaram da sam ozbiljan. I zbog toga me nikako ne prolazi. Smejem se ko nenormalan svaki put kad pomislim kako izgledam pred drugima... I dalje sam pametan, ali mi je tesko da kontrolisem svoje ponasanje. Dok pisem ovo, na ivici sam da puknem od smeha jer mi je jasno koliko bi sve ovo retardirano delovalo nekome sa strane. Cak sam i hteo da napisem "Retardirano" velikim slovima jer shvatam koliko bi to bilo smesno da sam se proderao. Jedva cekam da me prodje, osecam se kao u kavezu. Mozda mi trava porucuje da bi trebalo neko vreme da iskuliram malo? Mozda dok to ne shvatim, nece me ni proci sve ovo. Bojim se. Osecam kao da sam izmedju 2 zida koja ce me zdrobiti ako se ne sklonim odatle. A ja sam vezan lancima. Kada bi mi neko samo pomogao...
MeskalitoLEGENDA

apr 2010.

Uzivaj dok traje ,nece jos dugo :) , iskuliraj ,pogledaj neki film , ako treba idi trci malo , stagod ... Naleteo si na nesto dobro a ne znas da iskuliras . Sledeci put postuj travku i nemoj se prenaduvavati :) Probaj da razmisljas na taj nacin ako te do sad nije vec pustila :)
GunslingerISTRAŽIVAČ

apr 2010.

Krenula je da popusta, jbm ti zivot kako sam se uplasio. Javicu jos... Hvala na odgovoru :)
GunslingerISTRAŽIVAČ

apr 2010.

O5 mi se vratio trip, al' ne tako jako. Shvatio sam da je moj ortak zapravo moj alter ego i da postoji samo u mojoj glavi i da mi on pravi tripove. Kako meni nije dobroooo...
BlodeuweddENTUZIJASTA

apr 2010.

O ito nije za tebe. Nismo svi isti i na svakog druk ije djeluje. Vjerujem da problemati nim ljudima ak ateti... bilo bi dobro da napustia projekt vutra. Tako je meni bilo loae od sjemenki biljke Argyreia nervosa pa sam prestao sa konzumacijom.
Svirač_TrubeENTUZIJASTA

apr 2010.

Ma vraga nije za njega :) brate mili budi sretan i auti sto te jos tako pere:)..ali ce ti to proc pa ces plakat za tim napusavanjima:)
GunslingerISTRAŽIVAČ

apr 2010.

28 sati, jos me pere. Na momente popusti pa se vrati, mislim da ludim. Valjda ce biti bolje kad se probudim...
GunslingerISTRAŽIVAČ

apr 2010.

Jebote osecam se kao da sam umro i da je u moje telo usao neki retard...
Svirač_TrubeENTUZIJASTA

apr 2010.

ma daj bratee sta ti je smiri se malooo ma da te trava pere 20 sati jesi li ti kako si??hah stvarno neznan nean komentara,ja mislin da su oni tebi dali neku spricanu sa dopon(horsom)zutim...:)
GunslingerISTRAŽIVAČ

apr 2010.

Nemam pojma, evo sad sam ustao i dosta je bolje... Ne znam je l' prskana, samo znam da pravim pauzu neko vreme. Jbm ti zivot, pazi kako me je radila kad sam mislio da mi je ortak antihrist, a i moj alter ego koji je psihopata i valjalo bi da ga ubijem... A sve vreme u paranoji onoj najgoroj da cu ostati zauvek lud... Ovo mi je prvi los trip btw, pa sam se prestravio. Najgore mi je bilo to sto jedan deo mene zna da sve to sto sam umislio nije stvarno, a drugi je ubedjen da jeste. Kao jebeni sizofrenicar! :icon_lol: Drustvo, hvala vam na pomoci. Odoh da popijem kaficu, sad sam ustao...
GunslingerISTRAŽIVAČ

apr 2010.

Btw, izgleda da nije jos skroz proslo. Imam malo poremecenu percepciju sto se tice gledanja i slusanja drugih ljudi jos uvek. Ako nista drugo barem razmisljam normalno...

apr 2010.

Mislim da si mlad da duvaa...tvoji postovi mo govore tako...
GunslingerISTRAŽIVAČ

apr 2010.

Ma ne verujem da je to problem. Duvao sam i ranije i sve je bilo normalno. 18 godina imam, a vutru obicno zapalim jednom u 3 meseca... Inace pratim ovaj forum vec duze vremena, ima zanimljivih tema a i ekipa je skroz cool. :) Zato sam i trazio pomoc ovde...
SkunkishaISTRAŽIVAČ

apr 2010.

Imao sam slicno iskustvo kad sam se prvi put naduvao.Sljakalo me je i sutradan samo sto je to bilo vise neko bunilo nego rad,sve je bilo nekako cudno.
Kurblaj KanAMBASADOR

apr 2010.

Iskreno ovo ato si ti tu opisao mi zvu i ili ko zajebancija ili ko neki ozbiljni psihi ki problemi, mo~da nebi bilo loae potra~iti stru nu pomo.
GunslingerISTRAŽIVAČ

apr 2010.

Ma sada je super kako je bilo juce. Juce sam imao tripove, grcenje vilice prilikom smejanja, jaka paranoja, zaboravljanje, umislio sam stvari, cak i neke blaze haludze... Sad sam samo malo usporen i tesko mi je da se skoncentrisem na razgovor ali razmisljam normalno. Ono sto mi je najcudnije, jeste to da je dosta nas pusilo i samo mene ovako jebe. A ortaci su me jos tripovali juce ceo dan onako najgore. Ma strasno ljudi. Inace nisam nikada ranije imao nekih psih. problema, skroz normalan lik sam. :) Sad sam u sustini jako srecan, jer verujem da ce sve ovo da prodje do sutra, a do prekosutra sam ko nov. Malo sam umoran od svega ali sam shvatio koliko volim sebe takav kakav jesam. :) To je jako pozitivna stvar jer zadnjih par godina(citajte: pubertet :icon_lol:) sam imao konflikt sam sa sobom. U isto vreme i prezirem sebe i volim. :) Izgleda da me je ona psychodelicna strana mare(znam da nije psihodelic, ali ima neka svojstva psihodelica zar ne? ) bacila na vatreno krstenje. A ubedjen sam i da je prskana necim inace ne bi mogla ovoliko dugo da me drzi...jos sam ja i zadrzavao dim ko da mi je poslednji pa sam mozda i blokirao protok kiseonika do mozga. Valjda ce sve biti ok, hvala vam mnogo na pomoci.
GunslingerISTRAŽIVAČ

apr 2010.

E tacno je i meni sada ovako. Sve mi je malo cudno, poremecena percepcija sluha i prostora. :) Ali nema vise ludila od juce na svu srecu...
tamburaENTUZIJASTA

apr 2010.

hm hm hm
ChehehePOZNAVALAC

apr 2010.

Slazem se sa `amanom tebi prijatelju najvjerojatnije mo~e pomoci samo stru no osoblje...
GunslingerISTRAŽIVAČ

apr 2010.

Prva reakcija za ovo strucno osoblje mi je bila "Daj nemojte me i vi tripovati"... Al' sad kad sam malo razmislio, kontam da cu se javiti nekom ako me ovo za 3 dana ne prodje skroz. Dogovorio sam se da drugom da odemo malo na basket popodne, a posle uvece cu da popricam sa jednim prijateljem o svemu ovome i mislim da ce mi to pomoci puno. Inace, ponasanje mi je skroz normalno. EDIT: Btw, zbog cega mislite da mi je potrebna pomoc psihijatra ili psihologa? Je l' zbog onog sto sam juce pisao ili zbog toga sto sam jos pod tripom? Vecina stvari koje sam juce kuckao su bile zapravo taj moj los trip, sad znam da to nije stvarno i da sam se istripovao. Juce sam sve sto mi neko kaze, shvatio bukvalno i verovao u to. Npr, drugar mi kaze da je moj alter ego i da ne postoji - ja mu poverujem. Ono, bas sam bio retard juce. :) Kao dete neko sam se ponasao x) Sad je ok, razmisljam svesno o svemu sto se dogodilo, jos se malo tripujem ali ono najgore je proslo. Mogu da posmatram sebe sa distance, da razmisljam smireno i kriticki itd. Jedino sto mi je tesko da se fokusiram na nesto sto mi neko prica, ali nije nemoguce. :) Onako mi se ljulja u glavi kao kad zapalite dzoint i idete ulicom otprilike. Inace sam se pogresno izrazio ovo kad sam pricao o "preziranju" i "ljubavi" prema samom sebi. :) Nije da sam polupan, nego zavisno od raspolozenja mi se to desavalo. Npr, ima dana kada sam super zadovoljan sobom jer sam strasno pametan lik, a ima dana kada napravim neko sranje i najradije bih voleo da sam neko drugi. Nesto kao u Stepskom Vuku, ako ste ga citali, samo ne u tolikoj meri. Uglavnom, poenta mog proslog posta je da sam tokom ovog iskustva zapravo shvatio koliko zapravo volim sebe, sa svim manama i vrlinama. Nadam se da me shvatate i da ovaj moj post nije previse konfuzan. :) Edit2: Sad mi je nesto palo napamet. Da li mozda moguce da je trava bila poprskana acidom malo? To bi u svakom slucaju objasnilo neke male halucinacije sto sam imao.

apr 2010.

Znam za slucajeve da im je trip na acidu trajao i po 3 dana, tako da bi to objasnilo zasto te ne pusta toliko dugo. Ali ipak ne objasnjava zasto samo na tebe deluje tako, a ne i na ortake sa kojma si pusio... Verovatno je u pitanju neka extra jaka trava + to sto retko pusis pa nisi naviknut. Samo iskuliraj i proci ce te.
GunslingerISTRAŽIVAČ

apr 2010.

Joj, sad citam ovaj moj post i kontam koliko se pogresno izrazavam oko pojedinih stvari. "ima dana kada sam super zadovoljan sobom jer sam strasno pametan lik" - ovo znaci da sam zadovoljan sobom i svojom inteligencijom, na neki nacin sam malo i arogantan prema idiotima zbog toga. Brzo kapiram stvari, u 99% slucajeva znam sta da radim kad sam u sranju. Ne kukam kad je lose, nego trazim resenje. Umem da slusam druge ljude, znam kome treba da pomognem, a kome ne. Eto to su neke moje vrline... Mane su mi sto lako planem, manipulator sam, umem da budem grub prema ljudima koje volim. Nekada nemam strpljenja da saslusam moje kada mi pricaju o svojoj svakodnevnici, sta su radili danas itd. :) I evo o5 sam krenuo da pisem o necemu sto nema veze sa onim sto sam hteo da kazem xD Sav sam se otvorio... @Delboy: Da, znam da nam je lik koji nam je prodao rekao da pazimo sa njom jer je jako jaka, za 10 osoba da unisti. A nas 8,9 je 3 dzoka ispusilo. E sad to sto samo mene radi ovako, ne znam. Valjda bas to sto nemam taj kontinuitet. Mada juce ni ortak nije bio bas skroz normalan. Ali mnooogo je bio normalniji od mene. Jos me je juce uvece cimao jos jedan da zapalimo, kaze da ce me od toga proci. Nisam prihvatio. :)

apr 2010.

Eto gdje si se zajebo:)
GunslingerISTRAŽIVAČ

apr 2010.

Stvarno mislite da ce me sve ovo proci ako popusim jos jedan? Edit: Skroz me je frka da ce biti jos gore ako budem jos pusio. Kad me ovo prodje, definitivno pravim veeeliku pauzu. Nisam mislio da mi od vutre moze biti ovako lose...

apr 2010.

A gle,realno ea im puaenjem bi se navika na efekte vutre,pozitivne ili one negativne,razbio bi toleranciju donekle i nau io lakae kontrolirati takve efekte kada se pojave,i bilo bi sve manje i manje bar negativnih efekata dok ne "nau ia" u~ivati:) Ne shva aj ovaj savjet ozbiljno jer te nitko ne ~eli savjetovati kako da se polako trujea i umirea,ali samo ka~em kako bi se vjerovatno na taj na in eliminirali problemi koje spominjea. Ili da u potpunosti prestanea...
BeyondLEGENDA

apr 2010.

naravno da trebaa iskulirat malo sad... Kloni se svega psihoaktivnog i smiri um od zabrijavanja na "ata mi je, ata mi je, ata mi je" Ja sam ovih dana isto naletio na neko ludo ~ito (neprovjereno) i dva dana me dr~ao neki udan psy osjeaj u glavi, joa sad osjeam, tipa after trip udnosti + pripit osjeaj iscrpljenosti. Neznam u emu je fora i neznam dali je samo trava u pitanju, al u kulirat ovih dana.
GunslingerISTRAŽIVAČ

apr 2010.

Evo ovako, plan je sledeci. :) Sacekacu do 5ka, ako do 5ka me ne prodje skroz - zapalicu jedan, uzeti svega nekoliko dimova(2,3) i videti hoce li me od toga proci do nedelje. Ukoliko me ne prodje, trazim strucnu pomoc mada ako do toga dodje, iskreno mislim i nadam se da nece, nisam siguran koliko ce mi neki psihijatar ili psiholog pomoci. Ipak je ovo Srbija... :) E ovo mi se sada desava! Hvala bogu pa nisam jedini slucaj, vec sam mislio da sam prso skroz... :-)
ChehehePOZNAVALAC

apr 2010.

Trip * vatra = nula.
KrejzyPOZNAVALAC

apr 2010.

jao koja rasprava :P eh, da mene drzi tako par dana ne znam jel bi se ~alio ili hvalio :sun2:
GunslingerISTRAŽIVAČ

apr 2010.

Zalio bi se brate, veruj mi... :)
KrejzyPOZNAVALAC

apr 2010.

jel si i konstantno gladan? ako su svi efekti dugotrajni onda bi se vjerojatno ~alio, jer kad krenem za hranom kojih sat-dva nakon pljuge... ufff ...i jos da par dana me drzi... mislim da bi se ubio hranom :P
He-ManLEGENDA

apr 2010.

Kao sto rece drug Che, nema teorije da je u igri acid, buduci da on gubi svojstva na vecim temperaturama Moguce je "prskati" vutru s PCPom ili ketaminom ALI veca je vjerovatnost da si se ti prepusio dobre stvari, buduci da ne pusis cesto.
GunslingerISTRAŽIVAČ

apr 2010.

Da, jedem kao nenormalan. :) A inace imam problem sa apetitom(zadnje 2,3 godine jedem jedan do 2 obroka dnevno samo).
KrejzyPOZNAVALAC

apr 2010.

Bas sam procitao sve postove u ovoj temi i jedino sto mogu reci je: LOL! xD Daj se uozbilji malo covjeche, pa koliko imas godina? 15? pises kao da se svijet rusi xD i nadam se da ne trosis ljudima vrijeme bezveze jer ne znam kakvu bi to travu trebao spusit da te drzi jedan dan, pa pusti, pa se opet vrati kao neki yo-yo efekt a ako saznas sto si pusio slobodno javi :sun2:
zwerovskiENTUZIJASTA

apr 2010.

ma upravu je decko...ja sam se spuco prije 3 mj. i jos me pere :D...
GunslingerISTRAŽIVAČ

apr 2010.

Ma mozes se sprdati ako hoces, ali meni stvarno nije bilo dobro. Jos uvek imam mali trip da cu zauvek ostati ovakav - a ako bi se to desilo onda to i jeste rusenje jednog sveta. Mog. ***** li ga, nisi u mojoj kozi pa ne znas kako se osecam...

apr 2010.

Koliko godina imaa ?
DirtyDENTUZIJASTA

apr 2010.

Da je prskana dopom....lol :D..... nebi mu bilo ko sto opisuje nego bi bio razbijen od dopa par sati kljuco i eto... makar je i to glupost... Vutra se moze prskat ketaminom jednako ko sto se moze prskat sa bilo cime ali ni to nitko ne radi jer je NEFEKTIVNO (uz to sto je jednostavno glupo unistavat i travu i ketamin).... doza ketamina kod pusenja je slicna oralnoj i rektalnoj dozi a to je bome jako puno... tako da je ovo jos zesca glupost.... i opet bi bio kroz par sati bio normalan.. A PCP bi definitivno skuzio po puno toga osim da dugo drzi... Inace lik kaze ima 18 godina.... Nemoj pusit sad opet dok te ne popusti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To jednostavno nece pomoci... A pustit ce te, ne brini ;)... Jos uvijek ima opcija da nisi lud :D... Poslat cu ti PM s mogucim pojasnjenjem...
GunslingerISTRAŽIVAČ

apr 2010.

Jbt, sta ste se svi uhvatili za moje godine. Je l' vi pod vutrom razmisljate i pricate normalno? Mislim, ja zaista shvatam da me vecina vas ne konta ali da je sve ok sa mnom ne bih ni otvorio ovu temu. Uglavnom, bio sam van kuce sa prijateljem jednim i smirio me je dosta. Cak sam otisao i do lokalnog kafica na kaficu, pricao normalno o temama nevezanim za ovo iako sam se sa vremena na vreme gubio u razgovoru. :) Uglavnom, sad sve normalno vidim, relativno normalno rezonujem(doduse, imam neke polu tripove gde se zapitam "da li se ponasam normalno" ili "da li se sve ovo uopste desilo?" ali skontam da se samo tripujem i sve je ok. Cak i da ostanem u ovom stanju, sto sad stvarno mislim da se nece desiti - mocicu da funkcionisem normalno. Sto se tice onog "poremecaja percepcije" sto imam od jutros, najbolje bih to opisao ovako: Pricam sa nekim, zamisljam to sto mi on prica(masta mi radi 200 na sat, izgubim se u njoj tokom konverzacije :) ), nadovezujem se i kada konverzacija prekine imam osecaj kao da je to bilo davno ili da se ceo razgovor uopste nije desio. A znam da jeste, samo se osecam drugacije. :) Cak i sad imam osecaj da me nista ne razumete, da laprdam bezveze, a znam da se jasno izrazavam. :) Uglavnom, jednu stvar sam shvatio. Trava definitivno nije za mene, barem dok ne budem malo stariji.
Kreso1988ENTUZIJASTA

apr 2010.

koliko god bi pusio nebi me toliko drzalo, neznam meni to sumnjivo ili je stvarno neki psihicki problem ili haliras da si napusen, mozda ti neko ubacio drogu u cugu
GunslingerISTRAŽIVAČ

apr 2010.

Pojma nemam sta je sa mnom bilo, mozda mi je neko i ubacio nesto u pice al' evo sad sam se probudio nakon nekih 14 sati spavanja i skoro skroz sam ok. Jos imam onaj trip sa pamcenjem ali sve ostalo je cool. :)

apr 2010.

jbt sve ato si opisao i na in na koji piaea vu e k tome da si bio na Meskalinu... Jesi gledao film ''Fear and Loathing in Las Vegas'' sa Jonny Deppom ? Ko je zna o emu pri am. ... a po svemu ato sam pro itao zvu ia kao vrlo nesigurna osoba... Koji je tvoj razlog puaenja vutre openito ? Osobno koristim za povremenu depresiju i bolji sex :)
TarkiPOZNAVALAC

apr 2010.

To se zove poveanje tolerancije. Ja sam roko podosta vutre dnevno i uope nisam izgledo napljugan a i nisam se baa ni tako osjeao.. onda te pukne down jer droga ne radi na tebe.. a to nije dobro. Jedini na in da ti se vrati to stanje svijesti koje ~elia natrag a da duvaa manju koli inu je da neko vrijeme ne duvaa.. nema druge, moraju pauze biti. I ak nastavia tako nije dobro, nije dobro... zna i ne duvat stalno i to je to.. I ato ka~e ovjek gore nai neki smisao za duvanje a ne oporativno urokavanje za bezveze.
KrejzyPOZNAVALAC

apr 2010.

ma kakav meskalin, ne znas o cemu pricas -.- Vidim da si se tek registrirao, a po tome sto si napisao vidim da si vjetojatno poceo s pubertetom i jedino sto ti zelim reci je da ne dijelis savjete ako ne znas o cemu pricas!
GunslingerISTRAŽIVAČ

apr 2010.

Inace nisam nesiguran, mada zadnjih par dana sam bio u haosu kao sto vidite. Meskalin, je l' to kristal? Nikad nisam uzimao bilo kakvu hemiju ali sad sto vise citam o efektima kristala sve mi se vise cini da je trava bila prskana sa tim ili da mi je neko turio u pice. Razlog pusenja vutre? Volim da se opustim i pre svega volim onaj osecaj kad se sklonim od drustva i udubim se u razmisljanje. Inace zivim u jednoj selendri, u kojoj mi je uzasno dosadno pa je i to jedan od razloga, jer naduvan mi sve deluje mnogo zanimljivije. Inace sam veliki protivnik bilo kakve hemije, znaci kokain, heroin i ostala sranja ne planiram ni da probam. Jedina "droga" koja me pored vutre jos privlaci, jesu gljive i za to je kriv ovaj forum. :))) Ali dok ne budem imao svoj stan, i ne budem stariji i zreliji ne planiram da probam doticne... :)
PimplaManAMBASADOR

apr 2010.

U tebi je uvik postoja luak samo tek si ga sad pustija da ispliva...proci ce.Samo si nemoj stvarati probleme od straha.
GunslingerISTRAŽIVAČ

apr 2010.

Ma...necu vise da lupam glavu sa tim. Sta je bilo, bilo je. Jbg, sam sam kriv, ko me je tero da se prenapusavam... ;)
BoRaiChoAMBASADOR

apr 2010.

Bas tako.....
ma mali sere da se prepusija. jeaaaa super tripili trip drzi 50 sati u komadu tripili tripi sve oko mene tripili tripi. hrpa govana ispricavan se moderatorima na iskrenosti
ma mali sere da se prepusija. jeaaaa super tripili trip drzi 50 sati u komadu tripili tripi sve oko mene tripili tripi. hrpa govana ispricavan se moderatorima na iskrenosti
GunslingerISTRAŽIVAČ

apr 2010.

@GreemKamikaze: Aj' keve ti malo razmisli, zbog cega bih dosao ovde, nasrao se netacnih gluposti i folirao se da mi treba pomoc? Inace, nema veze sa tim sto sam se prepusio. Proslo je od tad 2,3 nedelje, u medjuvremenu(subota) sam o5 uzeo ali mnogo manje, cisto da vidim hoce li me ponovo isto sranje zadesiti, i o5 isto sranje sa tim sto nisam onoliko jebeno pogubljen, nego samo poremecaj percepcije i sitni napadi paranoje u narednih par dana. I pricao sam sa ortakom, u pitanju je skunk prksan je spidom i to izgleda na mene ne utice bas tako dobro. Ranije, pre nego sto sam pusio to sranje sa spidom, vutra me je radila normalno ko i svakog drugog i nije bilo nikakvih problema. ***** ti i dilere i hemiju. EDIT: I jos nesto, sad drugi put kad o5 imam taj neki after trip se ne tripujem toliko, jer sam prosli put jako isparanoisao(videli ste postove xD ) jer mi se nikad ranije tako nesto nije desilo. Da ne pominjem da sam i prosli put uzeo mnogo vecu kolicinu. I jos jednom se zahvaljujem ostalima koji su me smirili prosli put.
...GoGoISTRAŽIVAČ

apr 2010.

I ja mislim da ti imaa ozbiljnih psihi kih problema, to nije paranoju. Samo ato to izlazi na vidjelo kad si naduvan, a uzroci mogu biti mnogi. Ozbiljno ti preporu am, osima ako nisi malo presrao ovo ato si ovdje pisao, posjeti stru nu osobu. Objasni mu svoje stanje, ako ne ~elia rei da si konzumirao reci da si bio sa drugovima u zadimljenom prostoru, tj pasivno si se napuaio. Nikad nisam uo za takav trip na vutri, a ako se sli no ne dogaa tvojim prijateljima koji su puaili s tobom zna i da je u tebi problem. Ponavljam, moj savjet ti je ako ti se sve ovo dogaalo ato si napisao posjeti stru nu osobu, ato prije.
GunslingerISTRAŽIVAČ

apr 2010.

...GoGo, procitah tvoj post i resim malo da guglam o simptomima paranoje. Definitivno nije to, ali sam naleteo na ovaj sajt: http://www.anksioznost.net/ I citajuci o simptomima, naleteo sam na neke koji su savrseno opisali moje stanje i onda i sad nakon ponovnog pusenja. : Pojacana osetljivost na svetlo, zvuk, dodir i miris - ovo je ta "promenjena percepcija vremena i prostora" o kojoj sam pisao, na sajtu je jako lepo opisano stanje. Sve je cudno i neobicno. :) Peckanje oci Nocne more Bledilo Suva usta Strah od ludila i gubitka kontrole - prosli put, ovaj put sam normalan :) Prosli put me je proslo, kada sam prestao da razmisljam o tome i iskulirao sve(Mnogo hvala DirtyD-u koji me je mnogo smirio putem PM). :) A nakon sto sam uzeo vutru u subotu ponovo, o5 imam taj neki "after trip" sto je kontam upravo ta anksioznost o kojoj ovaj site govori s tim da sam smiren ovaj put jer znam o cemu se radi. :) Da potrazim strucnu pomoc, tesko. Em smo slabi u kuci sa kintom, em zaista STRUCNA pomoc ne postoji u mom mestu. Nego da vas ne gnjavim, ocigledno vecini ovo deluje kao proseravanje nekog napaljenog klinca, palim da spavam. :) Peace!

apr 2010.

Uglavnom, jednu stvar sam shvatio. Trava definitivno nije za mene, barem dok ne budem malo stariji. Zavisi kako gledas na to, mislim ja sam imao razne tripove na travi, cak i da me drzi po dan i po, ali za slican trip kao tvoj, nisam cuo, Ali to je ok, samo lagano, razmisli o svemu, pij nesto hladno, sok, vodu i qliraj, ako se to opet vrati, (mada ne verujem) onda stvarn potrazi pomoc :D
...GoGoISTRAŽIVAČ

apr 2010.

Gunslinger, to ato se tebi dogaalo sumnjam da ima veze s vutrom. Nikada nitko nije imao takav trip, zna i do tebe je, zato ti ka~em iz predstro~nosti obavi neki pregled, ili bar razgovor sa stru nom osobom. A ti si upravo dokazao da si anksiozan. Ja se malo razumijem u ovo jer sam jedno vrijeme imao napade panike, ali zamisli ja sam to izlje io vutrom tebe puca obratno. :banana_rasta:
HypersorENTUZIJASTA

apr 2010.

haha,sad sam se sjetio kad sa ja prvi put popusio vutru, pao sam u komu i bio dva sata u komi,probudio sam se u bolnioci i sve sam znao sta se zbivalo,i zasto sam u bolnici:ljecnici nisu znali zasto, ja sam reko da sam dobio suncanicu i da sam dehidriro :P
GunslingerISTRAŽIVAČ

maj 2010.

Pa ne bas: http://www.steadyhealth.com/Marijuana___permanent_anxiety_-t82453-0-asc-40.html Ovde se dosta ljudi zali na slican problem. Anskiznost koja se pojavila nakon pusenja marihuane, a i ti kazes da si lecio napade panike vutrom. Znaci neka veza ipak postoji. Ja sam sada relativno ok, napade panike nemam ali imam neke druge tripove. Pojavio mi se osip, tesko se koncentrisem na jednu stvar duze vremena i po ceo dan sam dizzy. A cim krenem da se gubim sa pitanjima "sta je sa mnom, da li sam poludeo?" i slicnim, setim se o cemu se radi i uzimam da igram neku igricu, citam knjigu ili nesto 5-o samo da se ne zamaram filozofiranjem. Cak mi bude i malo smesno kad se tako uplasim da sam poludeo, pa se setim sta mi je. :)
OvanISTRAŽIVAČ

maj 2010.

thc se zadrzava u organizmu dva meseca, mene bi ranije ponekad isto radilo dan posle, odjednom krene, desava se ako retko pusis. mentalna nestabilnost + trava nije dobro. zato mogu mnogo bolje da analiziram sebe i sve sto me muci kad sam naduvan i kad razmisljam, citam svoj mozak kao knjigu.
SakimanISTRAŽIVAČ

maj 2010.

Imao sam i ja slicno iskustvo pre 2-3 nedelje...drzala me vutra 3-4 dana (i mene i ortake koji su duvali sa mnom)

maj 2010.

Nisan siguran ali mislim da brkate-zna se(ako se za) ata je high,kad se postigne najja i efekt vutre,koji opadne nakon 1-3...sata Sve kasnije ata traje mo~e biti pospanost,potiatenost,bezvoljnost,bla bla...i neznam kako da se izrazim. Zaboga,ne cerekate se valjda nekontrolirano nakon 3 dana:))
morbus_royISTRAŽIVAČ

maj 2010.

moguce da je neki placebo effect ..
grudvaISTRAŽIVAČ

jun 2010.

ovaj prvi sto ima psihicke probleme da prestane da pusi a ovaj sto ga drzi vutra po 4 dana da prestane da laze
GunslingerISTRAŽIVAČ

jun 2010.

Ma... Neka misli svako sta hoce. ;) Bitno da sam sad ok, a sa vutrom sam zavrsio. Da je dobra dobra je, al' da je skroz bezazlena(a pogotovo ako je "prodavac" nepouzdan) nije jbg. Jednostavno nije za svakog. ;)
zuz1AMBASADOR

okt 2010.

uf..evo taman dok ovo citam sam totalno napusen(heheheh),i mogu reci da sam sve procitao cijelu temu.Evo moram priznati dok sam citao da sam se na trenutak pobojao "ajme sto ako mene ovaj osjecaj sto ga osjecam nikad vise ne pusti" hehe to su naravno gluposti evo dok ovo sad pisem osjecam vec da me pocinje pustati lagano

okt 2010.

Hahahahah ahahahah hahahha
papandopuloISTRAŽIVAČ

okt 2010.

kompa ja mislim da je tebi neko uvalio nesto u cugu.....a ti mislio da je trava
nightpianistISTRAŽIVAČ

okt 2010.

stari moj ja te poatujem ali realno ili ti imaa teakih zdrastvenih problema ili serea tako da se sve dimi..... 1) znali smo popuait 10 jointova i biti razvaljeni ko svinje, odspavao sam i drugi dan sam bio normalan 2) nakon totalnog pijanstva ako popijea litru ~estine si za max 2 dana normalan ako ti se to dogaa od vutre, moj savjet je da se maknea od toga neko vrijeme, a ako te ni onda ne pusti onda odi k doktoru.... :smoke18::smoke18::smoke18:
pc.growerENTUZIJASTA

okt 2010.

glupost,,,, trava definitivno nije,

okt 2010.

:sick: Pro itao sam ovo od po etka do kraja i evo mog odgovora,tj....mojih razmialjanja. Uvijek prilazim ljudskom biu otvoreno iz razloga ato vjerujem da govori istinu,a ako ne.....jbg Ja mislim da je sve stvar u psihi,gand~i i trenutku...nismo svi isti,gand~a mo~e biti kvalitetna a mo~e se deaavati puno toga kad si napuaen.Fine stvari donesu bezbri~no stanje...a loae crnjak.Svako tko puai travu do~ivi i jedno i drugo.Ja osobno sam isto imao 'dobrih' crnjaka tokom vremena koliko konzumiram marihuanu.I mogu ti rei iz iskustva da pojedini loai tripovi te mogu vozati dosta dugo jer ti ostave trag na tvojoj psihi.Koliko se taj trag 'urezao' u tebe...ovisi o tebi...kad ea raspoznati kako djeluje i radi marihuana.Namjerno sam rekao 'dobrih'...jer ih je napravila marihuana.A nisu bili nimalo ugodni.Tako da mislim da u tvom tijelu trava viae nije prisutna,samo te malo pere psiha zbog straha da ti trava mo~e naakoditi. Ali ako smatraa da trebaa prestati konzumirati travu...nemoj ju nikad viae zapaliti....i neea biti jedini koji je to napravio. Jbt,al sam fino napuaen...:joint2:
AndrijaJAMBASADOR

okt 2010.

Po meni bi Vam ovo bila jedna obicna navlakusa,.... ili imas puno manje od 18 god. radi cega bih ti savjetovao da prestanes s konzumacijom drage nam biljke (neke stvari me tu podsjecaju na situaciju kad sam prvi put zapalio cigaretu, pa nekoliko puta poslije) .... ili stvarno imas nekih problema nevezanih uz konzumaciju drage nam biljke ili je ovaj post potekao od jednog od mnogih podrzavatelja zabrane doticne nam biljke... Zasto ? - pa recimo ova prica mi nekako vuce i na pokvareni telefon, ljudsko prepricavanje u kojem svaki sudionik malo na doda pa nakraju dobijes totalno nerealnu izmisljenu situaciju .... - u tom svom bunilu, ludilu, halucinacijama, paranojama doticni ipak uspjeva naci objasnjenje strucnog naziva za svoje stanje i gle cuda sve su to nekim slucajem bas ta stanja koja se pripisuju negativnim posljedicama ALI "dugotrajnog" pusenja drage nam biljke, a njemu se to sve desilo nakon 3 joint-a ... - recimo da ste podrzavatelj zabrane, sto bi Vam bio jedan od najboljih argumenata ? Iskustvo iz prve ruke, 18.god.(mozda je i maloljetan), nakon samo par popusenih joint-ova pokazatelj je skoro svih mogucih negativnih posljedica marihuane (koje se navode na siteovima poput droge.hr), zivi u snovima, nezna razlikovati dobro/lose (u negativnom smislu mogao bi ubiti i sebe i drugoga bez da se osjeca odgovornim za to) itd..... - i kada bi jedan takav primjer imali na site-u/forumu koji podrzava zabranjenu nam biljku dobili ste legitiman dokaz za negativne posljedice djelovanja marihuane odnosno jedino mjesto na kojem bi takav covjek mogao iznjeti svoje istinske probleme vezane uz konzumaciju a bez da ga odmah obiljeze kao narkomana, sto bi u prijevodu znacilo da pod navodnicima "govori istinu"....

dec 2010.

Znaci rolf!!!! Druze twoj problem je sto si prewise sam sa sobom i prewise razmisljas,to rezultuje na to da polako pucas...Izadji iz kuce i druzi se cesce i duze...E sad moguce je i da si slinawi klinja koji nema druga posla nego da se proserawa...
4herbsPOZNAVALAC

dec 2010.

Evo mali...hehehe de mi reci dal ti nekad zna srce jaaaako brzo i jako udarat...imaa osje aj da ea poludit,kao da ti se vra a rad trave makar nisi zapalio,evo joa par simptoma (suha usta,brzo disanje,paranoja,depersonalizacija - osje aj da nisi realan, trnjenje ruku i nogu, zamialjanje smrti i ludila, vru ina u predjelu stomaka i prsa, drhtavica, gr enje u stomaku i leima, osje aj da moraa plakat ali bez ikakvog razloga, jaaako piatanje u uaima, poreme en osje aj za kordinaciju i vrijeme, pritisak u zadnjem dijelu glave, preznojavanje, no ne more, hladne aake i stopala) ima joa par senzacija koje nisam napisao ali ako je napiai detaljno ata osje aa i kakve misli imaa dok to traje i dali nakon prestanka senzacija dolazi zadovoljstvo ato je to proalo i poja ana sre a i fizi ki umor???
vladozenISTRAŽIVAČ

dec 2010.

Desilo ti se ono ato zovu neurolepti kim aokom.Da pojasnim,to je stanje privremenog ludila u kojem pojedinac nemo~e kontrolirati ni misli ni emocije, a ponekad ni pokrete,mo~e trajati od sekunde pa i mjesecima.Ako ti se opet desi potra~i pomo.To nije "trip>".prije bi se moglo dazvat "dipp" odnosno - ponor.
vladozenISTRAŽIVAČ

dec 2010.

Na hrvatski bi se to moglo prevesti kao uko enost ili nestabilnost jednog ili viae psihi kih (a nekad i fizi kih)centara u mozgu.Trava to ne izaziva.To izazivaju nervni otrovi poput olova,aspartama,fluora.Mo~e boti izazvano i alergijama ,titrajuim svjetlom (npr.televizor i komp),preglasnom muzikom,stresom itd.Za travu je poznato da je svojevrstan lijek i remedij u takvim slu ajevima kao i u slu aju epilepsije.
4herbsPOZNAVALAC

dec 2010.

Nebi ja baa reko da ima neurolepti ki aok,nego mislim da je de ko malo puno cugo i pljugo malo ja e dimove,ato je uzrokovalo po etak pani nog poreme aja,ja sam sli no pro~ivio sam i mo~e bit puno ozbiljnije i kasnije se razvit u ja i oblik bolesti,napiso sam neke od senzacija koje se mogu osjetiti a pogotovo mi je poznat taj osje aj luenja i nemogu nosti kontrole misli,desi se to nekad a i neke trave mogu uzokovati paniku a pogotovo ako je osoba nestabilna to mo~e postati pravi problem,ali nemogu mu re dok mi ne opiae ta no ata mu se deaava jer je sve ato je napiso jako povrano!
AidmintsISTRAŽIVAČ

feb 2011.

Ja mislim da lik ne zajebaje. Prije godinu dana, na Novu Godinu, slavili smo ja i jos tri prijatelja kod mene doma. Pili smo do ponoci, iako me nista nije taklo od pica (iako sam jako osjetljiv na alkohol, dovoljna mi je jedna piva da mi se ljulja, jer ne pijem esto). Tada joa nisam puaio tako esto, to mi je bio 2-3 poateni high. I tako, doe pono, mi proslavimo, i smirimo se. Izaemo na balkon, zapalimo oku. Uzeli smo nas troje oko tri serije, i nismo mogli viae puait. Ostatak noi sam proveo izmeu izvan tjelesnog iskustva i realnosti. Imao sam osjeaj kao da gledam sebe iz treeg lica. Na svu sreu, prijatelji su spremili kuu, jer ja nisam bio u stanju. I tako ja zaspem, i probudim se ujutro s nekim udnim, udnim osjeajem, sli no kao ono kad ne spavate par dana, pa vas aoraju svakakvi filmovi, razmialjate da li ste neato rekli ili pomislili. Neznam da li da ka~em da sam sretan ato mi se to nije ponovilo ili da sam tu~an. Nisam siguran da li je oka bila apricana, dobili smo je od 'prijatelja' ve smotanu, i bila je OGROMNA, du~ine one cijevi oko koje doe aluminijska folija. I da, prijatelj koji je puaio samnom imao je ISTO iskustvo, dok ovog treeg nije ni taklo.

feb 2011.

ili ste se odvalili od zalfije, ili je u vutri bio neki otrov... ili je neka datura u pitanju... a vi mislili da je vutra...ima toliko disocijativnih biljaka shto rastu pored puta.

feb 2011.

Ako se cuga prvo i malo ste nacugani.Ne treba previae,samo da imate dosta alkohola u sebi.Ne treba da vas valja. Kad se nakon cuge zapali pljuga zna da okrene jako,jako!
AidmintsISTRAŽIVAČ

feb 2011.

Par mjeseci poslje toga sam imao isto kombinacije alkohol - vutra, no nije mi bilo niata takvo sli no. ak mislim da alkohol nije sposoban da napravi tako neato.. I da, mogue da je datura.. Nevjerujem da je kadulja, jer kod nas baa i nema puno bo~anske kadulje, a normalna ne mo~e tako odvaliti, nema aanse. Nisam se nikad nikom po~alio za ovakvo iskustvo, smatram ovo ato se dogodilo 95% pozitivnim, ovih 5% otpada na to da smo upropastili Novu Godinu ovima koji se nisu ubili jer su morali spremat kucu..
SKTAMBASADOR

mar 2011.

ljudi ja imam 14 god iskustva sa konzumacijom kanabisa. ovakav slucaj nisam ni doziveo ni cuo ni video. stoga cu biti slobodan da kaze da je u pitanju cista laz. klinac se napurnjao pa resio da baronise ljude. ja bih ga cak zbog neozbiljnosti i odvlacenja paznje ljudima od bitnijih stvari kaznio veoma zestokim banom da imam mod status.
Z&NZMAJ

mar 2011.

Smiri se kolega :) samo laganini :cool44:

mar 2011.

Pusim travu vec 6-7 godina :rasta1: i nikad nisam cuo za gluplju stvar od ove niti mi se desilo slicno a niti su mi se iskusniji pusaci zalili na takve stvari stoga ti ili imas neki psihicki poremecaj ili imas jaku moc uvjeravanja samog sebe pa te to jebe bilo kako bilo mislim da si zabrijo previse smiri se udahni duboko par puta i izdahni i bice ti bolje i nemoj sebe sam sjebavati sa paranojom i crnim mislima niko od treve nije umro ili se razbolio ili sta slicno:sick:.. just chill dude :snupi:

okt 2011.

imas psihicki poremecaj. Ja i jedan drug duvamo i on se izgubi pocne da se valja (a tek poceo da duva prvi put zapalijo) i sutra on meni prica kako je poceo da gubi pamcenje kako sporije shvata i kako se ne seca nekih stvari od pre par dana, i posle par dana ja ne budem lenj umotam caj od nane i mi to zapalimo ja ispuckam on povuce i pocne da ludi opet, ja reko jel radi? a on poco nesto da mi brlja kako je oduzet kako ne moze da stoji krene da pada. I kad sam mu rekao onda se poceo nesto izvlaciti i gubiti. U principu ti se decko tripujes da si u tripu.
MonkENTUZIJASTA

okt 2011.

Tu je sve receno :)
defendermaisterISTRAŽIVAČ

okt 2011.

ata si jeoooo?

okt 2011.

http://www.youtube.com/watch?v=onztbfXexXI
defendermaisterISTRAŽIVAČ

okt 2011.

ahahhaha atastopojo.... :D

nov 2011.

i meni je jednom tako bilo, znaci nisam se mogao orijentisat, tripovi prejaki ( kao da sam super mario, kad pogledam dole noge ko da su mi pred licem i nisam u realnosti i slike se pomjeraju veoma cudno ), i isto sam tako mislio kao sta ako ostanem ovakav, ono mogu ja sve odgovorit normala al kao da sam zarobljen u necemu. I lagano odspavao i navece ustao taman napusen. znaci u toj situaciji samo relax i pusti da te nosi, jer jbg godine evolucije su ispred nas i valjda su geni ucinili svoje da nam bude nezaboravno :D
ludi skorpionISTRAŽIVAČ

nov 2011.

Postoji mogucnost da je to ako si ga zavrsio od nekog dilera bilo prskano sa ko zna cim.Nemoj na kraju da bude da i ovce lete po nebu.Haha.Poz
$DoLaR$POZNAVALAC

nov 2011.

ko da se nezna kaj se radi...uma e se u rastaljenu plastiku, smrvljeno staklo da izgleda ko da ima milju kristala, arica se s raidom i joa svakakve gluposti....i onda idioti to popuae...naravno da im nee bit dobro...kom bi bilo dobro...zato ljudi zaboravite dilere, malo se strpite dok vam ne naraste i onda njam :D

sep 2012.

jarane taj diler vam je izgleda smikso trip, travu, speed, gljiv+ Odgovor Na Temuice... :D Uglavnom, mo~ea se kur it raji da si imo jeben trip..

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se