VUTRA
ForumMarihuanaObrazovanjeKako smotati JOINT video vodič by Don Sensi
LEGACY

Kako smotati JOINT video vodič by Don Sensi

91 odgovora8,913 pregleda
Don SensiPOZNAVALAC

jul 2015.

Pozdrav vutroljupci Ovo je moj video tutorial kako smotati dobru d~oju. Motati d~oju uz malo truda i volje uopate nije teako kad jednom uete u fazon motanja :D Obaveza svakog puaa a je da zna smotati dobar d~oint zbog ljpaeg i boljeg puaenja. Ugl pogledajte video ja se iskreno nadam da e vam se moj tutorial svidjeti. U~ivajte :spliff: Sadr~aj: [*]Video [*]Savjeti Video y96W4F3no6I Savjeti Moj prvi i glavni savjet vam je da rizlu uvjek dr~ite fino zategnutu i ravnu da nebi do lo do pucanja rizle. Flopove uvjek koristite isto bijele bez ikakvih umjetnih boja radi zdravlja :D . U videu su koriatene po meni jako dobre rizle Smoking crne, a ima ih joa puno puno dobrih ja sam jednostavno imao te pri ruci :p . Eto moji vutraai ovo je bio jedan jednostavan i edukativan video niata specialno niata ato ve nije vieno nisam imao vremena da snimin neato bolje :( ali eto ja sam se portudio da ga snimim i da pokuaam po etnicima kako smotati finu d~oju. Nadam se da ste u~ivali. :vutra:

jul 2015.

jako lijepo i uredno :spliff: mnogo mi se svia. cijenim trud :thumb: & good luck ;)
Don SensiPOZNAVALAC

jul 2015.

Hvala drago mi je da ti se svia :)
TarzanZMAJ

jul 2015.

malo su te nazivi zeznuli i ona fora da ga ne zasolis do kraja..treba ga zasolit od glave do pete, posteno ;) ostalo sve 5, pohvale :)

jul 2015.

to je individualna stvar.. :) isto bi volila da je zamota istaka, kad je ve tutorial.. ;) ali.. po etnicima je sasvim dovoljno onoliko koliko je stavia. joa jednom, sretno ;)
pink partnerPOZNAVALAC

jul 2015.

Jedino filter valja.... Sve naopako
Don SensiPOZNAVALAC

jul 2015.

a zbog cega to? i ja bih volio da sam smotao cistaka ali nisam imao vise vuve a htio sam napraviti taj video kao mali doprinos nasem forumu sve i da sam ga samo sa duhanom smotao bar sam pokazao jednostavnu tehniku motanja.
t@maraZMAJ

jul 2015.

Tako je,sla~em se....pa da je i sa blitvom,bitna je tehnika ;) Pohvale i od mene za trud,sretno :)

jul 2015.

Pinky.. ajde i ti jedan tutorial da te vidimo..
SmellsZMAJ

jul 2015.

How to - smotat recesija joint! :D Ja motam pa ke,ilitiga naopako...skidam viaak papira :) Ina e s cigarom viae ne motam,prejako za grlo...i plua,isklju ivo duhan iz vre ice ve duugo godina.+ lakae se mota,ljepae gori...+duhan od cigare je presuh.
WizdomLEGENDA

jul 2015.

niata sad moram i ja pokazat kako uvijam manekenke..
Don SensiPOZNAVALAC

jul 2015.

Kako me tjerate da napravim novi tutorial da ga smotam na avicarca istaka u hd-u da vidite umjetnost rolanja :P . Ljudi video je napravljen za pocetnike da znaju najosnovniji na in motanja rorova ne kontam ata tu nije jasno. Nisam imao viae trave da smotam istog a volio bih da jesam ne znam zaato je to toliki problem.
SmellsZMAJ

jul 2015.

Pa nije problem,bravo na tutorijalu...ja ne vidim kritike,samo zajebanciju :)
t@maraZMAJ

jul 2015.

A jel nije mogao malo du~i bit..??? :lol:
Don SensiPOZNAVALAC

jul 2015.

ahahhahahahahaha :D bude sljedei put

jul 2015.

zaboravila san rei.. da ti je tutorial presexy.. a komentari dosadni. ata nisi ovako, ata nisi onako.. ALOOO, naprravite svoj tutorial and shut up.
L0oDZMAJ

jul 2015.

Zene,samo da im je duzi :P

jul 2015.

:lol: :vozdra:
SuperflyAMBASADOR

jul 2015.

Ma bitno je samo dobra volja......uostalom naravno da je frula tim bolja im je du~a, to svi znamo :joint2:...bitno je da netko tko ima gane/rizle/cigarete/upalja a ne zna motati na ovom tutorijalu to mo~e sve je drugo nebitno....ak ne uspije ni nakon ovog smotati sam nek si kupi lulicu i finito....:djede:
Don SensiPOZNAVALAC

jul 2015.

ahahahah LOod pokido :P hvala Sativice, tako je :D :spliff::mario::
WizdomLEGENDA

jul 2015.

ne uzimaj stvari previse k srcu, zekimo te malo :P
mlstPOZNAVALAC

jul 2015.

Odlican, i uvek moz' bolje :D
blackbettyENTUZIJASTA

jul 2015.

oj ata ojk duhana metnu
Winston100sISTRAŽIVAČ

jul 2015.

Izvini, da li mozes da mi objasnis termin " buksna " koju solis preko duvana? Sta je to ?
Don SensiPOZNAVALAC

jul 2015.

Buksna je u mom mjestu jedan od mnogih naziva za travu odnosno marihuanu
TarzanZMAJ

jul 2015.

kolko ja znam buksna je naziv za joint :)
Winston100sISTRAŽIVAČ

jul 2015.

E pa u pogresnom mestu zivis :) Buksna je drugi naziv za joint, svuda bilo i uvek bilo. A trava je trava, dzidza, dzeja itd itd :) Nemoj da brkamo pojmove :D

jul 2015.

jel to sad toliko bitno? ode ko mene niko ni zna ata je buxna..
L0oDZMAJ

jul 2015.

Bitno je samo da se dimi :puuuh::
Don SensiPOZNAVALAC

jul 2015.

"Buksna" je zapravo izvorna rije za klemu ili stezaljku, koju elektri ari koriste kako bi se omoguio elektri ni spoj metalne ~ice sa ne im, dok je mi u ~argonu koristimo kao sinonim za joint. Tako da kod nas u mom mjestu ni bilo gdje drugo nije pogreano a ni zabranjeno da taj sinonim koristimo za travu, d~id~u, maricu, mariju, mejru, vutru, itd, itd. Jer kako je neko mogao ~argonski iskoristiti tu rije za joint ja je mogu iskoristiti za travu. Uvjek smo je koristili i uvjek emo je koristiti :D . Isto tako rije "pljuga" koju vi ovdje koristite za joint je pogreaan jer je pljuga cigareta i ima joa mnogo drugih zna enja ta rije ali ko sam ja da nekome (kome se svia svoju d~oju zvati "pljuga") ka~em da to nije to ako mu se taj naziv svia i ako hoe da ga upotrijebi na taj na in. Prema tome nemojte me u it ata je ata jer sam to ve znao nisam neki po etnik balavac pa da mi morate to govoriti. Aktivno (kad ka~em aktivno mislim na doslovno svaki dan) vutru puaim zadnjih 9 godina zna i odkako sam je prvi put probao nisam je nikad prestao puaiti i konzumirati na razno razne na ine. }ivjela vutra!!!
consLEGENDA

jul 2015.

imamidejuzatutorial.Kakozamotatijointsajednomrukom:rasta::vozdra:
Don SensiPOZNAVALAC

jul 2015.

to bi bio prejak tutorial :D samo udri i mene zanima kako to ide ;)
consLEGENDA

jul 2015.

znao sam jednog koji je to mogao , nije urbana legenda :razvaljen::
Don SensiPOZNAVALAC

jul 2015.

ja sam na youtube-u gledao jednog lika sto mota jednom rukom jer druge nema :( i to mi je tako fascinanto i volio bih i ja nauciti :D
consLEGENDA

jul 2015.

nau i, napravi tutorial i osvoji jednu od ovih zakon nagrada:banana_rasta:
Don SensiPOZNAVALAC

jul 2015.

pa gotovo je nema vise vremena za objavit tutoriale sinoc je bio zadnji rok da se ostavi :mario:::joint2::let::wave:
consLEGENDA

jul 2015.

aha to nisam znao

jul 2015.

moj d~oint kad ga smotam je ko kurac nakon sto svrai , mrzim to sto ne znam motat,pregledao sam 1000 videa i nista uvijek istoooo :r toliko ruzno smotam da mi FLOK ispadne _:-(
t@maraZMAJ

jul 2015.

:lol: a jesi lud hahaha Trening,trening i joa malo treninga nema ti druge :D
Don SensiPOZNAVALAC

jul 2015.

Najbitnije je ne odustati at oviae motasa mo~e biti samo ljepai i ljepai ne brini kroz par mjeseci ea motati ko profi :D
L0oDZMAJ

jul 2015.

Ja sam nekad molio ko ce mi smotat ili bi punio cigaretu :) al sam trening i gotova stvar... mada ozenis se sredis problem,samo javis suprugi da ti smota i mirna glava :sesir:
SuperflyAMBASADOR

jul 2015.

Jebote, ja se sje am jedne situacije, sad sam se napljugo prvo amnezije a onda doma e ibe pa sam se sjetio nas 5 u parku imamo 25 icu mare svi zajedno najbolji frendovi imamo i rizle, tada je bio u fr.di sam ~ivil Cord papir plavi velki , ne znam zakaj, imali 5 upalja a valda i 7 o emo puait ko svinj ad jer smo novope eni i popuaili eki od dva i pol sata prije nego kaj se lik vratio, valjda se napljugavo kod suplajera na naa ra un a nas 5 mangupa nas kiai se bodrimo "sad e, ma Abdel je ziher liki tak....i doe Abdel osmjeh od uha do uha da nam ~i~u i ka~e ajde vidimo se i mi u park i iamo navedeni materijal, sjedimo na klupi pod lampom a nitko ne zna motat, e to su bile drame, i nako sat i pol smo napravili prvi krumpir pod svjetlima upalja a i no ne lampe na banderi u parku....ima tom 30 godina hehe :spliff::spliff::spliff::spliff::spliff::spliff::spliff::spliff::spliff::spliff::skot:::skot:::skot:::skot:::vutra: i da mi joa edit, pa evo zli jezici imam pet banki puaim maru 30+ godina govorim, ali stvarno 3 strana jezika u govoru i pismu,francais, english, castellano/espanol , i jpoa 2 jako dobro, radim u uredu i imam pla u ve u od 80% Vas hipokrita koji serete protiv Mare nostrum, i do stote u puaiti a van posla svi koji poznam duvaju 97%, zanimljivo socioloaki.... i da ak nekom treba prevod sa nekoh od tih jezika (nikad se ne zna ) nek mi javi :)

jul 2015.

Ja znam lika koji dok vozi auto smota jox jednom rukom i to jako brzo. :spliff:

jul 2015.

@Superfly direktore.. opusteno.
SuperflyAMBASADOR

jul 2015.

`ta mogu, uhvatila me inspiracija :djede: Ma opuateno i napuaeno naravno.....ponekad me samo izbaci iz takta licemjernost ovog druatva u kojem alkoholi ari prolaze kao normalan folklor a netko tko duva odmah bude stigmatiziran od strane baba i dedeka koji drmaju brlju svakodnevno a ljeta provode u crnim vunenim gaama i hulahupkama koje peru jednom mjese no kada se dobro usmrde......autim ja i mirujem ve 30 godina+ ali sada mi ve laganini ide na ~ivce cijela ta komplikacija oko obine biljke ije su pougljenjene sjemenke naene u grobnim humcima u Sibiru cca 3000 godina prije nove ere...... peace...:rasta:
Rope73ZMAJ

avg 2015.

Moja se udala za mene da ne mora da mota,ma ni flopove da pravi..gotovanka :) Sto se tice teme,ja sam se bio (nekada daavno ) zakleo da dok ga ne naucim u jednoj ruci,u djepu dok setam da ga smotam,necu se okaniti treninga :) Ipak sam ga se okanio,i popusio djepove ;) Imao sam slomljenu shaku,gips sam "urolao" tako da taman rizla stane a palac drzi flop i ostalo samo ide :) Pozz... :)

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se