VUTRA
ForumMarihuanaObrazovanjeStreet Names for Marijuana (dopunite slobodno)
LEGACY

Street Names for Marijuana (dopunite slobodno)

424 odgovora36,688 pregleda

jan 2012.

420 Ashes Atshitshi Aunt Mary Baby Bhang Bammy BC Bud Beasters Bhang Black Rock Blanket Blues Blunt Bo-Bo Bobo Bush Bomber Boom Broccoli Bud Buddha Buddha Grass Bush Cannabis Cheeba Chief Chron Chron-Chron Chronic Collie Cripple Dagga Dank Devil-Grass Ding Dinkie Dow Dodo Doja Dona Juana Dope Draw Dro Dry High Dubby Endo Exo Exotic Film Fire Flame Flower Flower Tops Gage Gangster Ganja Garbage Gasper Giggle Smoke Giggleweed Good Butt Good Giggles Grass Green Green Goddess Happy Smoke Happy Stick Hash Hemp Herb Herbals Homegrown Hooch Hoot Hoot Hot Stick Hydro Indica Indo Jane Jay Jive Joint Jolly Green Joy Smoke Joy Stick Juanita Kaya KGB (Killer Green Bud) Kif Kiff Kill Kind Kindbud Krypto Kryptonite Kush Left-Handed Cigarette Lob Loco Weed Locoweed Magic Clover Mary Mary Jane Meds Medulla Oblongata Mexican Green Mota Nuggets Nugs Obama Official Pakalolo Piff Pot Puff Reefer Resin Roach Sativa Sensei Sensi Shake Shit Shiva Shrub Shrubbery Sinsemilla Skunk Smoke Spliff Stank Sticky Sticky Icky Stuff Sweet Leaf Sweet Winn Dixie Tea Texas Tea Thai Sticks That Stuff The Lady The Skunky Stuff Trees Wacky Tobaccy Weed Weedaroony
He-ManLEGENDA

jan 2012.

Mo~da da imaa dvije liste onda na kraju, domae nazive i strane ? Evo par napamet... Baklja Dim ika Frula Granje Piksa Pimpla Skulja Trava Top Truba Vutra Zeleno }ika }i~a . . .

jan 2012.

Puaika oja:)

jan 2012.

D~oks D~okavac Mariaka

jan 2012.

}eno,jel' smijem ja 'jednog malog':icon_lol:
NoTrippinAMBASADOR

jan 2012.

ua i uica ula Ambrozija Brk Pinel Cipal Baketa Dobar ovaj kripl :icon_lol:
Big LLEGENDA

jan 2012.

vica ika (u primorskim krajevima stoji za oint....) mi ami -inace zadnja 3 stoje za gram, ali nema veze to je to :) iba bat oka tica (petica xD) kesa (od old school cijena ostalo, vrijedi za sve Konzum vreice (i one za meso) napunjene sa 50gr zelene mase) setka (po novome pedesetka) raketa ( uo al mi se ne svia) mDi jao nemogu se sjetit vise

jan 2012.

najsladje mi je kad me zovu i pitaju me "Idemo saranit ekipu" :D
MarcoPoloLEGENDA

jan 2012.

najjaci naziv je u medjimurju-varazdinu...dra ;-) prije par godina isao s ekipom u ex na partijanu i zaustave nas plavci i pitaju: decki jel imate kaj dra a? ;-) pokidali se od smjeha inace dra je kajkavski izraz za korov
derataurPOZNAVALAC

jan 2012.

drac je izraz za losu cibu...

jan 2012.

moramo menjati naziv u Street & Home Names... ;)
raymeeISTRAŽIVAČ

jan 2012.

Ronaldinjo kredit, imaa kredita iata(imaa li vuve) :P guja d~okica
Nixa86LEGENDA

jan 2012.

ar :)
Sensi*JanaAMBASADOR

jan 2012.

motalica suke sukelila dzidza

jan 2012.

nemojte olakaavat policiji posao! ako murija prati znat e sve nazive a onda vam badave svi ti nazivi i aifre, ako prisluakuju znat e o emu se radi...
smokegreenISTRAŽIVAČ

jan 2012.

flop frf bulet dagga ganja kif banana:banana_rasta:

jan 2012.

Kae zagrepcani, niko gens nije napiso? :)
sharpLEGENDA

jan 2012.

kërpa ..
HookerLEGENDA

feb 2012.

Dzeja Salata Mozgalica Korov Stafeta (ide iz ruke u ruku)....

mar 2012.

vuspra arapa slovenka
BladeZMAJ

mar 2012.

Zuka Gana }i~a (neznam jel bilo ve)
BoRaiChoAMBASADOR

mar 2012.

Dzuganj Dzigili Dzidza
naturalmysticENTUZIJASTA

mar 2012.

gens......iba.....gana......mary jane
sbobyISTRAŽIVAČ

mar 2012.

shija,dzeja
MarcoPoloLEGENDA

mar 2012.

milanovika zokijevka ostojika :-)
vutricISTRAŽIVAČ

mar 2012.

`iptarka, zuja, ~u~a...
PappiISTRAŽIVAČ

mar 2012.

skanija :)
Bong&HrvatiENTUZIJASTA

mar 2012.

Vica..

apr 2012.

truba, mrkva, med
američki staffordISTRAŽIVAČ

apr 2012.

u zadnje vrijeme kod nas je postao popularan naziv ikica, ukica, u

apr 2012.

Pocetkom 2000-ih na mom podrucju mnogi su furali izraz "HALUGA" fakat je samo prava raja znala o cemu je rijec.A kada je i Edo Maajka u jednoj pjesmi iskoristio taj izraz tad se i provalilo. DA ME CEKA HALUGA DA JE DONOSI SLUGA NA ZLATNOM TANJIRU PA DA DUVAMO U MIRU... FUMA ZELENO GUJA.. ima toga :)
green soulISTRAŽIVAČ

maj 2012.

gotiva = imaa li gotive / jes' gotivan ? :D d~ud~
Ganja_loverPOZNAVALAC

maj 2012.

idemo na buksnu e :D

maj 2012.

mi u Tuzli od ovih slang naziva koristimo dzada, dzoja, vintadzo, dzox, dzidza fudbal (ajmo igrat fudbala) ...
maSeISTRAŽIVAČ

avg 2012.

ajvar,metak,patrona,vutra,trava,sit,gov**,dzeja,gandza,tricavu,gudra,ziza,haluga,ajmo se puhnut,ajmo se druzit,ajmo se organizovat,ajmo se skontat,hajmo se ubit,hajmo se zgudrat
Pablo EscobarENTUZIJASTA

avg 2012.

oka,joja,frula za loau ganu prpa,prpulja,ait
KefaloENTUZIJASTA

avg 2012.

prpulja hahahahahahah nemas pojma koliko si me nasmejao ovim pablo:ludak
Pablo EscobarENTUZIJASTA

avg 2012.

Hahahahah Ajd drago mi je da sam te nasmijao tako se u mome naselju ka~e i kolko sam skuzio niko drugi ne koristi takav naziv jednostavno nastane u druatvu takav naziv i eto
Losmi the EvelENTUZIJASTA

avg 2012.

Bvanamene, ti li si? :kauch

avg 2012.

¤ Unk - naziv za in (sraćenica od skanka na utrovačkom) ¤ Brid - naziv za out (skraćenica od hibrida na šatrovačkom)

avg 2012.

Med/medovina Koplje Ruk Mulam

avg 2012.

Mrkva Baklja o

avg 2012.

zeleno paf-puf cak-mak
konoplja666AMBASADOR

avg 2012.

gens apato top ura prasac sendvi gica i joa dosta drugih,ali netko je napisao dra ...hehe dobra fora!
AlcatrazISTRAŽIVAČ

sep 2012.

gangula,marica ,vuva,vutra,mary joe,

okt 2012.

vua, milica
nox1cousENTUZIJASTA

okt 2012.

ket, skraceno od paket, 1 gram ika ica U ekipi kava: "Dodi na kavu do mene" To i da murja prisluskuje, stvarno je dvosmisleno :D
admiralPOZNAVALAC

okt 2012.

joks marijana unk brid macado komad

okt 2012.

kupus,meri,dim

nov 2012.

zolja..
TropicoLEGENDA

nov 2012.

[bez sadržaja]

nov 2012.

hahahhahahahhahahhahhahahha. puca nemilo..

nov 2012.

Zuka Tutulja

feb 2013.

Gens Nsi Bimba Bimbica Ket (skraeno od paket, ali eto govori se i u tom smislu) Ns Mad (skraeno od komad) Vulja Fulja
jesamZMAJ

feb 2013.

Mislila sam da najviae sinonima ima vezanih uz sex, ali izgleda da trava vodi.
Smoke_WeedPOZNAVALAC

feb 2013.

zeleno, vu, ska, xna, ket, granje
Kanabis_kidAMBASADOR

feb 2013.

kaktus xD
ShantiENTUZIJASTA

feb 2013.

Boginja :) Wu D~eja
olidoboliLEGENDA

feb 2013.

F
roowerPOZNAVALAC

feb 2013.

Bimba se je zvala nekad davno losa vutrica.....

feb 2013.

ljapi - iliti pilja -tj. pun k. mrvljenog lishca..ali koristi se i kao izraz za loshu travu. kaja blitva
Zg_manISTRAŽIVAČ

feb 2013.

hrana :D gens vutrica zeleno zelenjava
DrizzleISTRAŽIVAČ

mar 2013.

iba matifu mali bedeli joint - buc hansn veliki joint - bakalula

jul 2013.

med, or, baklja, dim, pumpa, hala, "sviranje kurcu", "ubijanje gada", "dru~enje" :D

sep 2013.

ada, brat d~oja, d~oki, d~oks, kreten (idemo ubiti kretena :D), majmun, maja, mary jane, marijana, "gola voda", sladoled, patika, arapa... :))

sep 2013.

manja a, grincajg

sep 2013.

arapa, krma a - loae smotan joint Tiket - paket

sep 2013.

TUTUM - najcesce se koristi u nas. 'imas li sta tutuma?' O ILI JO - idemo na jo MED - svima poznato akalja, blitva, dra a, tufina - losa trava
doc_docENTUZIJASTA

dec 2013.

zito, dim, sprava I stafeta se jos kaze kao predaj stafetu druze tito nije ti rodjendan

dec 2013.

Kod nas se u zadnje vrijeme kaze "Ajmo zapalit' majmuna" -dzidz -intas (nastalo od od satro intadzo= Joint) -vu
_melli_ISTRAŽIVAČ

dec 2013.

boo ya,grass ;)

maj 2014.

njoka (truba) :smoke18:
EbolaDeathISTRAŽIVAČ

maj 2014.

pe, puska, frula, top, ples(at)... svakih malo novi naziv :knockknock: :joint2:
Mudri MudracENTUZIJASTA

maj 2014.

Pljuksna,kombinacija buksna + pljuga = Pljuksna :D

maj 2014.

majmun :D
TexPOZNAVALAC

maj 2014.

Praka
Modesty BlazeAMBASADOR

maj 2014.

Bubla
RokerISTRAŽIVAČ

jun 2014.

Cuo sam da u Beogradu postoi neka trava koju zovu Ro~ajka...i kazu da je ta najbolja...nzm koliko je tacno. Ali u svakom slucaju pozdrav iz Rozaja...:D :D :D
gazimirENTUZIJASTA

jun 2014.

d~und~a, kao ne spominjemo 'gand~a' jer murija je to provalila, u Moslavini. A gdje je to :)???
RokerISTRAŽIVAČ

jun 2014.

Rozaje? :D To ti je na sjeveru CG,granici se i sa Srbijom i sa Kosovom,pa ima mnogo mocnih ljudi koji rade sa raznim drogama,mada najaci smo u heroinu,ali ipak ima svega... Ali problem je u tome sto ti "mocnici" ne daju da se u ovom gradu previse "dila",zato trenutno i nemamo neku vrhunsku travu na ulici... :(
amrildoooLEGENDA

jun 2014.

Kako je njen poznati naziv Marija, Mara, Marijuana, ja i moje je drustvo zovemo Meri, Merima, Merjem :D
Modesty BlazeAMBASADOR

jun 2014.

Paparosa :)
HalogeniISTRAŽIVAČ

jun 2014.

Wakcy baccy
malimarkoPOZNAVALAC

jun 2014.

kad se smota debeli-kubura,top,baklja ia,i u mojoj ekipi udni duhan,il samo pitaa imaa sadr~aja :D kad neko smota skroz loae prozivaa ga da je smoto u paket nazad,ili da izgleda ko bombon :D uglavnom: udni duhan sadr~aj ia granje i ako je loaa ~bidelj kupus koprive korov MARIMAHUNA...kako sam mogo zaboravit samo.....
Paperboy89ENTUZIJASTA

jun 2014.

ugic lakat ma ka a stanja napusenosti usip nasip presip beyond presip tako u mom drustvu zovemo :D
HalogeniISTRAŽIVAČ

jun 2014.

neko vreme smo je ekipa i ja takodje nazivali kokos ... ne znamo sto, doslo spontano valjda
zero10ISTRAŽIVAČ

jun 2014.

zveka, zumba, veseli duhan, lula mira, dzoks itd :D
VutronjaISTRAŽIVAČ

jun 2014.

bringa, d~inga, d~igi, krukna, kripna, lutka(polutka), pakson, tkson, pak... :D al ne razumem ovo, kada zna se ko ita forum, i mnogo im je lakae posle da izvale... :)

jul 2014.

sta recu preko telefona e brate imas li dzinge, buxne, bureka, majmuna... njihov naziv za cannabis je marijuana, ako oni namecu to cjelom svijetu, nametacu im i ja majmuna! :smoke18:
d@niZMAJ

jan 2015.

kod mene je preko telefona: kaki si ko oek?! :D
pajo patakLEGENDA

jan 2015.

SARMA
mlstPOZNAVALAC

jan 2015.

Palacinka i przeno.

jan 2015.

moram priznati, kada sam otvarao temu nisam imao predstave sta cu sve ovde procitati, tako mi sarme i palacinaka i dzinga i dzunga, a i zbidelja :)
mlstPOZNAVALAC

jan 2015.

To je pocelo zajedno sa paranojom prisluskivanja, pa smo eto u stilu triler filmova poceli da smisljamo razlicite nacine za pozvati nekog na Dzoint. O1 : "Dodji da pusimo travu" O2 : "Si be normalan ce nas cuju ovi" O1: "Dobro.. dobro dodji na palacinku baba donela danas mnogo su dobre" O2: "Jer imas koru za pite (rizle)" O1: "Imam. Posle cemo do ovog na przeno i njemu bila baba donela mu ovogodisnje paprike" Zamisljeni debeovac sedi u kombiju i razmislja se o cemu li ove dve budale pricaju :D

jan 2015.

Kod nas je uobi ajeno za rizle rei WC papir. Jednom mi se desilo da sam pozvao frenda u goste i rekao da ponese wc papira i lik mi doaao sa paketom od 10 rola troslojnog, haha.
zejtina dumina gruda

feb 2015.

Imam ja jednu oriđiđi ....VUTRICA...hiiihiii ili ti VUTRA ORIĐIĐI MÌđi

feb 2015.

Hehehe,sad ima toliko naziva da ni oni vise ne mogu ni u sta biti sigurni sta se govori preko fona... Jos da pocnu hapsiti zato jer je neko "smot'o sarmu" :D

feb 2015.

djinobili sprava vuspra vus topina babajara (omiljeni naziv za vutru koja je veoma jaka)
MMSplitLEGENDA

feb 2015.

Kiefer Sutherland i Joao Pinto... :)

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se