VUTRA
ForumMarihuanaObrazovanjeCudni efekti vutre...
LEGACY

Cudni efekti vutre...

535 odgovora51,115 pregleda
Weeder146ISTRAŽIVAČ

maj 2010.

Ovako,evo ovo mi je prva tema koju sam otvorio stoga se ne trebate cuditi ako vidite da ne kuzim nesto,jer sam ipak ustvari pocetnik u svemu tome...Da preem na problem..Znaci ,neki puta nakon sto popljugamo,nakon odprilike 20-30 minuta ja se izgubim u vremenu i prostoru..Znaci ono sto radim to normalno dalje radim znaci zajebavam se s frendovima i to ,i odjedanput se pocnem zapitivat jbt zasto to radim koji ***** je to,pitam se sto da sada radim ,neznam sto bih radio...totalno usran osjecaj,ko da si izgubljen sam u sebi...Vidio sam da je netko vec otvorio slicnu temu,ali tu nisam pronasao rijesenje,pa bih molio ako netko zna u cemu je problem,znaci totalno se izgubim neznam di sam sta sam,neam pojma sto da radim ,hodam lijevo desno bez razloga..Sad me zanima jel problem u mojoj glavi ili necem drugom??Jer ja sam cuo ono trebas se samo opustit reci si to je sve od ~i~e itd..Ja to sve znm al jednostavno se tako osjecam...Cudan osjecaj...To mi se ne dogada uvijek,ja se mogu skulirat ono kad primjetim da se ponasam tako ono sam sebi kazem jbt moram se skulirat, idem radis nesh..i tak pa se onda mogu skulirat..al se moram dosta podrudit da sam sebe uvjerim da nije nista strasno da je od ~i~e i onda se u granicama normale osjecam high a ne ovako sjebano....Evo sada sam vam opisao moj problem,pa bih vas molio da mi pomognete ako znate u cemu je stvar...Unaprijed hvala..Piece...:rasta1:
Weeder146ISTRAŽIVAČ

maj 2010.

peace* xD
tamburaENTUZIJASTA

maj 2010.

reci samom sebi da ti je to od trave,skuliraj se jer znas da ce proci.tako se tjesi i nemas frkeima vas puno sa takvim problemima.nauci se uzivati u vutri.ne srokat se pa puzati,nego fino potegnuti pa filozofirati i cudit se osjecajima koji te obuzmu.
James BongISTRAŽIVAČ

maj 2010.

to je sve do psihe a ovisi i do okoline(kolko si dobar s ekipom s kojom pusis) dali ti je tako svaki put? kad sam pusis jel ti bude kad tako? meni nekad zna bit da neke stvari zanemarujem koje su u stvari bitne pa kad zapalim mi to tek tad dode u glavu ako imas osjecaj da ne pripadas negdi kad zapalis, onda najverojatnije tamo i zapravo ne pripadas moras dat vise info al nije do trave nego do tebe
Weeder146ISTRAŽIVAČ

maj 2010.

ne..to mi je odprilike 75% da ce mi tako bit...znaci ono od deset puta npr. meni je 7 puta tako... kad sam pusim,mi je isto tako neki put da neki put ne..iako ja rijetko sam pusim... ma drusto s kojim pusim je totalno oke,to je drustvo s kojim idem uvijek van,a i ja se ne osjecam da ne pripadam negdje,nego jednostavno se izgubim u vremenu i prostoru vise prostoru nego vremenu nije ono sad da neznam koji je dan ,ili jel 9 sati ujutro ili 2 popodne,to znam,ali ono osjecaj mi je takav da neznam kud bih sa sobom,rijede komuniciram s frendovima kad sam napljugan jedino ak je ono stvarno dobra atmosfera zajebancije i neprekidnog smijanja,al ovak kad nesh radimo pricamo normalno onda ja sutim promatram sve oko sebe,i odjedanput mi pocinje dolazit taj osjecaj kao da se nemogu skoncetrirat na nesto i nesto bezveze radim a uopce ne razmisljam o tome sto radim i uopce nisam svjestan onog sto radim,kao da sam zarobljen sam u sebi u svojim mislima..i to mi bas i nije najugodniji osjecaj...kao da nema svrhe ako bih nesto radio...pa sam sav zbunjen u svojim mislima.....:smoke18:
MeskalitoLEGENDA

maj 2010.

To se svakom desava ,mozak je chudo ! Imam samo jedan savet ,kada ti se bilo sta desi pod travom ,nemoj da se plasis da je to nesto lose nego prihvati to i otkri neke nove dimenzije u svom unutrasnjem svemiru
OvanISTRAŽIVAČ

maj 2010.

opusti se i odvezi negde na tom tripu

maj 2010.

:sun2:...ja svako jutro dozhivljavam chudne pojave u svom umu.. naime, do posla ujutro u pol osam si zapalim jednu i onda otkidam.. vozim se na motoru do odredishta i kroz glavu mi prolaze brda i planine informacija... neke korisne a neke beskorisne, kao shto naprimjer mozhe biti registracija od nekog auta.. no to nije bitno.. mislim rech da, u svakom trenutku mozhesh kontrolirat "trip" jer si ti taj koji dozhivljava trip, a ne trip tebe!! - nadam se da shvachanje ovog mog teksta nije preteshko.. e, i, da !! (trenutno imam neku, u unutarnjem djelu vrha crvenkaste boje travicu, a i mirishe mi po jagodama... http://www.lataco.com/taco/wp-content/uploads/strawberry_cough.jpg - izgleda ovako.. i josh mijeshana sa afghan hashom, mogu rechi da stvara odlichnu pomutnju-efekt.. peace.. happyness and prosperity... ^^
Weeder146ISTRAŽIVAČ

maj 2010.

al ja nznm tochno kako kontrolirat..tocno mi je drugacije od onoga kako si ti rekao mene trip kontrolira ,a ne ja njega....neznam kako bih ga kontrolirao....

maj 2010.

Najbolje da se nebrinete o tim stvarima:) Ako paae u~ivajte,a ako ne paae ne drogirajte se:))

maj 2010.

Gle stari meni ti to odli no istina bija sam samo jedanput tako sjeban ali re uti dva tri pravila da ti sve bude super kad si high (moja osobna pravila) 1. S pravim frendovima s njima sve super joa kad po nete filozofirat i bacat teorije (mo~da od tih neke i jesu pametne ali ih se kasnije nemoa nikako sititi osim ako te neko ne potsjeti ko nije bija high) 2. Kad u prirodu ili na balkon na ljulja ku ili le~aljku ako imaa najbolje zavali se na travu ili krevet (kako u onoj pismi ide opusti se i u~ivaj) teke ubi oko ako imaa vrimena i to je to... 3. Probaj s bongom, jer npr meni je mnogo bolje s bongom nego u rizli ali uj svatko ima svoj ukus (ako ea s bongom ne zaboravi ubacit leda onda je ko bog) i to ti je to 4. ovo pravilo je najglavnije opusti se i u~ivaj ne razmialjaj (doduae to je dikod teako) ali ku~ia me nema puno razmialjanja... To ti je ato ja mislim ali stari ato da ti ka~em ako to nemoa nikko da sredia naduvaj se s nekim koji je u tome du~e i nek ti on donese neku dobru robu par vidit, a ako neide jbg ostavi se ata drugo da ti ka~em... EDIT: e i naravno kad si high stavi neku laganu peace muziku...
wannabeshaman1POZNAVALAC

maj 2010.

na travi mo~ea sve zabrijat pa zabrij neku tehniku kojom ea se rijeait te konfuznosti. :D iako vjerojatno je dovoljno prihvatit da si ti taj koji odreuje sebe i svoju stvarnost, a da ona nije prethodno dana.no u praksi su to samo filozofska preseravanja, sumnjam da bi meni takav savjet pomogao u periodu kad je trava imala neugodan i pretjeran u inak.jedino ato je zapravo pomoglo da se rijeaim toga je salvia divinorum, nakon ~estine iskustva koji ona pru~a viae niata nije straano, udno ili ludo...i shvaam svoje pretjerivanje :D. ato se tehnike ti e...npr ja sam si zabrijo da e mi pomo ako se legnem na livadu duboko diaem u pravilnom ritmu i tokom toga lociram ono ato me smeta u tijelu i polako to izgurujem iz njega namjerom kroz mali prst ili tjeme.i djelovalo je.iako ne uvijek.mo~da bi najbolje bilo, poato je teako nabavit salviju, da si namjerno poja avaa taj osjeaj koji te smeta dok se potpuno ne iscrpi i ostavi mjesta katarzi. (sad sam se sjetio da mi je jedan od problema kad bi bio nadimljen,prije salvije,bio to da bi imo osjeaj kako mi se sve ljepi za prste...pa sam stvorio teoriju da je onaj mutirani pauk ato je ugrizo spider mena zapravo genetski modificirana trava koju sam pokurio :D)
Weeder146ISTRAŽIVAČ

maj 2010.

Evo,tek dns mi se opet pojavio taj cudan osjecaj koji je trajao jedno sat i pol,dva....Znaci pusili smo obi nu ~i~u,nakon 15-20 min poceo mi je osjecaj kao da sam ja povezan sa svakim svojim frendom s kojim sam pusio i da sam ja ovisan o njemu,znaci ovako npr.ja ako sam hodao prema naprijed oni bi isto hodali ja kada bih stao i oni bi stali kao da sve ovisi o meni,i to me dosta strasilo,nakon pola sata sam jeo sendvic ,i cijelo vrijeme sam imao osjecaj kao da su u hrani neki zivci koji su povezani sa mozgom i osjetim cijeli put kako mi hrana iz usta dolazi do ~eluca,znam da mozda zvuci smijesno ali je dosta tesko objasnit,onda cijelo to vrijeme kao da su mi pokreti kasnili za onim sto sam si zamislio u mozgu,znaci u mozgu sam ja vec to ucinio a tek nakon 2 sec ja to obavim,npr. po eakam se po ruci i ja si to u mozgu vec "obavim" a tek nakon 2 sec ja to bas fizicki napravim i osjetim kako sam se poceskao....Jedno vrijeme kada sam ~vakao sendvic u ustima nisam ga htio progutati,ne da nisam mogao nego kao da moja podsvijest to zeli napraviti a fizicki ne zelim,i nakon 2-3 min sam uspio progutati zalogaj...Stvarno taj osjecaj nikom nebih pozelio,jer stvarno nije ugodan ni nimalo zabavam,mozda je to sve do psihe ali ne vjerujem ,pocinjem sumnjati na ~i~u,jer uvijek kada sam pusio skunk to mi se nikad nije dogodilo...Znam da mozda necete shvatit taj osjecaj jer to bas morate osjetiti da biste znali kako je to,mozda necete shvatiti prema mojem opisu kako sam se osjecao,ali je bilo tocno tako kako sam vam ispricao...I da ne kazem cijelo to vrijeme mi se jako spavalo...Nakon 2 sata taj je osjecaj skroz nestao....

maj 2010.

estitam jer si se napuaio:)
Weeder146ISTRAŽIVAČ

maj 2010.

znam ja da sam se napuaio,samo meni kao sto sam rekao neki puta stvarno zna biti presjebano....Jel je tebi ikada bilo tako kao sto sam ja sada opisao npr. ovo sa gutanjem ili ovo sa kasnjenjem pokreta...Ili kada imas osjecaj da si ovisis o drugima....xD

maj 2010.

U početku prvih par puta se nisan ni napušija,ili nisan zna pušiti.Recimo da san ima oko 16-ak godina. Tih godina jedno smo ljeto nas 5-6 uzeli za 50kn(7-8€) i bilo je doslovno za 1-2 jointa al se u to vrime trebala dobiti petica,ono,zlatna vremena:) Zamotamo,ispušimo,pri završetku jointa nas 3-4 je doslovno izgubilo svijest,i ja među njima,valjda ne više od 10-15 sekundi,nikad nikog nisan pita šta se desilo. Vjerovatno je naišlo nešto prvoklasno,šta se onda nije nalazilo. Tako da dosta ovisi o stažu pušača,koliko često puši,koji je dim u pitanju-to je pod broj 1! Ukratko,ja se veselim kad me nešto tako iznenadi,i nastojim to usmjeriti tako da mi paše i da to iskoristim maximalno,nedo mi bog da se bunim:)
Weeder146ISTRAŽIVAČ

maj 2010.

i da zaboravio sam napomenuti imao sam osjecaj kao da zivim sekundu po sekundu,uopce nisam razmisljao sto ce bit za 5 minuta,znaci uopce nisam razmisljao o proslosti i buducnosti,samo mi je bilo vazno ono sto se u ovoj sekundi dogada,pa u ovoj,pa u ovoj.......ako kuzis sto hocu reci....ali ovo se ne podudara ovim sto si ti rekao,bas kad je bio skunk onda sam ja chilao i bilo je prejebeno znaci skunk je dosta bolji od normalne ~i~e i od tog mi je bilo super,a od ovog obi nog ono koma....Kuzis ja sebi nemogu promijenit to raspolozenje,barem ja to tak mislim i tako mi se cini,mislim si ono proci ce za 2 sata to mi je od ~i~e o to je to,a sad da ja idem sebe uvjeravat da to tak treba bit i da trebam uzivat u tome,to je preveliki zadatak posto sam umoran.....xD

maj 2010.

Kako god,rado bi prova to ata si puaija:dunce:
morbus_royISTRAŽIVAČ

maj 2010.

mo~da imaa adhd..
Weeder146ISTRAŽIVAČ

maj 2010.

hahaha,i da jos nesto,sada kada se sjetim necega kada sam bio u napusenom stanju,zapitam se ono jel to bilo dns kada sam pusio ili prije tjedan dana,ono ne sjecam se dost toga, i potpuno sam gledao drugim ocima svijet oko sebe,tebi vjerojatno bi bilo predobro jer znas iskulirat i to,al ja tocno josh neznam iskulirat neke stvari,bez da imam cudne misli....
Weeder146ISTRAŽIVAČ

maj 2010.

sto je adhd?? xD
He-ManLEGENDA

maj 2010.

Attention-Deficit Hyperactivity Disorder iliti poremecaj hipreaktivnosti i deficita paznje
Weeder146ISTRAŽIVAČ

maj 2010.

da..progooglo sam sada o tome,ja sebe i smatram vrlo inteligentnom osobom ali za sebe definitivno ne mislim da sam hiperaktivan..Procitao sam da to i prolazi nakon puberteta kod nekih a kod nekih ostane cjeli zivot,ali samo sada neznam kakve to veze ima sa vutrom,vutra pojacava osjecaje te adhd-a?? ili?? sto mislite mogu li ja iako tome uzivati u vutri??znam da nije sigurno da imam to,ali kako se to provjeri..

maj 2010.

A gle,nemoj da se ubijaa puno.Ako ti paae puaia, ako ti nepaae nepuaia.Ja za 3 e neznam:)
Weeder146ISTRAŽIVAČ

maj 2010.

morbus roy a kako si ti zakljucio prema mojim opisima da imam adhd..Jer nista od toga ne ukazuje na hiperaktivnost... Ma znam to ako mi pase pusim ako ne ne...al se ja nemogu pomirit s cinjenicom da drugi mogu uzivati u vutri a ja ne. -.-"
morbus_royISTRAŽIVAČ

maj 2010.

ma salio sam se ali pricas puno ko moja sestra a ona ima taj ADHD. XD
Weeder146ISTRAŽIVAČ

maj 2010.

hahaha stvarno si se salio ili??jer sam citao na netu nesto o tome ,da je covijek inteligentniji i ima "prerazvijenu" maatu,pa je onda pod efektom vutre jos bujnija....xD ali da ti iskreno kazem ovako inace ni nisam pricljiva osoba,ali mi stvarno to zabrinjava,jer zelim bas uzivat u vutri....A jel mi mozes malo pojasnit vise taj ADHD posto ti sestra ima to pa o ito znas vise o tome....Hvala. :)
pizzapartyISTRAŽIVAČ

maj 2010.

ja imam nekakvu sli nu briju, i svia mi se, htio bih i ja puaiti tu vutru ata rokaa s ekipom da do~ivim to ato i ti :D
Weeder146ISTRAŽIVAČ

maj 2010.

Frend mi je rekao da kad je iaao uzimat to,da je vidio bjelkaste headove i odmah uzeo,o ito zna sto uzima....:joint:
morbus_royISTRAŽIVAČ

maj 2010.

Ma adhd nije nia posebno. Moja sestra ima bla~i oblik ali ja mislim da je jednostavno razma~eno deriate. Ima problema s u enjem i op enito sa shva anjem stvari, neznam dali je to ini inteligentnijom ali moram priznati da dobro crta,heh. Neznam zaato se uope naziva poremeaj.
Kurblaj KanAMBASADOR

maj 2010.

A ima vrlo jednostavan lijek za to, prirodan i bez kemikalija http://www.youtube.com/watch?v=AW7cO01SpzI
NaturalISTRAŽIVAČ

maj 2010.

adhd nije bolest, samo nek se razvija kreativnost, pa ti ne treba u buducnosti sve da se crta da bi skonto nesto! nego ti se smeskas i crtas drugima ;oD

maj 2010.

brijem da je to dobra vutra sta si pusio....nvm sam se opusti sve ostalo ce doci sa iskustvom ,, vec ces sam skuzit kako je najbolje....moj jedan savijet ti je da kod dobre vutre stalno pricas i vrpolji se stalno ali to radi sa nekim stilom :D...gl hf
Weeder146ISTRAŽIVAČ

maj 2010.

Evo dns i jucer sam opet pusio tu istu ~i~u,i sve normalno...ono prejeben osjecaj itd..Stvarno neznam o cemu ovisi to kada mi je ok a kad nije... :DD

maj 2010.

ovisi ti o tome kako si raspolozen i da li te nesta muci iznutra neznam npr neki tvoji problemi....uvijek odi sa onom semom btk sad si vani sad je tvoj dan sad se zabavljas , i nemoj razmisljat o tim "problemima" i trebalo bi bit sve ok...
Bob _MarleyENTUZIJASTA

maj 2010.

meni se to u pocetku zbivalo ko da te vata neka paranoja hoces se opustit a nemos to opisat ko da si u nekom dtom krugu,srce bi mi kucala doslovno bi ga osijetio kad bi stavio ruku na neki dio tjela poput trbuha odma bi osjetio kao neki organ u blizini da radi i cuo bi zvuk svog otkucaja srca i to bi me tek popustilo nakon nekih 2-3 dok bi se skroz smirio poslije toga prije spavanja pre high sam osjeco,istina pre zajeban osjecaj....
Weeder146ISTRAŽIVAČ

maj 2010.

Eo prvi koji je opisao isto sto i ja osijecam....I kako si to rijesio??to ti je uvijek tako napocetku?ili je to bilo samo napocetku tek kada si poceo pusit vutru??
Bob _MarleyENTUZIJASTA

maj 2010.

da to se desi do 2 puta najvise 3 i onda prestane,slijedeci jointovi te skroz opustaju i onda osjetis pravi efekt vutre,zavisi kako ti pusis ak te krene derat adrenalin kad pusis smiri se....
Weeder146ISTRAŽIVAČ

maj 2010.

Evo ja sam bas jucer pusio,ali ne onu istu vutru nego jednu drugu,ugl. osjecaj je bio isto cudan ali malo bolji od proslog puta kada sam vam opisivao...Imao sam osjecaj kao da sam uzasno tezak i nemogu sebe pokrenut jer neam snage,bio sam neopisivo umoran....Sa frendovima sam bio u kaficu i naslonili smo se s glavom na stol ...i tad je bio jedan precudan osjecaj,kao da prodirem u taj stol sa sobom,izmisljao sam neke igrice u svom umu.npr..narawno muzika se pustala u kaficu i ja sam si zabrio da imam neke tipke i da ih tocno udaram kako ide ritam te pjesme...To sam sve zabrio u umu ...Ne ono da imam halucinacije pa pred sobom vidim i to..Nego sam si to zabrio u glavi ,i tisucu drugih stvari....I shvatio sam da svaki put kada se tak dosta napusim da uopce neam memoriju pamcenja,samo mislim ono sto je sada neznam sto je bilo neznam sto ce bit nego samo znam sto je sad..Malo je zapanjujuc taj osjecaj...Nemogu ga tocno opisat....ugl.i kad je meni neki put tak zbedirajuc osjecaj drugi dan imam potrebu opet pusit jer si mislim da mi je bilo prejebeno a ustvari nije..
Bob _MarleyENTUZIJASTA

maj 2010.

do skrot si onak nekak u badu malo si veseo malo ne nije ti bas sve najbolje,a ja ti predlazem da nemijenjas tolko cesto vrstu trave izaberi onu koja ti najbolje pase i nju pusi,ugl.ja sam osijeto svaki dio tijela kad bi se rukom naslonio na njega neka bi me paranoja vatala stalno bi imo neke filmove kako to nece dobro zavrsit a imo sam osjecaj ko da sam u njim ia da vec znam reakcije drugih,a to sto se nesijecas i sto znas sto je sa to je normalno malo se nesijecas pojedinih stvari ali znas da nisi nikakvo sranje napravio,ja npr nekad idem negdje pa neznam kojim sam putem doso zbunim se jednostavno...
Weeder146ISTRAŽIVAČ

maj 2010.

E da drito to....Ja sam jednom zabrio da mi je mozak zasteko,jer smo moj frend i ja onak crkavali od smijeha stojecki i tak smo desetak puta ponovili iste pokrete i ja sam onda zabrio da mi je zastekao mozak na tom pokretu....Tako sam se tada usro da nisam znao sto bih....Ali evo sad ide sve bolje i bolje....Jucer sam se napusio i bilo je ono chilanje i to...hehheeh nadam se da ce od sada uvijek tako biti.....
Bob _MarleyENTUZIJASTA

maj 2010.

mozda te uvati jos jedamput,i budi u dobrom drustvu(svojih friendova) ne nepoznatih nece ti bas lijepo biti i samo pricaj nes zajebavaj se i to je to
4herbsPOZNAVALAC

maj 2010.

to ti se zove napad panike ali u blagom obliku,ja sam dosta dugo imo problema sa puaenjem i sa takvim neugodnim senzacijama,udaranje srca,nemogu nost da se ovjek nadiae,strahovite misli,i ostale stvari koje idu uz paranoju!kad to pro~ivljavaa moraa jednostavno opustit tijelo,nau it pravilno disat i u glavu ubacivat pozitivne misli i da btw,nemoj udarat na prazan ~eludac,uvijek imaj hrane ili vode to ti jako mjenja cijeli high!
Weeder146ISTRAŽIVAČ

maj 2010.

I jel si rijeaio taj problem napada panike??

maj 2010.

Rijeaio je,baa smo davno pri ali o tome i sad duva ko velik:)) Samo herbs...previae si mu stvari reka da pripazi...kad doe momenat po et e misliti na sve ata treba kontrolirati i uhvatit e ga panika koliko je stavki za razmatranje:rofl: Al sve stoji ata je re eno! Najbolje samo opuateno,niti da mislia da e ti biti loae jer onda nema smisla da puaia uop e. Puai kad se pozitivno osje aa i kad se ~elia opustiti a ne da zvu i da je wutra ko lutrija. Za svakog definitivno i nije,imajte i to na umu!
4herbsPOZNAVALAC

maj 2010.

govorim mu da budes svjestan da sve utje e na rad vutre, ak i okolada utje e na kemijske reakcije u mozgu ali netreba se n eg plaait,klju kod neugodnih situacija je da ne reagiraa na te podra~aje,zna biti neugodno ali bo~e pa to i je cilj vutre,da se stalno mijenja rad...zna se koliko je kanabis bezopasan,u svojem prirodnom obliku mo~e se rei da je najsigurnija terapeutska supstanca poznata ljudskom rodu,a napadi panike su prirodni,taj napad se deaava kad vam nadbubre~na ~lijezda ispusti malo viae adrenalina pa se onda segnu krvne ~ile i krv se nakuplja u tijelu kako bi sauvala vitalne organe u situaciji neke nesree ili po ~ivot opasne situacije,ina e nuspojave su osje aj straha,strah od smrti, ovjek pomisli da mu neato nevalja sa srcem,hiperventilacija ili prebrzo i plitko disanje,stezanje miaia i gr enje neato kao zima,osje aj slabosti, ovjek pomisli da e se sruaiti unesvjest a to je zanimljivo jer je doslovno nemogue da ovjek padne u nesvjest dok mu toliko koli ina krvi kola kroz mozak,kako sam reko neugodno je...ali vjerujte mi ne ete umrti i niste bolesni samo se trebate opustit i prepustit senzacijama,bistro i pozitivno razmialjanje su klju za psihi ke probleme,kanabis je mo na supstanca koja mo~e promijeniti podsvijet i pomoi ovjeku na razne na ine,zapamtite samo pijte vode,pojedite neato ako vam je slabo ili osjetite neke od ovih simptoma i poslje se lijepo izvalite,polako i duboko diaite,diaite sa dijafragmom,to zna i neka vam zrak ulazi duboko u plu a i opustite se,sve e to pro najbolje je da se opustite i u~ivate u letu,vjerujte mi ja sam od trave dobio tzv kanabis psihozu ali sam ju i sa travom izlje io,samo je stvar da vjerujete u kanabis i vjerujete u njenu mo i opustite se,morate umrijet kad tad,pa bolje da umrete sretni i nauaeni ko krelci nego da vas netk zatepe ili neato joa gore!pozz
Weeder146ISTRAŽIVAČ

jun 2010.

Da,evo tocno ovo sto si rekao,imam osjecaj straha,gr enja miaia i osjecaj kao da cu pasti u nesvijest...I ja se toliko uzivim u to npr.sto moj prijatelj prica ili sto mi pricamo da se ja skroz u jednom trenutku zbunim onak pitam di sam sto sam...I ta spoznaja nije ugodna..:DD Jos jednom da napomenem to mi je samo neki put, ve inom je ok osjecaj....Zato se ja toliko i ne brinem jer znam da mi je to od vutra i da tak treba biti...
GunslingerISTRAŽIVAČ

jun 2010.

Ej brate, mozes li mi poslati malo vise infoa o toj kanabis psihozi? I kako si je izlecio? Ja sam od zadnjeg duvanja malkice cudan. Tj, razmisljam normalno ali mi sve deluje nekako cudno itd. Desava mi se i da isparanoisem da sam lud ili da nista nije stvarno ali uglavnom odmah i ukapiram da se tripujem. xd I sad, nije da mi to smeta u normalnom funkcionisanju ali ume da bude malo iritantno ako me kontas. Unapred hvala! :)
Weeder146ISTRAŽIVAČ

jun 2010.

Nisam rijesio jos..xDD...Ovo sto si ti rekao isto se i meni dogada....Nekad izgubim osjecaj stvarnosti i kad nisam naduvan,ali mislim da to ima veze sa vutrom jer ne smatram sebe nekim psihickim bolesnikom..lol...

jun 2010.

Zaato puaia uop e i ata zapravo o ekujea od vutre,kakvo djelovanje?
Weeder146ISTRAŽIVAČ

jun 2010.

Pa pusim da se opustim,i ocekujem da me vutra smiri,a ne da me baci u probleme kad sam naduvan....I nadam se da cu daljnim pusenjem vutre rijesiti taj problem da mogu chilat kao i ostali...:DD
BoRaiChoAMBASADOR

jun 2010.

Mojne to....sam sebe smiri prije nego zapalis kdzo......moj savjet.....peace !!

jun 2010.

Pravilo : Ti vozis vuju, ne ona tebe :) Simple as that - relax and enjoy the ride :D To sto je Buddha rekao, poslusaj to, iskuliraj se pre vuje, a ostalo ce samo da dodje. Nauci da se opustis, ma tebra, ne misli na gluposti. Ali ako ti ne prija i to se nastavi, moj savet je da je batalis. Bolje je bez nego da smeta. Nije nista do obicnog tripa, bad neki. Procice brate :)
Weeder146ISTRAŽIVAČ

jun 2010.

Evo jucer sam pusio i sve normalno,probao sam primjetit neke cudne drugacije promjene ali nije islo,ili se nisam tolko napusio da nesto drugacije osjetim ili sam se napusio al ovaj put nisam primijetio..xDD
NikolicaISTRAŽIVAČ

jun 2010.

Ne vu ea kako treba ili je dosta loaa trava. Tree nema, a etvrto ne postoji. ;)
Weeder146ISTRAŽIVAČ

jun 2010.

U jedno i drugo nema sumnje jer da ne vucem kako treba nebi tu bio i pisao na forumu kakvi su mi efekti bili,a vutra je dobra jer znam od kog uzimam i oduvijek sam uzimao od tog lika,a i starija ekipa koja se dosta vise kuzi u vutru su rekli da je dobra vutra....Tak da neznam,mislio osjecao sam ja nesto,al nesto sitno i nema sanse da to opisem rijecima...hh...
NikolicaISTRAŽIVAČ

jun 2010.

Ako puaia istu travu dosta dugo ona jednostavno smori i nema viae isti efekat. Vidi promeni malo... ;)
Midnight_TokerISTRAŽIVAČ

jun 2010.

potpis na ovo gore moj savjet ti je da uvijek puaia s ekipom s kojom nisi stranac, sa kojom si dobar prije puaenja uvijek se opusti, zaboravi na probleme i ne optereuj se sa ni ime ima joa masu toga, ali zapamti da trava nije za nekoga tko ne zna zabrijat, i meni je u po etku bilo jako udno na travi, ali sada...druga pri a :D
Weeder146ISTRAŽIVAČ

jun 2010.

I kako si uspio promijenit to kako ti je upocetku bilo??I da sad sam nasao rijeci da opisem kako sam se osjecao onaj put,znaci osjecaj kao da nisam u svojem tijelu,nemojte mislit ono da letim i to,nego kao da nisam u svom tijelu i da ne upravljam svojim tijelom,i dok ja radim normalne radnje hodam,pricam,plesem....bzvz,ja cijelo to vrijeme mislim kako ustvari ne kontroliram sebe i svoje radnje,i cijelo to vrijeme dok ja nesto radim ja sam su svojim mislima dok jednom ono skuzim da cijelo to vrijeme sam nesto radio a nisam bio svjestan toga jer sam bio u svojim mislima,i probam se skoncentrirat na to sto radim,da budem svjestan toga,ali tesko ide,i sve vise vise i vise propadam u svojim mislima dok se stvarnost odvija normalno ,a ja toga nisam svjestan,ja normalno pricam s drugima i sve to cak drugi ni ne primijete ali kao da nisam skroz prisutan u tome kao da ja znam sto ce sve biti i kako ce biti pa imam vremena se posvetit mislima dok ta stvarnost traje...Neznam jel ste shvatili,ali je jekao tesko za objasnit..Ovo sto sam sada napisao je samo dodatak sto je trebalo pisati na prvom,ali nisam se onda znao izraziti ovako....Od onda to se nije ponovilo..
Weeder146ISTRAŽIVAČ

jun 2010.

Da,I ja uvijek pusim sa istom ekipom s kojom uopce nisam stranac jer se mi i ovako druzimo,nije da samo pusimo zajedno,tako da nije to,da se mozda osjecam ugrozeno,neprihvacen u drustvu ili tako nesto....

jun 2010.

pri svakom opisu tog tvog napuaavanja kazes da je tesko shvatiti sto prozivljavas, ali budi siguran da velika vecina ljudi ovdje tocno zna o cemu pricas..... dosta ljudi u pocetku ima takvih problema, mnogi su bar nekoliko puta to osjetili....ali nakon nekoliko takvih slucajeva sve fino iskuliraju..i dalje prolaze sve te osjecaje koje opisujes ali uzivaju u tome. ja sam takoer u prvih nekoliko puaenja imao takve stvari..nakon toga drugi su mi objasnili neke stvari identicno kao tebi ovdje par ljudi na forumu, malo sam pogledao po netu i rijesio se toga jednostavno samo na taj nacin da sam se opustio. evo ti si imao malo cesce te "probleme" i podosta si zabrijao za to...pa nije ni cudno sto se te~e rijeaavaa toga. evo citam temu i vidi se iz tvojih postova da si toliko napet u vezi toga da je to jezivo. i iskusnim puaa ima se dogaa da pretjeraju, zgrome se i razvale momacki ali jednostavno se opuste ( itaj-OPUSTE), puste da ih lupa i gotovo.... samo puai bez previae opterecivanja time i brzo ces uhvatiti grif.......ako ne bude islo ostavi se vutre, uhvati se rakije, umjesto bonga nabavi kazan i u boxu uzgajaj aljive :D
Weeder146ISTRAŽIVAČ

jun 2010.

Da,ku~im ja sve to i to pokusavam ali kada se to meni ne dogodi ja ne mislim da sam iskulirao i to,nego da mi se jednostavno taj put nie dogodilo to,ne smatram ja to kao da sam iskulirao,vjeorojatno bih trebao,ali kada se meni to dogodilo,ja sam prije pusenja bio totalno opusten jer sam ja vec prije toga citao nesto na forumu i to,pa sam skuzio o cemu se radi ali mi se ipak to dogodilo..I ovo sto kazes da je vecina ljudi na forumu iskusilo to,ja ne vjerujem bas da su vecina iskusili to,mozda par ljudi da,jer ipak ja mislim da sam ja sa svojom mastom i smislom za kreacijom (psihickom),ja toliko primijetio taj osjecaj napusenosti i istrazivao ga u svom mozgu da sam u mozda u jednom trenutku shvatio da to ustvari i ima jako lose strane,i poceo sam sve vise primjecivati te lose strane kao npr.nesnalazenje u vremenu i prostoru to me najvise zastrasilo,i to sve...A nakon toga kada sam "shvatio" to ustvari sam skuzio da cijelo to vrijeme kada sam ja razmisljao kako se ja to snalazim odnosno ne snalazim u vremenu i prostoru da je ~ivot i radnja cijelo vrijeme tekla,a kao da ja nisam bio prisutan jer sam bio zaokupljen svojim mislima...To me dosta zastrasilo i kao da sam cuo samo svoje misli ,mislim cuo sam ja i druge kako pricaju ali je to bio pozadinski zvuk...I cijelo vrijeme imam osjecaj kao da me neko stia e sa sakama ruke i noge odnosno misice ruka i noga...A kad znam da sam se napusio odnosno pocetak napusenosti uvijek primijetim po sljedecem:osjecaj kao da imam potrebu da se podrignem ali nemogu,i onda nakon nekog vremena skuzim da se uopce netrebam podrignut nego da je i takav meni osjecaj napusenosti,to mi je svaki put kada pusim vutru da imam taj osjecaj ,onda skuzim da sam se napusio..Svi vi mislite da se ja previse opterecujem tim,ali ja samo ako je moguce naci rijesenje,znam da je rijesenje ono da se opustim itd.itd..ali onako nesto da si zabrijem da mi postane zabavno to zabrijavanje i da onda napokon skuzim da se tako to radi,i da samo treba znati sto i kako zabrijat...

jun 2010.

e.... al opet ti prepricavas u svemu ovome totalno klasicne tripove i "simptome" napuaenosti koji prolazi vecina i objasnjavas to kao rijeu pojavu jer si mastovit, pametan i kreativan. nemoj shvatit kao uvredu, ovo je samo u cilju objasnjavanja....ali za ovo dozivjeti sto nabrajas ne moras biti ni einstein ni platon.....samo si previae zabrijao na te stvari i gotovo. mozda ti drugi nisu dovoljno dobro ili slikovito opisali njihova stanja ali to nije nista specificno samo je tebe u tim trenucima lagano nadvladalo i pukla te neugodnost. puai i u~ivaj...uzivaj u tome sto te tjera na podrigivanje, sto si izgubljen u vremenu i prostoru, uzivaj u grcevitom smijanju ili u tome kako sto mislis da ce ti srce iskocit iz prsa..... tesko da ti netko moze reci zabrij na to i to pa neces zabrijati na ovo sto te muci. bas kad budes isao zabrijat na to nesto drugo ces u podsvjesti misliti i bojati se da te ovo ne uhvati i onda ces se tek pogubit. u da bar ja imam dim koji pusis i takve "probleme" :D
Weeder146ISTRAŽIVAČ

jun 2010.

Od mog prvog posta pa do sada je sve ok u vezi puaenja,vise mi nije onako,ali nisam nista posebno promijenio kod sebe,jer sam ja znao i prije da se trebam opustiti i prije pusenja a pogotovo za vrijeme i nakon pusenja...Moze se reci da sam se naviknuo na to,pa mi vise nije cudno jer samo 3. i 4. put mi se to dogodilo,a prvi i drugi put nisam nista osjecao odnosno nisam se napusio,a sad je sve ok...Vjerojatno nisam bio dovoljno upoznan sa tim osjecajem..
delboyLEGENDA

jun 2010.

Moje mialjenje, nepodnose svi isto vutru, evo primjer frend jedan zbilja kad ga vidia naduvanog -odma zaklju ujea da mu to nije potrebno, on to ''pro~ivljava'' ko zbilja glup film. Razmialja i optereuje se glupostima,a trebao bi za to vrijeme u~ivati u glazbi, filmu, knjigi ili druatvu -opustiti se. Problem dolazi sa psiho strane, (neka~em da si lud) ve jednostavno podnosia taj divni ''high'' sa loaim mislima u glavi, nebudi pesimisti ni mislitelj! ;)
NikolicaISTRAŽIVAČ

jun 2010.

U tome ato vi pri ate ima dosta istine, ali u mnogim stvarima greaite. Naime, jeste da svako podnosi druga ije vutru, ali niko ne mo~e ta no znati kako e ga voziti trava. Pogotovo kada uzmete novu robu koju niste probali. Vi ete se potruditi da se odli no provozate i da imate ato bolji trip, ali ne retko se deaava obrnuto, da vas hvata paranoja, depresija ato je sasvim normalno. To zavisi i od psihe samog oveka a i njegovih trenutnih oseanja. Ima milion faktora koji uti u na rad trave kod osobe koja ju je konzumira. Prost primer. Kada reaite da se alkoholiaete, krenete iz prostog razloga, da bi se opusitili i dobro proveli. Opet sa druge strane, alkoholizam izaziva niz negativnih efekata. Takoe zavisi od osobe, ali esto izaziva agresiju, paranoju, ~alost... Jednostavno, alkohol, droga i ostala sredstva kojima se poremeuje zdrav razum oveka, ne mogu se u potpunosti kontrolisati. To je i osnovni razlog njihovog konzumiranja. Imajte to u vidu i u~ivajte koliko god mo~ete. ;)
Midnight_TokerISTRAŽIVAČ

jun 2010.

weederu, o ito je da si po etnik u puaenju, a u po etku mo~e biti i neugodno, ja kad sam po eo isto nisam znao kako izbrijati na travi, nisam se znao ponaaati i tripat, a to ti doe s vremenom, sa razli itim situacijama u kojima puaia, jednostavno doe kao iskustvo, nau ia se u~ivati. sada u~ivam kad god zapalim, i nisam previae onemoguen za raditi odreene poslove i radnje, izbrijem na svaata :D naravno, ne treba pretjerivati u ni emu, pa ni u travi ne brini, doi e to na svoje mjesto, probaj sam kod kue ili sa naj frendom kod njega, pustite si neku glazbu/film, samo opuateno, zapalite bacite se u raspravu oko filma, pleaite na glazbu i kojeata, samo ne brinite oko ni eg :)
NikolicaISTRAŽIVAČ

jun 2010.

Tako je. ;)
Bob _MarleyENTUZIJASTA

jun 2010.

to sto kazes da trebas podringut to se meni jednom desilo kao nekak da trebas doc do kisika da ti bude lakse,zajeban osjecaj :/ -moj savjet:nemoj samo mislit kak ces najebat ako si sam i neovisis o nikom to ti je jos bolje nemoj mislit na vrijeme i nezamaraj se snicim samo zamisljaj nes ali zasigurno ne neugodne situacije
Weeder146ISTRAŽIVAČ

jun 2010.

a ato mislis dali organizmu stvarno onda nedostaje kisika,ili je samo takav osje aj??

jun 2010.

Joj wedeer146,molim te zapali i napokon u~ivaj bez optere enja...:) Savjetujem ti da nemislia viae na nuspojave...vutra ima nuspojavu koja se meni jako svia i zato i puaim.Gledaj pozitivno i nemisli viae na negativno,ne ea se ovakvim pitanjima nikad biti skuliran i po eti u~ivati,samo produ~ujea brigu umisto da je se rijeaia! Normalno da fali kisika ako zadr~ajea dim u plu ima,ina e niata od efekta. Takva je procedura,odlu i se jesi li spreman za blago maltretiranje organizma,nitko te ne goni,nemoj da ti bude samo "in" biti napuaen jerbo je to bezzvezze!
BeyondLEGENDA

jun 2010.

potpis weeder ako puaia samo zato jer ekipa puai i misli da je to kul iako tebi ne paae ali se forsiraa radi njih onda je to jako glupo. Za neke umove thc jednostavno nije koliko god se forsirao u~ivat u njemu. i to je tak.
Walt3rISTRAŽIVAČ

jun 2010.

:rasta1: Dobar :) Weederu... Opusti se covjece,ocigledno je da si frisak i vremenom ce te popustiti ti "cudni efekti". Naravno ako ti skodi prekini odmah a ako uspijes uspostavit kontrolu nad furkama e onda ces osjetiti prave cari,do tada....relax,pusti rijeku da tece...
NikolicaISTRAŽIVAČ

jun 2010.

Ma ne ume da se is ilira to je to. Moraa da naea neki svoj unutraanji mir i spokoj. Desi se uvek da na trenutak izgubia orijentaciju o vremenu/prostoru/ponaaanju, ali uvek gledaa da se ubedia da ti je u stvari do jaja...
Bob _MarleyENTUZIJASTA

jun 2010.

znam sta si weederu htijeo reci nisi mislio dok pusis da ti se podriguje vec nakon nekih pol sata kad te vata ne netreba tijelu kisika vec zabrijes nesto sto ti dosta djelu na tvoj organizam i zivcani sustav (Nista lose) , tolko si zanemaren sa tim glupostima da jednostavno nesta lose mislis stalno,ali stvar je sto uvijek mislis pozitivno i moras se zajebavat...
Weeder146ISTRAŽIVAČ

jun 2010.

hahahahahahha....dobro nisam tolko glup da pusim radi ekipe ili ovak bezveze,nego sam samo htio tu pronac odgovor na forumu,a ovo s kisikom nije opterecivanje nego sam htio saznat dali je to stvarno tako da organizmu ponestaje kisika ili je samo osjecaj,jer inace imam ni~i tlak,pa jos od vutre,a pogotovo ako organizmu fali kisika,da ne dode do onesvjestavanja,nemojte sad govorit da nema sanse i da gluposti pricam,jer znam za te slucajeve....Pa ako stvarno organizmu fali kisika ja bih prestao jer onda vutra nije za mene posto imam ni~i tlak...
Bob _MarleyENTUZIJASTA

jun 2010.

mah nemoj misliti na to,i weederu jesi rijesio svoj problem?..
Weeder146ISTRAŽIVAČ

jul 2010.

ma jesam..xD,samo od sebe proslo...hh...

jul 2010.

Nemoj se crnjaciti.. sam sebi stvaras problem u glavi jer je to efekat gane.. A sto se tice tih efekata sekund po sekund da ti vrjeme prolazi.. to se svima desava... Pogotovo ako pusis dobru robu.. sto je u tvom slucaju ocigledno... ;) samo pusi i kada ti dodje taj momenat pomisli na nseto dobro.. upali uvijek.. ;) OPUSTI SE.. !! :D
SiDAMBASADOR

jul 2010.

Onda radije prestani puait i psihoanalizirat svaki dio maate dok si naduvan... zamaraa sam sebe... nije ni udo da ti se to deaava.. a plus tome svemu zapalio si tek par puta tako da se nemoj brinut a ovo za tlak, hahah ne brini se, nisi ti u godinama da bi ti smetao poviaen ili sni~en tlak... ja imam visoki tlak pa mi to ope ne smeta ... tek kada doem u te godine onda e bit problema, za sada samo u~ivam! http://www.youtube.com/watch?v=F_ktdZj_NjY

jul 2010.

Ne otvara mi se nova tema pa da ispovjedam svoj problem ovdje. Valjda ne zamjerate. Moj zadnji trip na mari prije ove frke bio je pred nekih 3 godine kad sam je aktivno pusio dva do tri puta tjedno bez beda. Dosla kriza s parama pa odlucio prestat. Neki dan uzeo od novog dilera vutru, bio mi rodendan pa odlucio proslavit. Napominjem da sam prvi put kod ovog lika uzimo travu te mi je napomenuo da je lua ka. Sve to ljepo proslo, srolam ja joint(nisam pretjero s marom, ipak me lik upozorio) nadem svoje mjesto "mira" u kuci i pocnem lagano pusit. Sve isto ko i pred tri godine. Samo 10 min. nakon sto sam popusio joint pocne me prat paranoa. Nist novog, to mi se znalo i prije desavat al kako doslo tako i proslo. Ne zabrijanjava me to, vec to sta sam nakon pol sata zavrsio u kadi, peruci svoju vlastitu bljuvotinu sa sebe. Tri sata sam bio u kadi i izbacivo kroz usta sve sto je ostalo u zelucu od prijasnjeg obroka. Jako neugodan trip, bio je vise osjecaj ko da sam pijan(samo 10x gori), sve se vrtjelo oko mene pa brijem da sam radi toga povracao. Nikad mi se nije desilo da bi povraco zbog vutre. Jel uopce to moguce? Google veli da vutra cak sprjecava mucninu i povracanje. Sumnjam na svog dilera da mi nebi uvalio neko iskemijano smece. Jel imaju naviku dileri spricat vutru sa jos nekim supstancama? Sad mi ostalo jos dosta vutre a mene totalno strah zapalit da se ne ponovi vecer koja je iza mene. Jedno od losijih iskustava u mom zivotu. Imate kakvu ideju sta bi moglo izazvat ovo nekontrolirano povracanje?
euforijaAMBASADOR

jul 2010.

You Took Too Much, Man, You Took Too Much, Too Much hahaha samo si se prepusio
He-ManLEGENDA

jul 2010.

Prepusio si se ko svinja :icon_lol: Dobio si najvjerovatnije neku kvalitetnu domi. indicu pa te malo zakucalo vise :sun2: a pogodovalo je i to sto davno nisi palio, jos posebno ako si pio pivo. Mozda si bio i dehidriran, ili "progutao" malo dima u zeludac itd. Uglavnom prepusio si se, tako je i meni slicno bilo nedavno, nisam povratio ali osjecaj slican kao pred povracanje, "lopta" u zelucu i grlu i hoce van.

jul 2010.

Sacekat cu vikend pa opet probat u manjoj kolicini, tjedan mi radan pa da nebudem zbedira sljedeci dan ako dode do sranja. Znaci morat cu stisnut ruku novom dileru za vrhunsku vutru:-), a ja se vec nabrijal da mu ruke potrgram:-).
BeyondLEGENDA

jul 2010.

a mo~da i jest iskemijano smee

jul 2010.

a tko je vidio od 1 pljuge rigat :P za prepuait se treba ipak puno viae, zato i je taj prefix "pre" u puaenju :P ne znam...ne mora ni bit da je zadnji diler to prsko...mo~da ve 1. il 2. ruka...probaj joa jednom popuait bez cuge pa vidi :)
He-ManLEGENDA

jul 2010.

Nemojte bedirati covjeka bezveze, nisam ni ja svoju prskao s nicim pa kad me od samo 3 hita na bongu puklo toliko da nisam znao di mi je glava a di noge. Povracanje se moze desiti iz dosta razloga a ja osobno bi prskanje stavio pri kraju liste po vjerovatnosti.
SiDAMBASADOR

jul 2010.

izbio si se... to je to nebih reko da je bila apricana.! ali rigat... to neznam zaato.. zapali oks, onda ti se otvara apetit, i tek onda se ubij u hrani... (nemoj jest prije jointa ako ti ne paae) neki ne podnose travu, pa reagiraju bljuvanjem... pogotovo NEpuaai, i vikend puaai i oni koji nisu nikad puaili, ili oni koji jako rijetko puae, ja mislim da je to normalna stvar, ako je vutra kvalitetna... nagledo sam se ja sva ega, kad sam puaio svoju doma icu, 2 lika su se doslovno ukomirala, da nisu mogli stat na noge... i naravno rigica na maksimalno :)) tako da se ne zabrinjavaj puno, puai viae i sve e bit ok :icon_lol:
wannabeshaman1POZNAVALAC

jul 2010.

a jel ti ina e puaia duhan? ili samo s vutrom? uzmi neku kozu,zeca,papratnja u,a mo~ea i ma ku/ma ora pa je mazi i brini se viae o njoj, manje o sebi.ma ato god samo da se prestanea tolko optereivat samim sobom :D
Walt3rISTRAŽIVAČ

jul 2010.

To ti je kada pritisnes gas do daske a motor dobije vise goriva no sto mu je potrebno,plus gorivo je bilo dobre kvalitete.Znaci presaugao si...
NikolicaISTRAŽIVAČ

jul 2010.

Ne znam, meni se nije desilo da peglam od vutre. Sva srea mislim... ak ata viae, par puta kad mi se peglalo jer me je boleo ~eludac, vutra mi je pomogla da bolovi prou. :) I nikako ne mogu da puaim ako sam gladan. Moram neato da ubacim u kljun. I naravno nenormalno mi se otvori apetit posle puaenja, mislim da bih mogao pojesti sve ato se nae u frizu...

jul 2010.

Najvjerojatnije bila kriva pauza od par godina. Vec se treci dan zabavljam s njom bez ikakvih tegoba. Prva liga je ova vutra, tri cetri dima i uslagiran sam ko svinja:-). Hvala svima na odgovorima.
Bob _MarleyENTUZIJASTA

jul 2010.

Eto mom frendu se nedavno desilo da mu je bilo lose jedno pola sata nije mogao doc ksebi,izgledao je ko da ce past u komu (ali naravno znam da se od vutre napada u komu ili umire,samo je tako izgledao),ponekad me je cak strah radi drugih da nebi bilo neugodnih situacija,kod mene toga nema uvijek sam veseo ,i opustim se uzivam maksimalno sto mogu :)

jan 2011.

Pravi sam amater sto se tice vutre, otisao sam na vikendicu i ponjeli smo vutre i pusili, i na jednom srce mi pocelo da kuca veoma brzo, doslovno kao da hoce da iskoci i onda sam se prepao i jos jace pocelo srce da kuca , i ujutru se smirilo se :D i 7 dana poslije smo opet pusili i opet je srce brzo lupalo al sam bio opusteniji i nisam htio obazirati paznju na njega. Jel ovo normalno, bi li trebao prestati konzumirati , ili vas neki savjet ;) Unaprijed hvala ps. sry ako je nesto slicno otvoreno, ja nisam nasao :D

jan 2011.

To je normalno, meni se to uvijek dogaa, no s vremenom prestanea obraat pa~nju na to
nightpianistISTRAŽIVAČ

jan 2011.

normalno je...srce ti je kucalo mo~da malo br~e nego inae, pa si si zabrijo da ti kuca joa br~e :D paranoja ne brini ;)
He-ManLEGENDA

jan 2011.

http://www.youtube.com/watch?v=tBODYBNiGXc ☻☺☻←☺☻

jan 2011.

E hvala drugovi :D drago mi je sto nista opasno nije :P Koliko sam se prepao prvi put samo sto hitnu nisam zvao xDDDDDDDD btw: gledao sam taj film i ona scena gdje on misli da ima srcani udar mozda me i od toga paronoja bila ^^

jan 2011.

xaxa :D Imao sam i ja takav problem. To ti je zato sto se tripujes pre pusenja, sta bi rekla tvoja keva da zna za ovo, osecas se kao klosar :D Zar ne? Bitno je da pripradas tom drustvu, i da si siguran uz njih. Ja na primer, kad me uhvati takav trip, samo krenem da se smejem na silu, i onda se normalno pocnem smejati. Veruj mi, videces poci ce ;)

jan 2011.

takvu sam i ja nabavio nedavno... uzmem ja hrabro pola grama, ako i toliko, slo~im frulu, jedva popuaim do kraja, kad me po elo bacat... jedva sam hodao, soba se okretala, jedva sam se micao. odjednom, samo ~eludac oe van. ja brzo u wc, izrigam se kao ubre, i operem se nekako, doteturam natrag u sobu i uvalim se u stolicu. sjedio sam dobra 3 sata i nisam se micati mogao, skroz sam se zabio... bila je to predobra indica, ateta ata je viae nema...

feb 2011.

U subotu sam mislio da e mi biti bolje ako legnem na kau :),jer mi je prijetilo uruaavanje sa stolice na pod.....nije pomoglo puno...ali barem nisam upao:icon_lol: Bilo je to jedno od ~eaih upuaavanja u zadnje vrijeme....neznam ata se deaava :) Izgleda da teglice 'odrauju' 100%:goldmaryjane:

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se