VUTRA
ForumMarihuanaObrazovanjeRok trajanja?
LEGACY

Rok trajanja?

35 odgovora5,126 pregleda

feb 2010.

ovo je vama sigurno uzasno glupo pitanje, al eto, ja nemam pojma, dakle...ima li vutra neki rok trajanja? sjecam se da je moj brat kupio nesto vutre prije malo manje od mjesec dana, i nedavno je otputovao nekamo, i nece se vracati jos par tjedana, bio sam mu u sobi, i nasao onu vutru, bila je u vrecici u ormaru(i ak je to ista vazno, ormar je donekle blizu radijatora), pa jel to jos uvijek valja?...i ako valja, koliko dugo ce jos valjati? nisam siguran, ali cini mi se da kad ju je kupio i pokazao mi da je imala dosta jaci miris nego sada(ali mozda grijesim)
Kreso1988ENTUZIJASTA

feb 2010.

ovisi u cemu drzis, vjerovatno se osusisilo jako sto nemora nuzno znaciti da nije za pusiti samo ce se jako mrviti i ulazit ti u grlo, dakle kupi si duhan za motanje i napravi neki cepic od njega (izvaljaj ga u prstima) i stavi kod floka, to ce sprijeciti da ti sitni komadici upadaju tebi i ljudima koji su ti dragi u usta, i preporucio bi da omotas nekom folijom/celofanom ako neplaniras pusiti i nedrzis tako blizu radijatora i pazi da se ne navata pljesanj, najbolje bi bilo da odmah svaris^^

feb 2010.

Sigurno da postoji,no to ovisi o tome di dr~ia vutru kakva je vutra, koli ini....a ja ti se baa ne ku~im u to. Poanta je ne uzimaj vutru ako je ne mislia popuait u roku od tjedan eventualno 2...XD A za miris,to je sigurno,miris s vremenom nestaje,sve je slabiji,znam iz svog iskustva..zato najbolje dr~at to u nekom celofanu pa sve u vreici ak oa da ti ne smrdi cijela soba po ~i~i
Kreso1988ENTUZIJASTA

feb 2010.

ma neznam da sam duze od 2-3 dana imo vutre kuci da nisam popusio, ili nikada nisam imo toliko puno i nemam zivaca gledat to u ladici^^
NoTrippinAMBASADOR

feb 2010.

Staklena tegla je prava stvar i ima ih svakakvih veli ina, nikakve kesice. 6 mjeseci bez problema,a du~e od toga nisam probao jer nije potrajalo:vb_kez:
Big LLEGENDA

feb 2010.

OK, sad da pitam vezano pitanje za to... Kad uberea plod vlastite biljke, nekih cca 200 grama ajmo re, kamo s njima da se ne osuae, ne propadnu??? Kako ih spakirat i di ih spremit?

feb 2010.

Curring,staklenka,pola godine-godine:) Na suho i tamno mjesto:)
kiLDerPOZNAVALAC

feb 2010.

A za duze zamrzivac...

feb 2010.

kolicina je negdje oko 30-40 grama...pa bilo bi steta da propadne... znaci staklenka...jel moze ona od krastavaca ako ju ocistim prvo? :D
Kurblaj KanAMBASADOR

feb 2010.

Naravno da mo~e. Samo ju dobro operi osuai i spakuj unutra

feb 2010.

da ju bas operem? kao sto bi oprao salatu prije rucka? :P mislio sam da je lose da se vutra smoci....mislim onak, u onoj seriji(weed) vise nije valjala nakon sto su je izvukli iz bazena... lol da...totalni sam noob...zalim :(

feb 2010.

itam malo jbga,drugi piau a ti opet do mokre tegle i serije weed doea. Uostalom,ta se koli ina popuai prije nego presuai i oslabi:)
kiLDerPOZNAVALAC

feb 2010.

Nije ti rekao da dobro operes vu nego teglu...

feb 2010.

aha ok...sve pet :D ugl, hvala na savjetima :)

feb 2010.

I onda meni ljudi govore da sam spaljen.....:sick: Kladim se da fraer nema 18..
Big LLEGENDA

feb 2010.

Ne kradi burazu vutru!!! xD
SiDAMBASADOR

feb 2010.

staklena tegla,..... samo ju dobro za epia i to je to, ja tako radim i meni stoji bez problema ko onda od kada sam ju stavio u tu teglu, kao ato je netko spomenuo 6mjeseci do godine dana si miran.... vre ice, papire, celofane itd obavezno izbjegavati jer bilo kakav papir i mala koli ina zraka vuku vlagu iz plodova i u~asno brzo se suai..... kaj se ti e burazove vutre, samo ti to podimi jer njoj nije niata, vutra nema rok trajanja. eventulano e se malo posuaiti i to je to, ali to ne predstavlja problem nepualjivosti... :)) samo navali ....

jun 2010.

ja skoro svaki put kad uzmem 50g,stoji mi oko 2 nedelje,ali ja to zapakujem pojedinacno po kesicama,i onda vadim jednu po jednu,ali najbolje je ako imas neku metalnu kutiju sa poklopcem,nista se ne oseti,a i vutra ne gubi toliko na mirisu...
MarleeeyISTRAŽIVAČ

avg 2015.

Da li neko moze da mi kaze, nasla sam travu staru 15 godina u kutije od caja, kazu da je jos iz 90-ih...da li to i dalje ima dejsta? Izgledalo je presuseno i raspadalo se i izgleda kao da je lisce ?

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se