LEGACY
Prvi put
38 odgovora2,923 pregleda
lv_inf
ENTUZIJASTA363 REP41%
→ Poznavalac
lv_infENTUZIJASTA
sep 2014.
sep 2014.#1
Pozdrav sljedeu subotu planiram prvi put probati i zanima me malo kako ato :D
Pro
itao sam sve teme tu ba foru prvi put ali imam neka svoja pitanja pa krenimo:
1. Pijem neke tabletice mogu imati kakve nuspojave radi toga? radi se konkretno o imunosupresivima :D
2. S menom bude naj. prijateljica jer sam
itao da je bolje ako si s nekim, ona je ve probala 2 puta i veli da je ona neat i osjetila.
3. poato na postavljeno pitanje pod 1.) postoji mogu
nost da bude mene mo~da jae lupilo radi tih stvari?
4. je ko od vas po~alio kaj je probao? :D
prestao sam puaiti prije nekih 3 godine ali si znam zapalit s vremena na vrijeme cigaretu u druatvu bude mi to onda neki aok ili neato? ajde iskusni uputite me malo, ja sam od onih koji voli sve znati unaprijed da nebude iznenaenja :D
p.s. promjeaati s puno duhana za prvi put ili malo?
Tarzan
ZMAJ29.879 REP
TarzanZMAJ
sep 2014.
sep 2014.#2
samo sam bacio oko na te imunosupresive..spominju se tu neke transplatacije, ako je bila neka transplatacija onda se strpi jos sa svime sto ne valja.. ne bi te trebalo jace lupiti zbog tableta :) ja nisam pozalio al ima sigurno netko da je, al vecina nije pozalila :D najbolje pomijesati pola pola (duhan-trava) i ne uvlaci odma ko u filmovima (mogao bi pozaliti) nego za prvi puta pusi normalno ko cigaru.. poz
lv_inf
ENTUZIJASTA363 REP41%
→ Poznavalac
lv_infENTUZIJASTA
sep 2014.
sep 2014.#3
Proalo ve dobrih 3 i pol godine tako da nije niata svje~e i doze su minimalne :D alkohol konzumiram normalno na te tablete bez ikakvih posljedica :D A hvala na savjetu ato se tie uvla
enja :D
Domar
POZNAVALAC947 REP39%
→ Ambasador
DomarPOZNAVALAC
sep 2014.
sep 2014.#4
Ma slo~i si malu pljugicu i lagano, dim dva pa pusti 10tak min, vidi kako te lupa! Samo ti tu frendicu pozovi da zarola pusti neki filmic i nebudete dugo frendici hehe
lv_inf
ENTUZIJASTA363 REP41%
→ Poznavalac
lv_infENTUZIJASTA
sep 2014.
sep 2014.#6
Zna
i prvo lagano potegnem 2-3 komada i pustim jedno vrijeme? (ovo bude sad neiskusno ali kolko uope to gori dugo? :D ili kaj se ugasi nakon nekog vremena ili kak? ) sori na newbie pitanjima..
Stipe
ZMAJ157.066 REP
StipeZMAJ
sep 2014.
sep 2014.#7
Potegni 2-3-4 dima koda cigaretu pusis...nemoj se "punit" pa drzat ili kajaznam...da te nebi opizdilo :D sam ce se ugasit ako su celulozne rizle....pa pricekaj 10-15ak minuta....ak nist....ponovi postupak :D kad pocnes osjecat "knedlu" u grlu i suha usta...znas da pocinje polako
Sativa Diva
ZMAJ19.032 REP
Sativa DivaZMAJ
sep 2014.
sep 2014.#8
opteretia si se pitanjima.. al
etvrto je najja
e!! nevirujen da je itko ode po~alia ata je proba, ata ti je, haha.. daj se opusti malo.. nemoj ovako kad i neato drugo budea prvi put iaa radit..
aala mala, nemoj zamiriti.. uglavnom, ata manje znaa, to bolje..
pripremi litru vode i kil jabuka i bit e to jedna nezaboravna subota..
have a nice time :wave:
Stipe
ZMAJ157.066 REP
StipeZMAJ
sep 2014.
sep 2014.#9
jooojj Divaaa :D jabuke poslje dimljenja hahha.....slane kokica pa 2-3 jabuke....i napolitanke ak ima :D malo spamam....al si me sjetila sa jabukama hahahha
....samo polako i opusteno Iv_inf ....nije to acid ili trip da imas tremu od probanja :P
Sativa Diva
ZMAJ19.032 REP
Sativa DivaZMAJ
sep 2014.
sep 2014.#10
prie godinu dana nije bilo izlaska da nisan sa sobon nosila obavezno dvi zelene jabuke u torbi.. HAHAHA.. svi su mi se smijali, al kad bi svi ogladnili nakon dvi ure chillanja, ja san se smijala njima..
lv_inf
ENTUZIJASTA363 REP41%
→ Poznavalac
lv_infENTUZIJASTA
sep 2014.
sep 2014.#11
Domar cesto je frendica kod mene na filu pa nista :P bez brige :D
Naci jabuke? To mi se svidja.. volim jabuke :P hvala na savjetima sljedecu subotu je taj dan I javljam dojmove a vi ako se jos kaj sjetite da bi trebo znat pisite
Kirje
AMBASADOR2.522 REP29%
→ Legenda
KirjeAMBASADOR
sep 2014.
sep 2014.#12
Stari moj samo laganini, nije forca niata. Mene recimo i veinu ljudi koje znam uope nije lupilo niata prvi put. Mene je tek 3-4x. Ina
e ne puaim cigare. Nezz do
ega je, joa sam ja pratio ritam ovih "iskusnih", ali niata. Tako da najbolje bez o
ekivanja i kamo te odnese.
Da ina
e meni je jest voe kad se naduvam neato
12 REP24%
→ Istraživač
sep 2014.
sep 2014.#13
Da san se ja informira prije nego san prvi put zapalio, vjerojatno ne bi dosa kuci i isprid matere krvavih ociju rijesio pola tepsije krempita... Toga se jedino sican od 1. puta :_)
poanta: mani se jabuka i reci frendici da spremi neke e*acke kolace
amrildooo
LEGENDA11.804 REP68%
→ Zmaj
amrildoooLEGENDA
sep 2014.
sep 2014.#14
Prvi put kad sam probao bilo je na nagovor drustva u srednjoj, ustvari sjedio s par cura i jednim jaranom i svi dime, a meni ribe govore aj jesi pussy i tak ja uzmem kad me je nakon 15min pukla paranoja, kontam svi kuze da sam se zvekno, tesko mi hodat, muka mi, osjecam se ko narkoman jer sam u to vrjeme i travu gledo kao eks il bilo sta drugo, nakon tog prosla 2 mjeseca ja opet isti scenarijo i opet mi muka, a svaki put nakon dima sam imo griznju savjesti, jao moji mi daju pare sto zarade tesko, a ja na to potrosim hehehe. Tek poslije na kraju srednje sam zadimio i sve je bilo ok tacnije na maturi, a od tad sam se zaljubio u Marijanu i ne planiram da je ostavljam, dok nas smrt ne rastavi kazem ja. Uglavnom jedi prije i nemoj puno, po 2 3 dima pa sacekaj 10min da vidis kako je, nemoj kao ja pred ribama ko je pussy pa daj vam da vidis kolko ja mogu uvuc heheheh. Ko i sa cugom nadji sebi mjeru da ti je knap i uzivaj :)
P.S Moja stara je prije neki dan zadimila samnom, et da zena proba i jbg pretjerala ja smoto njoj roru sebi roru i reko drzi kolko mos, nakon tek 20-30min je spucalo i sutradan kaze nikad vise u zivotu, nemoj i ti pretjerat pa da bude nikad vise, flasica vina s curom je super, ali flasa rake s jaranom nije. hehehe Uzivaj i sretno :spcartman:
PowerSeed
ZMAJ189.950 REP
PowerSeedZMAJ
sep 2014.
sep 2014.#15
ajd pa to u subotu, sto manje ocekujes to ces bolje da prodjes, nice & easy
u nadi da imas bar 18 sve najbolje zelim
32 REP64%
→ Istraživač
apr 2015.
apr 2015.#16
Sadam prvi put vani a i hteo sam da napravim neki svoj box.... iskreno treba mi za ulje ,,,
1. da li sam kiksno s`obzirom da sam narucio auto white w , da li to zadovoljava % thc?( ulje za probleme sa degerativnim kostima i imunitetom) ili nesto vise thc`a ?
2.naracuo bi seme Z7 zbog visokog % CBD`a ( i ne znam da li one idu pod lampu tj u box) ili outdoor?
3. i jesam li zaksnio sa outdoor sadnjim s`obzirom da je vec kraj aprila?
Hvala unapred svima!
Kanabis_kid
AMBASADOR1.664 REP5%
→ Legenda
Kanabis_kidAMBASADOR
apr 2015.
apr 2015.#17
Ovako poato ti treba za ulje preporu
io bih ti da posadia vani jer e prinos biti vei. Nisi zakasnio, sve do 6. mjeseca je ok
I baci oko na https://www.vutra.org/threads/vodic-za-vanjski-uzgoj-outdoor.13392/
https://www.vutra.org/threads/zemlja.9972/
i samo
itaj, informiraj se o uzgoju pa e bit dobro
32 REP64%
→ Istraživač
apr 2015.
apr 2015.#18
A to mislis na neku auto sortu. Jer za oktobarske sam okasnijo zar ne???
🔒 Ova tema je zaključana
sep 2014.
1 / 20
sep 2014.
apr 2015.