VUTRA
ForumMarihuanaObrazovanje- UPITNIK - Koju opciju za placanje semenki najcesce koristite?
LEGACY

- UPITNIK - Koju opciju za placanje semenki najcesce koristite?

131 odgovora14,878 pregleda
Fenix94POZNAVALAC

dec 2015.

Molim da glasove daju samo oni koji su menke vec placali :) I moze naravno, zasto koristite bas tu opciju za placanje :)
L0oDZMAJ

dec 2015.

:D e bas nam je trebala ovakva tema :D
Paranoja ManAMBASADOR

dec 2015.

Western union
MMSplitLEGENDA

dec 2015.

Moj vjerni Sivko sve rijesi... :)

dec 2015.

Nista od navedenog

dec 2015.

e je moj poatar u ovoj anketi ?
MMSplitLEGENDA

dec 2015.

A e je moj post? :) Sta je ovo, Sjeverna Koreja?
MeskalitoLEGENDA

dec 2015.

Cemu ta anketa ?

dec 2015.

pa nismo odavno imali neku anketu, a ljudi vole kad ih pitas :)
Paranoja ManAMBASADOR

dec 2015.

Ja sam imao anketu :D

dec 2015.

Plaam samo poataru, nema toga u anketi :sadbanana:
Paranoja ManAMBASADOR

dec 2015.

Imam ga i dalje.... ovo je moj afterlife ;)

dec 2015.

sada ima ;)

dec 2015.

Preko deviznog nema, a to je moja opcija. Ali eto valjda se podrazumjeva kao dirktno na bankovni.

dec 2015.

ne znam sto ljudi vole pravit statistiku o sveme.

dec 2015.

isto ko sto vole bez veze da ulete u neciju temu i napisu nesto sto nema veze sa temom
Dim92ENTUZIJASTA

dec 2015.

Prilikom plaanja putem deviznog ra una obavezno ostavite bar 30 evra da stoji na ra unu posle nedelju dana podignite preostali novac. Veina bankara ne zna da i strana banka naplauje svoje usluge. Meni su naai bankari naplatili samo 10 evra usluge naae banke, a posle su me tra~ili i zamolili da uplatim joa 15 evra za usluge banke preko koje prodavac podize novac. U pitanju su greske bankara...
SmellsZMAJ

dec 2015.

Kakva je to anketa bez paypala:crazyd:
Fenix94POZNAVALAC

dec 2015.

Koliko opcija za koje ni sam nisam znao :O Ubih se trazeci da platim preko paypala, ili direkt karticom i nema sanse :D
savagestrainAMBASADOR

dec 2015.

Ja sam platio karticom, onda kad sam shvatio sta sam napravio sam pojeo nokte do koze, ali sve je u redu proslo :)
Fenix94POZNAVALAC

dec 2015.

Mozes li nam objasniti sta je bilo, da ako bude srece se drugi nauce na tudjim greskama ? :)
SmellsZMAJ

dec 2015.

O ito niata,ako je napisao da je sve proalo u redu :) Koliko sam sku~io,paranoja ga je oprala.Mene to ne j... ni 5%...
savagestrainAMBASADOR

dec 2015.

Da, ali ja sam po prirodi paranoicna osoba, npr. dok je grow u tijeku nikome ne otvaram vrata pa makar mi Isus Krist stajao pred vratima :P Vjerojatno je lakse za uci u trag, ali da svi padaju na taj nacin, ne bi bilo ponudjeno kao opcija placanja, a to sta nije mozda najpametnije, to je stvar nas koji narucujemo tako hehe :)
Dim92ENTUZIJASTA

dec 2015.

Ja nisam paranoi an, ali sam dokazano loae sree. Kad je meni stiglo bez problema svi ostali nemaju ata brinuti. :wave:

dec 2015.

Platio sam direktno sa tekueg. Nema straha jer uplata putuje na drugi kraj svijeta da bi doala na trei kraj. ...a aalju sa etvrtog mjesta. Barem kod jednog od sponzora, za druge ne znam.
Fenix94POZNAVALAC

dec 2015.

@}or~ , sve danas moze da se uprati, apsolutno sve ali ko ce nas upratiti sto kupujemo 3 semenke? Niko naravno tako da nema razloga za panikom :)
savagestrainAMBASADOR

dec 2015.

E tu su mene ustvari prepali, uzeo sam opciju za onaj stealth packaging i oni su poslali na pakiranje u Amsterdam. 'bem ti stealth, ne? :P

dec 2015.

opet ste odlutali od teme, prica se o opcijama placanja
pusimmnogotraveENTUZIJASTA

dec 2015.

Izbjegavam placanje na daljinu, kupim u becu u grow shopu uz konzutacije sa zaposlenicima ili ove godine na cannafestu (kupio sam valjda zivotnu zalihu sjemena koje necu nikad stici uzgojiti) Fino je imati opcije

dec 2015.

Malo ga :poop::poop::poop:. Kake opcije, kakvo plaanje na daljinu? `ta je pouzee, jel itaa ti iata? Kakva ~ivotna zaliha, hoea reci novac pod tim "opcije", ako te to veseli neka ti je. Po emu si ti razli it od nas, ti imaa opcije, haha :upiii:. Ti si iskeairao 5 tisua eura i uzeo si sjemenki do kraja ~ivota, i jakih ti zaposlenika u be u. Ego ti probija strop, de sleti meu nas smrtnike bar na tren :let:.

dec 2015.

Valjda je fino imati opcije!:D To je klju uspijeha!!!
jesamZMAJ

dec 2015.

meni je najdra~a opcija iz ruke u ruku jer se tako osjeam najsigurnije
Brkato PraseAMBASADOR

dec 2015.

Ma hteo momak da kaze da je bio na Cannafestu ali nije znao kako. Nije u pitanju ego uopste, taman posla. Mozda je altruist pa planira da podeli ljudima oko sebe? Sa ovim tempom uzgajanja koje trenutno ima 3 paketa od 5 komada su verovatno nekome zaista zivotna zaliha. Ja nemam jos ni zavrseni grow a napravio sam stash od podosta pasulja a vrlo verovatno necu iskoristiti ni pola. Jel i moj ego kao Ajfelov toranj?:)

dec 2015.

Ti si njegov odvjetnik ili imaa dva profila???
Brkato PraseAMBASADOR

dec 2015.

Smiri malo zivce, ne dizi tenzije bez potrebe. Ako ne prepoznajes humor onda je tvoj problem. Vidi se ciji je ego u oblacima kada mu je jedina zivotna opsesija udaranje slazem se i ne slazem se po forumima.

dec 2015.

Humor ti je opasan, a tvoj post nema veze sa temom. Odi u brutal ako ti je do spama.

dec 2015.

meni se osjemenila durbanka vani, tako da imam do~ivotnu zalihu dutch passion durban poison i northen light hermija

jan 2016.

Iskreno,sla~em se veinom kolega... Na ruke.. ist ra un duga ljubav :thumb:

mar 2016.

a kako se placa po preuzimanju i od koje seed banke ? Jel ima u seedsmanu ta opcija , slanje kesa mi je nesto rizicno a spremio sam 100e i dobio order number , sutra idem da uplatim a ne bi da se zahebem nesto jedva sam skupio ovo , ali jedva :D

mar 2016.

a sto bi bili hermiji, treba da dobijes f1 regular ako su ukrsteni dp x nl po preuzimanju mozes platiti jedino ako kupujes unutar zemlje u kojoj zivis, ne mozes tako od seedsmana da porucis

mar 2016.

A mo~da je ovjek mislio da mu je NL bio hermi pa opraaio Durbanku. Pa sad ima fem.:D
i33iAMBASADOR

apr 2016.

visa i maestro trpe svaata
Mr_GreenISTRAŽIVAČ

maj 2016.

Gdje vi narucujete sjeme sto placate pri preuzimanju?

maj 2016.

Ja plaam po preuzimanju,ali ne od poatara nego od ovjeka koji ih kupi na veliko i ima relativno dobar izbor (bar automatika).Pouzdan,donese kad ka~e i cijena je ista kao i po shopovima vani...
Fenix94POZNAVALAC

maj 2016.

Licno preuzimanje je moguce u Hrvatskoj ako se dobro secam. Da li je to moguce u Srbiji ili Bosni neka kaze neko ko zna :)
Mr_GreenISTRAŽIVAČ

maj 2016.

A gdje u hrvatskoj mogu naru iti tak da platim pri preuzimanju
HomericaISTRAŽIVAČ

maj 2016.

Prvi put prije 7dana poslao 30eura za 5 sjemenki White widow autoflower feminised +10 gratis na NIRVANA SHOP pa javim kad mi stigne u Dubrovnik,ovdje2jointa 200kn(22eura otprilike)i niko ne kupuje jer je skupo pa svi smo na besplatnoj drogi kod doktora, na heptanonu (1boca dnevno ili 20tableta smijemo dobiti dnevno),jedva ekam da naraste i da zaboravim doktora i heptanon,ovo mi je druga sadnja marihuane vani, prvu sam ubrao nakon 2mj.jer sam morao neato zapalit i bila je super domaa 1995,ako mo~ete davajte mi koji dobar savjet kakve posude, zemlja, gnojivo, ato biljci najviae poma~e a ato joj ateti, pozdrav iz vrueg Dubrovnika
HomericaISTRAŽIVAČ

maj 2016.

30 sam poslao pa ako doe super ako ne jebiga nije kraj svijeta. Drugi put emo naru iti druk ije

maj 2016.

di je najbolje narucit sjeme,ako moze molio bi link...
StipeZMAJ

maj 2016.

http://www.seedsman.com/en/?a_aid=vutra

maj 2016.

hvala...

okt 2016.

ja sam poslao cash u koverti valjda ce sve biti u redu :D
HomericaISTRAŽIVAČ

okt 2016.

Poslao u kuverti lovu i doalo za 7vdana kod NIRVANE,a jrdnom naru io autorlower i 3 normalno izrasle a 2 neki kupus kod SEED...ali sam zaboravio zadnje rije i.Jeli se joa kome to dogodilo da ste naru ili sjeme trave a da im je izraslo neato drugo osim trave(2automata i 3 kupusa neka iziala a naru ivam barv3,4puta godianje

okt 2016.

au pa jel moguce to :D strasno !

okt 2016.

kod nirvane ne moze paypal ni ostale zajebancije a ne moze ni pouzecem :)
StipeZMAJ

okt 2016.

Ko nirvane se moze platiti -kreditnom karticom -bitcoin -bank transfer -cash u kuverti Mislim da je to i vise nego dovoljno opcija za naruciti sjeme @Homerica to sto pricas nema veze sa nirvanom. ako si posadio sjeme cannabisa onda ce izac ili cannabis ili nece izac nista. ne moze iz te menke izaci kupus ili neka druga biljka. vjerojatno je zemlja bila kontaminirana nekim drugim sjemenom ili ti je upalo nesto drugo. to kao da posijes sjeme paprike pa ti izraste tulipan :D

okt 2016.

strasno sta se sve moze procitati... negde sam procitao da nirvanino seme dolazi upakovano u paket isaran listovima marihuane... i kome onda verovati :)
JamrockPOZNAVALAC

okt 2016.

Znaci slanje novca u koverti je proverena metoda? :rasta:

okt 2016.

koliko god bilo pozitivnih i negativnih odgovora nikad ne znas sta moze biti sa tvojom posiljkom :D

okt 2016.

al zato moze iz semena spanaca izrasti vuva... ko kod moje bivse taste, ona otputovala negde, mi obilazili kucu s vremena na vreme, ostale semenke sto smo dimili, a kad se ona vratila i nasla ih pomislila sta je pomislila i eto cirkusa :D inace @ tema ne koristim ni jednu opciju, placaju/kupuju mi iz odande, samo posaljem link sa strejnom koji hocu, a ranije dok sam imao para da putujem sam i donosio.
HomericaISTRAŽIVAČ

nov 2016.

Naru io LEDsvjetlo preko ebay-a i doalo u poatu ZG,poslali mi pismo da im doka~em koliko sam platio,poslao poati mail da je LED1200Wsvjetlo teako2,5Kg koatalo115am.dolara(810kn ebay mi skinuo s ra una),poata mi javila da je sve uredu i da 3,4dana paket e biti u carini i da e mi ga poslati onda na moju adresu.Zanima me ho u li morati platit neku carinu za to svjetlo?

nov 2016.

Ovisi odakle je poslano? Ako je kina platit ces ako je negdje iz eu neces platiti nista Edti Tek sad vidim gdje si postavio pitanje :fuck:
aceofspadesAMBASADOR

dec 2016.

eo vec 2x visa i to na rate :p (jbg lakse je podnjet u danasnjim okolnostima) sve uredno dolazi kroz 10tak dana, stealth pakung, posiljka je preporuka na potpis... cak sam ih uzico da mi i promo materijala stave u stealth (kao inace neide nista osim menki nutra) dobio par naljepnica raznih strainova...
KapislaENTUZIJASTA

jan 2017.

Od kad na nirvani nema opcija da se plati kreditnom? Je l' plaao neko preko bank transfera kod njih? Nirvana je jedna od retkih gde baa nema niata ato se mo~e povezati sa kanabisom...osim samih semenki, normalno. :D
HomericaISTRAŽIVAČ

jan 2017.

poaaljem eure u kuverti i za14 dana doe mi,ali naru im otprilikesvako godinu dana,sve dok ne potroaim ove naru ena pa tek onda kupim ponovo seeda,kupim onu koja ima najviae THC-a,autoflower,sjeme koje dava najviae dobrog prinosa po sjemenki? ZNATE LI KOJE SJEME MORAM KUPITI DA OSTVARIM GORE SJEMENKE KOJE ME ZANIMAJU,I NEK SVAKO BUDE ONO KOJE SAM VAM NAPISAO DA MI TREBA,NADAM SE DA ETE MI USKORO ODGOVORITI I JO` NE`TO,KOJE SJEME (PRVIH5 SJEMENKI DAVAJU NAJVI`E THC-a I NABAVI 5TAKVIH SJEMENKI),I JAVITE KAD BI MI MOGLI TO NAPRAVITI I NABAVITI MI TO SJEME KOJE TRA}IM(GDJE DA GA TRA}IM I CIJENE TIH SJEMENKI NAPI`ITE MI I NAPI`ITE GDJE STE IH NA`LI JESU LI ZANIMLJIVI?HVALA SVIMA KOJI MI ODGOVORE?
xcxAMBASADOR

jan 2017.

E? Nisam te niata razumio...
hazeriZMAJ

jan 2017.

:eek:Aaaaa....De je zapelo...

jan 2017.

@Homerica - evo ti pa biraj, very high thc i high yield nemoj pisati velikim slovima, procitaj pravilnik. i pisi malo razumljivije

okt 2018.

Sjednem u auto i odem preko grane! Do Slovenije 2h,,lagane vo~nje. Nazad joa nekoga i povezem, tako da sam naletio na studenta, koji je iz prve znao ata radim u SLO. A de ko ~ivi blizu mene, pa sada njega zovem. To je sre a.!

okt 2018.

jan 2019.

mo~ea li re i di se nalazi taj shop i kakvi je izbor sjemena? dali imaju internet stranicu?

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se