LEGACY
tekuchi THC
54 odgovora10,168 pregleda
27 REP54%
→ Istraživač
ROX
POZNAVALAC884 REP32%
→ Ambasador
ROXPOZNAVALAC
feb 2007.
feb 2007.#2
Ozbiljno?
Neznam dal postoji nesto ko tekuci THC, al sam siguran da ga nema nigdje u ljekarnama ili drugim medicinskim institucijama jer je medicinska i svaka druga primjena zabranjena na ex-yu prostorima.
Al probaj otic u ljekarnu i pitat jel ti mogu prodat ekstrakt ilegalne droge. I javi kak je islo
Kurblaj Kan
AMBASADOR4.264 REP79%
→ Legenda
Kurblaj KanAMBASADOR
feb 2007.
feb 2007.#3
Mo~da mislia na hash ulje ali to je rijetko a i sigurno nije legalno
b r a i n c h i p
AMBASADOR3.453 REP56%
→ Legenda
b r a i n c h i pAMBASADOR
feb 2007.
feb 2007.#4
Vjerovatno mislis na Marinol, ali to nije tekucina, nego tabletice.
Ne znam bash da to mozes samo tako nabavit.
Da, to je odgovor koji je trazio, ima savrsenog smisla... bravo! NOT
0 REP0%
→ Istraživač
feb 2007.
feb 2007.#5
Tekui THC postoji.To ti je,moze se reci procisceno hasisovo ulje.To je preko 90% cistog THC.Kod nas je to gotovo nemoguce nabaviti ali bude tu i tamo da se nekome stvarno posreci.
Kurblaj Kan
AMBASADOR4.264 REP79%
→ Legenda
Kurblaj KanAMBASADOR
feb 2007.
feb 2007.#6
A ata e ti to uope mislim nema nikakve potrebe za tim ata e ti ja
e od hasisha ikad trebat mislim to mi tak pretjerivanje nema jednostavno potrebe za takim stvarima
zleeqovski
ISTRAŽIVAČ172 REP81%
→ Entuzijasta
zleeqovskiISTRAŽIVAČ
feb 2007.
feb 2007.#7
Honey oil tj. hash ulje nije bas tekuce. Vise je kremast/smolast kao med (takve je i boje). No ja vam ga nebi preporucio ako ne znate kojom metodom je dobiveno. Ako je dobiven pomocu alkohola, onda je ok. No najcesce se koristi butan (kucanski plin) i popularni HoneyBee Extractor pa se dogodi da se koristi krivi plin koji je otrovan za organizam. A nazalost dio tog plina ostaje u smjesi pa onda ga popusite..sto nije dobro, nikako.
Drzite se bubble hasha koji se uglavnom radi pomocu leda i vode.. Zdravije je ;-)
0 REP0%
→ Istraživač
feb 2007.
feb 2007.#8
Mozes pusit tako bilo gdje u javnosti,premazes cigarete,jednu popusis i napusen si.
outdor@c
ENTUZIJASTA225 REP6%
→ Poznavalac
outdor@cENTUZIJASTA
feb 2007.
feb 2007.#9
.......negdje sam cito da postoji 100% thc...........proziran je........bez mirisa........i inhalira ga se.......mozda sam u krivu....sada cu probat naci kako ga napraviti.....
Kurblaj Kan
AMBASADOR4.264 REP79%
→ Legenda
Kurblaj KanAMBASADOR
feb 2007.
feb 2007.#10
Ak je 100% thc kolko male koli
ine toga potrebno kako bi to izmjerili a i nevjerujem da se to mo~e u nelabaratorijskim uvjrtima dobit
A Vrlo lako je mogue da je izoliran
isti thc ali to ne zna
i da e se to okolo koristiti i atajaznam prvo nema potrebe i koli
ine bu bile jako teake za izmjerit a drugo sigurno je proizvodnja jako skupa
Pa zato najbolje zapalit oju, bong, lulu ili ako nevolite puait pojest neat fino i dobro
0 REP0%
→ Istraživač
feb 2007.
feb 2007.#11
Nisi u krivu.Kad ga inhaliras,pusis iz onih staklenih lulica ili iz ~lice cuvas pluca i brzo se napusis.Ali vecinom se koristi ko hasisevo ulje ili se poprska trava pa se snaga pojaca xx puta.
0 REP0%
→ Istraživač
feb 2007.
feb 2007.#12
Samo premazes cigaretu,dovoljne su 1-2 kapljice,ne trebas se brinuti da ces se predozirati.Vjerovatno proizvodnja i nije tako skupa sa pravom opremom ali zato ako ikad naidjete na tekuci THC,bez 500,600 kn nema sanse da ista dobijete.
Zasto stalno tvrdis da nema potrebe za tim,nema potrebe za koristiti da bi se napusavao ludjacki ali inace je vrlo korisno-nema mirisa,znaci nema vise mjesta,ako naidjes na tekuci THC,gdje nebi mogao pusiti,a i koristenje cistog THC-a je vrsta harm reductiona,ne bi se vise trebao brinuti zbog murije,mozes uzimati oralno.....nema potrebe ali sigurno je vrlo korisno.
Pampers
POZNAVALAC793 REP21%
→ Ambasador
PampersPOZNAVALAC
apr 2007.
apr 2007.#13
ne bas sad 500-600kn ali dosta kosta. U Amsterdamu mi je lik pokazao kako to izgleda jer nism imo 50 eura viska da si uzmem gram/dozu. Uglavnom, majstor ima malu patent vrecicu punu necega sto izgleda kao mast - hashis oil. Imas na izboru 50% i 70%. Ako kupis, lik uzme stapic kao onaj za cistit usi, ali bez vate i zagrabi ti po tom ulju. Stavi stapic u novu patent vrecicu i sve zajedno na vagu. Reko mi je "U put it on Malboro" i pokretom je odglumio mazanje.
Al nisam sigurn kolko je to dobar nacin, jer kontam da pola thca ode u zrak a ne u pluca kad premazes tako cigaretu.
49 REP98%
→ Istraživač
apr 2007.
apr 2007.#14
ovo me jako zainteresiralo - zasto mislis da bi butan ostao u konacnoj smjesi? mislim, posto isparava na sobnoj temperaturi, kako je to uopce zamislivo? Imas kakav link gdje se o tome raspravlja? Il mislis jednostavno koristenje nekog plina koji ostavlja talog - al to je prosto pogreska u postupku, to se treba provjeriti na staklo/zrcalu...
Koliko shvacam, butan bi trebao biti idealan za ekstrakciju very high % THCa, jer je izuzetno selektivan...
EXARP
POZNAVALAC1.275 REP75%
→ Ambasador
EXARPPOZNAVALAC
apr 2007.
apr 2007.#15
Plin nemo~e ostat u smjesi jer onda nebi bija plin. Op
enito ova metoda je opasna jer se radi sa opsnim plinom i uglavnom u neprofi uvjetima.
Ja san radija sa acetonom, i ima jako dobre rezultate. Crni, polugumasti talog predivnog mirisa. Ali ja san radija sa "prpon". Mrvotinama sa dna kese, koje su na ovaj na
in postale lakae "pualjive". Samo radi toga jer nije bilo potrebno zamotat joku od 20 centi koja bi opalila dvojicu. Jedva.
Na ovaj na
in san iskoristija ono ata bi ina
e bacija, sa minimalnim posljedicama po plua.
E sad, extrahirat neki lipi masni cviti...nevidin tu korist, osin zadovoljavanja znati~elje.
Pampers
POZNAVALAC793 REP21%
→ Ambasador
PampersPOZNAVALAC
apr 2007.
apr 2007.#16
E da, da se vratimo na temu. Zanima me ako netko ima recept ili ideju kako napraviti hashish oil?
P.S
Hehe, dobra fora vutragenjo s potpisiom;))) mislim da cu ga ostavit neko vrijeme;)))
ROX
POZNAVALAC884 REP32%
→ Ambasador
ROXPOZNAVALAC
apr 2007.
apr 2007.#17
Edit: sam cu sebe cenzurirat radje, iako dolazim u ogromnu napast. Bas ste gestapo :D
Pampers
POZNAVALAC793 REP21%
→ Ambasador
PampersPOZNAVALAC
apr 2007.
apr 2007.#18
Vutragenjo pa ti se svoje sijene bojis!
Ja nevjerujem da si sve obriso...
49 REP98%
→ Istraživač
Vutragenjo
ZMAJ39.529 REP
VutragenjoZMAJ
apr 2007.
apr 2007.#20
Zasto se bojim sopstvene sijene? To je uvreda za jednog crnogorskog junaka :ohno:
znas li ti koliko je kupusijih glava moj djede posjeka? ne ozbiljno ne znam kako vam vise nije jasno i evo da se "sakrijem" iza pravilnika:
Clan 12. Stop hemijskim drogama
"Vutra.Org propagira obrazovanje ljudi u vezi Marihuane kao i legalizaciju iste. Iako na naaem sajtu mo~ete nai par tekstova o hemijskim drogama, strogo je zabranjeno (pogotovo na forumu) bilo kakvo diskutovanje u vezi hemijskih droga jer to mo~e loae uticati na reputaciju naaeg sajta, a mi to ne ~elimo. Kraenje ovog
lana pravilnika povla
i moderaciju vaaih poruka pa
ak i trajno banovanje sa foruma."
Dovoljno je sto pokusavamo da odrzimo ovaj sajt, dovedemo ljude na mars, obrazujemo ljude nego se odje moram i sa vama borit. Eto priznajem vi ste pobjedili samo nemojte spominjat hemiju vise ako se morate izjadat nekom eto posaljite mi pm...
domba
POZNAVALAC918 REP35%
→ Ambasador
dombaPOZNAVALAC
apr 2007.
apr 2007.#21
EDIT by Genjo: nemoj zapocinjati molim te jedva sam ih smirio...barem se nadam. I ti edituj svoj potpis zato sto sam lijen da brisem diskusije koje mogu nastati zbog istog...uuuh ne mogu vise stvarno cu obrisati ovu temu jednom za vazda.
49 REP98%
→ Istraživač
apr 2007.
apr 2007.#22
pa ima situacija gdje je hash ulje zanimljiva opcija, esp kod ostataka sranja il ako iz drugih razloga zelis izbjeci udisati toliko toga... kako je sad ekstrakcija kemija?
Takodjer je prosto zanimljivo; redovito rastavim stvari koje rade da vidim kako rade ;)
I wonder, jel bi se uz neko nepolarno otapalo moglo dovoljno fortify-ati grass, tako da se ovo ispari na nesto obicne trave, tipa ko ekstrakti salvije, na pa ono 10X grass i sl :) Pitam se naime jel se dade tu innocent biljcicu pretvoriti u full-blown visionary trip :)
takodjer, koliko prema logici koristenja butana razumijem, THC je vrlo nepolarna molekula - jel bi onda umjesto acetona petroleter ('medicinski benzin', zippo fluid) bio bolja opcija?
EXARP
POZNAVALAC1.275 REP75%
→ Ambasador
EXARPPOZNAVALAC
apr 2007.
apr 2007.#23
Fortificiranje mo~e bez problema. E baa za to ti treba aceton, a ne npr. etilni alkohol ili benzin. Potonji kupe previae voskova, masti, klorofila...
Svejedno, sa acetonom nisan moga i
poviae 10X snage. Previae akalje. Ali nikad nisan cvitove extrahira, samo prpetinu ;)
zleeqovski
ISTRAŽIVAČ172 REP81%
→ Entuzijasta
zleeqovskiISTRAŽIVAČ
apr 2007.
apr 2007.#24
Nisam pratio temu.
Na pitanje zasto nije zdravo. Honey Oil se najcesce dobiva uz pomoc plina koji pod pritiskom van daje ulje.
http://www.growhigh.co.uk/catalog/product_info.php?products_id=943
Postupak je taj da se nakon ekstrakcije ulje drzi na toploj vodi da ostatak plina ispari.
Tutorial kako se dobiva:
http://cannabisculture.com/articles/3083.html
Moram iskopati link gdje se prica detaljnije o stetnosti.
49 REP98%
→ Istraživač
apr 2007.
apr 2007.#25
pa da, al sto tu nije zdravo? Mislim jedini zdravstveni problem koji vidim je da eksplodiras ili se opeces il se toga nadises dok to radis :) al ako si provjerio da plin ne ostavlja talog, well, odakle problemi sa samim dobijenim uljem? Esp sto to uopce nije tako specificna metoda, za dobivanje mnogih supstanci se u nekom koraku koriste nepolarna otapala koja se onda ide ispariti (recimo u dobijanju DMTa iz biljke)
zleeqovski
ISTRAŽIVAČ172 REP81%
→ Entuzijasta
zleeqovskiISTRAŽIVAČ
apr 2007.
apr 2007.#26
Kada ga sam radis, onda mozes znati da li je sav zarobljen plin ispario (drzis na vrucoj vodi 2h). Ali kada kupis, nemas pojma. Zato je metoda sa etanolom bolja/zdravija. Ali metoda sa butanom daje finije ulje bez klorofila, biljnog ulja, voska itd itd.
Ne kazem da je kancerogeno ali kazem da je bilo dosta slucajeva po netu gdje su se konzumenti zalili da im se stvaraju krastice na jeziku i sl. nakon par tjedana pusenja ulja. Googlaj.
Radje od trima i lisca napraviti bubble hash uz malo vode i leda :sun2:
Ako se netko upusti u izradu ulja pomocu butana, da mu slucajno nebi palo na pamet da to radi u zatvorenom prostoru.. :) Na jednom forumu sam nasao i listu koji plin koristiti. Ne znam di mi je ta lista ali se sjecam da David Ross je bio izricito ocrnjen. Pa ako cete kupovati, nemojte kupiti njega.
http://www.cannabisculture.com/articles/3518.html
24 REP48%
→ Istraživač
apr 2007.
apr 2007.#27
Zanima me da li ako se namaze na pljugu hash ulje thc prolazi kroz filter od cigare.
feb 2007.
1 / 28
feb 2007.
apr 2007.