LEGACY
Kako prepoznati industrijsku konoplju
62 odgovora8,035 pregleda
arap
ISTRAŽIVAČ86 REP24%
→ Entuzijasta
arapISTRAŽIVAČ
apr 2010.
apr 2010.#1
interesujeme kako prepoznati industrijsku konoplju da li neko ima slika ili ima nacin kako da to sazna
unapred zahvalan
Krejzy
POZNAVALAC1.139 REP60%
→ Ambasador
KrejzyPOZNAVALAC
apr 2010.
apr 2010.#2
www.google.com -> TRAZENI POJAM: industrijska konoplja -> http://konoplja.wikia.com/wiki/Konoplja
i sad citaj, gledaj slike, daj si malo truda
Highty
ENTUZIJASTA524 REP81%
→ Poznavalac
HightyENTUZIJASTA
apr 2010.
apr 2010.#3
Trebao bi znati prepoznat po budovima, barem bih ja iala tom metodom...opet ovisi kakva je industrijalka jel sjemenja
a ili za vlakno.....velika je to znanost brate i ne mo~e svatko razlikovat. Predla~em ti great book of buds (ili tako neki sli
an naziv) pro
ekiraj i onda si pro
ekiraj nekoliko sorti industrijske, u zakonu je popis.
Svirač_Trube
ENTUZIJASTA570 REP93%
→ Poznavalac
Svirač_TrubeENTUZIJASTA
apr 2010.
apr 2010.#4
E i ljudi google je sveta stvar za ovakve nepoznanice:) prema tome dajte si malo volje, nemojte dopustiti da marihuana konzumira vas umisto vi nje:) peace
Monster_Seed
ZMAJ21.998 REP
Monster_SeedZMAJ
jul 2013.
jul 2013.#5
Zanima me da li je ovo industrijalka ili ne, ako neko zna neko mi sto pre odgovori bio bi mu zahvalan, ima jako male hedove i usla je vec odavno u cvetanje, ne znam tacno kada, tu biljku sam ja nasao blizu moje kuce nekih 20 m, a znam da vec 5 god tu raste vutra, i ja sam jedini koji je obilazi i niko drugi, tako da ne zelim da je industrijalka al' vi procenite i objasnite zasto su hedovi tako mali i zakrzljali i koliko jos do kraja treba cekati (od prilike) posto ne znam kad je pocelo cvetanje.. :)
PowerSeed
ZMAJ189.950 REP
PowerSeedZMAJ
jul 2013.
jul 2013.#6
pa jel biljku neko sadio ili je samonikla, nije nemoguce da je industrijalka, al ne mogu garantovati na osnovu fotke... ako je neko sadio pre 5 god. onda je mozda i bilo nesto brendirano, al i to ne mora da znaci... jbg. ako ti ne smeta pusti pa ces videti da li radi kada skines, a skidas ne pre kraja 9 meseca, mozda potraje i do sredine 10., zavisi sta je u pitanju. da li je zalivas, jesi djubrio necim, zemlja deluje prilicno suva, tvrda i istrosena... puno je faktora koji mogu da uticu na kvalitet i prinos (tj. velicinu hedova koja tebe zanima). uz to, biljke tek sada krecu sa cvetanjem, imas ceo osmi i deveti mesec, daj joj sansu i malo poguraj vodom i djubrivom kad ti je vec po nosom, naravno ako okolnosti dozvoljavaju... i kad je vec pognuta, mogao si lagani lst da krenes, svaki par dana po malo je dotezi na dole. eto neke smernice, a bude kako ti odlucis
Monster_Seed
ZMAJ21.998 REP
Monster_SeedZMAJ
jul 2013.
jul 2013.#7
Malopre sam je nadjubrio, vodu dobija vec par dana i kao maloj sam joj davao vodu, nazalost nisam imao vremena oko nje i ako mi je najbliza tacnije pred nosom, uglavnom djubar svinjski sam joj dao, vodu svaki dan a i LST ce biti uradjen isto, hvala na savetu i nadam se da nije industrijalka. :)
Domar
POZNAVALAC947 REP39%
→ Ambasador
DomarPOZNAVALAC
jul 2013.
jul 2013.#8
nije industrijalka kume, ne raste ona bilo di, za industrijsku konoplju su zakoni rigorozni oko uzgoja skoro kao i kod sojeva sa veom koncentracijom THCa, ovo je mogue neki stari nasad ili je bila Bozja ruka i stiglo vjetrom ;)
Mali su cvjetovi zbog kako je covjek rekao slabih uvjeta, uz malo ljubavi u 10 mjesecu ce se ako Bog da neszo i desiti , sretno :)
Profi Kemičar
ISTRAŽIVAČ108 REP39%
→ Entuzijasta
Profi KemičarISTRAŽIVAČ
mar 2015.
mar 2015.#9
Kupi u ducanu sjemena pa negdje posadi da tocno vidis razlike, tesko je precizirati, ali primjeti se malo razlika i u listovima, u prosjeku su nesto svjetliji i malo drukcijeg oblika (gotovo ne zamjetno) i ona raste jako visoko, vise metara moze narasti.
PowerSeed
ZMAJ189.950 REP
PowerSeedZMAJ
mar 2015.
mar 2015.#10
profi, ovog puta nisi puno reko, boja, fenotip (oblik, patern) i visina zavise od mnogo fatora okruzenja i za jednu i za drugu + sorta, jer i industrijalke ima vise sorti
Profi Kemičar
ISTRAŽIVAČ108 REP39%
→ Entuzijasta
Profi KemičarISTRAŽIVAČ
mar 2015.
mar 2015.#11
Slazem se, zato sam se ogradio i napisao, citiram: "u prosjeku". Ali jasno se vidi razlika izmeu industrijske i indijske konoplje i dok nije u cvjetanju. Takoer, osobno radim na velikoj sveobuhvatnoj studiji o cannabisu vec 4 godine (procjena je da ce trajati jos 6-7), i uzgojio sam velike kolicine industrijske i indijske konoplje, i i dalje tvrdim da se vidi jasna razlika i po listovima i po samoj biljci. Evo ove godine ako netko zeli mogu napraviti par redova industrijske (razlicitih tipova) i par redova indijske (razlicitih tipova) pa poslat fotku iz daljine da ljudi tocno vide usporedbu.
Profi Kemičar
ISTRAŽIVAČ108 REP39%
→ Entuzijasta
Profi KemičarISTRAŽIVAČ
mar 2015.
mar 2015.#12
Ova sa slike je dosta nalik na industrijsku, samo nevidim dobro cvat. Mozda sam u krivu.
t@mara
ZMAJ28.214 REP
t@maraZMAJ
mar 2015.
mar 2015.#14
Ma onaj ko vidi razliku ja ga hebem :watch:
Edit: Ali zadnje dvije u lijevom stupcu i zadnja u desnom stupcu su industriske :)
PowerSeed
ZMAJ189.950 REP
t@mara
ZMAJ28.214 REP
t@mara
ZMAJ28.214 REP
t@maraZMAJ
mar 2015.
mar 2015.#19
A i to je mogue,Power postavio zamku haha ali
ekamo znalca da se izjasni :)
PowerSeed
ZMAJ189.950 REP
PowerSeedZMAJ
mar 2015.
mar 2015.#20
sta sad da se izjasni, proslo pola sata i sad jos zna za tri fotke
t@mara
ZMAJ28.214 REP
t@maraZMAJ
mar 2015.
mar 2015.#21
Niata onda previae smo pomogli,morat ea nove neke slike staviti :) ja sam birala prema izgledu polja,ali vjerujem da se nemo~e druga
ije razlikovati :)
Neka nas razuvjeri :p
Vutra Samotnjak
ZMAJ17.570 REP
imenjak
ENTUZIJASTA577 REP94%
→ Poznavalac
imenjakENTUZIJASTA
mar 2015.
mar 2015.#24
ata bi bilo kad bi se zapalila industrijska?
nije mogue da nema nikakve efekte?
jest da ima nizak udio thc-a, ali thc je samo glavni sastojak, pretpostavljam da ima i ostalih unutra, a cbd-a isto ima dosta, pretpostavljam da bi efekt bio opuatajui, ali zanima me netko tko je probao, a na internetu ima svakakvih odgovora
PowerSeed
ZMAJ189.950 REP
PowerSeedZMAJ
mar 2015.
mar 2015.#25
imenjace, ima cbd-a al on nije psihoaktivan pa ga bas ne mozes osetiti, a thc-a je obicno tako malo da bi trebao 30ak buxni da smotas pa da mozda osetis nesto, ako uspes da poduvas sve :) zna se cemu sluzi i sta se od nje pravi il dobija, nije za rekreativnu duvku sigurno, moz samo da kasljes ko konj :)
imenjak
ENTUZIJASTA577 REP94%
→ Poznavalac
imenjakENTUZIJASTA
mar 2015.
mar 2015.#26
da, ali vutra ima i dosta ostalih efekata osim psihoaktivnih, i ostali cannabidoli daju nekakve efekte,
ak i psihoaktivne, ali cbd djeluje kao antiagonist za psihoaktivne efekte.. thc je najbrojniji i najja
i, ali nije jedini.. zato i ka~em mo~da nebi utjecao na psihu, ali bi mo~da opuatao, osjetio bi glad itd.. mo~da bi
ak i bio dobar za eliminiranje psihoaktivnih efekata trave, ono napuaia se ko budala neko te zove za neato va~no, ata ea, zapalia industrijsku koja te malo spusti i to je to..
ata kad bi se napravio hashish od toga? a za kaaljanje, to valjda jedino ako loae kjuraa ili direkt otkinea travu pa idea zapaliti
PowerSeed
ZMAJ189.950 REP
PowerSeedZMAJ
mar 2015.
mar 2015.#27
najbolje da probas, pa ce ti sve biti jasno ;) inace, od nje mozes praviti cbd ulje, ja sam samo naglasio da nije za rekreativnu duvku :)
imenjak
ENTUZIJASTA577 REP94%
→ Poznavalac
imenjakENTUZIJASTA
mar 2015.
mar 2015.#28
i mislio sam baciti negdje gdje mi nije bitno malo sjemenja za ptice pa ako izraste
ekati da sazrije i isprobati...
isto iz znati~elje..
Profi Kemičar
ISTRAŽIVAČ108 REP39%
→ Entuzijasta
Profi KemičarISTRAŽIVAČ
mar 2015.
mar 2015.#30
Lol, nema teoretske da tu ista kazem, fotke su lose, al rekao bih da je desna srednja industrijska, i mozda ova ljevo gore.
PowerSeed
ZMAJ189.950 REP
PowerSeedZMAJ
mar 2015.
mar 2015.#31
posto imamo hemp vs. marijuana, sanse da ubodes slucajno su 50:50. jednu si pogodio a drugu nisi, desno srednja jeste hemp ali uz levu gore ide naslov: Cops bust guerrilla grow outside of Carsonville, Pennsylvania ;) od 6 fotki mi smo vec resili 3, a od preostale 3 pogodio si 1. plus mnogo ti vremena trebalo drug, mogao si izguglati u medjuvremenu X puta :)
savagestrain
AMBASADOR1.537 REP1%
→ Legenda
savagestrainAMBASADOR
mar 2015.
mar 2015.#32
Ma vide se dosta dobro, pogotovo na slici di su proklijale, preko 5 sam ih ovako nabrzinu nabrojao :)
Ja govorim za druge dvije slike btw! :D
apr 2010.
1 / 32
apr 2010.
mar 2015.