VUTRA
ForumMarihuanaObrazovanjeImam trip da mi srce kuca nenormalno brzo
LEGACY

Imam trip da mi srce kuca nenormalno brzo

182 odgovora16,503 pregleda

mar 2018.

E ovako, duvam vec nekih godinu dana otprilike za to vreme sam pusio mozda 50tak puta. Nikad mi se ovo nije desilo, do pre 3 nedelje, kada sam pusio sa devojkom. Imao sam napad smeha i kada sam prestao da se smejem osetio sam nesto sto je jako tesko opisati, kao da mi je neko stavio ruke unutar tela i stegao srce najjace moguce 3-4 sekunde, onda nagli osecaj 'otpustanja' i srce krece da kuca doslovno 100 otkucaja u sekundi. Naravno svestan sam da je to nemoguce i da bih umro da je bilo stvarno tako, devojka mi je pipala puls i ubedjivala me je da je sve u redu, a ja kada stavim ruku na srce osecam da udara 200 na sat. To je trajalo sat i po vremena i polako je prestalo. Bio sam svestan da je los trip i da se dogadja, ali je problem to sto sam odmah sledeci put kada sam pusio nakon toga osetio isto. Sem onog dela na pocetku kada mi je 'neko stegao srce' samo sam osetio da kuca brze, u pocetku u granicama normale, a onda nakon 5 minuta opet onako nerealno brzo. U ta dva puta nabavljao sam od dva razlicita lika, znaci nije do toga, ne znam kako da to prestane jer je problem izgleda u meni. Ne zelim da prestanem da duvam, ali ne zelim stvarno jos jednom da iskusim taj osecaj. Ima neko neki savet?
h0ndaZMAJ

mar 2018.

Odi doktoru i prestani dimiti!

mar 2018.

Nemam nikakav problem sa srcem, imam zanemarljiv sum jos od rodjenja ali doktor mi je rekao da je to sasvim bezopasno da mogu da se bavim sportom, posto idem u teretanu. Zeleo sam da pitam da li neko ima slicno iskustvo, i da li mislite da je u pitanju samo trip ili se stvarno nesto desava, jer kao sto kazem srce mi nije stvarno lupalo brzo.
StipaZMAJ

mar 2018.

Imas milijun stvari zbog kojih ti potencijalno ide hladan znoj, lupa srce i ostale stvari koje ti ne odgovaraju. Ali izgleda da si se dobro napusio dobrog dima ili si pusio neko spricano govno. Posto ne znas kakav je dim koji nabavljas vjerovatno je u tome problem. Mozda ti ne odgovara full sativa a mozda indika. Svakom se ovo desavalo ili bar vecini. Moj savjet ti je da prestanes kupovati ko zna kakav dim i napravis si svoj. Tako ces najbolje znat sto ti odgovara i na to se baziras. Naravno i malo misli sredi. To sto ti se ovo desilo po drugi put, rezultat je straha i losih misli. Opusti se kad pusis, nemoj misliti na lose stvari i tu ti lezi dio problema. U svakom slucaju moj ti je savjet da prekrizis ulicu i krenes raditi svoj dim.
MilarepaISTRAŽIVAČ

mar 2018.

Takoder smanji dozu...pokusaj prvo sa mrvicama pa lagano povecavaj kako ti odgovara. Nemoj samo trpati i slagati teleskope od frula, radi sa malim rizlama i osvjestavaj kako sta djeluje na tebe. Slicno kao i sa alkoholom - neces odmah strusiti cijelu bocu rakije nego ces valjda postepeno piti.

mar 2018.

Evo za pocetak procitaj malo ovu temu, pisao sam tu o svom problemu. https://www.vutra.org/threads/marihuana-i-srce.17570/ Ja mislim da nije nista strasno, moguce je da si imao blagi napad panike, desava se. A i normalno je da srce malo brze kuca nakon pusenja, samo sto si sad obratio malo vise paznju na to, pa si malo zabrijao. :)

mar 2018.

Da da, i ja mislim da je bio neka vrsta napada panike u pitanju, i znam da je normalno da kuca brze nego obicno ali kazem ti, ovo je nerealno brzo, zamisli 50 udaraca u sekundi, bukvalno sam bio svestan da je los trip i da to nije stvarno tako, ali je osecaj bio toliko stvaran i zastrasujuc da nisam mogao da prestanem da mislim o tome. Hvala svakako na odgovorima, procitacu sada temu :)

mar 2018.

Meni je to normalna pojava na koju sam vec naviko! ja sam jos ziv nakon toliko godina stezanja i lupanja i mislim da jedostavno ova "novija" generacija previse panicari oko nekih sitnica :D

mar 2018.

Ovo sto se meni desilo, siguran sam da nije normalna pojava, ne mogu da kazem da sam 'iskusan', ali pusio sam dovoljno puta da mogu da procenim sta je ubrzano kucanje i preskakanje srca u granicama normale, a sta nije. A ako ti se stvarno desava svaki put ovo sto se meni desilo dva puta, svaka cast ako si nastavio da pusis :)

mar 2018.

Doktori kazu da sam kao decko od 20 godina :)

mar 2018.

ma oce to da se desi i sa svojim plodovima (ako preteras :) to sto si uzeo od dva razlicita lika ne znaci da im izvor nije isti ;) u principu nista strasno, samo sto si se izparanoisao. oh ovo se kuca bez T :rasta:

mar 2018.

opuateno ,ja duvam 30 godina i negdje prije ... :D https://www.vutra.org/threads/jeste-li-bili-danas-u-kinu.12460/page-14#post-561101
hazeriZMAJ

mar 2018.

Opusti se..sadi svoju travu,nadi sta ti odgovara...odhebi te "likove" sa "skunkovima"...tada ces znati,otkriti sta ti pase,a sta ne... Ajd pomalo:thumb::spliff:
Ig0rLEGENDA

mar 2018.

Moj savjet ti je da ako vec volis dimit i uzivas u tome , da jednostavno sadis svoje pa si miran . Ovako je tesko reci i komentirati bilo sta kada neznas niti sta si pusio , koja je sorta , dali je spricano necim ili nije , ima puno faktora koji mogu utjecati na to sto ti se desava . Tipa ja sam sa curom jednom pusio Strawberry Amnesiu koja je sativa i koja ima jako veliki postotak thca , moja cura je zabrijala da ce umrjet a meni nije bilo nista , jer sam znao kako sativa voza i ja sam u tom radu uzivao . Bili smo u kuci i ja sam znao da ju trebam izvesti vani da prosecemo i pokrenuti razgovor s njom kako bi zaboravali na taj los trip koji je tog trenutka imala , jer sativa je mindfucker hahaha :) Uglavnom najbolje ti je saditi svoje , imas forum , imas ljude na njemu koji ti mogu pomoci cak i oko odabira sorte imas i temu smoke report brendiranog sjemena , pa mos vidit od clanova koja vutra kako radi . Nadi si za pocetak neku CBDuau pa vidi kako te to sljaka , mozda ce ti to pasati ok :)

mar 2018.

Hvala svima na odgovorima, nisam jos u prilici da sadim svoju posto zivim jos sa svojima, ali od sad uzimam samo ono za sta znam da me je ranije dobro sljakalo. A i lepo je znati da nisam jedini kome se desilo :) Sutra cu da upalim jednu uz neki film sam samcat, maksimalno opusten, pa cemo da vidimo sta ce biti :)
BladerZMAJ

mar 2018.

Manje doze, viae puta... moj recept. :cool: tOzkzHUoDdE

mar 2018.

auuuuuu, to nikako sa tvojim paranoisanjem! licno, ja to obozavam, gledam seriju neku, surfujem po netu, skajpujem, sve izmesano :) ali za to treba iskustva :D
paswordAMBASADOR

mar 2018.

puls od 100-120 za coveka do nekih 40 godina nije nista, malo prosetas savijes se da vezes pertlu i imas puls mozda i preko 100. Ono sto si opisao se i meni desavalo par put da imam tako neke aritmije i tahikardije..moze da se desi samo da sam mozda stavio malo vise vutre ali ne do stadijuma da preduvam nego da sam se uduvao ko guzica sto bi se reklo :spliff:. Ako si u nekom periodu malo vise fizicki iscrpljen i ili ako slabo spavas, ta pojava se moze relativno lako javiti bas tako kako si ti opisao. Nemoj da se tripujes kao ali ljudi vi ne znate sta se meni desilo itd itd, veruj mi sigurno se samo bas tebi nije desilo, da javlja se nekad to lupanje srca bas iz gore navadenih razloga. Nije ti nista, nes crci sledeci put kad zdimis::banjahanje:: Recept za dalje: kao sto su ti rekli nadji nesto sto ti odgovara od dima i napravi ga da imas:bocni:: smanji dozu, odmori se ko covek i uzivaj::listomahanje:: p.s. to lupanje srca moze da ti se javi i sutra ili neki dan posle ali dosta krace i slabije..naravno ako se lupanje ne smiruje batali pusenje, nije to za tebe..ili ako imas probleme i kad ne duvas idi kod doktora pa ce ti on sve detaljnije pregledati. Ja sam bio profi sportista i dimio sam, imao isto to i kad sam isao na neka istrazivanja imao sam kompletan pregled celog tela i srca...trcao sam na traci kao pas i nikakve smetnje na grafikonu nisam imao P.s.s. Sad sam odgledao ovaj klip o mikrodoziranju ::umirem:: to je bas ono sto radim svaki put kad dodjem na posao, zdimim malkice samo da me rasprica o ubrza vreme. Dodjem na posao, zdimim i onda imam ritual stvari koje moram da obavim, kad to zavrsim raspricam se sa ljudima koji su tu..svi super raspolozeni, podignem im atmosferu i opustim. Op, proslo vise od pola smene, niko me ne provali, cak mi ni kapi za oci ne trebaju i svi zadovoljni mojim uslugama:)) Moram 3i put da editujem post , kao sad sto nema ljudi sa kojima bih mogao da pricam..ima ovaj forum pa mogu da pisem :rasta:
BladerZMAJ

mar 2018.

Thc smanjuje GABA neurotransmitere i indirektno podi~e seratonin. GABA nerutransmiteri nas izmeu ostalog ine opuatenijima tako da osoba koja inae ima niske lako upadne u paniku... lupanje srca itd... Osobno svaki put kad zapalim viae automatski mi bude loae iako sam proaao to miljun puta. Da zapalim 0.3 g high thc sorte sto puta, sto puta bi mi bilo loae. Ali zato mikrodoziranje duau dalo, vejp, bong... duhan u jointu isto podi~e nervozu, pogotovo sa kartonskim filterom. Kreni sa malo pa podi~i dokle se osjeaa ugodno. I ako budea svoje radio isprobaj CBD sorte, meni duau dalo jer ove druge moram na kapaljku puait :D
hazeriZMAJ

mar 2018.

Ok..cisto sa kojim filterom?:thumb::thumb:

mar 2018.

I ja kontam, kakav drugi ima filter? :confused: Jel pusio neko preko ovog od cigareta? Kakav je ucinak?
BladerZMAJ

mar 2018.

Pa ovako subjektivno mi se ini da ovaj obi ni za joint (srolani karton) viae te nekako udavi, nego ovi pamu ni. Puaim i jedne i druge svaki dan. Iako vei guat je sa kartonskim ali i viae prolazi. Kava isto smanjuje GABA transitere tako da i to sve dijeluje...ovo sve ovako aturo piaem ali sam primjetio na sebi, a onda i na internetu naaao lanke o tome... edit: sale puaim ja sa onim za cigarete stalno. To je kad puaim sa malo trave pa da ne puaim duhan bez filtera. A kad ~elim baa se napuait onda ide karton. Slabije puca, teako mi je rei koliko, mo~da 20-40 posto slabije, ali imam za puait dovoljno. Jer nekad mi se puai i cigara uz komp pa onda otkinem 1/3 duhana i zarolam ga u male rizle sa vutrom i tim pamu nim filterom.

mar 2018.

To sto si ti dozivljavao ti se zove klasi ni crnjak-paranoja! Ubrzano lupanje srca i mialjenje da cu umrijeti nije mi se desilo jednom nego puno, puno puta iako pusim mnogo, mnogo godina i velike kolicine sam znao duvat. U zadnje vrijeme sam se crnjacio a prije dok sam mladji bio nisam nikad. Zbog cega ti se to desilo? Zato sto si prije frule 100% bio mnogo uzbudjen, napet, nervozan i onda zapalio i to te sve sastavilo i upo u crnjak. Kad se naduvas puls ti se podigne za 30 vise otkucaja (tako nesto) a prije nego si zapalio imo si beli otkucaje visoke jer si bio uzbudjen however i onda kad si zapalio digo ti se na 130 i zato je brzo lupalo. Moj ti je savjet prije paljenja jointa obavezno udahni 5-6 puta dubokooo, polako, tj smiri se full i onda lagano pusi dim po dim bez pretjeranog zadrzavanja dima u plucima i ne velike kolicine! I ako te opet sastavi nekad ista situacija samo se opusti u nju, tj prepusti se tom crnjaku i vjeruj proci ce te u roku 15-30 sec ili samo lezi, zatvori oci. I bez paranoje, straha kad te ufati jer nece ti nista biti. Znam nije lako reci prepusti se situaciji jer to su crnjaci opasni, osjetio na vlastitoj kozi, ali ovo sto sam ti rekao je meni pomoglo da me ne napadaju ti napadi paranoje i crnjaci. I sto kazu to sa ulice blago receno smece... udara ono al sa ovakvim posljedicama=crnjacima. Bog sami zna cim ono aprica to.

mar 2018.

To je drugo vec... :) Ja ne pusim duhan, pa koristim samo ovaj kartonski i uglavnom pusim cistaka, sem ako u drustvu neko mota svoje. Od takvih dzoja mi cesto bude muka, pa izbjegavam. :spliff:

mar 2018.

Ovakvi problemi su esto vezani za ~eludac iako imaa osjeaj da je srce to ~eludac lupa i pritiska odozdo i obi no ako ima dima cigara zna da pogoraa stanje.
MilarepaISTRAŽIVAČ

mar 2018.

Mene su paranoje koje su pocele sve vise liciti na sizofreniju ubijale godinama pa sam s vremenom prestao pusiti da bi nakon desetak godina ponovno poceo. Magicne gljive su me naucile kontrolirati um pa sam postepeno poceo dimiti i to tako sa filterima od duhana i vutrom koju sam si sam uzgojio. Poslihe sam nabavio vap i vise ne pusim drugacije...kombinacija duhana i vutre me razdere u kombinaciji sa kartomskim filterom. Moj zaklju ak je da treba dozirati i kombinirati dok ne nades ono sto ti odgovara.

mar 2018.

da, mnogi pomisle da imaju problema sa srcem, a posle raznoraznih pretraga ispostavi se da je cir ili bar predulcerozno stanje.

mar 2018.

Duboko disanje stomakom,prakticno mehanicki, vraca zeludac na svoje mjesto u roku od par minuta. Kako izdizes stomak, tako on povlaci zeludac na svoje mjesto ;) Mozda je nevezano za temu, a i ko ce se sjetit da dise kad pukne thc u vugla..:vozdra:
Kanabis_kidAMBASADOR

mar 2018.

Apsolutno se sla~em. Prije sam mislio da se radi o problemu sa srcem, ak sam iaao kod doktora na pretrage. Kao i veini ekipe sa foruma koji su bili na pretragama doktor je rekao da je srce zdravo. Onda sam se malo bacio na guglanje, kako ka~u, tko nema u vuglu ima u guglu i naiem na jedan medicinski lanak o ovome ato genjo govori. Ukratko bilo bi dobro da se uz disanje sa donjim dijelom plua pokuaa podrignuti jer se valjda na taj na in ~eludac spusti ni~e, svaki put upali..a kad uzmem gitaru napuaen svirati onda ni nema potrebe da podrigujem hahah valjda se tijelo opusti
Kanabis_kidAMBASADOR

mar 2018.

a i ovo mikrodoziranje je ful korisno, fino povuea dim svakih 5 minuta i na miru si
BladerZMAJ

mar 2018.

Na vejp mogu duplo ili troduplo vise kanabisa povejpati nego ato bih u jointu mogao, a da mi ne bude previae. A bong mi je nekako zlatna sredina kad se hou napuait, a ne ~elim te~inu osjetit. Iako ato se tie guata najbolji mi je joint onako lijepo uz komjuter ili neku igricu lagano puaiti... Mikrodoziranje ne samo da je dobro ako si sklon anksioznosti nego je i dobra kad ~elia biti produktivan jer kad zapalim puno popodne nakon posla sam GAME OVER, ne pricam na sat-dva ili zaspem dok kad pusim lagano, kreativan sam i pun zajebancije.

mar 2018.

Ja otkad imam svoju vutru nemam ovo sto je naveo u naslovu teme; Bas suprotno. Totalno obrnut efekat,osim ako ne pretjeram :D Razlika izmedu ulice i osobnog boxa je enormna. Kad je nesto mazeno pazeno suseno flushano kjurano onda nema straha. Problem je taj uzasni ulicni "skank" kako ga zovu (krepam na to) ::umirem:: cesto smedje boje,smrdljiv pljesnjiv i nikakav. Za sve koji mozda ovo citaju nek se kane toga ko od avla,i ako imaju mogucnost neka growaju svoje. A kada izgrowate zeljeno,savjet lagano Raw rolica i zamotati jednoslojni istak. (inside out) i postignete efekat suprotan od onoga u naslovu teme. :D
BadiZMAJ

mar 2018.

VenloNL 30+ god.:respect::rasta:, nisam bas iskusan kao ti, ali puaim evo sad vec ima 10 god. (poceo sam negdje u 2. srednje) i od tog dana kada sam zapalio prvi put napljugan sam konstantno 0-24, jos dok sam bio u skoli uvijek bi sjedio u zadnjoj klupi i motanje a pod odmorom dok svi trce van na cigaretu ja uvijek na frulu, kako prije u skoli tako i sad slicno na poslu pod gablecom. Ni dana nisam napravio pauzu, mada su me znale prati razne psihe i nepotrebna razmisljanja, te sam se stalno pitao da li bih trebao prestati ili bar smanjiti.:D Takoder sam iskusio te neugodne osjecaje lupkanja narocito dok tonem u san, knedle u grlu itd., samo sam htio podvrditi ovo sto je Kanabis Kid napisao...to podrigivanje stvarno pali, odmah osjecas kako tezina nestaje. A i suhoca grla i nervoza tu isto igraju ulogu.

mar 2018.

jedino rjeaenje je ponovo zapaliti i ne mislit' na srce uostalom,bolje da kuca brzo nego sporo ::lulamira::
samoledAMBASADOR

mar 2018.

Moj savet ti je da ne preterujes ako ti ne godi ali sve moze doci na svoje, sve je to stanje uma jer ja verujem da vutra ne moze da naudi coveku telesno a ni psihicki,cak moze i da ga uzdigne kako psihicki tako i duhovno, na zalost u svetu zivimo gde neki cak i zbog biljke propadaju duhovno umesto da se uzdizu njenim negovanjem...Duvaj vutru sa starijim prijateljima i ljudima koji duvaju puno.Pusim svakodnevno i nemam problema vec 5 godina, imao sam i napade panika i napade smeha a naravno i ono sto volim je indika stond, sve je to priroda nemoj mnogo da se opterecujes i udji u flow :D I ovo cu ti reci, razocaraces me ako prestanes ili ako ti neki glupi doktor kaze da je losa ako poslusas jednog doktora pitaj jos 5 da cujes sta ce da kazu... :D I ne izaziva zavisnost vec naviku, tacnije mi stvaramo naviku, ljudi pricaju o zavisnosti kao da su to iskusili...za to ne znas dal da se nasmejes ili da budes besan na njihovu glupost :D
hazeriZMAJ

mar 2018.

Sve je u glavi...ako je mir...mir je..ako je nemir...ma mozes pojesti burek od sira na Barcarsciji:Di lupati ce opet..Sadi svoje,nadi sta ti odgovara i uzivaj u zivotu:thumb:

mar 2018.

Ovo je za mene burek sa sirom. :D
hazeriZMAJ

mar 2018.

@sale82ful Mislio sam "naloziti" malo moga druga @Lazarus Led da ne misli previse na trebe ali eto...ti uleti:Di da...potpuno se razumijemo o bureku:drull::drull::thumb:
paswordAMBASADOR

mar 2018.

burek je sa mesom, pita je sa sirom ::poguzi::

mar 2018.

burek je sa visnjama! i tacka!!! (bar ovde u vojvodstvu :) e a pazi ovo WVupQz7PdpI 2iUrLa6xuOs

mar 2018.

ma znade se desiti svakakvih tripova prvi puta je najgore uplaai se oek ato jes jes ja sam jedared i sr'o i povrao u isto vrijeme dok mi se po tijelu sljevao znoj 1 mjesec,zim uga, u im iza diska ramenom naslonjen na neka drva na rubu nesvjesti dok mi sa vrha nosa kapa znoj mislim kako e mi izgledati slika u lokalnim novinama :grob: u~as
BladerZMAJ

mar 2018.

Ahahahahaha.... to je to. Katarza ::lulamira::
zolaAMBASADOR

mar 2018.

najnormalnija stvar, ja sam jednom terao drugare da zovu hitnu pomoc koliko sam bio ubedjen da umirem ( mada sam popio jedno 10 piva pre pusenja :D ) , a i jedan blizak drugar je otisao u dom zdravlja jer je imao slican trip i prvo sto su ga pitali je da li je uzimao neke supstance, i kad je rekao da je duvao samo ga zadrzali dok ga nije pustila panika i pustili ga :D a i da dodam samo da sam bio kod kardiologa i pregledali su mi srce uzduz i popreko i rekli da je sve super. :D
AtoxLEGENDA

mar 2018.

Samo los trip drugar.. Ja sam u pocetku imao takav trip, srce ce da mi iskoci, osecam svaku venu u svom telu od pritiska, ne mogu da drzim ravnotezu, imam opasne voznjice u mislima, ali evo sad bih voleo takav isti trip da dozivim a veruj mi i ti ces zeleti.. Mozda je i do tolerancije, stavljaj manje.. Evo ja kada sam zavrsio sa prvim growom, kada pusim sam ja se oduvam jer pusim cisto i pre svega moje, a sa drugarima kad zapalim neku ulicarku oni se pokoce a meni se samo malo vrti u glavi zbog duhana tako da je i do tolerancije..Mozda sam malo skrenuo sa teme ali mozes da zakljucis koliko je bolje da imas svoje nego ulicarku da dimis ;)
LunnamoonLEGENDA

mar 2018.

Apsolutno tacno, bar u mom slucaju! Isto se i meni desilo jednom s tim da se nastavilo i kasnije a nisam duvao! Posle duze depresije (nisam znao sta mi se desava, stalno gusenja, panika, ubrzano lupanje i disem ali kao da vazduh ne ulazi itd...) odradio sam sveobuhvatno ispitivanje (srce, pluca, stomak,...) a nalazi odlicni! Sasvim slucajno naletim na clanak o heliko bakteriji koja nastanjuje zeludac i vidim da ona prouzrukuje te simptome, pa odradim analizu za to i i dalje drzim rekord u mome mestu po kolicini tih bakterija koje sam imao Relativno lako se leci ali posledice ostaju do kraja zivota, ali naucio sam da zivim sa time i da kontrolisem to. Sad kad znam sta mi je, nema panike i obicno me muci opet kad se prejedem ili je napolju velika vlaznost. Tada mi se podize dijafragma koja, koliko su meni doktori objasnili, sabije malo gornji abdomen i stvara pritisak na pluca i srce i zato se teze dise. Savet: kad se to desi, samo se odmori, meditiraj i ubedi sebe da ce to brzo proci, kao sto i hoce. A travu i dalje pusim, moj uzgoj i malo slabija sorta, nema mnogo zadrzavanja u plucima, i umereno (makar za pocetak dok ne vidim da li ce da me muci). Nadam se da sam pomogao kao i sto su ljudi odavde pomogli meni.
BladerZMAJ

mar 2018.

Tako i ja sam prije imao velikih problema sa gastritisom ali mogao sam puait koliko sam htio i nisam imao trave i puaio sranje. Tu~na pri a je to da sad imam top travu, a moram puait jako malo jer me anxioznost opere kad popuaim. Baa za vikend sam popio dosta nekog slatkog likera i nekih avapa i bilo mi je loae u ~elucu i pao mi je tlak i lagano me po ela panika hvatat ali sam se smirio i prebrodio tih 30-ak minuta lupanja srca i "spaaavaj se ko mo~e situacije". A proaao sam ih jako puno...
RAOZA.ZMAJ

mar 2018.

Nlc4xan1oKhBm Taj rad.. Nezgodna stvar samo je treba iskulirat i mislit na pozitivno neku pricu udarit u drustvu i to je to a u sebi govorit kucaj jace ..proce .. Niko nije umro od ganje tako je meni par puta pomoglo ..

mar 2018.

Kad bolje razmislim, bolje je da kuca ikako, nego da ne kuca nikako. :djede: :razvaljen:: Dok god kuca, dobro je...
samoledAMBASADOR

mar 2018.

ima jedna pesma: "Opasno se drogiram al to nije vazno, vazno je samo da mi srce kuca snazno" evo sad sam usao u kucu ortak i ja pusili super skank na reci ja se smrzo ko djana u suskavcu a i od smejanja me malo srce prozigalo,nije to nista kao sto trava nije droga, srce je misic tako da pazite sta konzumirate pored zelenisa :D

mar 2018.

Oh, da nije mozda Surreal, i pesma "Opasno se drogiram" sa novog albuma "Sam u kuci"? :D Pozdrav bratino!
samoledAMBASADOR

mar 2018.

tacno tako burazercino :D

mar 2018.

Mislim da je ovo mit jer moguce da je neko umro a da se ne zna jer je dozivio infarkt ili nesto slicno a niko nije testirao da je to zbog gandze. Ne bih da plasim ali ako ti je zdravo srce nema sanse da ti se nesto desi ali ako imas bolesno srce moze ganja izazvat komplikacije to sigurno, pogotovo ako cesto konzumiras time mjenjas rad srca na dnevnom nivou sto ne moze uvjek biti OK.

mar 2018.

Mudro zboris. Padalo je i meni na pamet. Ne kazem, necu da plasim, ali mislim da trava nije baa toliko bezazlena. Hocu reci, umiru ljudi i od banalnijih i obicnijih stvari. Ne vjerujem, recimo, da je trava uopsteno opasna, ali garantovano nije za svakoga. Nije ni svakakva hrana za svakog a kamoli vutra. Neko ne smije da jede nesto zbog npr. holesterola, dok drugi tu istu hranu tamani, bez da mu smeta. Tako valjda i trava.
RAOZA.ZMAJ

mar 2018.

Po meni u svemu je psiha glavna zavisno i kako se nafuras npr klinci koji se plase roditelja npr izade vani ispusi topa nafuro se lijepo zeza smjeh istom starci zovu kuci odma sta se desava psiha puna drama u glavi odjeenom srce pocinje da pumpa a da i iskuliro ne bi nista bilo da je legalno ne bi bilo paranoje Psiha je glavna i treba iskulirat i prode za manje od 3min iz licnog iskustva pricam jer meni prije kad je kucalo to je drama panika bila sad ako se desi iskuliram udarim pricu neku s drustvom svasta radim da zaboravim pogoto ako se obere prije rede tad bude paranoje ili ako je mlada trava sve mora bit tip top i
BladerZMAJ

mar 2018.

Sla~em se sa @Vutragenjo -om. Oni bie samo gledaju ako se potrujea od trave ali indirektno mo~e se i tijelo i psiha poljuljati. Ipak djeluje na cijeli organizam... I nekako mi se ini da je masu tih sa srcem nuspojava povezano sa psihom jer ipak je psihoaktivna. I onda kad se upletu strah i maata i kree lunapark. ::ludak::
RAOZA.ZMAJ

mar 2018.

Slazem se potrujes od trave..do sad su se samo javili samo ko pusi ulicarsku ganju a scim je prskaju ne znaju ni oni koji je prskaju pa posalju da se truju ljudi.. Mozda dileri znaju sta su providni trihomi pa iskobiniraju malo sa mlijcnim naravno amber ne stigne ni da vide pa ih vole ubrat takve da ljudi lude niko nije napiso obrao sam ganju organski je uzgoio obrao na vrijeme stajale u teglama 2mj pusio kuci i imam ubrzan rad srca e tu bi bio problem.. Mozda bi @CilI imao dosta rec o ovom razlogu ..
BladerZMAJ

mar 2018.

Dobro, ako se potrujea od plijesnjive ili prskane trave onda si se od plijesni i kemije potrovao. Trovanje od trave bi trebalo biti kad ti neka supstanca iz trave poremeti rad organizma u negativnom smislu. Kao neki otrovi ato ti se ne mogu izlu it iz jetre pa si gotov. Ali da bi se to dogodilo potrebne su enormne koli ine trave tako da ovo mo~emo ubrojat u nuspojave. Te uli arke te nekako udave ali nuspojave mogu biti i od organik kontroliranog uzgoja iako rijee jer ono ato se dogaa je da psiha primjeti na tijelu neku promjenu pogotovo kad je negativna kao ote~ano disanje ili loae u ~eludcu. I onda po ne negativno predviati budu nost i zaklju ivat... tako napad panike i dijeluje. Psiha se uhvati za neato realno i iz muhe napravi slona. S obzirom da na travi se gubi kontrola nad prijenosom neurotransmitera nije ni udo da izmeu "pozitivnih" i po~eljnih misli i do~ivljaja, nekad se progura i "negativno" pogotovo kad se iztraumatiziramo puno puta pa imamo fiksaciju na to... Jedini lijek je ne razmialjat o tome. Kao da smrdia, a ti to ne znaa jer u tim trenutcima tvoj "vrag" zna sve ata ti znaa i ako puno znaa, najeba si ::kauboj::

mar 2018.

Istine ima u toj psihi. Nikad prije nisi obracao paznju na to srce kad isprintaa 100 metara, a kad duvas, imaa misao da radia nesto loae pa se sav uzurpiraa i srce se prebaci u taj "panic mode" i ti joa obratia paznju na to. I tu se joa uplete mozak, i naravno da ti bude loae. (ovo sad onako ilustrovano receno) :razvaljen::
LupusHerbivorAMBASADOR

maj 2018.

Vutra je kao i vino. Ako se ne skladisti propisno, ukiselit ce se. Dobro je uzeti malo vise od lerdija pa stavit par dana u staklenu teglu, da proradi sva ta kemija. Moj susjed Albanac sprica vutru sa pesticidima a svoje polje pokrije najlonom da mu kukci i pesticidi ne smetaju. Svoju robu zadrzi za sebe a spricanu tjera na trziste. Zajeban susjed. Oce cuka da pukne od toga.

okt 2018.

Od sauganja dima, srce po ne malo br~e tu i. Onda onako napuaen, po nea preduboko razmialjat o tome. Zna se dogoditi i ja mislim, da je to lagana paranoja. Niata opasno!
PrculaAMBASADOR

okt 2018.

Mislim da sam mo~da ovde negde ve pisao o tom mom nesretnom iskustvu ali eto ovde mu je mesto sada :let: Imao sam 15-16 godina, a uvek sam se nekako uspio alepat sa starijima. Valjda je razlog za to, ato sam uvek umio dra~t gubicu zatvorenu pa su mi stariji iz druatva verovali. Elem, zatekoh se u krugu "odraslih" i pov em par DOBRIH dimova:joint2::joint2: 15 minuta nisam uspio doi do zraka od smijanja i nakon toga sam se dobro zakaaljao. Seam se kao da je ju e bilo. U momentu onog iskaaljavanja koje ve nije bilo prijatno, osetih kao da me neato probode poput koplja. Direkt kroz srce! Pa odmah za tim i drugi put nakon minut - dva. E.. onda je po ela euforija i loa trip, i ja bris iz tog lokala na sve~ vazduh. Vreme nekako pred novu godinu. Hladnoa mi je prijala i taman sam se nekako po eo sreivat u glavi, kad nailazi moj ortak iz ulice. Gde si ata ima? Reko evo neato mi nije dobro, po ela uka da mi lupa od neke ganje pa aetam . Ka~e on meni. " aj da potr imo malo, ja to tako reaavam" :D I potrkamo se mi niz ulicu do obli~nje bandere, kad eto ti jebenog malera, tu mi se "frkica" vrati... Uh... Imao sam osaj, da mi bukvalno munje prolaze kroz srce::ludak:: ! U~as. Tako da ja reaih da odem u bolnicu. Koja je bila na 200-300m. Vreme oko 23h. Ulazim u prostoriju zajdno sa ortakom, dobro ve e izgovaram ali mi nekako sve mutno i odjekuje u glavi. Otkinuo sam se kao klinac od extra ganje. I ka~em da smo se igrali i u toku tr anja je po elo da mi jako lupa srce. Ortaka isprate u ekaonicu a meni re e Dr. da se skinem do pola. Posluaa mi otkucaje - ubrzani ali normalni. Izmeri mi pritisak on OK. U tom momentu seam se da mi je to trajalo kao itavu ve nost. Lupanje mi se smirilo ali su mi usta bila suha da nisam viae mogao pri at. I skupih snage nekako da upitam Dr. da li mogu da pijem vode." Naravno " re e ona i ja poem u pravcu umivaonika. Oseaj dok sam prolazio kroz prostoriju mi je trajao kao ve nost i najzad sti~em do umivaonika. uzimam aau, ne sigurno i polako. Trudim se da maksimalno izgledam normalan. ALi oseam njihove poglede kako me me peku po vratu :D U tom momentu pogledam svoj odraz lica u ogledalu. Ajao... beo kao braano! Samo jarko crveni podo njaci, ostali deo lica kao u vampira! Popijem onu vodu na ex :D I atura u ekaonicu u koji su me poslali. Seam se da kada me je pitala za adresu ime i prezime da sam rekao drugara iz razreda :D U glavnom, u jednom momentu smo brisnuli iz ekaonice jer sam pomislio da e doi murija :D E sad.. recimo, nakon ovakvih "putovanja" mnogi viae nikada nisu za aili. Ali sam ja eto, ve viae od 25 godina nakon tog ne milog dogaaja ostao vrlo uporan. :rasta::rasta::rasta: Tako da moraa bit gospodar svojih misli i nemaa problema ;)
Kanabis_kidAMBASADOR

okt 2018.

Baa mi je neato palo na pamet, ne znam koliko bi pomoglo kad bi netko prije puaenja uzeo kap-dvije cbd ulja..volio bih uti mialjenja o toj ideji...mo~da napravim pokus na sebi i frendu
bubinhoAMBASADOR

okt 2018.

hmm, i ja imam dugogodisnje iskustvo, 30+, sa biljcicom. pocelo je to iz gusta i jos uvijek gustam, imam problema sa srcem infarkt miokarda pred pet godina, angina pectoris, ishemicna bolest srca. pored toga sam sav nesto sjeban. samo jedno znam, da nema trave moj zivot bi bio nepodnosljiv.
hazeriZMAJ

okt 2018.

@Kanabis_kid Ide to....i pomaze.Al manje doze inace neces osjetiti udarac trave:thumb:
BlackBirdENTUZIJASTA

feb 2019.

U slucaju da vam srce ubrzano kuca,izadjite napolje,sedite,duboko udahnite i drzite dah 10 sekundi i potom lagano izdahnite,radite tako 10-15minuta(po potrebi) i vraticete se u normalu.

feb 2019.

lol, pa posle duvke srce se samo smiri posle 15ak minuta, bez izlaska napolje i zadrzavanja daha.
BlackBirdENTUZIJASTA

feb 2019.

Ne smiri se svima,nekog uhvati napad panike i nema predstavu sta da radi,samo pogorsa stanje,ova metoda pomaze.
PrculaAMBASADOR

feb 2019.

`to viae konzumiram naau nam bilj icu, to sam ja e ubeen da je ona sveta ::listomahanje:: Zna i na samom upoznavanju sa dimom vutre dolazi do ljubavi na prvi pogled. Nakon koje obavezno dolazi i "frka" Mislim da je svaki u~ivalac vutre imao barem jednom. E sad, nau iti kako da se nosite sa tom " frkom" ili kako da je iskulirate pobedili ste. Ona vam poma~e da budete gospodar svojih misli ! ak je dobar vodi ka auto sugestivnom le enju ( mnogi stariji vutromani e razumeti o emu pri am ). U ostalom pokuaajte to i sami. Glavobolja je dobar po etak za experimentisanje na ovom nivou. Prvo ato uradim kada imam glavobolju je da sipam 1/2l vode u aau i popijem na ex. Nakom 5-10 min ako bol ne popuata popijem joa 1/2l vode. ( ovo je preventiva ako ste dehidrirali ) AKo ni nakon toga bol u glavi ne popuata, motam d~ojs! I dok ga rolam razmialjam ve o tome kako me glava u opate ne boli! Naravno da je nakon d~ojsa sve odneaeno kao rukom. E sad jbg. da ne cepidla imo. Ako vas glava boli zbog kvarnog zuba tu voda i d~ojs slabo poma~u :) Govorim o glavoboljama u prelaznom periodu prolee / jesen ( migrene ). Mislim da uz dobrog duhovnog vodi a sa kombinacijom dobre vutre ima aanse da spoznate neki drugi svet ;)
NogudAMBASADOR

feb 2019.

nemoj da zaboravite da izdahnete..:zvezda::

feb 2019.

da, ali ne :D ti pricas o napadu panike, a ovde se radi o klasicnom nedostatku kiseonika u krvi usled udisanja dima i srce ubrzava rad da isti nadoknadi i nakon 15ak minuta sve je ok

feb 2019.

Meni od ove teme uvjek pocne brze kucat :)
nesalaLEGENDA

feb 2019.

Jel imo ko problema sa znojenjem? Zadnjih 4-5 nakon sto zapalim, legnem spavat...vrat i noge mi se uzasno znoje... Noge mi se inace znoje...al ne tolko... Vrat mi se isto zna znojit al preko ljeta kad su vrucine velike pa preko noci... Ulicno smece sam pusio...

feb 2019.

U Zagrebu tuče sunce! Toplo je na suncu, da ti ni dugi rukavi, netrebaju, a puše hladan vjetar i kada dodješ u hlad, razlika je 20°. Prilagodba na vrijeme! Nije normalno, da je po 20° razlika dan -noč. Tako, da ne brini! Treba tijelu, da se navikne. Kad smo mladji takve stvari nas ne zamaraju, mada tada nije vrijeme ludovalo, kao danas! Ja se isto ispod ruke, oznojim, pa mi je zima! Uličarka u zg je trenutno na ok razini. Mada, slabije to pratim, više buraz!

feb 2019.

e vidis, meni bas suprotno; kad su vrucine i spurnjam, nakon max pola sata prestanem se znojiti. ovo za nocno znojenje je vec neki metabolickomedicinski "problem".

feb 2019.

@nesala Body Temperature and Cannabis: Does Pot Influence Body Heat?

feb 2019.

Ja se preznojavam, kad zapalim suh ko barut! A, jedino ata me tako oznoji su ~ivci! Nekada, kad se udubim u itanje ili sl.sve ok. im se sjetim, da bi mogao motat, ako ne popuaim pljugu(joint), elo mi je mokro! Baa kao, da sam ljuti feferon ~vakao, radi oklade. U 22 godine, jednom mi se dogodilo, da sam bez trave. A, to mi je no na mora. Mogu imat 50g, ali ja joa kupujem(vrijeme kada nisam uzgajao), od straha, da ne ostanem baz nje Recimo, istim snjeg, bez jakne i paae mi. Znam, da mi nije zdravo, ali u jakni, ako se oznojim, opet nije dobro! Alkohol, ve 20 godina ne pijem. Nekako sam uvijek vozio, a na alkoholu nemam kontrolu, ata nevolim! Jednom mi je jedan stariji prijatelj, rekao! Canabis je ljek, isto kao i apaurin. Ako popijea 1,2 dnevno, najvjerojatnije e ti biti bolje, ako pijea 10 dnevno, oti i ea u k. E, sad ja travu ne smatram drogom, ali da sam ovisan o njoj, mentalno definitivno! Niti je nemogu usporedit sa apaurinom, ipak nije kemija! Kada ne puaim, cijeli dan, zapalim nave er, pa mi srce lupa 100 na sat. im se umirim i po nem disat normalno, sve ok!

feb 2019.

Gotovi ste :)

feb 2019.

`ta je sve proalo kroz mene, dobro da sam ~iv:) A, ovo su sitnice, koje su normalne! Mi se doma muaki, svi znojimo, ko prasci. Nedjeljom za ru ak, svaki fura svoj ru nik, ko na bazenu:)

feb 2019.

`ta ja da ka~em... sr ani bolesnik... Ma idi bre... Od kad duvam, nisam vidio doktora... :D

feb 2019.

Meni to ne predstavlja nikakav problem. Dr~im do higijene, tuairam se, pa isto nebi vidio doktora, da 5 godina nisam vozio taxi 13,14h dnevno, 6dana u tjednu. Umjesto hemeroida, sam dobio analnu fistulu. A, podjelit neato ovdje, nikad viae!

feb 2019.

:crazyd:

feb 2019.

Da. Wtf... Elaborat molim... Zar te neko tjera? jel te neko navuk'o da dijelis osjecanja ili misljenje? De, malo.... Opusteno...

feb 2019.

Ne kontam sta hoces da kazes,po tebi Stanac sta ispada lud,covek koji je iskreno rekao od koje boljke boluje,tebi je to za sprdnju,ne kapiram te po neki put zaista.

feb 2019.

Takve ljude ni nemo~ea shvatit! Nemoj se ni trudit

feb 2019.

Kakve ljude? Ne razumijem?

feb 2019.

Ocito se ne razumijete, a mlacenjem rukama jos teze to ide, ako rijeci ne pomazu. Sad vam srca ubrzano kucaju, pa mozemo zakljuciti da je i to jedan od razloga zasto se tako nesto desava. Uznemiravanjem samih sebe okrivljujuci druge. Svima se desava, samo treba prepoznati i stati na vrijeme. Dobri ste vi momci, kakvih ima :D

feb 2019.

Dosta virusa danas zna zakacit srce pa dodje do perikarditisa koji stvara ubrzan bolan osjecaj....takodje i gastritis zna stvorit taj osjecaj. Najbolje je poci do doktora pa vidjet zasto.
H2O888LEGENDA

feb 2019.

HVryP-8qHz0

feb 2019.

I ja bih volio znati. Uskoro u morati neku stariju ekipu navla iti na bilje i ulje, ako CBD mo~e pomoi da ih ne polomi paranoja i sli no to bi bilo genijalno.

feb 2019.

Kontam da je caka u kanabioidnim receptorima. Ako ih zasitimo CBDom da u narednih sat dva nece biti u mogucnosti vezati THC, osim ako im kompatabilnost nije razlicita, tipa THC receptori ne mogu vezati CBD. Znam da poslije THC ulja dzoks ne uzrokuje nikakve promjene, mozak vrti svoj film i ne ostavlja mogucnost kontrole nad njim, a tako smo se fino slagali :D

feb 2019.

[bez sadržaja]

feb 2019.

Hvala, nisam vidio. Kucalo mi srce :D

feb 2019.

itao sam tu na sajtu, kako suprug lje i suprugu od raka. Nikako joj nije mogao podignut toleranciju, da bi uzimala dovoljnu dozu, da bi ljek funkcionirao. Naaao je na internetu, recept za epi e. Za analno uzimanje i uspio joj terapiju podignut, ja mislim, da je mililitar ili gram. Mada, mi to puno djeluje! Uglavnom, na 0.2 se je ruaila i spavala. A, sa epi ima prvi dan je uspjela pola od doze koja joj je potrebna i nakon par dana je uspjela. }ao mi je, neznam to no gdje, u kojoj temi. Tekst je dosta duga ak i u nekoliko postova.

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se